Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego vinyl brzmi lepiej/inaczej niz CD?

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne. Macie racje, ohyda. Juź nie przeszkadzam, poklepujcie się dalej po pleckach. To samo grono tych samych poklepywaczy. Dlatego to forum już dawno umarło. W zasadzie nikt poważny już tu nic nie pisze bo i po co? Zostało kilku pieniaczy i handlarzy i jeśli są jakieś wpisy to zaraz afera,, a gdy ktoś ośmieli się mieć inne zdanie to od razu atak personalny, wyzwiska itd. Gdy jest cisza to ewentualnie moźna wrzucić jakiś prowokacyjny wpis, żeby znów była awantura bo gdy nie ma awantur to nic się nie dzieje. Szkoda bo idea forum jest fajna. Na zachodnich forach nie ma takich awantur, ale u nas nigdy nic się nie udaje. Ani w polityce, ani na forum.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Ja też. PS - kiedyś kupiłem masę książek o tematyce marynistycznej . W kilku z nich znalazłem listy. Nieotwarte. Mnóstwo trudu sobie zadałem, by je oddać adresatowi. Kończąc / sp***dalaj, sly. Świat jest fajny bez ciebie. PS : " ja też " to do rydza było. Z tobą, handlarzu cudzą korespondencją - słowa nie zamienię. Dla mnie - stałeś się niewiarygodny. To sporo.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia
<br />Natomiast poziom Twoich wypowiedzi,i bezustanne szkalowanie i wyszydzanie CD,oraz ludzi słuchających na innych nośnikach niż winyl,ma taki sam poziom jak <br />Twoja płytoteka,czyli ŚMIETNIKOWY.<br />
- nie powinienem na to odpowiadać - ale nie rozumiem dlaczego moja negatywna opinia nt płyty cd, którą to głoszę i będę głosił - jest odbierana jako szyderstwo i szkalowanie ludzi ? - niech mi przytoczy moje posty w których obrażałbym kogokolwiek z powodu tego jakie ma upodobania - owszem, mogłem wyrazić zdziwienie iż ktoś słucha muzyki na tym stratnym nośniku, ale to jeszcze nie powód do wpadania w szewską pasję ! /przepraszam szewców/ i niewybrednych ataków - ja na przykład, jak mi ktoś mówi, że cd gra lepiej, to kwituję to po prostu wzruszeniem ramion....pzdr..

excelvinyl winylmania blog szukaj

Może to pomoże?

To jest chyba dobra maść, bo widać, że szwajcarska. Pewnie penetruje i wypełnia wnętrze oka bardzo precyzyjnie - Szwajcarzy to mają dobrze.

Parker's Mood

To jest chyba dobra maść, bo widać, że szwajcarska. Pewnie penetruje i wypełnia wnętrze oka bardzo precyzyjnie - Szwajcarzy to mają dobrze.

wazne, zeby droga byla

Ale cóż ja poradzę, że zawsze maszerujecie pod rękę i piszecie podobnie?:)

Ja też jakiś czas temu zastanawiałem się, czy oni przypadkiem nie są jedną osobą. Mam nadzieję,że nie.

Gość GratefullDe

(Konto usunięte)

- omawianie prywatnej korespondencji - ohyda

- napisanie komuś sp***dalaj - ohyda

- winyl - coraz bardziej -ohyda

- cd - coraz bardziej - ohyda

- przegryzc flaczki paczkiem w tlusty czwartek - ohyda

- forum - sami dopiszcie bo coraz bardziej

- tylko muzyka - no ale tu jej juz dawno ni ma

Powiedziałbym, że droga chyba nie musi być, ważniejsza jest jej przydatność i adekwatność w analogu.

ale kolega o pseudonimie szczwany30 chyba taniego by nie kupil

A może poprosimy moderację o zamknięcie tego wątku.

Przecież tu już nie ma dyskusji, tylko nawalanka.

Gdyby "koteczek" nie założył tego wątku 10 lat temu tylko teraz to uznałbym to za ustawkę.

Gość rochu

(Konto usunięte)

W [WYMODROWANO] watku excela wyczytałem coś takiego:

Zjada Cię zazdrość, że ktoś może mieć pasjędo słuchania muzyki, delektować się muzyką z niedrogiego sprzętu. Szlag Cię trafia jak Excel pisze o swoich przygodach z winylem. Masz chłopie problem.

