Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Warto przeczytać:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Chore to wszystko. Chory świat...nie tylko tenisowy.
Rzygać się chce. 

Akceptujecie to?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

11 godzin temu, soundchaser napisał:

Sam widzisz do czego to wszystko zmierza. 
Ale przyznałeś, że nie czujesz w tej sprawie nic śmierdzącego. 😆

To, że przepisy  i środki są nieadekwatne do realiów nie oznacza wprost, że ktoś to specjalnie tak zorganizował zeby … co? Oczywiście moźe tak być ale nie musi. Nie szukaj wszędzie spisku, bo to się przerodzi w obsesję.

Edytowane przez audiofan01
Godzinę temu, audiofan01 napisał:

To, że przepisy  i środki są nieadekwatne do realiów nie oznacza wprost, że ktoś to specjalnie tak zorganizował

Nie tyle ktoś to specjalnie zorganizował, tylko nikt nie chce tego zmienić i naprawić tak, aby to było adekwatne.
To żaden spisek tylko fakt.

A tymczasem u Igi porządków ciąg dalszy. Właśnie pożegnała swoją menedżerkę Paulinę Wolecką. Czy to mogło mieć związek ze sprawą oskarżenia o stosowanie dopingu? Jeśli nawet, to chyba się o tym nie dowiemy 🤔

11 godzin temu, Łukasz_62438 napisał:

A tymczasem u Igi porządków ciąg dalszy. Właśnie pożegnała swoją menedżerkę Paulinę Wolecką. Czy to mogło mieć związek ze sprawą oskarżenia o stosowanie dopingu? Jeśli nawet, to chyba się o tym nie dowiemy 🤔

Wystarczy porównać cv dotychczasowej i nowej, i wszystko staje się w miarę jasne.

Hahaha... brawo Magda! 

"Baza wirusów została zaktualizowana" 

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0011.gif

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 4 tygodnie później...
22 minuty temu, Zbig napisał:

Trochę sobie Iga dzisiaj pograła...

Myślałem, że po 2.secie Katie padnie, a tu wręcz przeciwnie to Iga zaczęła oddychać rękawami, a ściśle bezrękawnikami🤪Na szczęście zimna krew w końcówce pomogła. Niby taki turniej na wpół towarzyski ale walczą jak na GS. Reprezentacja jednak mobilizuje. Hubi w sumie w tym turnieju gra przeciętnie bo co prawda Ruud i Machacz to godni przeciwnicy i porażki nie przynoszą ujmy ale też trudno uznać za sukces pokonanie zawodnika z 2. setki rankingu po trudnym meczy więc ocena na 3+.

8 godzin temu, audiofan01 napisał:

Ruud i Machacz to godni przeciwnicy i porażki nie przynoszą ujmy

Tak, dobry wujku. Tak sobie tłumacz wszystkie porażki Huberta. A jak spadnie w rankingu do 4 dziesiątki, to wtedy nie będziesz pisał takich tekstów:

8 godzin temu, audiofan01 napisał:

ale też trudno uznać za sukces pokonanie zawodnika z 2. setki rankingu

7 godzin temu, Zbig napisał:

Nie spodziewam się, że 2025 to będzie rok łatwych zwycięstw, co się być może wydaje niektórym, co to uważają, że zmiana trenera to panaceum.

Komu tak się wydaje? 

9 godzin temu, Zbig napisał:

Nie spodziewam się, że 2025 to będzie rok łatwych zwycięstw, co się być może wydaje niektórym, co to uważają, że zmiana trenera to panaceum.

To będzie gorszy rok od poprzedniego. Mam na myśli tenis Igi. 

Zresztą, od kilku miesięcy, kibicuję Marii Magdalenie Fręch.

Tak, podjąłem się tej trudnej roli. Proszę zatem o wsparcie 🙂.

