Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, atmeg napisał:

A jak sam piszesz ostro do innych to jest OK? A jak ja pisze besposrednio do ciebie to juz nie jest OK ?ale fajnie ze odsloniles sie ....

O prosze, dotarlo. Brawo:)

?

Dokladnie tak samo z podpierdalaniem, on ciebie moze, ale tylko sprobuj ty jego:)

Juz wiesz z kim masz do czynienia?

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

1 minutę temu, glazior napisał:

Bubusia zawsze trzymałeś poziom...  odpuść sobie rozmowę z atmegiem i  myszą13.

No coz, moze i racja. Szkoda czasu.

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

18 minut temu, bubusia napisał:

cejrowski niestety pod pewnymi wgledami jest ślepy ........

Co do zawodu tak zwanej K..u..rwy  ,jest to stary i uczciwy sposob zarabiania pieniędzy na swoje utrzymanie .Co ? szok ? taka jest prawda .

1 minutę temu, atmeg napisał:

cejrowski niestety pod pewnymi wgledami jest ślepy ........

Co do zawodu tak zwanej K..u..rwy  ,jest to stary i uczciwy sposob zarabiania pieniędzy na swoje utrzymanie .Co ? szok ? taka jest prawda .

Nara. Milego wieczoru zycze. Dobrze ze masz charyzme:)

Edytowane przez bubusia

6 minut temu, glazior napisał:

Bubusia zawsze trzymałeś poziom...  odpuść sobie rozmowę z atmegiem i  myszą13.

To atmeg już nie pasuje? Co się stało się ;-)?

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, bubusia napisał:

Nara. Milego wieczoru zycze. Dobrze ze masz charyzme:)

A co myslaeś ?

sprzedawanie swojego ciala jest najstarszym zawodem swiata ,starszym nich wiara zyddowska i chrzescijanska . a co ?  chceż kamieniować kobiety które tak zarabiają na swoje utrzymanie ?

ach ta inteligencja :) potem sie obrazaja jak sie napisze ze debili tu nie brakuje .

I ze PIS znowu wygra i w h...uj nie wiedza dlaczego .....:)

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No proszę, tylu tu katolików a tylko atmeg bierze przykład z Jezusa ;-).

witaj popaprancu :)

ja nie jestem katolikiem ..........:)ale cenie kościół katolicki .

cały ten jezuss niezabardzo mnie interesuje ,interesuja mnie ludzie .

ale ksiedza w domu przyjme ,chce on poswicic ,OK ,i datek dam .I to nie fałszywie tylko z wiarą .

============================

Wasz problem że przegrywacie z PISem ..........

=========================

tak czytam jak tu co poniektórzy walczą z PiSem nie wiedzac ze ich cała inicjatywa walki idzie w Piz..Du .......

nie dość że walczą przeciw Polsce to jeszcze walczą przeciw zwykłym Polakom .

tak to sobie obserwuje ......wiem dlaczego to robią ....znam takich ludzi .

12 minut temu, atmeg napisał:

..........

Za to ciebie szanuję, ta ilość kropek jest obiecująca.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

3 minuty temu, xniwax napisał:

Za to ciebie szanuję, ta ilość kropek jest obiecująca.

ja ciebie jak narazie tylko za muzyke .ot zwykły odruch ludzkiego szacunku wobec drugiego człowieka.Pozdrawiam ciebie ,dobra muze dajesz .

Edytowane przez atmeg
17 minut temu, atmeg napisał:

witaj popaprancu ?

ja nie jestem katolikiem ..........:)ale cenie kościół katolicki .

cały ten jezuss niezabardzo mnie interesuje ,interesuja mnie ludzie .

Ale przynajmniej wyrażasz się z szacunkiem o pracy pań lekkich obyczajów. A nasi faryzeusze publicznie na nie plują a prywatnie korzystają z ich usług :-))).

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ale przynajmniej wyrażasz się z szacunkiem o pracy pań lekkich obyczajów. A nasi faryzeusze publicznie na nie plują a prywatnie korzystają z ich usług :-))).

taka natura ludzka ze nikt sie nie przyznaje ze kozystal .ja kożystalem !!!!

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
3 godziny temu, Edition napisał:

#915 Polityka.  Wszystko wskazuje na Jarka! ?

Tego nie da się podciągnąć pod ślepotę , ani głupotę..To jest takie draństwo , że skala się kończy.

Na człowieka , który tak postępuje szkoda nawet śliny.

Edytowane przez Mysza 13
5 minut temu, Edition napisał:

Jak było?! Młoda , stara ?

jak sie dobrze poszukało to byly zajebiste dziewczyny .Zero chamstwa , dziewczyny o zajebystych cechach i mile , normalne . To co jest zlego to wszelkie panstwowe ograniczenia które wpychaja je w ramy mafii .to samo dotyczy np marychy . zakaz jest utrzymywany tylko poto aby mafia mogla na tym dalej zarabiac .

