Skocz do zawartości
IGNORED

Klub Cocktail Audio oraz Novafidelity

Rekomendowane odpowiedzi

To i ja się wpiszę :) z X40 :)

Cisza myślę, że jest spowodowana mnogością wątków rozpoczętych wcześniej, przez innych użytkowników.

Miło w końcu powitać dystrybutora ;)

Mam X30 i X40.

Na X40 mam problem z zalogowaniem się do serwisu TIDAL. Może ktoś pomóć???

Edit: Poszło - wystraszył się chyba jak tutaj zapytałem ;)

W każdym razie zapisuję się do klubu :)

Edytowane przez jarojaw

Cisza myślę, że jest spowodowana mnogością wątków rozpoczętych wcześniej, przez innych użytkowników.

Właśnie, sam już nie wiem, który wątek jest "właściwszy" ;) może je jakoś połączyć?

Mój CA X30 podpięty pod dac-a Mytek Brooklyn; pracuje gdy się nie chcę schylać po płyty ;)

Również w sypialni z monitorami, ale głównie jako źródło dla wzmacniacza słuchawkowego i do zgrywania CD.

W końcu na jakich monitorach się skończyło?

Dzięki :-), trochę się sugerowałem podpowiedziami, przesłuchałem kilka innych i było słabo.

Trochę podpytania w różnych sklepach audio i padło na te Usher`y, jest O`K.

No i znalazłem babola w działaniu aplikacji względem X40. Włączając utwór z Tidala poprzez aplikacje na wyświetlaczu X40 zaczyna grać ale w jakości AAC. Gdy włączę bezpośrednio z X40 gra we flac'ach. Sprawdźcie to u siebie.

Wysłane z tapciocha

Abyśmy dobrze zrozumieli.

Jeśli utwór uruchomiony zostanie np. poprzez pilota z CA utwory grają jako .flack

Jeśli utwór uruchomiony zostanie poprzez aplikację sterującą ACC ?

Wpisuję się do klubu z X30 z podłączonymi dali 505. Gra bardzo fajnie od dwóch lat.

Pytanie do kolegów: jakiej aplikacji pod androida używacie do sterowania coctailem?

W sklepie Goog-la wpisz : Novatron Music X :)

Nikt nie sprawdził mojego a może i Waszego problemu z odtwarzaniem plików z Tidala?

Wysłane z tapciocha

Prawdę mówiąc, sprawdzaliśmy w całej firmie - ale nie udalo się tego problemu uzyskać. Czekamy na testy, napisaliśmy do innych dystrybutorów, a nawet do producenta. Zatem - sprawa w toku.

To może i ja się przyłączę :)

Sprawdziłem u siebie, jest faktycznie jak mówi poprzednik. Pierwotnie myślałem, że to ustawienia w aplikacji sterującej, ale nie. Wszystko ustawione na HI-FI.

Powstaje pytanie czy to kwestia softu, czy coś się miesza z wyświetlaniem. Szczerze mówiąc różnicy w dźwięku nie wyłapałem.

Może jednak testowałem za krótko.

Udało się nam również uzyskać ten problem.

Wiemy też dlaczego wcześniej się nam nie pojawiał :/

Informacja poszła do producenta już w sobotę, dostaliśmy zwrotne zapewnienie o pracy nad poprawką.

• 3 tygodnie później...

Jak się sprawuje X50 pod względem softu?

Czy kotś porównywał go z Aries Auralica pod względem dźwiękowym?

Czy są jakieś recenzje w prasie- ktoś nad tym pracuje?

Jaki DAC rekomendujecie?

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.