Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

17 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Ja byłem w Stasi, ale firmę rozwiązali, więc się przeniosłem do GRU.

A Putin się nie żydzi i Macierewicz co miesiąc śle mi czek na okrągłą sumkę.

Tylko nie mów nikomu.

Jutro mam pilną wideokonferencję z szefem. Zamelduję.??? 

Pogubił sie w temacie kto jest kto ? na to wyglada .Zresztą nie on pierwszy .
=========================================================
Ok ,dla ludzi co sie pogubili w temacie  , Ja Jestem za PISem :)
==============================================================
No co? Jakaś latarnia dla zagubionych musi być .
A ze wielu boi sie pisać jasno i grypsują to inna smutna sprawa ,boją sie i czują sie bezpieczniej grypsując.
No bo  jak zmieni sie władza co co wtedy zrobie ? zostane odtrzelony jak ci w Smoleńsku?
====================
Niestety wymordowano Elity narodu Polskiego ............Niema kto ciągnąć to do przodu .....
========================================================

jezz & ska, już teraz jasne dlaczego trzymam się z dala od prawicowego oszołomstwa?

Wysłane z mojego SM-N960F przy użyciu Tapatalka

image.png.cfdfcd914a77aa82ad1d832d5e0ce44d.png

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez mariusz05
4 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Dokładnie ??!

Kocham cię brada?

A w odniesieniu do jezzu & ska, bo wiem, że też słuchasz, przesyłam ci serduszko, które moja córka zrobiła dziś na warsztatach?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

dudus podpisze .

Opozycja ma wiec konkretne paliwo..

Teraz matki dzieci chorych na jakimś wiecu powinny go po pysku wystrzelać .

Edytowane przez dulon184
46 minut temu, atmeg napisał:

Bo niemasz zadnych glebszych odciuc wobec innych ludzi

A skąd ten wniosek z dupy? Bo napisałem, że moherowe berety czczą Ojca Rydzyka, a jeszcze bardziej Kaczucha?
Ja żywię głębokie uczucie do swoich bliskich i wielu znajomych.

Pojebało Cię przez ten alkohol?

11 minut temu, dulon184 napisał:

dudus podpisze

Nie podpisze.

Mowa ciała też jest ważna.

To jest Morawiecki

Ukryta Zawartość

A to jest Duda.

Gonzo_the_Great.jpg

11 minut temu, soundchaser napisał:

Nie podpisze

Prorokiem to ty nie jesteś.???

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

7 minut temu, jezz napisał:

Prorokiem to ty nie jesteś.

Wiesz... bo mimo tych różnych info "podpisze, czy nie podpisze" przez chwilę wydawało mi się, że nasz Prezydent może pokazać, że ma naprawdę jaja. Niestety okazało się, że jest ciągle beznadziejną prezesowską pizdą.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

Wiesz... bo mimo tych różnych info "podpisze, czy nie podpisze" przez chwilę wydawało mi się, że nasz Prezydent może pokazać, że ma naprawdę jaja. Niestety okazało się, że jest ciągle beznadziejną prezesowską pizdą.

Eureka

Żadne. Jakby nie podpisał to jaki rozwój wydarzeń?

24 minuty temu, jezz napisał:

A to jest Duda.

Ukryta Zawartość

Rzeczywiście kukiełkowy pajac z nosem jak pinokio. ?

27 minut temu, jezz napisał:

To jest Morawiecki

B6juDPbCcAAkyb4.jpg

Nie pasuje zupełnie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Cytat: 