Ciekawe dlaczego wy nawijacie o corach Koryntu. Wrzucony Cejrowski robiacy idiotke z charyzmatycznej Frytki( niewiatpliwie arcyidiotki), a oni o prostytutkach. Sami se tworza tezy, a potem udowadniaja przykladami z dupy wzietymi. Dom wariatow.

Edytowane przez bubusia

Godzinę temu, atmeg napisał:

cejrowski choc prawicowiec niejest reprezetantem Polakow ,zarobil kase i uciekl do bezpiecznego kraju czy do usa ,kraju ktory gwarantuje mu jego podstawowe prawa obywatelskie .

ja tu przekornie glosze teorie ze Polska powinna ogłosić sie kolejnym stanem USA ,w ten sposób pozbylibyśmy sie wszystkich problemow .

Najściślej i ostatecznie o przysługujących prawach obywatelskich w pojebanej Ameryce, przekonał się kilka dni temu uduszony przez gliniarza Muzynek Bambo.

2 minuty temu, Edition napisał:

W porę się kapnąłeś ?

Ewidentna tendencja w dol. Ja wiem, wiem, zawsze za wysoko nie bylo. Ale teraz...

20 minut temu, atmeg napisał:

taka natura ludzka ze nikt sie nie przyznaje ze kozystal .ja kożystalem !!!!

Gdzie sie nie przyznaje. Nie nawijamy o tym, to po kiego mamy o tym krzyczec.

6 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Najściślej i ostatecznie o przysługujących prawach obywatelskich w pojebanej Ameryce, przekonał się kilka dni temu uduszony przez gliniarza Muzynek Bambo.

widac chciał okrasc kogoś ...

Edytowane przez atmeg
6 minut temu, Edition napisał:

Nie lubisz tych cór? 

Dlaczego mialbym nie lubic? Cejrowski vs Frytka to nie bylo o corach Koryntu. Tylko o glupocie.

Edytowane przez bubusia

7 minut temu, Edition napisał:

Zgadzam się. Legalna marihuana i prostytucja. Wszystko z vatem a nie na czarno w szarej strefie. Poważnie pisze .

No to chyba pierwszy raz coś z sensem napisałeś. Żeby to tylko nie było chwilowe.

Jestem Europejczykiem.

Bezlitosna Niusia  ,

masz problem z skutecznością amerykanskiej Policji ? a niemasz problemu z zamordowaniem dziesiatek milionow ludzi niedawno przez Niemców ?

to było całkiem niedawno .

co powiesz na całe miliony bezlitosnie wymordowanych Zydów przez Niemców ,duszonych ,gazowanych ,poddawanych eksperymentom ? A ty piszesz tu że w Ameryce jakiś Policjant zabił czarnego .

Sugerujesz ze ma wrócić władza niemiecka nad Europą ?

Edytowane przez atmeg

Wracajac do tematu wcześniejszego o którym napisano wiele stron i osobie która była winnym tego zamieszania

sprawa z ktorej jeszcze pare godzin nawet ja trochę pożartowałem (tworzenie komisji śledczej) krotka piłka ...

Panowie. Jeśli uważacie się za ludzi honoru , to napiszcie wyraźnie :

Autorem słynnej ,,klapy w AN225 jest Jaro747.?

konkretnie wsiedliście na Mysze13

to ja sie spytam  kto pierwszy zaczął ten burdel w tym temacie "klapowym"znajdzie sie ktoś odważny?

Mnie sie wydawało że temat tzw. "klapy" jest zamknięty. Patrykowski zrobił z siebie idiotę wiec uciekł z podkulonym ogonem  zabierając ze sobą klony.

Ci którzy w swej naiwności dali się przez niego podpuścić zamilkli.

Osobiście żadnych przeprosin nie oczekuję, takie cuda tu się nie zdarzają.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Gość Mysza 13

(Konto usunięte)
4 godziny temu, Edition napisał:

Co jeśli komisja stwierdzi większością głosów, że to Ty Jarku odpowiadasz za klapę? 

4 minuty temu, asterix1 napisał:

Panowie. Jeśli uważacie się za ludzi honoru , to napiszcie wyraźnie :

Autorem słynnej ,,klapy w AN225 jest Jaro747.?

Zaraz tu się zameldują ludzie honoru.....Wszyscy..

Edytowane przez Mysza 13
Gość Mysza 13

(Konto usunięte)

Jakieś ścierwo napisało , że to Jaro747 ?

A kto , tak na prawdę wymyślił tą ,,klapę" ????

Czekam na jakiegoś człowieka honoru...Jest tu jakiś ???????????????????????????????????

Edytowane przez Mysza 13
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.