Czyli winylarze temat audio postrzegają poprzez pryzmat kasy.

Edit mod

Wymoderowano sformułowanie o charakterze personalnie prowokacyjnym.

Autor otrzymuje formalne ostrzeżenie.

A cytat z wypowiedz Kangie zbędny. Otrzymał już za niego adekwatną "nagrodę".

Edytowane przez SlawekR
prowkacja do kłótnik

Bzdura.

To właśnie "orędownicy cyfry" wypominają reszcie, że mają zbyt tani sprzęt.

W błazeńskim watku excela wyczytałem coś takiego:

Mówiłem, że to ciężka choroba? :) Dwupostaciowa. Przynajmniej.
Gość rochu

(Konto usunięte)

Bzdura.

To właśnie "orędownicy cyfry" wypominają reszcie, że mają zbyt tani sprzęt.

Dobry dowcip.

Są audiofile oraz TANIOFILE.

Taka jest prawda o tym forum.

_________

Edit mod

Ostrzeżenie za wpis prowokujący do kłótni.

Edytowane przez SlawekR
prowokacja do kłótni

hehe…dobre określenie…Taniofile…ale powiem tobie, że nawet nie ma w tym nic złego pod warunkiem, że nie wynika z tego atak na inność od własnego postrzegania, od własnego gustu itd. Ale tu nie ma na to szans. Za to wyzwiska są opanowane do perfekcji… :-)

hehe…dobre określenie…Taniofile…ale powiem tobie, że nawet nie ma w tym nic złego pod warunkiem, że nie wynika z tego atak na inność od własnego postrzegania, od własnego gustu itd. Ale tu nie ma na to szans. Za to wyzwiska są opanowane do perfekcji… :-)

Tylko, kto tu kogo atakuje?

Edytowane przez Rudy-102
Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

W błazeńskim watku excela wyczytałem coś takiego:

Użytkownik kangie dnia 27.02.2014 - 13:46 napisał

Zjada Cię zazdrość, że ktoś może mieć pasjędo słuchania muzyki, delektować się muzyką z niedrogiego sprzętu.

Hehe, odwrocenie kota ogonem godne Janukowycza.

Ja też jakiś czas temu zastanawiałem się, czy oni przypadkiem nie są jedną osobą. Mam nadzieję,że nie.

Nadzieje są płoche:)
Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Są audiofile oraz TANIOFILE.

Taka jest prawda o tym forum.

Na tym forum sa audiofile i kilku (za przeproszeniem) dupkow, ktorym sie wydaje, ze maja Hi-End. I to jest niestety smutna prawda.

Masz przerwę w trollowaniu na hi-endzie?

A tak sobie siedze przy dobrym niemieckim piwku ;-)

Na tym forum sa audiofile i kilku (za przeproszeniem) dupkow, ktorym sie wydaje, ze maja Hi-End. I to jest niestety smutna prawda.

Wcale nie - kilku. To jest wciąż ten sam, niestety... A gdy już nie ma absolutnie nic do powiedzenia - odsyła Cię gdzieś. Tak z innej beczki - któż to cię, sly/rochu - tak ostatnio "obraził", ażeś się/ ście - spłakał/ li? Prześledziłem twoje/ wasze - smutki i - nic! Może na priv, gdy się wstydzisz /cie. Gwarantuję - nie upublicznię!!!:))))
<br />i kilku (za przeproszeniem) dupkow<br />
- za przeproszeniem kretyn !

Starczy tego dobrego.

wiesław119 - 2 dni za prowokacyjne personalne ubliżanie wpółdysktującym.

Excel - 3 dni urlopu od pisania postów za niewłaściwą reakcję na prowokację.

Edytowane przez SlawekR
Złamanie regulaminu

excelvinyl winylmania blog szukaj

Uprzejmie proszę o zaprzestanie kłótni w tym wątku, albowiem jałowa wymiana zdań jest nie na temat. ;-)

Edytowane przez soundchaser
Gość wieslaw119

(Konto usunięte)

Uprzejmie proszę o zaprzestanie kłótni w tym wątku, albowiem jałowa wymiana zdań jest nie na temat. ;-)

A czy Kolega ma gramofon?

• Pokaż nowe odpowiedzi