Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Zbig napisał:

Ale to chyba nie jest wątek filozoficzny o naturze ludzkiej?

Grzecznie odpowiadam na pytanie. Jak będę miał więcej czasu to postaram się wyjaśnić problem tym, którzy mojego wpisu nie zrozumieli.

Jestem Europejczykiem.

2 godziny temu, Zbig napisał:

To znaczy że jest gotowa wygrywać ale jednocześnie nie wierzy że ma szanse wygrać?  Trochę dziwna koncepcja...

Dziwny jest Twój sposób rozumowania...taki trochę zero-jedynkowy. Jak u bota.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Grzecznie odpowiadam na pytanie. Jak będę miał więcej czasu to postaram się wyjaśnić problem tym, którzy mojego wpisu nie zrozumieli.

To chyba mamy odmienne pojęcia grzeczności...  Wyjaśniać nie musisz, bo raczej nie ma czego.

3 minuty temu, Zbig napisał:

To chyba mamy odmienne pojęcia grzeczności...  Wyjaśniać nie musisz, bo raczej nie ma czego.

Jak to nie ma czego, skoro Szanowny Kolega mocno się dziwi. Najwyraźniej jest.

Jestem Europejczykiem.

20 minut temu, Zbig napisał:

Iga ma dziwną naturę?

15 minut temu, Jaro_747 napisał:

Szanowny Kolega ma jak widzę bardzo prostolinijną wizję natury ludzkiej. O tym pisałem, a nie o kimkolwiek konkretnym.

Każdy jest inny

Kolega Zbig jest zero-jedynkowy.

Teraz, soundchaser napisał:

Kolega Zbig jest zero-jedynkowy.

Powiedziałbym, że lektura jakiejś książki na temat psychologii mogłaby zmienić jego ogląd tego tematu. Ale tylko "mogłaby".

Niestety w tej chwili nie umiem polecić czegoś konkretnego, a z pewnością na rynku jest sporo chłamu i hochsztaplerki, bo to modny temat.

Jestem Europejczykiem.

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Jak to nie ma czego, skoro Szanowny Kolega mocno się dziwi. Najwyraźniej jest.

Napisałem o koncepcji, że jest dziwna.  Ja się niczemu nie dziwię.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Niestety w tej chwili nie umiem polecić czegoś konkretneg

W związku z czym prezentujesz tanie impertynencje.

Panowie, spokojnie. Mamy ponad miesiąc do nowego sezonu i nie ma co szaleć. Oczywiście można czasami mocniej uderzyć, ale najczęściej będzie jak u Igi, czyli trzymetrowy aut. Zatem i brawka nieduże. 🙂

9 minut temu, Zbig napisał:

Napisałem o koncepcji, że jest dziwna.  Ja się niczemu nie dziwię.

W związku z czym prezentujesz tanie impertynencje.

Szanowny Kolega nie rozumie kilku prostych zdań a rości sobie pretensje do zrozumienia skomplikowanych zjawisk.

Napisałem, że w tej akurat chwili nie jestem w stanie polecić odpowiedniej książki która w sposób przystępny, a jednocześnie  zgodny z aktualną wiedzą przedstawiała tematy które zostały poruszone.

Mam to jakoś na podpunkty rozpisać żeby było jasne?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Szanowny Kolega nie rozumie kilku prostych zdań a rości sobie pretensje do zrozumienia skomplikowanych zjawisk.

Napisałem, że w tej akurat chwili nie jestem w stanie polecić odpowiedniej książki która w sposób przystępny, a jednocześnie  zgodny z aktualną wiedzą przedstawiała tematy które zostały poruszone.

Mam to jakoś na podpunkty rozpisać żeby było jasne?

Skończ chłopie z tą nowomową, bo to się żałosne robi.  Pokaż swoje wpisy jakiemuś psychologowi, to się czegoś o sobie dowiesz.  Niestety, nie będzie to zbyt miłe. EOT z moje strony.

6 minut temu, Zbig napisał:

Skończ chłopie z tą nowomową, bo to się żałosne robi.  Pokaż swoje wpisy jakiemuś psychologowi, to się czegoś o sobie dowiesz.  Niestety, nie będzie to zbyt miłe. EOT z moje strony.

Szanowny Kolega najwyraźniej przypisuje innym swoje własne problemy.

Jestem Europejczykiem.

39 minut temu, YunnanTEA napisał:

będzie jak u Igi, czyli trzymetrowy aut.

