Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

6 godzin temu, Ślimak napisał:

Wszyscy łącznie z samą Igą widzą, że jest w dołku psychofizycznym.

Argumentum ad populum.

Tego się nie da demokratycznie przegłosować, zwłaszcza że ponad 99% tenisistek WTA marzy aby w takim "dołku" się znaleźć.

Kolor czapeczki i obuwia, bardzo przepraszam - ale taki "odpustowy" - nie stać Jej na stylistkę z prawdziwego zdarzenia? 😖

Świetna poglądowa galeria (nie moja) dot. TDA1541(A):

www.maxdat.eu/_galeria/Foto%20TDA1541.html

...serwis...trenerze - rzuć ręcznik i weź pannę na trening, niech zajmie się serwowaniem, tylko tym, najlepiej przez miesiąc, bez przerwy.

Widzę "zmianę", po przegranym secie, nie zrobiła przerwy toaletowej...pierwszy gem drugiego seta - 2x double shit servis...

E, dam se spokój, szkoda nerwów.

Te Twoje teksty to typowy trolling gościa, który ma nieustannie pesymistyczną wizję świata i okolic.
Jak przerżnie, to co? Ma zakończyć karierę? Co miałeś na myśli?

Tylko z samego kortu podniosła 35 mln dolarów. Zacznij myśleć, zamiast zarzucać trolling każdemu kto się z Tobą nie zgadza
Kolor czapeczki i obuwia, bardzo przepraszam - ale taki "odpustowy" - nie stać Jej na stylistkę z prawdziwego zdarzenia?
Kolory to pikuś. Mnie bardziej martwi zmiana firmy butów.

Djokovic ubiera się w Lacoste, ale butów Asics się trzyma.

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

Kto się jeszcze czymś łudzi ???

22 minuty temu, partick napisał:

Kolory to pikuś.

Dla mnie nie "pikuś". Mówiąc delitatnie, i chyba obiektywnie, wyglądała nieciekawie. Dziewczynie/kobiecie z takimi poważnymi ambicjami i osiągnięciami, wg mnie nie przystoi taki byle jaki ymydż.

Edytowane przez (nie)przecietniak

36 minut temu, partick napisał:

Mnie bardziej martwi zmiana firmy butów.

Właśnie.....!!!! Słuszne spostrzeżenie.... Może to wszystko co sportowo dzieje się z Igą to wina butów? ...które predestynują zawodnieczkę bardziej "do stania" niż "do biegania, walki i grania"?

2 godziny temu, Ślimak napisał:

Dobry kierunek. Zabrakło szybszego wejścia na wysoki level w 1 jak i 3 secie.

Jak wygra RG to pozostałe wyniki na mączce przestaną mieć jakiekolwiek znaczenie.  Jak nie wygra, również.

35 minut temu, Zbig napisał:

Jak wygra RG to pozostałe wyniki na mączce przestaną mieć jakiekolwiek znaczenie.  Jak nie wygra, również.

🙂

4 minuty temu, Zbig napisał:

50% pierwszego, 8 podwójnych... Serwisowo najsłabszy występ w tym roku.

Trudno się nie zgodzić

Już w styczniu sugerowałem, żeby zwolnić tego lalusia.

Trzy razy mączka, cztery tysiące punktów - ogromna presja.

I co, jeżeli Ostapenko będzie w połówce drabinki Igi na RG?

12 minut temu, partick napisał:

Trzy razy mączka, cztery tysiące punktów - ogromna presja.

Mam nadzieję, że Daria jej to codziennie z głowy wybija.  Przecież to bez sensu.  I tak nie jest teraz liderką rankingu i dość długo nie będzie.

18 minut temu, partick napisał:

I co, jeżeli Ostapenko będzie w połówce drabinki Igi na RG?

Jakie to ma znaczenie czy Ostapenko?  Przegrać można z każdą trzymającą swój serwis jak się nie ma regularności.

Mam nadzieję, że Daria jej to codziennie z głowy wybija.  Przecież to bez sensu.  I tak nie jest teraz liderką rankingu i dość długo nie będzie.

Czy Wim jej pomoże, nie wiem. Ale Daria, z profesjonalnego punktu widzenia, powinna odejść z teamu.

No ale kasa nie śmierdzi, niestety.

Sorry, ale ja już nie oglądam meczy Igi, ponieważ w chwili obecnej, to nie ma sensu.

A czyje oglądasz?
Wiesz co, ja w zasadzie, nie lubię kobiecego tenisa - głównie przez te orgazmistyczne jęki.

Z męskiego, to już chyba tylko Djokovic został. Zwłaszcza jak gra z Alvarezem. To jest piękny tenis z ciekawymi zagraniami.

2 godziny temu, partick napisał:

Wiesz co, ja w zasadzie, nie lubię kobiecego tenisa - głównie przez te orgazmistyczne jęki.

Powinno to Cię podniecać. 😝

Czwarty przegrany finał Sabalenki w Stuttgarcie. Poprzednie trzy przegrywała z liderkami rankingu.
Szkoda, że Iga nie dopięła tego qf. To trzeci turniej w tym roku gdzie wygrana była bardzo blisko.. AO, Indian Wells, Stuttgart przeszły Idze koło nosa można powiedzieć.

Żałośnie to wygląda. Był kroczek do przodu w Stuttgarcie, to teraz zwrot w tył. Ona nic nic nie widzi. nie wyciąga żadnych wniosków. Iga strasznie nieefektywna, straszliwie niepewna.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.