Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)

Najwięcej będzie za***rdalać ta swołocz która najgłośniej szczeka panie glazior .

Z ostatniej chwili .

Już niebawem będzie kolejka konnenerowców przy kanale przez mierzeję . Już pierwsze płyną ?

Screenshot_20200604-172627_WhatsApp.jpg

3 minuty temu, glazior napisał:

O niczym , będą na nas za***rdalać jak psy pociągowe .

Brawo Ty, iście PiS-owska strategia. Tępa jak imadło.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

7 minut temu, glazior napisał:

O niczym , będą na nas za***rdalać jak psy pociągowe .

Czyli jednak nie chodzi o dobro narodu tylko o to by "2 szort" zapier...dalał na PiSowców?

Gość glazior

(Konto usunięte)
9 minut temu, Lech36 napisał:

Kraj w którym jest spokój zdecydowanie szybciej się rozwija

Nie ma to jak mały szantaż wobec społeczeństwa za chwile spokoju.

7 minut temu, Lech36 napisał:

Brawo Ty, iście PiS-owska strategia. Tępa jak imadło.

Tako rzecze Lech zwany Bolkiem.

Dziękuje Ci z pewnym opóźnieniem  za 10 pkt. karnych .

Edytowane przez glazior
4 minuty temu, glazior napisał:

Dziękuje Ci z pewnym opóźnieniem  za 10 pkt. karnych .

Strategia jest tępa a nie osoba. Osoba jest zapewne wyjątkowo inteligentna.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

26 minut temu, glazior napisał:

Takie teksty to chyba dla....cofniętych w rozwoju.

Wszyscy głupcy świata chowają się ze wstydu .

Przepraszam bardzo, mój wpis wymaga pewnej znajomości historii najnowszej ze szczególnym uwzględnieniem problemów logistycznych i wykonawczych w trakcie procesu eksterminacji na skalę masową - w KL Auschwitz zginęło przynajmniej 1,1 mln ludzi ( to byli LUDZIE bez względu na ich pochodzenie etniczne) Dziwię się, że Kolega mnie wyraźnie nie zrozumiał

Przypuszczam, że zgłębienie tematu uświadomi Kolegom, w jakiej sytuacji znajduje się przeciętny audiofil mający mało pieniędzy - słuchajcie k..a muzyki, bo być może wydacie kolejne 4 tysiące na naprawę. Jestem człowiekiem schorowanym na zasiłku chorobowym i obecnie po tym cholernym podatku 4 tysiące są dla mnie kwotą poważną i dla mnie niedostępną. Nie mogę przecież przyjmować miłego Audiofila muzyką na gorszym odtwarzaczu ( Marantz vs AMR) Proszę mnie zatem do podobnej niegrzeczności nie namawiać

PS zainteresowanych tematem zapraszam na prv, bo mój Gość zdradza pewne niepokojące objawy - zataczanie się po 11 godzinach miłej konwersacji na tematy ogólne ze szczególnym uwzględnieniem historii najnowszej; potrzebny jest zatem dodatkowy Rozmówca

Edytowane przez Pasqual
Gość glazior

(Konto usunięte)
9 minut temu, Pasqual napisał:

mój wpis wymaga pewnej znajomości historii najnowszej

10 minut temu, Lech36 napisał:

Strategia jest tępa a nie osoba. Osoba jest zapewne wyjątkowo inteligentna.

Znów na audiostereo pojawiły się dawno nie widziane intelektualne dziwolągi.

A to moja ...."strategia".

Edytowane przez glazior
1 minutę temu, glazior napisał:

Ja sobie wypraszam podobne określenia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kolega wyraźnie NIE CHCE  mnie zrozumieć i czyni to z czystej złośliwości niegodnej  Audiofila

Edytowane przez Pasqual

W

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Co tam dziś Maliniak obiecał suwerenowi? Pytam bo nie śledziłem wydarzeń.

w końcu coś dla ''ludzi'' paliwo pod korek  na ''firmę '' dla rodziny  bez kilometrówki 

15 minut temu, glazior napisał:

Dziwolągi to ci co wierzą w Prezesa i jego ferajnę.

Gość glazior

(Konto usunięte)
6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Co tam dziś Maliniak obiecał suwerenowi? Pytam bo nie śledziłem wydarzeń.

Ja też.

