Skocz do zawartości
IGNORED

Embargo na mięso - zasadność i skutki.

szymon1977

Rekomendowane odpowiedzi

52 minuty temu, muls napisał:

... ku.wa dalej nie zmierzam i oglaszam to calemu swiatu.Rozumiesz juz/.

A kiedy Ty zrozumiesz, że ja nie jestem przeciwny znalezieniu i ukaraniu winnych? Nie jestem tylko za ukaraniem niewinnych bez znajdywania winnych.

55 minut temu, muls napisał:

mozesz mnie pocalowc w dupe

A Ty możesz wszystkim lachę nawet zrobić, tylko co to wniesie do temtu? 

38 minut temu, muls napisał:

a dodam jeszcze ze jesli nikt tym sie nie zajmie to sciagne niemieckich urzednikow zeby zrobili z tym porzadek.

Niemiecki urządnik, czy w niemczech czy w Polsce nie wyjdzie zza biurka. Sprawdzi tylko, czy papier się zgadza. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

14 minut temu, szymon1977 napisał:

ie jestem tylko za ukaraniem niewinnych bez znajdywania winnych.

ty to rozumiesz?jesli ty to rozumiesz to wystarczy

możesz wszystkim lachę nawet zrobić, tylko co to wniesie do temtu? 

nadal mozesz mnie pocalowac  w dupe bez lachy.

e zza biurka. Sprawdzi tylko, czy papier się zgadza. 

rozumiem ze angielski tez.To po co sie menczyc.Daj se spokoj skasuj temat .bo polski tez.

Godzinę temu, muls napisał:

...ty to rozumiesz?

Proste zdanie. Czego nie rozumiesz? Że embargo ukarałoby nie tylko winnych, a głównie niewinnych? 

Godzinę temu, muls napisał:

nadal mozesz mnie pocalowac  w dupe bez lachy.

Co to to nie! Coś za coś kolego. A skoro Twój pomysł, to jako pierwszy do realizacji powinieneś przystąpić.

11 minut temu, muls napisał:

a ktorzy to sa jak papiery sie zgadzaja.

Dobre pytanie. Przyjdą nowi z nowymi papierami, a stare cwaniaki nauczą się tak nowe papiery wypełnieć, żeby wszystko się zgadzało,  i cwaniakować będą nadal. Więc jak konkretnego cwaniaka nie złapiesz, to nic z tego nie będzie. 

bo embargo jako jedyne dopada producenta i ubojnie ktorzy sa zainteresowani stratami.Reszta sluzb ma i bedzie to miec  w dupie bo pieniedzy im to nie zmieni z uwagi na ETAT..

20 minut temu, muls napisał:

No patrz to jestes  w punkcie wyjscia.

w punkcie wyjscia to ty jestes zaczynajac sprawe jeszcze raz sam sobie udawadniajac ze polski niemiecki angielski urzednik jest taki sam..Niczego nie wyjasniles klepiac cztery dni.Poza durnowatym wiejskim patryjotyzmem.

W dniu 16.02.2019 o 07:34, Bezlitosna Niusia napisał:

I bez ustanku wrzeszczy Allach Akbar!!!

Zamiast coś mamrotać o jezusku i maryjce.

Z racji wykonywanej przeze mnie roboty bywam czasem w domach Arabów. A i znajomych mam kilku. I chciałbym mieć w mojej chałupie tak czyściutko, jak oni mają:-)

Sprzątasz?

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

W dniu 17.02.2019 o 19:34, muls napisał:

...embargo jako jedyne dopada... 

Nikogo nie dopada, tylko utrudnia rynek. Ci co potrafią kombinować i tak wykombinują, a Ci co nie potrafią... i efekt okazał się być sprzeczny z oczekiwaniami.

W dniu 17.02.2019 o 19:34, muls napisał:

...udawadniajac ze polski niemiecki angielski urzednik jest taki sam.

Nigdzie nie pisałem, że jest taki sam, tylko że ma w podobny sposób ograniczone możliwości. 

6 godzin temu, Amator 2b napisał:

Sprzątasz?

Wiem, że słowo "Arab" powoduje u rasistów ból głowy i kurwicę nerek, ale jako posiadający firmę budowlaną, muszę czasami zakasać rękawy i - posprzątać.

A co? Prawdziwe Paljaki nie sprzątają? Szkoda, w syfie się niefajnie mieszka.

Polecam ci czasem przeciągnąć szmatą klepisko. Raz w roku ci powinno wystarczyć.

2 godziny temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Wiem, że słowo "Arab" powoduje u rasistów ból głowy i kurwicę nerek, ale jako posiadający firmę budowlaną, muszę czasami zakasać rękawy i - posprzątać.

A co? Prawdziwe Paljaki nie sprzątają? Szkoda, w syfie się niefajnie mieszka.

Polecam ci czasem przeciągnąć szmatą klepisko. Raz w roku ci powinno wystarczyć.

Gwoli ścisłości właścicielu firmy budowlanej.

Nie jestem rasistą panie właścicielu , akceptuję i nawet popieram arabizm, w Arabii.

Dziś prawdziwych Arabów już nie ma.

