Skocz do zawartości
IGNORED

Przemoc w rodzinie zalegalizowana.

Genesis

Rekomendowane odpowiedzi

11 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Buhaha... 

Kliknąłem Ci "haha" na 10000. A teraz dołączam się do pytania Bobcat. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Już:

1. Na forum nie wolno umieszczać komentarzy które:

* promują zachowania dewiacyjne, sprzeczne z prawem naturalnym;

* obrażają wiarę katolicką i Kościół katolicki

...

etc.

Lecę, bo mi kluski śląskie się rozpaćkają!!!

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, Bobcat napisał:

Akurat w kwestii ochrony zycia ludzkiego nie ma kompromisów

teraz rozumie dlaczego ich tak nienawidzisz

13 minut temu, slawek.xm napisał:

Nie Wy będziecie dyktować gdzie są kompromisy a gdzie nie i na jakie tematy można dyskutować a na jakie nie wolno. Wasz czas minął. A kompromisy będą tam gdzie społeczeństwo będzie sobie życzyło. Czy Wam się to podoba czy nie.

Ponadto mówienie o "ochronie życia" przez organizację która w ciągu nieco ponad 2000 lat swojego istnienia wysłała na tamten świat 200 milionów ludzi jest najwyższą formą bezczelności, hipokryzji i obłudy.

15 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Już:

1. Na forum nie wolno umieszczać komentarzy które:

* promują zachowania dewiacyjne, sprzeczne z prawem naturalnym;

* obrażają wiarę katolicką i Kościół katolicki

Prawo naturalne? Czyli prawo dżungli? Silniejszy zabija słabszego i go zjada?

Gość

(Konto usunięte)
4 minuty temu, Bobcat napisał:

Ponadto mówienie o "ochronie życia" przez organizację która w ciągu nieco ponad 2000 lat swojego istnienia wysłała na tamten świat 200 milionów ludzi jest najwyższą formą bezczelności, hipokryzji i obłudy.

Ordo Iuris nie ma tak długiej historii:):):)

7 minut temu, Bobcat napisał:

Nie Wy będziecie dyktować gdzie są kompromisy

Wy towarzyszu również nie nie będziecie:)

Dyskusja metodą rżnięcia głupa. Chyba każdy wie że miałem na myśli KK. Ordo Iuris to są jego kundelki trzymane na krótkiej smyczy. Albo pachołki jeśli porównanie zoologiczne Ci nie pasuje.

Mówią co im każą.

45 minut temu, slawek.xm napisał:

A - nieeee. Zdecydowanie nie ma.

Chyba, żeby były:

Mam Starego - ginekologa. Razu pewnego do gabinetu włazi baba z około 13-14 letnią córką.

- Pani, czy ty, dziecko?

Okazuje się, że to dziewczyna ma problem.

Ojciec (z niejakim trudem) wygnał babę/matkę z gabinetu, no i rozmowa. Która to rozmowa cosik się nie klei. Wtedy Stary prosto z mostu:

- Coś się przytrafiło, co nie powinno?

A dzieweczka w płacz.

Ojciec zbadał, opukał, ostukał. Piąty miesiąc - rzecze. Za późno, by usunąć. Ale ty się dziecko nie martw, mamusia pomoże, babcia pomoże...

A ta bidula płacze coraz mocniej.

- Nie płacz, tatusia tego dziecka poinformuj.

A ona dalej swoje.

- Płaczesz tak okropnie, jakby przynajmniej ksiądz był "sprawcą"...

- chlip-chlip- no właaaśnieeeee!!!!!!- chlip-chlip.

Gdy się uspokoila, podczas dalszego dialogu dziewczyneczka wyznała, że zasiał, dał pesos na zabieg i kazał wy***rdalać.

Nie ma kompromisów,  k**wa jego mać.

Zaręczam - opowieść najprawdziwsza.

Chcesz więcej?

Gość

(Konto usunięte)

Jacek nigdy nie zaprzeczałem ,że wsród kazdej grupy społecznej również wśród kleru zdarzają się degeneraci złodzieje pijacy pedofile snoby zdziercy jak również mordercy

Nie zmienia to faktu ,ze mam swoje własne przekonania , których nie zmienią żadne drastyczne przykłady

Godzinę temu, szymon1977 napisał:

Kliknąłem Ci "haha" na 10000. A teraz dołączam się do pytania Bobcat. 

O, cholerka - faktycznie!!!:-)

Dziękuję!

2 godziny temu, Bobcat napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wygląda to na bandę psycholi. 

Godzinę temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Dziękuję!

Bądź poważny! Na nowym silniku "dziękuje" się nie pisze tylko klika, haha. 

