Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, stara_lama napisał:

c.b.d.u 🙂

Guzik prawda. To, że się godzi na uczestnictwo jak go o to proszą i zachęcają finansowo nie oznacza, że jest celebrytą. 

Kolejna teoria spiskowa. 😉

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Daria wyładniała!

Tylko człowiek nigdy nie będzie wiedział, czy to początek czegoś większego, czy testy się zaczęły, mimo że kozetki nie ma.

W kwestii roli i relacji z Abramowicz Iga już dawno zdecydowała się na wyjaśnienie, tylko zastanawia się czy powinno być "ch.. Was to obchodzi", czy może raczej "nie Wasz zas.... interes" 😜

Co Ty powiesz? Nie z mojej strony. Znam sytuację i problemy.
Trudno oczekiwać 100 procentowego sukcesu. Jednak każdy kibic Igi ma taką nadzieję...ja też.

W dniu 24.10.2024 o 19:18, Zbig napisał:

Magiel, to się zacznie jak Iga nie wygra WTA Finals.

Osobiście nie sądzę.

Bardzo możliwe, że będzie jakiś debilny hejt ze strony internetowych matołków czy wysyp dramatycznych w wymowie artykułów dziennikarzy-szmaciarzy. Ale każdy, kto śledzi tenisowe wydarzenia i zna się choć cokolwiek na tej dyscyplinie raczej czeka na Australian Open.

Jestem Europejczykiem.

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Bardzo możliwe, że będzie jakiś debilny hejt ze strony internetowych matołków

Jaro, nie wygłupiaj się. Co by nie było, czekamy na twoją ocenę... he he.

Jeszcze nic nie zagrała, nic nie wygrała, a już hejtujesz za Igą. Daj jej, i nam, spokój. Przegra i to ty pierwszy zaczniesz.

Wszystko zależy od dyspozycji dnia.

3 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Ale każdy, kto śledzi tenisowe wydarzenia i zna się choć cokolwiek na tej dyscyplinie raczej czeka na Australian Open.

To nawet wygodne. Ale dwa miesiące? 

Już za dwa tygodnie coś będziemy wiedzieć. Zwłaszcza opinię Fibaka i Bońka sobie cenię 🙂

16 minut temu, YunnanTEA napisał:

Jaro, nie wygłupiaj się. Co by nie było, czekamy na twoją ocenę... he he.

Jeszcze nic nie zagrała, nic nie wygrała, a już hejtujesz za Igą. Daj jej, i nam, spokój. Przegra i to ty pierwszy zaczniesz.

Jesteś żałosny.

Jestem Europejczykiem.

22 minuty temu, YunnanTEA napisał:

Wszystko zależy od dyspozycji dnia.

Otóż to. Ale również od tego jak Iga jest do tego turnieju przygotowana. Po tych wszystkich perturbacjach psychicznych ze zmianą trenera ciekaw jestem jaka będzie jej mentalność, przygotowanie fizyczne, forma i skuteczność.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Jesteś żałosny.

A coś bardziej na temat? Nie poddawaj się.

3 godziny temu, dzarro napisał:

Na razie Iga ociepla relację z Sabą.

To dobry kierunek. Collins podobno Igę też przeprasza... Przed nami nowy sezon.

A i tak jak przypuszczałem, Collins gra dalej.

12 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jesteś żałosny.

Myślę, że Kolega nie miał złych intencji akurat w tym wątku.
Twoje komentarze bardzo sobie cenimy.

9 minut temu, Zbig napisał:

To akurat mamy 24/7

No tak, od kiedy Iga rozstała się z Wiktorowskim mamy nasilenie artykułów o niczym "dziennikarzy", którzy do tej pory niewiele o tenisie pisali a wiedzą o nim jeszcze mniej. A dramatyzm tekstów, a jeszcze bardziej tytułów jest taki, jakby Igę zdyskwalifikowali za doping.

A na razie wszystko idzie w dobrym kierunku, Iga złapała z nowym trenerem dobry kontakt i odzyskała radość gry. To czego na początek chcieć więcej???

Aha - jedna rzecz być może najistotniejsza, ale to w kategorii moich przypuszczeń.

