Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Iga już na pewno jutro zagra z Sabą. Wygląda na to, że sztab wszystko przewidział ze strachu przed zwolnieniem i Iga zaliczyła kilka sesji treningowych na Śnieżce.

Panowie parodia tenisa niestety.

Evert i Navratlilova twierdzą, że jest super.
4 minutes ago, dzarro said:

Evert i Navratlilova twierdzą, że jest super

Evert to jest Evert ma swoich faworytów ale Navratilova to czasem pierdzieli… Mogło by być gorzej jakby na mączce grały che che.

Godzinę temu, dzarro napisał:

Wedle najnowszych plotek przyszłoroczny finał WTAF zostanie rozegrany na platformie wiertniczej na Morzu Północnym.

Raczej na platformie wiertniczej w Zatoce Perskiej.

Jestem Europejczykiem.

Trener Wiktorowski się uśmiechnął - pewnie się cieszy, że ocalił posadę do jutra.

Raczej na platformie wiertniczej w Zatoce Perskiej.

Na Morzu Północnym są lepsze warunki do promocji tenisa, zresztą Saudowie chcę wykupić całe Morze Północne w pakiecie z Atlantykiem.
6 minut temu, dzarro napisał:

Trener Wiktorowski się uśmiechnął - pewnie się cieszy, że ocalił posadę do jutra.

Na Morzu Północnym są lepsze warunki do promocji tenisa, zresztą Saudowie chcę wykupić całe Morze Północne w pakiecie z Atlantykiem.

Ale w Zatoce Perskiej na odpadających czekają rekiny. To zapewni dodatkową oglądalność 😁.

Kurde, chore to wszystko.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Ciekawe czy w Polsce w tak krótkim czasie udało by się zbudować kort i zorganizować turniej? Jeśli tak, to czemu nie było chętnych? Gorzej by nie było, u nas też wieje i pada, kort położylibyśmy równy (może), trybuny byłyby pełne. Turniej w Cancun pokazuje jednak, że można grać profesjonalnego tenisa w takich warunkach i żadna zawodniczka się nie obraziła/zbuntowała/wycofała. Więc nie róbmy z igieł wideł, proponuję.

Świetna poglądowa galeria (nie moja) dot. TDA1541(A):

www.maxdat.eu/_galeria/Foto%20TDA1541.html

5 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Ale w Zatoce Perskiej na odpadających czekają rekiny. To zapewni dodatkową oglądalność 😁.

Kurde, chore to wszystko.

Podobno mecz Igi z Aryną ma sędziować Walter Hofer 😁

2 godziny temu, (nie)przecietniak napisał:

żadna zawodniczka się nie obraziła/zbuntowała/wycofała.

Tutaj polecę trochę Soundem😉sam udział nawet przy 3 porażkach to spora sumka $$$

2 godziny temu, Zbig napisał:

Podobno mecz Igi z Aryną ma sędziować Walter Hofer 😁

i komentować  Wojciech Fortuna z Mateuszem Kuśnierewiczem

Edytowane przez audiofan01
Godzinę temu, audiofan01 napisał:

sam udział nawet przy 3 porażkach to spora sumka $$$

Wiem, domyślam się, płacą - to trzeba znosić ciężkie warunki i nie narzekać.

Godzinę temu, audiofan01 napisał:

i komentować  Wojciech Fortuna z Mateuszem Kuśnierewiczem

A mecz zapowie Wicherek.

Świetna poglądowa galeria (nie moja) dot. TDA1541(A):

www.maxdat.eu/_galeria/Foto%20TDA1541.html

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Ależ tie-break w meczu Djokovic - Rublev!
A wymiana w wygranej piłce przez Novaka na 4:2 to jakiś kosmos.

Chyba się zasugerowałeś tytułem w interii, bo ta wymiana jakaś kosmiczna nie była.  Nole potrafi i zagrał setki lepszych wymian.

1 godzinę temu, audiofan01 napisał:

Chyba się zasugerowałeś tytułem w interii

Pisałem to od razu po tej wymianie. Interia też?

Słabe są te Twoje riposty złośliwe...i tak naprawdę nie bardzo rozumiem po co.
Jakieś kompleksiki leczysz?

Wracając do meczu - Novak znów pokazał kto jest w tej chwili wciąż najlepszy.

