Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy albo używany marantz - pytanie:

quatross

Rekomendowane odpowiedzi

To jak wzmacniacz zagra zależny w dużej mierze od kolumn. Taki pm ki pearl lite daje całkiem ładny głęboki bas z Diamondami 25. Aktualnie dostępny masz Pm 8006 czy pm14s1. Każdy z tych wzmacnaczy (jak i tańsze modele) ma płaską charakterystykę od kilku Hz więc w zasadzie pytanie tak postawione nie ma specjalnie sensu. Masz droższe wymagajace prądu zestawy i duże pomieszczenie to szukaj raczej klocków z serii premium, do tańszych zwykle wystarczy tańszy wzmacniacz.

Jakos Kolego nie traktuję poważnie Twoich wpisów...nie wiem dlaczego?

Fakt, masz rację kolego. Zamykam temat. Wolę peachchtree audio nova150 dlatego że jest brzoskwiniowo-muzykalny ale się szybko spierniczył. Czemu? NIE WIEM ;>

DZIĘKI mimo wsjo .

Fakt, masz rację kolego. Zamykam temat. Wolę peachchtree audio nova150 dlatego że jest brzoskwiniowo-muzykalny ale się szybko spierniczył. Czemu? NIE WIEM ;>

DZIĘKI mimo wsjo .

Powodzenia.

De gustibus non est disputandum

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.