Wydaje mi się, albo przynajmniej mam nadzieję, że Iga odzyskała pewność siebie. Te sparingi z Zheng i Sabalenką to bardzo pozytywny sygnał.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

10 minut temu, soundchaser napisał:

Otóż to. Ale również od tego jak Iga jest do tego turnieju przygotowana. Po tych wszystkich perturbacjach psychicznych ze zmianą trenera ciekaw jestem jaka będzie jej mentalność, przygotowanie fizyczne, forma i skuteczność.

Z przygotowaniem fizycznym do tej pory nie miała żadnych problemów a zmęczenie było zdecydowanie natury psychicznej a nie fizycznej. A takie "nowe otwarcie" które teraz będzie miała zawsze jest na fali entuzjazmu i optymizmu, wiec jestem dobrej myśli.

Jestem Europejczykiem.

11 minut temu, Jaro_747 napisał:

A na razie wszystko idzie w dobrym kierunku, Iga złapała z nowym trenerem dobry kontakt i odzyskała radość gry. To czego na początek chcieć więcej???

Obyś miał rację. Choć ja odzyskania radości z gry nie zauważam. 

17 minut temu, soundchaser napisał:

Chimeryczna jest. 

Po prostu pisałem, że po takim sezonie, nikt nie rezygnuje z kontynuacji kariery. 

Ukryta Zawartość

No no...myślę, że Ivanisević jeszcze może. 😉

Ukryta Zawartość

8 godzin temu, YunnanTEA napisał:

Choć ja odzyskania radości z gry nie zauważam. 

O!

To miałeś już okazję widzieć jak gra?!

Co i kiedy mnie ominęło!?

Gdzie i z kim grała?

Może wynikow nie zdradzaj.

Powtórki można gdzieś zobaczyć?!

3 godziny temu, iro III napisał:

O!

To miałeś już okazję widzieć jak gra?!

Co i kiedy mnie ominęło!?

Gdzie i z kim grała?

Może wynikow nie zdradzaj.

Powtórki można gdzieś zobaczyć?!

Zapytaj Jaro, on widział. Ja napisałem, że nie widzę

Śmieszne.

W dniu 1.11.2024 o 22:46, Jaro_747 napisał:

takie "nowe otwarcie" które teraz będzie miała zawsze jest na fali entuzjazmu i optymizmu, wiec jestem dobrej myśli.

Mam tę samą nadzieję, aczkolwiek fala mojego entuzjazmu jest cokolwiek mniej optymistyczna. Zatem mniej optymizmu spowoduje mój większy entuzjazm z ew. wygranej.

Dla Was bułka z masĺem.

Forma i mentalne nastawienie Igi w turnieju w Rijadzie są wielką niewiadomą. Problemy z relacjami w zespole, długa przerwa będąca ich konsekwencją, nowy trener, znakomita postawa i dominacja Aryny w drugiej połowie sezonu - to wszystko tworzy nową, nieznaną do tej pory sytuację. I chyba nikt nie jest wstanie przewidzieć jak na to wszysto zareaguje Iga i jaką Igę zobaczyny w finałach.

Większośc z nas liczy na to, że pierwsze gemy i sety w dzisiejszym meczu dadzą odpowiedź na to pytanie, ale to wcale nie jest takie oczywiste. Barbora Krejcikowa jest wyjątkowo niestabilną i wręcz chimeryczną zawodniczką. Jej ostatnie spotkania z Baptiste, Cristian, Ruse to był poziom daleki od pierwszej 20 rankingu, z drugiej strony wiemy, że potrafi się nagle przebudzić, zwłaszcza w meczach i turniejach o dużą stawkę.

Nie wiemy jakie wymagania postawi dzisiaj Idze, a w dyscyplinach takich jak tenis,  z bezpośrednia rywalizają, nigdy tak do końca nie wiadomo, na ile to, co widzimy jest wynikiem znakomitej dyspozycji jednej zawodniczki, a na ile "wygodnej" dla niej postawy rywalki. 

Dobra wiadomośc jest taka, że wracamy do kibicowania i to w prestiżowym turnieju

Jazda, Iga 🙂

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.