Skocz do zawartości
IGNORED

Klub Wrocław

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące później...
  • 6 miesięcy później...
  • 2 miesiące później...

Pogadam z Pygarem może byśmy po nowym roku zorganizowali jakieś małe kilku osobowe spotkanko przy kawie, w celu wymiany, odsłuchu i audiofilskich porównań.

Może jakieś małe Wrocławskie towarzystwo soniczne by powstało:-)

Witam Towarzystwo bardzo chętnie zapiszę się do klubu. Mieszkam w Namysłowie ale...pracuje we wro i jest mi bardzo bliski.

Mam pytanko czy jest ktoś z ekipy kto mógłby wpaść do mnie z odpowiednim sprzętem aby zrobić pomiary. W grudniu kupuje końcówke z dsp do najniższwgo basu.

I przydałoby się zdiagnozować mody itd.

Oczywiście odwdzięczę się za to

post-17799-0-07889600-1512021933_thumb.jpg

Edytowane przez eposm22
  • 2 tygodnie później...

Crown xti 2000 dsp. Zakupiony i jest miazga, wymiata ale i tak przyda się korekcja słychać podbarwienia z pomieszczeniap. Ale i tak jest mega super. Ciekawe jak zagra po korekcji.

No i na wiosne wymiana midbasu na audaxy hm 210z0 po dwa na strone.

Pozdrawiam wszystkich

• 2 miesiące później...

dzień dobry,

Ma ktoś z kolegów we Wrocławiu lub okolicy dobry przedwzmacniacz. Szukam dla siebie - ale chciałbym kilka firm odsłuchać. :) Oczywiście gwarantuje transport :) miłą atmosferę i % też się znajdą.

P.S co się dzieje w klubie może jakieś odsłuchy?

Fajnie.. ciekawe jak się z Jeffem Rowlandem.

Cześć

Ja mam dobry Pre

Nowo Zelandzki Perreuaux.

Możemy się pobawić w jakieś odłsuchy

Ja jestem takim raczej „post” audiofilem. Mam teraz urządzenie typu all-in-one więc nie ma nawet za bardzo jak się kablami bawić ;)

Nawet sieciowymi?

Edytowane przez motyllo

Tylko po RCA ale z wykopem

Ok. Ja mam dobre kable xlr..ale jakieś rca też się znajdą. Bo będą potrzebne dwie pary.I będzie można od razu sprawdzić jakie ma braki preamp w moim audio aero.

Edytowane przez motyllo

Ja jestem takim raczej „post” audiofilem. Mam teraz urządzenie typu all-in-one więc nie ma nawet za bardzo jak się kablami bawić ;)

Kable zawsze możesz jakieś fajne kupić np i kłaść przed odtwarzaczem w trakcie odsłuchu :)

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.