Skocz do zawartości
IGNORED

Sprzęt audio - czarno na białym

plastik1989

Rekomendowane odpowiedzi

To jeszcze se weź od Tomklyego Heavens Gate, Elecraglide - to taka sama ściema ....

Szacunek dla Diogenesa że to pokazał i dla Szymona iż caly czas stara się zwracać wszystkim uwage na wszechogarniającą ściemę.

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

Jak rozszyfrowałeś wszystkie "składniki" tego kabla, to kupuj na metry i sam sobie złożysz takiego ZENa, a tego sprzedasz (tylko daj znać tydzień wcześniej przed sprzedażą to się zrobi wątek ZEN-Nirvana kilku klonów wpuścimy i takie wzmocnienie zrobimy, że jeszcze zarobisz na tym kabelku :D:D:D ).

Gdzie tam, taki badziew innym sprzedawać? Czy to aby moralne?
  • Moderatorzy

Gdzie tam, taki badziew innym sprzedawać? Czy to moralne?

ja kiedyś miałem jakina, jak go sprzedawałem napisałem kupującemu wprost, że na tle innych wzmacniaczy wypada blado, nawet w podobnych kategoriach cenowych są lepsze i uważam zakup jakina jako swój błąd, a powód sprzedaży podałem że chce się go pozbyć. Nie dość, że sprzedałem to jeszcze za podobną cenę co sam zapłaciłem.

Można sprzedać kabelek i napisać ściągnąłem oplot, to co zobaczyłem w środku mnie zdegustowało, pozatym kabel gra fajnie - co w tym nieuczciwego?

-----------------

• Moderatorzy

Chyba mało zapłaciłeś za tego Jakina...

w międzyczasie dolar podskoczył o 30% i wszystkie ceny chińczyków poszły do góry, dzięki temu sprzedałem za podobną kwotę co kupiłem - sprzedając na aukcji od 1zł jesli dobrze pamiętam.

-----------------

Można sprzedać kabelek i napisać ściągnąłem oplot, to co zobaczyłem w środku mnie zdegustowało, pozatym kabel gra fajnie - co w tym nieuczciwego?

Lepszą strategią jest kłamstwo, koloryzacja i zachwalanie w każdej recenzji sprzętu który się posiada i w przyszłości będzie sprzedawało :) Utrzymywanie potencjalnych nabywców w niewiedzy i nieświadomości :)

Za każdym razem jak ujawniłem najmniejszy, nawet niewinny defekt, to potencjalny kupiec nie omieszkał mi przypomnieć, czy to jest ten przedmiot który tak '"zachwalałem" na forum :)

w międzyczasie dolar podskoczył o 30% i wszystkie ceny chińczyków poszły do góry, dzięki temu sprzedałem za podobną kwotę co kupiłem - sprzedając na aukcji od 1zł jesli dobrze pamiętam.

I masz odpowiedź. Magia ceny. Jak cena będzie bardzo dobra to sam odkupię Absoluta od Diogenesa.

Ja bym powiedzial ze to "golenie frajerow".

Ale widze ze pomimo ze jest tak strasznie ze az smieszno to nadal "dzwiek" tych kabli jest broniony.

Bo przeciez skladniki sa "magicznie" dobrane. Chodz trzeba miec odwage by sie przyznac ze sie kupilo brudny kabel w wezu ogrodowym ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Moderatorzy

I masz odpowiedź. Magia ceny. Jak cena będzie bardzo dobra to sam odkupię Absoluta od Diogenesa.

tylko pamiętaj że z tą sprzedażą to ja napisałem i trochę w formie żartu, Diogenes na razie niczego nie sprzedaje...

-----------------

Audioakustyka z lampizatorem może dać trochę zbyt analogowo-drewniany dźwięk - deska kuchenna lampiego połączona z drewnianym klinem do "osadzania" trafa w puszce Audioakustyki to już zbyt wiele dobrego ;-)

No i wtedy obowiązkowo w pokoju odsłuchowym dwie gaśnice piankowe 20l + gumowe rękawice z izolacją 1000V do każdego odsłuchu trzeba mieć.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

orzesz w morde

a co to za bebechy ?