Bo jest przemotywowana.  Radwańska z kolei miała niedobór motywacji, dlatego częściej waliła w siatkę 😉

19 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Spytam wprost: czy jesteś z wykształcenia/zawodu psychologiem lub psychoanalitykiem?

Co ciekawe, próby analizy sfery mentalnej zawodników oparte na dostępnych informacjach, należą do rzadkości.  W prasie i w mediach społecznościowych królują sensacyjne domysły i zwykłe plotki.

Godzinę temu, audiofan01 napisał:

Spytam wprost: czy jesteś z wykształcenia/zawodu psychologiem lub psychoanalitykiem?

Często nie zgadzam się z Jaro w innych wątkach i nawzajem tam sobie dokuczamy nie przekraczając pewnych granic jednak uważam, że tutaj Kolega Jaro ma jedne z najbardziej trafnych i wartościowych komentarzy. Oczywiście oprócz moich. 😆

A Ty audiofanie nie dostrzegasz prymitywnych zaczepek i chamstwa Zbiga. Zresztą widać, że pasuje Ci taka postawa, bo sam jesteś niewiele lepszy i obaj pijecie sobie z dzióbków.

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Często nie zgadzam się z Jaro w innych wątkach i nawzajem tam sobie dokuczamy nie przekraczając pewnych granic jednak uważam, że tutaj Kolega Jaro ma jedne z najbardziej trafnych i wartościowych komentarzy. Oczywiście oprócz moich. 😆

A Ty audiofanie nie dostrzegasz prymitywnych zaczepek i chamstwa Zbiga. Zresztą widać, że pasuje Ci taka postawa, bo sam jesteś niewiele lepszy i obaj pijecie sobie z dzióbków.

Jaro nie potrzebuje adwokata, sam się obroni bo w przeciwieństwie do Ciebie ma pojęcie o tenisie. 

Zbig, ja i kilku innych mamy po prostu trudności  w powstrzymywaniu się przed reagowaniem na Twoje mądre wypowiedzi, stąd być może zdarza się jakiś drobny występek.🤷‍♂️

Edytowane przez audiofan01

Bardzo prostacki tekst. I też wręcz chamski. Bierzesz przykład ze Zbiga.
Niczego innego nie spodziewałem się.

Dobra. Zacznij komentować tylko tenis, a nie mnie i moje komentarze.
Każdy atak personalny będzie od tej pory zgłaszany moderacji.
Niestety nie zasługujesz na to, by traktować Cię inaczej jak prowokatora.

9 godzin temu, soundchaser napisał:

Każdy atak personalny będzie od tej pory zgłaszany moderacji

Już się i boję i ze strachu drży mi ręka jak to piszę😱

Wyjaśniają się przyczyny długiego urlopu

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

13 minut temu, iro III napisał:

producenta Melatoniny, sztab Igi powinien teraz pozwać o odszkodowanie

Albo producent Melatoniny powinien pozwać sztab Igi o oszczerstwo.

Kto wie, może by opłaciło się medialnie i marketingowo.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

1 minutę temu, Less napisał:

Albo producent Melatoniny powinien pozwać sztab Igi o oszczerstwo.

Nawet nie bedę próbował odgadnąć, co masz na myśli.

K... ciekawe gdzie się kupuje "fabrycznie zanieczyszczone" leki dla sportowców

Ukryta Zawartość

Zwłaszcza "zanieczyszczone" substancjami zwiększającymi wydajność.

Ukryta Zawartość

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

9 minut temu, partick napisał:

K... ciekawe gdzie się kupuje "fabrycznie zanieczyszczone" leki dla sportowców

Pewnie wszędzie takie się znajdą, tylko nie wszyscy je stosujący są tak badani jak sportowcy 

Pewnie wszędzie takie się znajdą, tylko nie wszyscy je stosujący są tak badani jak sportowcy 
Spoko, ale dlaczego nie zanieczyszczone np. witaminą C?

„brak chęci rozmowy jedynie szukanie winnego którym to jest sam user”

Liderzy rankingu nie mają lekko w tym roku...

59 minut temu, iro III napisał:

Czy gdzieś podano, jakie było to stężenie?

2 godziny temu, iro III napisał:

Myślę, że tego producenta Melatoniny, sztab Igi powinien teraz pozwać o odszkodowanie.

To by najpierw trzeba było znaleźć paragraf.

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.