6 minut temu, soundchaser napisał:

Słabe są te Twoje riposty złośliwe

Co tam było złośliwego? Ja nie ma żadnych kompleksików tylko jak już to wielkie kompleksiory😀

21 minut temu, audiofan01 napisał:

Co tam było złośliwego?

A ta Interia skąd Ci do głowy przyszła? Wcale jej nie czytałem.

Teraz, soundchaser napisał:

A ta Interia skąd Ci do głowy przyszła? Wcale jej nie czytałem.

Przeczytałem Twój post (meczu nie oglądałem) a potem przeglądałem Interię i była zajawka o tym zagraniu Nole i jak to w tabloidach intrygujacy tytuł zwykle zupełnie nieadekwatny do treści, aby się kliknęło, obwjrzałem więc tę akcję. Nie zrobiła na mnie takiego wrażenia jak sugerował tytuł, bo Novak w tym turnieju miał już lepsze. Potem skojarzenie, że może Ty też czytałeś tą samą treść i tyle. Źadna zlośliwość.

Doskonale wiem i widziałem jakie piłki potrafi zagrać Novak. Przecież to geniusz tenisa.
Tym niemniej ta wspomniana przeze mnie też była genialna. I nie chodzi tylko o końcową piłkę, tylko o całą wymianę.

Cyrk na kółkach. Simon i tak pewnie nie wyleci i już taką narrację kreuje, że wszystkiemu winne Chiny, w których miało być Shenzen na wiele lat, a teraz co roku trzeba kombinować.

Chyba trzeba iść spać, one będą do rana w kratkę grały.

14 minut temu, audiofan01 napisał:

Cyrk na kółkach. Simon i tak pewnie nie wyleci i już taką narrację kreuje, że wszystkiemu winne Chiny, w których miało być Shenzen na wiele lat, a teraz co roku trzeba kombinować.

Światowa federacja jednego z popularniejszych sportów od trzech lat nie umie znaleźć na świecie hali sportowej na pięć tysięcy miejsc, co za żenada.

18 minutes ago, Zbig said:

Chyba trzeba iść spać, one będą do rana w kratkę grały.

Światowa federacja jednego z popularniejszych sportów od trzech lat nie umie znaleźć na świecie hali sportowej na pięć tysięcy miejsc, co za żenada.

To tylko świadczy o tym jakie imbecyle tym rzadza

Pragnę nieśmiało zauważyć, że dziewczyny same chciały grać w Meksyku zamiast w Ostrawie, bo to jednak większa kasa jest... Inna sprawa, że miały obiecaną jakąś zadaszoną halę, lecz okazała się być zbyt niska. No i teraz mamy to, co mamy 😔

Bardziej martwię się tym, że Pegula będzie tam wyspana i wypoczęta, a Iga w nerwach i po bezsennych nocach. A może nie ma to znaczenia? Na razie trzeba pokonać Mandarynę, wiatr i deszcz, później powinno być już lepiej. 

14 minut temu, Łukasz_62438 napisał:

że miały obiecaną jakąś zadaszoną halę, lecz okazała się być zbyt niska.

Obiekt odpowiedni zadaszony podobno tam jest i na niego liczyli geniusze z WTA tylko nie sprawdzili, że w tym terminie zakontraktowany jest na jakieś koncerty. Nie wiem czy była mozliwość zerwania tych umów za odszkodowaniem, a jeśli tak to czy taniej niż budowa kortu. Co do Ostrawy to juz pisałem, że WTA miało obawy o wizy dla Sabalanki i Zwonariowej. Jednak to wszystko to dziennikarskie plotki, a jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo…..

19 minut temu, audiofan01 napisał:

Co do Ostrawy to juz pisałem, że WTA miało obawy o wizy dla Sabalanki i Zwonariowej

Nie byłoby to przeszkodą, gdyby podpisały oświadczenia, że nie popierają napaści swojego mafijnego kraju na Ukrainę. Tak mówią organizatorzy czeskiego turnieju. Dziś to już historia, oby WTA potrafiła wyciągnąć z niej odpowiednie wnioski na przyszłość. 

Edytowane przez Łukasz_62438
11 minut temu, Łukasz_62438 napisał:

Nie byłoby to przeszkodą, gdyby podpisały oświadczenia, że nie popierają napaści swojego mafijnego kraju na Ukrainę. Tak mówią organizatorzy czeskiego turnieju. Dziś to już historia, oby WTA potrafiła wyciągnąć z niej odpowiednie wnioski na przyszłość. 

Tylko czy by podpisały?

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.