Skocz do zawartości
IGNORED

co jest z Hi-fi i Muzyką?

mike27

Rekomendowane odpowiedzi

a to on niby wcześniej niby znany nie był??????????????????????

inna sprawa żę i tak 98% młoich kolegów na hasło "Możdżer" robi wielki oczy,

a ja jeszcze większy i wtedy zadaje sobie pytanie czy naprawde trzba się mocno interesować muzyką żeby go znać czy dookoła mnie same jelenie i czy ja przypadkiem nie jestem zwichrowany heh :)

a ten miesiecznik sie kiedys terminowo ukazywal? nie pamietam:) zawsze albo juz juz w drukarni, juz juz w hurtowni, ale nigdy na polkach, numeru bez literowek i z dobrze zrobiona korekta tez jeszcze nie bylo:) to taki poglad calosciowy ale jesli sa zniecierpliwieni wielbiciele pisma tzn ze nie jest tak zle , jakby sie nie podobal nie byloby takich tematow

Home is where the needle marks try to heal my broken heart...

po 18 grudnia to trochę poźno, ja sobię odpuszczę, bo już z nudów kupiłem pozostałe pisma polskie. może też sobię kupię angielskie hifi+. A nadredaktor musi zrozumiec, że pomimo, iz sprzedaż to tylko jakies 10% jego dochodu (więc potencjalnie można olać klienta indywidualnego) to jesli nie będzie odpowiedniej ilości kupujących magazyn, to reklamodawcy stracą zainteresowanie.

a mnie śmieszą tłumaczenia, typu "magazyn będzie z opóźnieniem, bo w tym miesiącu dołaczamy płytę" lub "Numer wyjdzie zaraz, za dni pięć, bo jest w nas ciągle pisania chęć." z 14 wrzesnia br. lub "Przepraszam za błedy. Podpisy do zdjęć powstały w nocy, w ostatniej chwili. Kwestia techniczna. Pisali je ludzie, którzy dobrze odróżniają tranzystor od kondensatora. Zmęczenie to wynika z kończenia projektu, zupełnie nowego. Uwagę odciągają z pozoru nieważne rzeczy. Będzie lepiej." z października zeszłego roku. Fajny też jest inny wpis "Dostępność będzie ograniczona ze względu na limitowany nakład 5000 egz.(ma taki pozostać bez względu na zapotrzebowanie), tak więc w kioskach na ulicy raczej nie ma co pytać, chyba, że wyglądają naprawdę dobrze. Taka polityka wydawcy."

Myślę, że Red. Naczelny powinien poważnie porozmawiac z Panem Wydawcą, bo obecna polityka wydawnicza jest nieco irytująca, nawet dla stałych czytelników. ja zawsze kupowałem hfim ale bez przesady - nie będę z wypiekami leciał do empiku by pod koniec grudnia kupić sobie grudniowy numer. bo w tym czasie kupiłem już inne magazyny - może gorsze ale swój popęd konsumencki już zaspokoiłem. pozdr

Z tej frustracji i zniecierpliwienia kupiłem sobie Stereophile (40zł!!). Choć lubię HiFiM to chyba dam sobie spokój. Święta idą, nie będę miał już wiele czasu, a na początku stycznia dostanę AV.

Może Szanowna Redakcja po prostu przestempluje numery - z grudniowego zrobi styczniowy i "rzuci na rynek" już 3 stycznia. Nareszcie będzie na czas, wszyscy sie ucieszą!! Jeśli tego nie zrobią, to jedynym chyba sposobem na sprzedanie nakładu grudniowego będzie opóźnienie planowanego styczniowego dopiero w lutym.

• Redaktorzy

no to lutowego pewnie nie będzie. W końcu to najkrótszy miesiąc i specjalnie dla HFiM nikt go nie będzie przedłużał

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

• Redaktorzy

Parmenides: pan Naczelny jest w tym wypadku panem Wydawcą, tak że masz tu kontakt na skróty. Tu nie ma żadnego Bauera lub Miguta, nieduże prywatne przedsięwzięcie.

Panowie to co robi "HI-FI i Muzyka" to ma sens wydaje mi się ,że to jest cicha umowa z redakcją miesiecznika "Audio" i "Audio Video", po co 3 miesięczniki mają wychodzić w jednym czasie w miesiącu i bić się po między sobą o klienta ??

Przecież pod koniec miesiaca każdy spragniony-nakręcający się audiofil kupi nową gazetkę :-)

no!!! dokładnie wyjdzie 24 grudnia a w srodku płytka audiofilska z koledami w wykonaniu Anny Marii Czopek tłoczona na 24 karatowym złocie i nagrana w mono przemowa ojca nadredaktora:):)

oj chyba - gutekbull masz racje a piotrek 608 sie myli - A.M.Czopek :0) wydana alu tfuuuu......

w Gali - znow niemiec kurna wykupil.... a HIFIiM juz jest - prosze nawet Nagrody daja hehe....

[obrazekLUKASZ-224335_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Przy okazji zapytam czy WAM tez w listopadowym numerze brakowalo 20 tu stron tak jak mnie sie trafilo? Dzieki temu opoznieniu moglem wczoraj wymienic gazetke na pelnowartosciowa. Jakiez bylo moje zdziwienie jak u kolegi w tym samym numerze zobaczylem ProAci i relacje z Monachium a umnie tylko jakis zwiastun i koniec.....film sie urwal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.