Ukryta Zawartość

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, slawek.xm napisał:

Wy towarzyszu również nie nie będziecie:)

Znowu straciłeś kontakt z rzeczywistością. Ja niczego nie dyktuję. Wprost przeciwnie: odpowiadam się otwarcie za swobodą zawierania kompromisów w każdej sprawie i dyskutowania na każdy temat jaki społeczeństwo uzna za istotny. Twoja strona natomiast uzurpuje sobie prawo decydowania co można a czego nie.

Godzinę temu, slawek.xm napisał:

Nie zmienia to faktu ,ze mam swoje własne przekonania , których nie zmienią żadne drastyczne przykłady

Ależ miej sobie i zgodnie z nimi żyj. Twoje niezbywalne prawo. Wiedz jednak że nie pozwolę Tobie ani nikomu z Twojej strony narzucać tych przekonań mnie gdyż uznajesz je za jedynie słuszne i jedynie akceptowalne.

27 minut temu, szymon1977 napisał:

Wygląda to na bandę psycholi.

Sekta kato-talibańkich terrorystów. Zresztą ma powiązania z siostrzaną sektą z Brazylii.

Gość

(Konto usunięte)
26 minut temu, Bobcat napisał:

Wiedz jednak że nie pozwolę Tobie ani nikomu z Twojej strony narzucać tych przekonań mnie gdyż uznajesz je za jedynie słuszne i jedynie akceptowalne.

Trudno żebym przyjmował tak karykaturalne poglądy jak Twoje:)_

Preferujesz rozwiązania siłowe , terror i destabilizację w imię najohydniej pojętej wolności

nie ma dla Ciebie żadnych wartości poza ciągłym sprzeciwem , pieniactwem i zakłamywaniem najprostszych faktów

ale tyle Twojego co sobie popiszesz

Bredzisz. Fanatyzm religijny w Czystej postaci.

Czy ktoś kogoś wygania z kościoła, zmusza do aborcji itd.???

To dlaczego katoliccy fanatycy usiłuja sterroryzować całe społeczeństwo i narzucić mu swoje poglądy?

Jestem Europejczykiem.

6 godzin temu, slawek.xm napisał:

Trudno żebym przyjmował tak karykaturalne poglądy jak Twoje:)

A ja tak patologiczne jak Twoje.

Zresztą chyba cały czas się nie rozumiemy. Ja niezmiennie powtarzam i powtarzał będę że każdy ma niezbywalne prawo żyć zgodnie z własnymi przekonaniami, nikt nie prawa mu tego zabraniać, ale również nikt nie ma prawa narzucać ich innym.

7 godzin temu, slawek.xm napisał:

Preferujesz rozwiązania siłowe , terror i destabilizację 

Tak,  aby uniemożliwić fanatykom siłowe narzucanie mi ich wartości.   W wielu przypadkach jest to jedyny język jaki oni rozumieją. Przykład Afganistanu dowiódł, że najskuteczniejszą metodą w dyskusji z religijnymi fanatykami są bombowce B-52, a przykład ISIS dowiódł że najskuteczniejszą metodą dyskusji z fanatykami religijnymi są bombowce TU-95, TU-22M i TU-160. W odpowiedzi na destabilizację jaką siali fanatycy.

w imię najohydniej pojętej wolności

Znamienna wypowiedź. Dla wszelkiej maści fanatyków wolność jest rzeczą "ohydną". 

Poza tym powstaje pytanie kto mi będzie wyznaczał granice mojej wolności. Może to być wyłącznie społeczny konsensus. A przedstawiciel jakiegokolwiek ugrupowania ideologicznego czy wyznaniowego.

nie ma dla Ciebie żadnych wartości poza ciągłym sprzeciwem , pieniactwem i zakłamywaniem najprostszych faktów

Kolejna znamienna wypowiedź. Każdy fanatyk uważa że jeśli ktoś nie wyznaje jego systemu wartości to znaczy jest pozbawiony w ogóle jakichkolwiek wartości. Albowiem jego wartości są (jak twierdzi) jedynie słuszne i jedynie akceptowalne.

Wskazywanie że niekoniecznie ma rację fanatyk postrzega jako " pieniactwo" a pokazywanie niewygodnych dlań faktów jako ich "zakłamywanie". Prawdą bowiem jest nie zgodność z faktami i rzeczywistością, lecz zgodność z wyznawaną przezeń ideologią.

8 godzin temu, slawek.xm napisał:

ale tyle Twojego co sobie popiszesz

Niedługo się bardzo zdziwisz. Społeczeństwo właśnie się budzi.

7 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Bredzisz. Fanatyzm religijny w Czystej postaci.

Czy ktoś kogoś wygania z kościoła, zmusza do aborcji itd.???

To dlaczego katoliccy fanatycy usiłuja sterroryzować całe społeczeństwo i narzucić mu swoje poglądy?

Brawo. Nic dodać nic ująć.

Jak by ktoś miał wątpliwość po czyjej stronie w kwestii przeciwdziałania przemocy stoi reżim PiS:

Ukryta Zawartość

Po stronie sprawców. Nie ofiar.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.