"Partia Sami Swoi: Sławomir Grzywa - jedyny pełnowartościowy kandydat na Prezydenta. "...Misja publiczna nie może być realizowana bez odpowiednich środków" - powiedział Duda. Zgadza się ... misja publiczna PiS, dotycząca destrukcji wszystkich instytucji Państwa, nie zostanie zrealizowana bez miliardów złotych, kosztem życia Polaków. Co tam zdrowie cierpiących lub umierających ! ... ważne że obejrzą program rozrywkowy Kurskiego, od siedmiu boleści lub przeczytają pasek w TVPiS o treści: dostałem 200 baniek od PiS, dlatego ... chorzy ... jestem z Wami ... Rydzyk. Duda i PiS niszczą autorytety wszystkich instytucji, a ponieważ nie przestaną tego robić, to nigdy więcej nie głosujcie na nich, a na Dudę, nawet gdyby kandydował na radnego. DOŚĆ patologii. DOŚĆ niszczenia wizerunku Polski. /// "...Duda podpisał ustawę na peronie dworca kolejowego w miejscowości Końskie w województwie świętokrzyskim....". Skoro to jest ... m. Końskie, to ... koń by się uśmiał. Wymyślają Dudzie sondaże na poziomie 40%, a nikogo nie interesuje to, co on mówi lub to, co on robi. Jak widać przemawiał do ... mównicy. W tym tygodniu rejestrowałem w PKW swój komitet wyborczy, a gdy wracałem do Opola, to spotkałem w Macu Kidawę-Błońską, która rzekomo ma 20% poparcia. Bidula siedziała z jedną osobą i wcinała co nieco nie wzbudzając żadnego zainteresowania. Nie chciejcie takich Prezydentów obok których przechodzicie obojętnie, Nie głosujcie na nich, głosujcie na MNIE, czyli na jedynego kandydata, przyszłego Prezydenta z krwi i kości. fakty.interia.pl/ (...) ,2848576,iAId,357400 Wyobrażacie sobie Trumpa, aby na przystanku autobusowym podpisywał jakiekolwiek dokumenty? Ja NIE ! Gdyby sędzia ogłosił wyrok lub podpisał go na dworcu kolejowym, to zostałby wydalony z zawodu. Duda to podobno osoba nr 1 w Polsce, a dopuszcza się takich błazeństw. Duda zrobi wszystko dla propagandy. Duda u Trumpa podpisywał dokumenty na stojąco, gdy tamten siedział, a tutaj podpisuje ustawy na siedząco, w zasadzie bez publiki, mając tylko kamerę przed sobą i mnóstwo ochrony. Brakuje tylko przecinania wstęg podczas oddawania do użytkowania trzepaka na pobliskim osiedlu. /// Jeśli leży Wam na sercu los Polski i Polaków; jeśli martwicie się o przyszłość Waszych dzieci, wnuków lub rodziców, to każdy, kto postawi zieloną łapkę pod moim komentarzem, proszony jest o wypełnienie formularza poparcia, który został udostępniony na stronie www partii Sami Swoi oraz na Facebooku, a potem o złożenie go w siedzibie partii Sami Swoi w Opolu (ul. Samborska 1, 45-316 Opole), ewentualnie proszę wysłać go listem poleconym na ten sam adres (dane: Sławomir Grzywa lub Sami Swoi, ul. Samborska 1, 45-316 Opole). Skoro Naszym celem jest wygrana już w I turze, to pierwszym krokiem zmierzającym do tego wspólnego sukcesu będzie skłonienie miliona osób do poparcia mojej kandydatury. Zatem, w miarę możliwości, proszę o pozyskanie głosów od swoich krewnych, znajomych, współpracowników, sąsiadów itd. Załączona lista nie musi być w pełni wypisana, dlatego proszę o jej przesłanie także wtedy, gdy będzie tylko 1 wpis lub 15 wypełnień, ewentualnie kilka takich list, z których żadna nie musi być kompletna, za co serdecznie dziękuję. /// Jedna z Internautek zaproponowała moje hasło wyborcze o treści: Sławomir Grzywa Wyborców Porywa. Zatem, skoro jest Was tak Wielu, zróbcie coś dla tego Jednego, a ten Jeden, zrobi potem dużo dla tak Wielu !!! /// PiS-propaganda boi się konsekwencji ze strony UE, tak samo, jak diabeł wody święconej. /// Facebook / YouTube: partia Sami Swoi"

4 minuty temu, skynyrd napisał:

No to kiedy ogląda TVP?

Jak żre kolację i chla wódkę przy wiadomościach o 19:30.

Edytowane przez soundchaser
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.