Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

8 hours ago, dzarro said:

Ciekaw jestem czy Linetka da radę Emci. Emma odegrała się na Danucie - ale ona na ogół gra w kratkę więc teraz może grać słabiej.

Z drugiej strony Linetka będzie skołowana. Do tej pory w takim meczu byłaby underdogiem - a teraz nagle jest faworytką.

Chyba sobie jaja robisz z ta faworytka

Jedno pytanie.
Kiedy Iga załoźy cokolwiek, co piżamy nie przypomina?

Ci Japończycy co ją ubierają taki gust mają. Ich stroje są chyba najbrzydsze w stawce - ale może mają zalety praktyczne. Ponoć kontrakt Igi miał wygasać po AO - więc chyba go przedłużyła. Z tego co mówiła - to buty Asics jej bardzo „podchodzą”. Przy jej stylu buty to podstawa.

Masakra. Iga jest wytworem sponsorów, bez własnego zdania i wpływu na swój image.
Oto co robią z człowieka pieniądze. Musi się bezwzględnie podporządkować, bo inaczej ją odetną od kasy. 😉

2 godziny temu, soundchaser napisał:

Masakra. Iga jest wytworem sponsorów, bez własnego zdania i wpływu na swój image.
Oto co robią z człowieka pieniądze. Musi się bezwzględnie podporządkować, bo inaczej ją odetną od kasy. 😉

Po takim tekście stan twojego umysłu powinien wszystkich zaniepokoić. Ale ci, którzy znają inne twoje przemyślenia wiedzą, że na niepokój jest już za późno.

Jestem Europejczykiem.

A przy okazji „pazerna” Iga kończy współpracę z chińską marką technologiczną. Oczywiście nasz ekspert od geopolitycznych mechanizmów zapewne dowiedzie, że ktoś jej kazał. Ja obstawiam jakiegoś producenta szczepionek, który ma tajne powiązania z niejawnym sponsorem, który „stworzył” Igę w laboratorium w strefie 51.

19 minut temu, dzarro napisał:

Oczywiście nasz ekspert od geopolitycznych mechanizmów zapewne dowiedzie, że ktoś jej kazał. Ja obstawiam jakiegoś producenta szczepionek, który ma tajne powiązania z niejawnym sponsorem, który „stworzył” Igę w laboratorium w strefie 51.

Przecież to decyzja polityczna i sama powiedziała, że podjęła ją razem ze swoim sztabem.
Nie musisz snuć z tego powodu jakichś teorii spiskowych, bo akurat w tym przypadku sprawa jest jasna i oczywista.

12 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Po takim tekście stan twojego umysłu powinien wszystkich zaniepokoić. Ale ci, którzy znają inne twoje przemyślenia wiedzą, że na niepokój jest już za późno.

Myślę, że to wpływ tych lamp solnych. pod kolumnami. 

17 godzin temu, soundchaser napisał:

Iga jest wytworem sponsorów

Nauczyli ją grać w tenisa, wygrywać największe turnieje, osiągnąć sam szczyt i utrzymywać go już 50 tyg. ? 

Co Ty p…sz?🤦‍♂️

Edytowane przez audiofan01
17 godzin temu, soundchaser napisał:

Rozumiem, że ty się w robocie żadnym dress codem nie przejmujesz?

Godzinę temu, audiofan01 napisał:

Myślę, że to wpływ tych lamp solnych. pod kolumnami. 

Nieee...myślę, że to dlatego, że się nie zaszczepiłem. 😉

7 minut temu, audiofan01 napisał:

Nauczyli ją grać w tenisa, wygrywać największe turnieje, osiągnąć sam szczyt i utrzymywać go już 50 tyg. ?

Grać to Ona nauczyła się sama, przy pomocy swoich trenerów i sztabu szkoleniowego, a sponsorzy robią z niej marionetkę pod względem wizerunkowym.
Takie to trudne do zrozumienia?

1 minutę temu, Zbig napisał:

Rozumiem, że ty się w robocie żadnym dress codem nie przejmujesz?

Dobrze rozumiesz.

14 minut temu, soundchaser napisał:

Takie to trudne do zrozumienia?

Nie, tylko że problem polega na tym, że Ty niczego nie rozumiesz jakbyś urodził się razem z Pierrem de Coubertinem.

Jeżeli np. ktoś płaciłby mi 1 mln $ rocznie tylko za to, że nosiłbym jego zegarek to też bym się chętnie dał "zmarionetkować" i zapewniam Cię, że Ty również. Tyle, że my takich propozycji nie mamy bo jakoś i spektakularnych sukcesów brak.

Mnie ta cudza kasa w ogóle nie boli, a Tobie współczuję bo przeżywasz jakieś męki pańskie bo ciągle o tym wspominasz, ostatnio znowu o Hubim.

Topowi sportowcy zarabiają dzisiaj wielokrotnie więcej na umowach sponsorskich niż z samej gry. Osaka nic nie gra, a jest najlepiej zarabiającą tenisistką. Pytanie tylko co oni robią z tą kasą oprócz tego, że muszą zabezpieczyć swoją sportową emeryturę. Iga ma ambitne plany, jakaś akademia tenisowa itp. Zresztą nawet jeśli wszystko przehulają jak np. Tyson co nam do tego, Tobie ani mnie nie zabrał. 

W dniu 11.03.2023 o 23:37, YunnanTEA napisał:

Kiedy Iga załoźy cokolwiek, co piżamy nie przypomina?