Ale jestem pewny że  jak znów coś sobie nie ukradniesz to nie będziesz miał.

29 minut temu, Lech36 napisał:

Dziwolągi to ci co wierzą w Prezesa i jego ferajnę.

A w co ty wierzysz ? W Rzesze ? Może w kase wierzysz ?

podziel sie tym w co wierzysz ?

Teraz, atmeg napisał:

A w co ty wierzysz ? W Rzesze ? Może w kase wierzysz ?

podziel sie tym w co wierzysz ?

W uczciwość, ale wiem że to obecnych czasach nie jest modne, zwłaszcza w wykonaniu PiS.

2 minuty temu, Lech36 napisał:

W uczciwość, ale wiem że to obecnych czasach nie jest modne, zwłaszcza w wykonaniu PiS.

:) ot znalazł sie na forum czlowiek co w uczciwość wierzy .Gratuluje .

Ja wierze w kase wydaną na Polskie dzieciaki ,tak tobie odpowiem .

2 minuty temu, atmeg napisał:

W Rzesze ?

Jeżeli chodzi o III Rzeszę to chyba zakończyła swój żywot w okolicach 1945 roku o ile mi wiadomo, ale może chodzi o jakąś inną Rzeszę? 

Teraz, atmeg napisał:

Ja wierze w kase wydaną na Polskie dzieciaki ,tak tobie odpowiem .

Znacznie więcej wydają na siebie, ale nie kradną, biorą sobie.

2 minuty temu, atmeg napisał:

ot znalazł sie na forum czlowiek co w uczciwość wierzy .Gratuluje .

Wierzę w swoją uczciwość, w PiS-owską nigdy nie uwierzę.

7 minut temu, Lech36 napisał:

Jeżeli chodzi o III Rzeszę to chyba zakończyła swój żywot w okolicach 1945 roku o ile mi wiadomo, ale może chodzi o jakąś inną Rzeszę? 

Znacznie więcej wydają na siebie, ale nie kradną, biorą sobie.

Tak ,zwlaszcza ze skasowali przypis pracy do śmierci wprowadzony przez PO i wspierają Polskie rodziny zamiast jak  to było za PO szantażowć ludzi biednych zabieraniem dzieci ....I skonczyli z wyprzedażą Polskich firm dających dochody .....

Ale to musi boleć ......i boli .....

Dyrektywy z centrali płyną -Zniszczyć PIS :)

10 minut temu, Lech36 napisał:

Głupio udajesz że nie wiesz o co chodzi .

ostatnio oglądalem ciekawy Niemiecki film z roku 2014 o powrocie Hitlera .polecam .tytuł znajde .

Bardzo ciekawy i w sumie fajny film .

==========================

Każdy kto ma minium wiedzy historycznej wie co jest grane ,o co chodzi .

I kto jest kim.

=============================================================

Edytowane przez atmeg
2 godziny temu, Lech36 napisał:

To temat na badanie dla naukowców, niestety jakiś czas jeszcze nikt się tym nie zajmie. Mnie ten fenomen PiS-owskich wyborców też zastanawiał,

Koniecznie pogadaj o tym ze swoimi kumplami głosującymi na PIS. Może ci wytłumaczą.

Np.klasyczny sojusz Niemców z Ruskimi jaki obserwujemy od jakiś 15 lat .

Klasyka z Historii Europy ...Kiedy Niemcy i Rosja zawiązywały sojusz patrząc na Historie ...

Zawsze kiedy pomiędzy nimi byly inne wolne państwa ......Co zawierał ten sojusz zawsze ? Zniszczenie i podzielenie tych Państw miedzy siebie .....

tO NIE są żadne spekulacje czy naciągane coś ...To są fakty .....

dlaczego Niemcy ograniczają sie do działalności politycznej i gospodarczej chodz mają wielkie plany dominacji w Europie. Jest tylko jeden powód ,jeden ......Bo nadal siedza u nich Amerykanie i pilnują aby nie rozpetali kolejnej wojny .

co ciekawe Niemieccy autorzy tego fajnego filmu całkowicie ten fakt pomineli bo to jest to co ich parzy od lat strasznie .....

