Skocz do zawartości
IGNORED

Wpis widzi tylko autor - nowa moda na Gmeru/Koper www

janunio

Rekomendowane odpowiedzi

Pisze do mnie KOPER/GMER:

"Twoja zawartość musi zostać zatwierdzona przez moderatora"

Ale nasz kolega Maciej Koper ustanawia jeszcze leszy chwyt netowy:

"Twoja zawartość musi zostać zatwierdzona przez moderatora jak nie zamówisz kalibracji"

Kalibracja u Kopera i Gmera to w cenniku jakieś 300 - 400 zł.

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Z tematu dodam że to standardowa procedura dla forum HDTV i walki z panem Kiki i Blackninja.

Chyba nieprawda.

Nigdy na forum HDTV czarnym nie spotkałem się z praktyką, że wpis użytkownika ukazuje się na forum dopiero po jego zatwierdzeniu przez moderację.

Taki typ cenzury spotkał mnie osobiście własnie na forum hdtvpolska. Tu zaskoczenia nie ma.

Nie uwierzę natomiast w to, że ukazywanie się tam wpisów jest uzależnione od zakupu kalibracji. To bzdura totalna. Maciej Koper nigdy by sobie na coś takiego nie pozwolił.

Kalibracja u Kopera i Gmera to w cenniku jakieś 300 - 400 zł.

No ale i dobrym sprzętem ci ją zrobią i pewnie jakiś wykład w tym pakiecie też dostaniesz o upłynniaczach (może jakiś test ci zapuszczą) itp bo kiedyś pisałeś że tego w praktyce w ogóle nie widać, pamiętam że kiedyś na jego forum napisał gość co mu Kiki zrobił kalibrację i że po niej obraz był nie za bardzo przyjemny czy coś, Maciej z ciekawości chciał obadać i zmierzyć jak ta kalibracja była zrobiona i zaproponował że obada i skalibruje za friko (no nie wiem jak tam się w końcu dogadali) ten telewizor, po pomiarach okazało się że ten telewizor po kalibracji Kikiego miał większe przekłamania kolorów jak były ustawione fabrycznie i Maciej powiedział że ten kto robił wtedy tą kalibrację to się po prostu na tym nie zna.

Ale o kalibracji już kiedyś założyłeś wątek :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Teraz tym razem na forum Macieja jakaś afera wybuchła :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Syf jest na każdym forum madein in Poland :)

Albo cie zbanują albo po usuwają posty jak wytkniesz prawdę taka polityka jest u nas na forach i to nie zależnie od tematyki

Nigdy na forum HDTV czarnym nie spotkałem się z praktyką, że wpis użytkownika ukazuje się na forum dopiero po jego zatwierdzeniu przez moderację.

Taki typ cenzury spotkał mnie osobiście własnie na forum hdtvpolska

Które to czarne?

Gość Gosc

(Konto usunięte)

Tu masz temat gdzie jest sporo informacji na ten temat:

http://www.audiostereo.pl/wasze-typy-i-antytypy-na-inne-zrodla-informacji-o-tematyce-hdtv_113900.html

Sam o tym nie raz pisałem. Tutaj napisałem natomiast tylko o tym, że na forum hdtv.com.pl nie spotkałem się do tej pory z sytuacją w której wpis forumowicza ukazałby się lub też nie z opóźnieniem, dopiero po zatwierdzeniu go przez moderację. O takiej sytuacji na forum niebieskim napisał w pierwszym zdaniu autor tego tematu.

I dokładnie taka forma cenzury spotkała mnie właśnie na forum hdtvpolska.

Takie to zakładanie tematu na urwanym filmie .

Bo to pierwszy raz?

Janunio często pieprzy trzy po trzy.

Możesz jaśniej?

O co chodzi?

:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.