Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Boże jakiego potwora forumowego stworzyłem ,250 stron ........

no dobra jak już stworzyłem to musze coś pisać ale nie coś glupiego jak inni tylko coś co pozwoli czytelnikom jakoś odnależść sie w tej dzungli klamst i sugesti .....

tak wiec temat generalnie dotyczy PISu ......tak więc obwieszczam iż PIS wygrywa te wybory na prezydenta ,najprawdopodobniej wygrywa też następne wybory do sejmu .....

Opcja PO pro Niemiecka oraz opcja LUdowa co sie sprzedaje za grosze raczej nie zagraja w wyborach.co do tego muzyka co sie dolaczył do PSL to zenada .

Zachodzi podejzenie iz mial tylko zneutralizowac Polskich patriotów .Typowe zagrania obcych panstw ,sciagnac i zneutralizowac najbardziej aktywnych Polaków,

Podobna role na rynku polityczym od lat robi Korwin ,sciagac aktywistów pOLSKICH I NEUTRALIZOWAC.

aLE pis IDZIE W INNYM KIERUNKU ,buduje wsparcie w bezposrednim elektoracie :)i tu dopa dla pro niemiecko-ruskich partii... przegrywaja....

10 minut temu, atmeg napisał:

tak wiec temat generalnie dotyczy PISu ......tak więc obwieszczam iż PIS wygrywa te wybory na prezydenta ,najprawdopodobniej wygrywa też następne wybory do sejmu .....

Opcja PO pro Niemiecka oraz opcja LUdowa co sie sprzedaje za grosze raczej nie zagraja w wyborach.co do tego muzyka co sie dolaczył do PSL to zenada .

Zachodzi podejzenie iz mial tylko zneutralizowac Polskich patriotów .Typowe zagrania obcych panstw ,sciagnac i zneutralizowac najbardziej aktywnych Polaków,

Podobna role na rynku polityczym od lat robi Korwin ,sciagac aktywistów pOLSKICH I NEUTRALIZOWAC.

Trochę nudna już ta Twoja nuta...
Może jakaś nowa śpiewka?

prawdziwym zwrotem w srodowiskach PISu byla ta katastrofa w Smolensku to ich zmienilo ....zaczeli rozumiec .

3 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Trochę nudna już ta Twoja nuta...
Może jakaś nowa śpiewka?

Heh ,moze i nudna ale prawdziwa.No i sprawdza sie.a czy to co Ty piszesz sprawdza sie?raczej nie .niemasz zabardzo pojecia poza tym ze nudy dla ciebie.

oczywiscie PIS nie wszystko robi dobrze ...........nie wszystko.........

Edytowane przez atmeg
3 minuty temu, atmeg napisał:

prawdziwym zwrotem w srodowiskach PISu byla ta katastrofa w Smolensku to ich zmienilo ....zaczeli rozumiec .

Heh ,moze i nudna ale prawdziwa.No i sprawdza sie.a czy to co Ty piszesz sprawdza sie?raczej nie .

Używam wyobraźni a nie jak typowy PiSobiorca łykam co mi TVPiS poda na tacy.
Ty to idziesz na łatwiznę, łatwiej w grupie ciemnego ludu niż z inteligencją, z inteligencją która patrzy na rączki rządzących. Ciemny lud patrzy co im te rączki z łaski dają.

A przypomnialo mi sie jak ten muzyk ma ,Kukiz .

Jak inaczej mozna wytlumaczyc jak czlowiek ktory miał poparcie dochodzace do 20% Polaków ,prawicowcow zniszczył to ?Miał to zniszczyć .....

2 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Używam wyobraźni a nie jak typowy PiSobiorca łykam co mi TVPiS poda na tacy.
Ty to idziesz na łatwiznę, łatwiej w grupie ciemnego ludu niż z inteligencją, z inteligencją która patrzy na rączki rządzących. Ciemny lud patrzy co im te rączki z łaski dają.

ty sie nie podszywaj pod PISowca  ......albo postaraj sie lepiej kłamać ....

idz na przeszkolenie ,potem tu pisz.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

PiS to oczywiście nie muzyka ale Ja niemoge bez muzyki ......

