Skocz do zawartości
IGNORED

the end of eurosojuz

przemek_s

Rekomendowane odpowiedzi

Pytanie brzmi: w której szafie Rydzyk dokumenty trzyma?

Ale to jest wołanie na puszczy...

pszemuś też nie wie.

Kazali idiocie wlepić, to wlepił.

Niesłychaną rzeczą jest, że takowe wciąż istnieją.

Najlepsze jest to "osobiście".

Powiało kałem, przepraszam - Koreą Górną.

idiotą to ty jesteś sojuzopropagandzisto, a jak nie rozumiesz toś tępy i głuchy

federalne stany europy pod przewodnictwem niemiec już mały z wąsem próbował utworzyć i każdy kto popiera ten projekt w jakiej postaci by nie był jest kompletnym kretynem

jaruś znowu gadasz do siebie no cóż zabronić ci tego nie mogę

i nie nazywaj się powstańcem bo do tego to ci daleko jarusiu

Widzenie świata w stylu małego dyzia.

A w Wielkiej Brytanii populiści którzy wywołali referendum chowają się niczym szczury.

Pierwszy dał nogę Jaś Cameron Fasola, szybciutko dołączył do niego Boris Johnson.

Pajac Farage obciął się, że jest za głupi na to, żeby rozwiązywać problemy i też uciekł.

Tylko w Polsce sporo idiotów cieszy się i klaszcze w rączki.

Jestem Europejczykiem.

Nieskomentowanych jakąś własną myślą wklejonych filmów z zasady nie oglądam, choć intryguje mnie myśl, że prawdę można pokazać w 1:55.

Powstaje tylko pytanie - np. ci co studiują po 5 lat to idioci?

Jestem Europejczykiem.

Gość

(Konto usunięte)

http://www.bankier.pl/wiadomosc/Brytyjski-fundusz-zawiesza-wyplaty-Inwestorzy-odcieci-od-pieniedzy-7429959.html

Kilka z największych brytyjskich funduszy inwestujących w nieruchomości zawiesiło możliwość umorzenia jednostek uczestnictwa, odcinając inwestorów od pieniędzy. To pierwszy taki przypadek w tym segmencie od czasu pierwszej fali kryzysu finansowego z lat 2007-09.

We wtorek po południu o zawieszeniu umorzeń poinformował drugi brytyjski fundusz nieruchomości: zarządzany przez Aviva Investments i wyceniany na 1,8 mld funtów UK Property Trust. Do Avivy i Standard Life dołączył największy brytyjski fundusz M&G's, który również zawiesił wypłaty.

Standard Life Investments UK Real Estate Fund w poniedziałek poinformował o wstrzymaniu wypłat z powodu „nadzwyczajnych warunków rynkowych”. Wypłaty będą zawieszone aż do odwołania i przynajmniej przez okres 28 dni. Fundusz zarządza kwotą 2,7 mld funtów inwestując w nieruchomości komercyjne zlokalizowane w Wielkiej Brytanii.

Do zawieszenia jednego z największych brytyjskich funduszy nieruchomościowych doszło na skutek zmasowanego napływu żądań umorzenia jednostek, czyli wypłaty powierzonych funduszowi pieniędzy. Była to reakcja inwestorów na wynik czerwcowego referendum, w którym Brytyjczycy wyrazili wolę opuszczenia Unii Europejskiej. Na rynku finansowym wywołało to panikę i falę obaw o przyszłość brytyjskiej gospodarki oraz londyńskiego City.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Działanie typowe dla kapitału spekulacyjnego, na którym obecnie opiera się cała światowa gospodarka.

Nie zrozumiałeś, ważne jest bycie nie 5 lat.

Ty iksik naprawde masz problemy sam ze sobą. Żeby nie zrozumieć dwóch zdań? A gdyby były trzy? Dramat.

Jestem Europejczykiem.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Ty iksik naprawde masz problemy sam ze sobą. Żeby nie zrozumieć dwóch zdań? A gdyby były trzy? Dramat.

To jet notoryczne podbijanie tematu. Kolejny raz twój wpis absolutnie nic nie wnosi do dyskusji.

To jet notoryczne podbijanie tematu. Kolejny raz twój wpis absolutnie nic nie wnosi do dyskusji.

W sumie po co podbijać te pisowskie wykrety. Bardzo mnie niepokoi poziom pprzedstawicieli PiS na tym forum.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

W sumie po co podbijać te pisowskie wykrety. Bardzo mnie niepokoi poziom pprzedstawicieli PiS na tym forum.

A o czym ty w ogóle bredzisz? Kolejny raz. PIS to j trędowaty polskiej polityki? Wziął się z niczego? Uderz się w głowę z całej siły, może poskutkuje i zaczniesz rozumieć do czego się odnosisz.

A o czym ty w ogóle bredzisz? Kolejny raz. PIS to j trędowaty polskiej polityki? Wziął się z niczego? Uderz się w głowę z całej siły, może poskutkuje i zaczniesz rozumieć do czego się odnosisz.

Dziadzia przed chwila ixix sie wykrecal teraz ty sie wykrecasz... Co wy z pisu tak sie wykrecacie od prawdy na wasz temat.

chwilowy brak działalności w audio.

Gość Włodzimierz_55692

(Konto usunięte)

Dziadzia przed chwila ixix sie wykrecal teraz ty sie wykrecasz... Co wy z pisu tak sie wykrecacie od prawdy na wasz temat.

Z tobą dupku skończyłem już. Nie wiem czemu jeszcze mi liżesz.

mnie niepokoi rozumowanie pełowskich pustych głów, którzy stworzyli państwo istniejące tylko teoretycznie na papierze ch..j dupa i kamieni kupa a teraz jawne popieranie federalnej europy pod butem niemiec, który to plan utworzenia wdrażał adolfik, wam można pokazać nagrania, dokumenty, ba nawet wasza andżela już jawnie o tym mówi ale do pustych głów nic nie dociera, potraficie wyzywać, siać nienawiść a oskarżać o to innych tylko jak na obecną chwilę jedyny polityczny mord dokonał wyborca i wielbiciel pyło na śp. Marku Rosiaku tylko do was i tak to nie dotrze, jesteście jak te biblijne groby pobielane i tyle

Dramat.

na wasz temat.

O co Wam chodzi eurokołchoźniki ?

Przecież prawda leży...tylko trzeba się zegiąć, pochylić...nie tylko w jednym celu...ku wystawieniu.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

Żeby ją przemysłowo wylizać .

wiesz pissmani nie mają takich zapędów jak pyłowskie jelity, dla nas chłopak i dziewczyna to normalna rodzina a tylko tęczowa yelyta pcha się w męskie jelita

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.