9 minut temu, YunnanTEA napisał:

W chwilach zwątpienia możesz pomyśleć, że fani skoków narciarskich mają jeszcze gorzej 😉

10 godzin temu, soundchaser napisał:

Tak, dobry wujku. Tak sobie tłumacz wszystkie porażki Huberta. A jak spadnie w rankingu do 4 dziesiątki, to wtedy nie będziesz pisał takich tekstów:

Miałem nadzieję, że zapomniałeś o tenisie i nie będziesz już tutaj pisał.😏

9 godzin temu, YunnanTEA napisał:

To będzie gorszy rok od poprzedniego. Mam na myśli tenis Igi. 

"Kibic sukcesu" 

Hubi dzisiaj zagrał najlepszy mecz od dłuższego czasu, 100% skuteczności przy siatce, wykorzystane 3 z 4 BP, bardzo dobry serwis, mało UF. Teraz kolej na Igę i ciekawe czy 3 godziny poprzedniego meczu będzie dzisiaj widoczne.

No dzisiaj to mnie zaimponowała, od dłuższego czasu naprawdę dobry mecz. I nawet przy siatce Iga się pojawia, czyżby to były początki zmian wprowadzane przez trenera? Całkiem dobrze to wygląda na rozbiegu nowego sezonu, prawdziwy sprawdzian już wkrótce... 

14 minut temu, dzarro napisał:

Ciekawie wygląda ten bilans Igi z Rybakiną. Ostatnie 2 porażki na cegle, ostatnie 2 zwycięstwa na betonie.

Ten mecz w Rzymie to bym liczył z „gwiazdką” bo w pierwszym secie Iga była zdecydowanie lepsza, potem pechowo przegrany TB i krecz chyba fizyczno-psychiczny. Pora meczu i w związku z tym ekstremalnie trudne warunki też odegrały swoją rolę.

19 godzin temu, audiofan01 napisał:

Hubi dzisiaj zagrał najlepszy mecz od dłuższego czasu

Z jakimś słabym Kazachem mogłeś odnieść takie mylne wrażenie.

18 godzin temu, audiofan01 napisał:

Nowość w polskim boksie. Nie ma Abramowicz.

To Abramowicz też boksuje? 😆

9 godzin temu, audiofan01 napisał:

Ten mecz w Rzymie to bym liczył z „gwiazdką” bo w pierwszym secie Iga była zdecydowanie lepsza, potem pechowo przegrany TB i krecz chyba fizyczno-psychiczny. Pora meczu i w związku z tym ekstremalnie trudne warunki też odegrały swoją rolę.

Oczywiście...nie zmienia to faktu, że obydwie Panie miały takie same warunki do gry, tylko jak zwykle decydująca okazała się dyspozycja dnia.

Tak czy siak patrząc na grę Igi w obecnym turnieju widzę poprawę, czyli jest prawdopodobne, że zmiany idą w dobrym kierunku.

2 godziny temu, soundchaser napisał:

Tak czy siak patrząc na grę Igi w obecnym turnieju widzę poprawę

Czyżbyś oglądał mecze Igi w calości na na żywo w Polsacie sport, czy jak zwykle swoją ocenę masz po obejrzeniu skrótów i komentarzach w onet? 😉

2 godziny temu, soundchaser napisał:

Z jakimś słabym Kazachem mogłeś odnieść takie mylne wrażenie.

Który parę dni temu wygrał z Tsitsipasem, poza tym w przeciwieństwie do Ciebie ja ten mecz oglądałem.

15 minut temu, audiofan01 napisał:

Czyżbyś oglądał mecze Igi w calości na na żywo w Polsacie sport, czy jak zwykle swoją ocenę masz po obejrzeniu skrótów i komentarzach w onet? 😉

Bez komentarza, bo Twój głupi.

15 minut temu, audiofan01 napisał:

Który parę dni temu wygrał z Tsitsipasem

I z tego wynika, że Hurkacz pięknie wygrał?

Zmień priorytety, bo wyraźnie nie masz pojęcia o tenisie.

Edytowane przez soundchaser
  • Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.