Pomimo zjednoczenia Niemiec Amerykanie czuwają aby ten potwór znowu nie obudził sie .....

ale zli ci Amerykanie są :)

Pijcie na  zdrowie niemieckie ich jogurty i glosujcie na ich władze ...Ja wypije za PiS polski jogurt .Z tej mleczarni co jej Tusk i Budka nie zdążyli sprzedać Niemcom albo Ruskim.

33 minuty temu, jezz napisał:

Koniecznie pogadaj o tym ze swoimi kumplami głosującymi na PIS. Może ci wytłumaczą.

A ty pogadaj ze swoimi znajomymi dlaczego przegracie .......

==================

ja mam wielu znajomych ,ludzi prowadzacych np.firmy którzy nieznosza pisu i czesto słysze od nich zlożeczenia pod adresem pisu ,jacy to kretyni sa ci PiSowcy ludzie i tak dalej ,wiadomo .....

Na to ja czasem ,nie zawsze bo luz trzymam ale czasem w takiej rozmowie prywatnej mowie -Jesteś

inteligentnym człowiekiem który podobno wie co sie dzieje ,powiedz mi dlaczego stary dziadek robi cie jak chce ? dlaczego pomimo swojej inteligencji niemasz pojecia co ty chcesz robić i ekipa "mocherowa "rozgrywa ciebie jak dzieciaka ?

zawsze ale to zawsze w odpowiedzi słysze milczenie ,brak aktualnych dyrektyw z centrali:)

prawda jest mega smutna ,Ci Ludzie od PO czy reszta ich przydupasów to nie sa ludzie myślący samodzielnie i mający wartości typowe dla ludzi chcacych normalnie żyć ,pracować ......

Edytowane przez atmeg
2 minuty temu, Riczi75 napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ot typowy aktywista PO ,dyrektywa jest potrzebna i materiały ,sam od siebie  niema co napisać .

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
Gość

(Konto usunięte)
13 minut temu, atmeg napisał:

Pijcie na  zdrowie niemieckie ich jogurty i glosujcie na ich władze ...Ja wypije za PiS polski jogurt .Z tej mleczarni co jej Tusk i Budka nie zdążyli sprzedać Niemcom albo Ruskim.

A ty pogadaj ze swoimi znajomymi dlaczego przegracie .......

==================

ja mam wielu znajomych ,ludzi prowadzacych np.firmy którzy nieznosza pisu i czesto sysze od nich zlożeczenia pod adresem pisu ,jacy to kretyni sa ci PiSowcy ludzie i tak dalej ,wiadomo .....

Na to ja czasem ,nie zawsze bo luz trzymam ale czasem w takiej rozmowie prywatnej mowie -Jesteś

inteligentnym człowiekiem który podobno wie co sie dzieje ,powiedz mi dlaczego stary dziadek robi cie jak chce ? dlaczego pomimo swojej inteligencji niemasz pojecia co ty chcesz robić i ekipa "mocherowa "rozgrywa ciebie jak dzieciaka ?

zawsze ale to zawsze w odpowiedzi słysze milczenie ,brak aktualnych dyrektyw z centrali:)

prawda jest mega smutna ,Ci Ludzie od PO czy reszta ich przydupasów to nie sa ludzie myślący samodzielnie i mający wartości typowe dla ludzi chcacych normalnie żyć ,pracować ......

Ale odpowiedż jest banalna . Zostaliście przkupieni i to wam wystarczy .

Nie wielu z was zastanowi się nad poczynaniami PiS w kontekscie przyszłości . Dla ciebie jest ważne dzisiaj .

========================

PiS robi błędy i zrobił kolejny raz ale nie napisze tu jaki bo siedzą tu analitycy i niemam zamiaru ułatwiac im pracy ....

===================================================

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, atmeg napisał:

Ot typowy aktywista PO ,dyrektywa jest potrzebna i materiały ,sam od siebie  niema co napisać .

Ale przecież połowa polskiej populacji takie rzeczy widzi . Jakbym to napisał zarzuciłbyś że powielam zasłyszane stwierdzenia . 

PiS jaki jest każdy widzi . 

3 minuty temu, Riczi75 napisał:

Ale odpowiedż jest banalna . Zostaliście przkupieni i to wam wystarczy .

Nie wielu z was zastanowi się nad poczynaniami PiS w kontekscie przyszłości . Dla ciebie jest ważne dzisiaj .

Ach ta taktyka rzucania błotem w innych .....Spoko .

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.