W współczesnym wykonaniu stara pieśń wojskowa naszych pradziadów :

AAA są ludzie o wielkiej wiedzy i talencie co zadali sobie trud zrealizowania tego nagrania .....

=============================================

widze ze z wielu wczesniej  zwalczajacych PIS pogodziło sie z faktami a nawet przylaczyło sie do PISu ...........

podobno Polski blues był jedynie plagiatem amerykanskiego ,takie klamliwe tresci pisali ci co im placono za klamstwa .....

Godzinę temu, atmeg napisał:

ty sie nie podszywaj pod PISowca  ......albo postaraj sie lepiej kłamać ....

idz na przeszkolenie ,potem tu pisz.

Nie imputuj czegoś czego nie ma.
A w sumie... PiS często mówi o nieistniejących rzeczach.

5 minut temu, atmeg napisał:

widze ze z wielu wczesniej  zwalczajacych PIS pogodziło sie z faktami a nawet przylaczyło sie do PISu ...........

Kto?

11 minut temu, atmeg napisał:

podobno Polski blues był jedynie plagiatem amerykanskiego ,takie klamliwe tresci pisali ci co im placono za klamstwa .....

Czyli PiS.

1 godzinę temu, atmeg napisał:

dobra jak już stworzyłem to musze coś pisać ale nie coś glupiego

Nic sie nie martw -wszystko jest pod kontrolą .

16 minut temu, atmeg napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
3 minuty temu, asterix1 napisał:

Nic sie nie martw -wszystko jest pod kontrolą .

Jesli masz na mysli sledzienie to tak .......natomamiast jesli myslisz ze ci co sledza maja to co sie dzieje pod kontrola to nie:)

Pozatym kto sledzi ? Niemcy ? Usa? ruscy? chinole? :)wszyscy oni i dodac wiele prywatnych firm?:)

Sledza i H im w D

1 godzinę temu, atmeg napisał:

aLE pis IDZIE W INNYM KIERUNKU ,buduje wsparcie w bezposrednim elektoracie :)i tu dopa dla pro niemiecko-ruskich partii... przegrywaja....

Kużwa! .

Wytrzeżwiałes czy już po kolejnej małpce?.

Monotematyczny mocno jesteś.

to oczywiste ze to co ludzie pisza po forach jest rejestrowane przez sluzby wszelkie ......2H im w D ...jak jeden nie wystarczy

2 minuty temu, dulon184 napisał:

Kużwa! .

Wytrzeżwiałes czy już po kolejnej małpce?.

Monotematyczny mocno jesteś.

monotematyczny? powalilo ciebie czy co?

========================

ta ,monotematyczny jestes ze piszesz o tym ze PIS wygra ,no inni maja problem nie Ja

=========================================================================

Ja od poczatku jak załozyłem ten temat pisalem iż PIS wygra a było to juz dawno i...

W czym problem? że mam racje ? Ze to co pisze sprawdza sie ? :)

No to macie problem wielki bo PIS przetrwa te ataki ...........macie problem.

co chcecie , PO ? chcecie dalej krasc? nic z tego ,nie wygracie .za glupi jestescie.

==========

przyznam ze piszac tu mam niezle jaja jak tu ludzie kreca ,jakie pojebane wpisy daja ....i to wszytko na nic ...

ci milosnicy PO nie rozumieja co sie dzieje a ja im tego nie wyjasnie bo poco ......

Jedynie z usmiechem od jakiegos czasu pisze ,Jesteście przegrani ......

PIS wygrywa......

6 minut temu, atmeg napisał:

ci milosnicy PO nie rozumieja co sie dzieje a ja im tego nie wyjasnie bo poco ......

Jedynie z usmiechem od jakiegos czasu pisze ,Jesteście przegrani ......

PIS wygrywa......