Dla mnie Arabowie to byli ci w baśniach z tysiąca i jednej nocy. Ci, którzy stworzyli podstawy matematyki. Ci, którzy budowali architekturę Wschodu i na swój sposób, całkiem niegłupi chyba, ujarzmiali lokalną przyrodę. A ta zdegenerowana tłuszcza co robi, wrzeszczy, ru.. kozy, morduje bez rozróżnienia swój obcy, i stanowi śmiertelne zagrożenie dla wszystkiego co żywe a nawet martwe. To co to to ma wspólnego z Arabami? Tyle samo co katolik z judeochrześcijaństwem, a krzesło elektryczne z Ludwikiem XIV. Chociaż to ostatnie to chyba nietrafiona paralela.

Zanim wypierdzisz  elaborat o tolerancji po jednym moim słowie wrzuć na luz.

Z każdym dniem rośnie liczba tych, których musisz całować w "D" aby nie być skazanym za zbrodnię nienawiści.

18 minut temu, Amator 2b napisał:

Nie jestem rasistą panie właścicielu , akceptuję i nawet popieram arabizm, w Arabii.

zabawne.A skad to mozesz wiedziec ze nie jestes homofobem i rasista.Zabawne.Amatorku.Jak zwykle wzbudzasz paroksyzmy smiechu.Bo jak tam z Edelmanem i jego domem bywa amatorku.I generalnie z Zydami.Pedalami.Banderowcami etc.

Zanim wypierdzisz  elaborat o tolerancji po jednym moim słowie wrzuć na luz.

tak ze zanim wypierdzielisz jakis elabarat to ..zastanow sie.

, akceptuję i nawet popieram arabizm, w Arabii.

w Aarabii nierasisto maja w dupie twoj nierasizm

Dla mnie Arabowie to byli ci w baśniach z tysiąca i jednej nocy.

czyli bajki bajki amatorku.Geje tak majom.

tłuszcza co robi, wrzeszczy, ru.. kozy, morduje bez rozróżnienia swój obcy, i stanowi śmierteln

a taka tluszcza katolicka jak morduje nie patrzac kto obcy to miesci sie w twoich snach?I do tego taka co to ani alfabetu ani cyfr katolickich..

4 minuty temu, muls napisał:

zabawne.A skad to mozesz wiedziec ze nie jestes homofobem i rasista.Zabawne.Amatorku.Jak zwykle wzbudzasz paroksyzmy smiechu

Słuszna uwaga.

Gów.. Wybiórczego jeszcze nie czytałem.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Aj Waj.

Ukryta Zawartość

no to do roboty młoty.I zawolamy was na przerwe sniadaniowa.Papieru nie zryjcie.Zostawcie sobie na drugie sniadanie.buk honor ojczysna.Na twoim miejscu ograniczył bym sie do stopsyjonizmowi/No i co z tymi PDF mendrcow syjonu?Bo jak jutro zniknie to skad bedziesz bral te mondrosc swoja.

48 minut temu, Amator 2b napisał:

A prawdziwi Polacy to jak szablą na krzyżackie czołgi... czy jakoś tak, a nie Ci co bzdury po forach i lajki.

44 minuty temu, muls napisał:

zabawne.A skad to mozesz wiedziec ze nie jestes homofobem i rasista.Zabawne.Amatorku.Jak zwykle wzbudzasz paroksyzmy smiechu.Bo jak tam z Edelmanem i jego domem bywa amatorku.I generalnie z Zydami.Pedalami.Banderowcami etc.

tak ze zanim wypierdzielisz jakis elabarat to ..zastanow sie.

w Aarabii nierasisto maja w dupie twoj nierasizm

czyli bajki bajki amatorku.Geje tak majom.

a taka tluszcza katolicka jak morduje nie patrzac kto obcy to miesci sie w twoich snach?I do tego taka co to ani alfabetu ani cyfr katolickich..

Tej wersji się "trzym" i dalej bezmyślnie powtarzaj michnikurewsko-hollywoodzkie bzdury.

no to mamy.Nie przyznajemy sie za cholere.Nie nasze ,nie od nas .krowy podrzucone  na granicy.

Nowa afera z polskim mięsem. Czesi wykryli salmonellę w naszej wołowinie

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

25 minut temu, muls napisał:

no to mamy.Nie przyznajemy sie za cholere.Nie nasze ,nie od nas .krowy podrzucone  na granicy.

Tak mamy, kolejny Twój głupi pomysł.

2 minuty temu, muls napisał:

a co przyznajemy sie .

A kto i do czego?

-----

Przypomniał mi się klasyk sprzed 20lat. Pamięta ktoś?

No właśnie. Zasugerowałeś, że Polska się usiłuje wymigać. Jak zwykle krzyczysz, a sam nie wiesz co.

nie wiem nawet co zasugerowalem.Jak ciebie czytam to juz nic nie wiem.Ale to moze o to chodzi.Czesi tez nie beda wiedziec.Czyli nie przyznawac sie i zobaczymy.I nie sugerowc.Zdechle nie zdechle nie nasze.

5 minut temu, muls napisał:

Ale to moze o to chodzi.Czesi tez nie beda wiedziec.Czyli nie przyznawac sie i zobaczymy.I nie sugerowc.Zdechle nie zdechle nie nasze.

15 minut temu, szymon1977 napisał:

Tak mamy, kolejny Twój głupi pomysł.

Ja? Na nic. Ja tylko zauważyłem, że "nie przyzbawać" się to Twój głupi pomysł, a przypisujesz go Polsce, przy okazji ze swojej własnej pomysłowości robiąc negatywną cechę wszystkich Polaków.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.