Ukryta Zawartość

"Aktualnie nie możesz dodawać odpowiedzi w tym temacie ( "....Jadis i88 vs Krell FBI....lampa czy tranzystor?"  oraz "Klub Scan speak") . Masz permanentną blokadę pisania w tym temacie"

• Moderatorzy

orzesz w morde

a co to za bebechy ?

Audio Akustyka - rodzimy hi-end. akurat ten wzmacniacz jak na ich standardy wykonany dosyć schludnie (wiem że ciężko uwierzyć, ale wypuszczali gorsze gnoity)

Ukryta Zawartość

Audio Akustyka to chyba jedyna manufaktura którą jakością montażu bije nawet największe kwiatki Fikusa...

Ukryta Zawartość

-----------------

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

od Tomklyego Heavens Gate, Elecraglide

Nie da mi , nie lubi mnie już ;P ...za tego zapłaciłem , ale Electraglida mam też swojego i wiem co jest w środku ..

Tam to przynajmniej jest pomysł ....

Ale Diogenes zachował się jak Rejtan trzeba przyznać. Własną koszulę podarł...

Zwyczajnie , nie mam interesu w branźy ..czysty fanatyk ;)

Jest. Miałem Eskay Creek ze zdjętymi widełkami ( kupa srebra w środku), Ruby Mountain i Ruby Hill. Nie wpadaj w paranoję. Może masz fake.

Dawaj zdjęcia !

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

razie nie udaje.

Nie podpuszczaj ;)

Nikt się nawet za to nie zabrał ...

Mnie się nie chce w to bawić ..a podpowiadcze nie mają kasy nawet na próby ...

Ten od linii zasiljącej to może dałby radę , ale ja nie mam nerwów na współpracę z nim ...

Podobno gra ślicznie.

No gra....ale ulepione jest z g.....a

I to nie jest geniusz ulepiacza goooowna tylko materiałów ..nietrudno wyobrazić sobie co siedzi w tańszych kablach .

No gra....ale ulepione jest z g.....a

I to nie jest geniusz ulepiacza goooowna tylko materiałów ..nietrudno wyobrazić sobie co siedzi w tańszych kablach .

Jaki price za to gówno? Mam nadzieję że cena będzie adekwatna do zawartości.
Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Jaki price za to gówno? Mam nadzieję że cena będzie adekwatna do zawartości.

Nie kumam ...AZ Absolute cena jest znana . Wybitny kabel .

Coś jak Porsche Diesel ;)))

Ja za sieciówki się nie biorę .

Wolę głośnikami się pobawić . Znacznie bardziej spektakularnie i lepiej ,

Jello i gdybyś chciał się drażnić ...to wiem , że Michał Anioł rzeźbił z gliny ...

Pyknę Ci Ferrari z gliny chcesz ?

Gość Diogenes

(Konto usunięte)

Nie, wolę Absolutny badziew. Tanio.

;)))

Cenię Twój intelekt , naprawdę .

Nie chcemy być jednak robieni jako audiofile w druta za wszelką cenę ...tyle .

Sprzedawać trzeba umieć uczciwie...produkt ma być uczciwy ..tyle .

To proste , jak branża to zrozumie zapanuje symbioza ;)

Nie da sie byc uczciwym sprzedajac produkty ktore zmian nie wnosza a sugerujac ze jest inaczej.

Zaczyna sie strzyzenie: wiec im da sie mniej za wiecej tym lepiej :)

Symbooza zapanuje jak znikna klienci na kable w wezach ogrodowych i innego tego rodzaju wynalazki.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Symbooza zapanuje jak znikna klienci na kable w wezach ogrodowych i innego tego rodzaju wynalazki.

Jak jesteś porządnie rozpędzony w zakupach, to nie da się od razu zatrzymać na ostatnim elemencie, tylko musisz mieć czas na wyhamowanie i odzyskanie równowagi. Do tego służą kable :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.