Skocz do zawartości
IGNORED

zamówienie na kwarc

Rambo

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Zamówiłem kwarc w OMIGU' parametry:

24.576 MHz 5ppm, częstotliwość podstawowa, do pracy z pojemnością 30pF

Cena 55PLN+VAT;

Jeżeli są chętni to proszę się dopisać. Lista do zamknięcia jutro (wtorek) do 22-giej.

Jeżeli znajdzie się dodatkowo 3 chętnych, cena spada do 31PLN + VAT. Lista do jutra, na pieniądze czekam do czwartku i najpóźniej w piątek zamawiam kwarc. Dochodzą koszty przesyłki 6.5PLN.

Jak są jacyś chętni to proszę o PW lub utworzenie listy.

System gra dobrze, albo nie....

A zapomniałem dodać, kwarc będzie w obudowie UM 5 jak pamiętam, ale czekam także na ofertę HC 49. Więcej napiszę jak dostanę to ofertę i nie wiem ostatecznie który będę zamawiać. Ten, który lepiej spasuje się z zegarem KWAK'a.

Witam, będzie jednak prawdopodobnie w HC49. Cena wtedy to ok 47PLN + VAT dla 1 szt. powyżej 3 odpowiednio taniej. Potwierdzę ile jak by byli chętni. HC49 dlatego, że chyba tylko w tej obudowie są w stanie zbliżyć się do nominalnych warunków pracy tego kwarcu w KWAK clocku (chodzi o C1 = 39pf - nie Cload). Chociaż nie wiem na ile to istotne, z omigu napisali, że może być istotne. Czekam co powiem pan Elso.

Przepraszam w ostatnim wpisie chodziło o coś innego. Małe nieporozumienie wynikające z różnicy oznaczeń. Chodziło, o pojemność pasożytniczą Cp i 39 fF, ale jest to nieistotne. Z braku chętnych zamawiam sam dla siebie jutro do południa.

kwarce wygladaja tak:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Witam,

Mam pytanie związane z typem zakupionych przez nas kwarców, bowiem na samym kwarcu napisane jest: GM05S a przed zakupem była mowa o kwarcach typu GM07G i Fn: 16,934400 MHz. Jaka różnica jest między typem GM05S i GM07G ?. A może ktoś zna i poda znaczenie opisów na kwarcach OMIG.

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy później...
  • 1 rok później...

Czy znaleli by się chętni na ponowne zamówienie w Omigu: QM-490-P1GM07G 16.934400MHz.(-10do+60)5ppm.,CL30pF.,1ppm/rok

Ja potrzebuję ~5 szt. - zawsze przy większej ilości będzie taniej.

• 1 rok później...

Mam ofertę z OMIG na GM07G 16.9344MHz:

4-6 szt -cena 25,37zł/szt +23% VAT ~ 31,21zł/szt

7-9 szt -cena 19,03zł/szt +23% VAT ~ 23,41zł/szt

10-19 szt -cena 15,86zł/ szt +23% VAT ~ 19,51zł/szt

Termin realizacji : 2 tygodnie od złożenia zamówienia

Lista chętnych (potwierdzona):

~ kahn -> 1szt;

~ majki88 -> 1szt;

~ SpoX -> 1szt;

~ crossover64 -> 1szt;

Kto jeszcze chętny (i ile)?

Celem ostatecznego potwierdzenia, proszę o wysłanie do mnie maila z danymi do wysyłki (i nick z AS) na adres [email protected].

W czwartek chciałbym zamknąć listę i złożyć zamówienie najpóźniej w piątek rano.

Aktualna cena to 19,51PLN/szt + ok 7,6PLN wysyłka/os.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.