Skocz do zawartości
IGNORED

Rozwój duchowy

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 14.12.2021 o 01:42, Jaro_747 napisał:

Ty facet to całkiem zdrowy jesteś???

O, atak na mnie. Przegapiłem.

Musisz mieć jakieś te... zarzuty, argumenty. Te im personam się nie liczą.

Godzinę temu, Piotr_1 napisał:

O, atak na mnie. Przegapiłem.

Musisz mieć jakieś te... zarzuty, argumenty. Te im personam się nie liczą.

Atak???

Jaki atak???

Po prostu pochyliłem się z troską nad twoimi problemami.

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

A to dalszy ciąg twoich problemów jak widzę.

Masz problem z akceptacją faktów. ONZ, największa organizacja na świecie stawia sobie pomnik apokaliptycznej bestii na podwórku z podpisem "strażnik pokoju i bezpieczeństwa". Ten podpis także prosto z Biblii.

"Nie potrzeba wam, bracia, pisać o czasach i chwilach. 2 Sami bowiem dokładnie wiecie, że dzień Pański przyjdzie tak, jak złodziej w nocy1. 3 Kiedy bowiem będą mówić: «Pokój i bezpieczeństwo» - tak niespodzianie przyjdzie na nich zagłada, jak bóle na brzemienną, i nie ujdą2. 4 Ale wy, bracia, nie jesteście w ciemnościach, aby ów dzień miał was zaskoczyć jak złodziej. 5 Wszyscy wy bowiem jesteście synami światłości i synami dnia. Nie jesteśmy synami nocy ani ciemności."

Natomiast co do sceny w parku, to nie jest możliwe aby była zainscenizowana. 3 letnie dziecko na wózku nie potrafi tak grać, nawet gdyby je przekupić 30 lizakami i tak by nie zrozumiało co ma grać.

Ot fakty i masz z nimi problem.

2 godziny temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ale to wersja watykańska, a nie izraelska! 😎

Ukryta Zawartość

Niczego nie sugeruję.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ciekawy wykład na temat kim będzie Antychryst (inne biblijne określenia: syn zatracenia, człowiek nieprawości, bestia).

Nagranie dość stare, jednak nabiera coraz większej aktualności. Jego autor, Derek Prince, żył w latach 1915-2003.

Edytowane przez Piotr_1

Zbigniew Hałat, guru antyszczepionkowców, ekspert Radia Maryja, prowadzi też stronę internetową o dziewictwie

Lekarz epidemiolog specjalizuje się również w "dziewicologii". Do tego uwielbia fotografować nastolatki.

Pod zdjęciami są podpisy np. "Sztuka dziewiczego powabu - niepohamowany i zniewalający wdzięk dziewictwa".

- Setki zdjęć i nagrań. Już na stronie głównej virginology.org znajduje się zdjęcie z "przyczajki" nastolatek z podpisem: "Dziewictwo aż do małżeństwa jest źródłem światowej harmonii, foto: Z. Hałat". Facet ma 71 lat - pisze internauta o nicku Gromota, który ujawnił nieznaną dotąd pasję lekarza. 

Gromota pisze o sobie: "Koneser szurów i Konfederacji, choć to właściwie to samo". Partia znanych antyszczepionkowców Janusza Korwin-Mikkego i Grzegorza Brauna często powołuje się na Hałata w swoich mediach społecznościowych.  

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Czyszczę Kościół. Jak? Wchodzę na czat, wymyślam nicki: małolat, fajny14. Piszą do mnie głównie księża

Nie zawsze donoszę do biskupa czy na prokuraturę, zależy od wagi sprawy. Czasami tylko upominam po bratersku w cztery oczy, by ksiądz miał szansę na nawrócenie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

Rok 1992

fragment z "przedstawienia"

nagranie z 2013 roku

Czy nadaremno pewien premier wiosną 2020r zapewniał, że wszystko odtąd będzie inne od tego co było, a po roku na sejmowej sali ogłosił, że: "oto na naszych oczach wykuwa się nowy porządek świata"...?

Gość

(Konto usunięte)

Trzeba patrzeć w przyszłość, ale i być na bieżąco.

Vaccine Acquired Immune Deficiency Syndrome (VAIDS): ‘We should anticipate seeing this immune erosion more widely’

więcej tu:

https://www.educationviews.org/vaccine-acquired-immune-deficiency-syndrome-vaids-we-should-anticipate-seeing-this-immune-erosion-more-widely/

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.