A co powiesz o spacerku prezesa po cmentarzu gdy miliony Polaków mają siedzieć  w domu?(przy okazji o zbiorowej wylęgarni koronowirusa na placu Piłsudskiego ?)

13 minut temu, asterix1 napisał:

A co powiesz o spacerku prezesa po cmentarzu gdy miliony Polaków mają siedzieć  w domu?(przy okazji o zbiorowej wylęgarni koronowirusa na placu Piłsudskiego ?)

sorki edytuje bo wczedsniej chcialem napisac cos normalnego dla ludzia , ale zmienilem zdanie i pisze o faktach -PIS wygra ,nie zwariuj .

sorki nie moge ,tak mi siem ten numer podoba ,kurde szwabski ale jak on mi siem podoba ...

Musze to zapodawac ...on mi przywołuje najleprze nowatorkie kompozycje z muzy elektro.miedzy innymi Krawtwerk.

Edytowane przez atmeg
9 minut temu, asterix1 napisał:

3 minuty temu, atmeg napisał:

sorki edytuje bo wczedsniej chcialem napisac cos normalnego dla ludzia , ale zmienilem zdanie i pisze o faktach -PIS wygra ,nie zwariuj .

A to w takim razie dzięki za wyczerpującą odpowiedz ...prezes jest ponad to...

Ps Czekam teraz na prezesa w maseczce...

atmeg cieszy się ,że w Polsce głupota wygrywa .Dziwna to radość .Trzeba zaznaczyć ,że to nie pierwszy raz w naszej historii .Ale żeby od razu się z tego cieszyć ?To jakaś aberracja .

7 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

atmeg cieszy się ,że w Polsce głupota wygrywa .Dziwna to radość .Trzeba zaznaczyć ,że to nie pierwszy raz w naszej historii .Ale żeby od razu się z tego cieszyć ?To jakaś aberracja .

Od kiedy to uznałeś Mnie jako osobe z którą można rozmawiać ?Co sie stało ?

20 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Ja mogę rozmawiać z każdym .Chyba po to istnieją fora internetowe ?

Chcesz ze mną rozmawiać o polityce ? Co cie nawiedziło? Ale OK tobie poswiece czas ....i uwage swoją .....

od jakiegos czasu zasłuchuje sie wyczynami tych ludzi

TY wojciech iwaszczukiewicz zanim zaczniesz gadac ze mna ,ja jestem za tym dosłownie ...

Podejrzewam ze nie podejmiesz rozmowy...obys zrozumiał.

-----------------------------

cos wyjątkowego na polskiej scenie ......

pan wojciech iwaszczukiewicz mysle zrezygnuje z rozmowy ze mną ......

Dlaczego założyłem Pro PiSowski temat ?

Bo PiS jako jedyna siła zwróciła uwage na setki tysiecy Polaków zyjacych w biedzie ...I pomogli IM ..

PIS jako pierwsza partia dotrzymuje słowa ....

PIS jako jedyna z obecnie działajacych partii zasługuje na głosy wyborców.

Dlatego PIS wygra nie tylko te wybory na prezydenta ale tez wygra nastepne wybory do sejmu.

Zadna wscieklizna jakis tam ludzi tego nie zmieni........

wracając do muzyki ,mamy karoline  która jest artystką ale ludzie nawet tu wola chłam niz muze artystki.........jak im iles tam osób nie napisze ze to dobre jest to oni nie widza czy dobre ,ale wtedy daja plusy ,nie maja wlasnego zdania,to przykre.nawet żałosne .

znawcy muzy:) tchórze i kłamcy ..jestem tu juz na tyle dlugo aby wiedziec co jest grane .ja juz wiem co jest grane .ale tu ,teraz artystka i niełza muza

Edytowane przez atmeg

Jeżeli do kogoś jeszcze nie dotarło że politycy PiS to zawodowi kłamcy i oszuści to poseł Soboń (czy jak się ten bezczelny ch*j u Morozowskiego nazywa) właśnie to przypomina.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.