Lepszy strój Igi niż kreacje Ostapenko albo wczoraj Azerenki dwuczęściowy, z którego się wałek na brzuchu wylewał.

9 minut temu, audiofan01 napisał:

Jeżeli np. ktoś płaciłby mi 1 mln $ rocznie tylko za to, że nosiłbym jego zegarek to też bym się chętnie dał "zmarionetkować" i zapewniam Cię, że Ty również.

Oczywiście, że tak. Jakby mi płacili 1 mln. nawet PLN rocznie to mógłbym np. nago po ulicy chodzić. 😉

Sami piszecie, że Iga jest najgorzej ubraną tenisistką, bo jej Chińczycy narzucają takie wstrętne ciuchy, a ja tylko stwierdziłem fakt, że musi się w nie ubierać, bo jej każą.
A teraz dorabiacie znów jakąś niepotrzebną filozofię i na siłę szukacie błędów w moim rozumowaniu, które jest jak najbardziej poprawne. Jak jej płacą, to musi się dostosować, a więc jest w pewnym sensie sterowana i tyle.

Edytowane przez soundchaser
5 minut temu, soundchaser napisał:

A co się nie zgadza?

Przecież Dzarro pisał o Chińczykach...

Jemu chodziło o Xiaomi, a Ty o ciuchach, które nie wiem gdzie produkowane fizycznie ale Asics to marka japońska.

21 minut temu, soundchaser napisał:

Wszystko jedno.

Dla Ciebie. Jeszcze wspomnij o czapeczkach, że też każą im nosić oczywiście wyłącznie w celu „szpanowania” jak kiedyś pisałeś😀

10 minut temu, audiofan01 napisał:

Jeszcze wspomnij o czapeczkach, że też każą im nosić oczywiście wyłącznie w celu „szpanowania”

Nie wiem czy każą, ale z pewnością zakładanie czapeczek daszkiem do tyłu to wyłącznie szpan...np. Kyrgios, czy nasz Kubot.

Godzinę temu, audiofan01 napisał:

Tymczasem Hubi po dobrym 1. secie w drugim się zaciął i  zmierza do piekarni.😏

Dokładnie. Znów zagrał jak kelner. Teraz może się skupić na debelku. 😉

Pasywna gra i/lub zła taktyka plus wolne korty czyli łatwiejsze returny serwisów Hubiego, do tego złe decyzje i proste błędy w kluczowych momentach i niestety Hubi za burtą. Generalnie był dzisiaj wyjatkowo niemrawy nawet jak na niego. 

Pewnie nasze forum czyta, szczególnie Sounda, który przypomina że najważniejsza „kaska z debelka”.

9 minut temu, audiofan01 napisał:

Pasywna gra i/lub zła taktyka plus wolne korty czyli łatwiejsze returny serwisów Hubiego, do tego złe decyzje i proste błędy w kluczowych momentach i niestety Hubi za burtą. Generalnie był dzisiaj wyjatkowo niemrawy nawet jak na niego. 

Pewnie nasze forum czyta, szczególnie Sounda, który przypomina że najważniejsza „kaska z debelka”.

Z debla wycofał się po pierwszym meczu.

Ja nie widziałem nic specjalnie niemrawego, Tomcio zagrał wybitnie w obronie, Hubi ma nadal problem z odpowiednią reakcją i techniką przy takich nietypowych odegraniach, przez co zmarnował dwie 100% sytuacje na breaka w trzecim secie.

58 minut temu, audiofan01 napisał:

Generalnie był dzisiaj wyjatkowo niemrawy nawet jak na niego

Raczej bardzo chaotyczny, nonszalancki i bez koncentracji. Na taką grę to można sobie pozwolić jak ma się umiejętności Kyrgiosa. Hubert musi zmienić trochę swój styl gry jeśli chce jeszcze coś wielkiego osiągnąć. A jeśli nie chce, to niech startuje już tylko w turniejach ATP 250. 😉

3 minuty temu, dzarro napisał:

Za mało płacili.

Wcześniej o tym nie wiedział?

Słaba riposta.

41 minut temu, Zbig napisał:

Z debla wycofał się po pierwszym meczu.

Ja nie widziałem nic specjalnie niemrawego, Tomcio zagrał wybitnie w obronie, Hubi ma nadal problem z odpowiednią reakcją i techniką przy takich nietypowych odegraniach, przez co zmarnował dwie 100% sytuacje na breaka w trzecim secie.

Te zmarnowane sytuacje to kilka zupełnie niezrozumiałych wyborów. Ta niemrawość to rzadkie wizyty przy siatce zwłaszcza po returnach po kickserwisie, w ogóle tego nie próbował. To trochę wynikało z przebiegu pierwszego seta, w którym Paul popelnił sporo błędów i Hubi myślał, że go tak siłą spokoju „wypyka” do końca. Jednak w drugim secie przeciwnik zaskoczył, a Hubi przebudził się dopiero w końcówce. Trzeci set w miarę równy obaj mieli szanse zdedowały pojedyncze akcje w kluczowych momentach ale Hubi swojej gry mocno nie zmienił, zabrakło agresji i podjęcia większego ryzyka przy szansach BP. 

2 minuty temu, dzarro napisał:

Sponsorzy mu kazali.

Ale co kazali? Najpierw startować w deblu, wygrać pierwszy mecz, a później wycofać się?

Nie pogrążaj się...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.