Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, Bezlitosna Niusia napisał:

,,,

Muza, jak muza( dyrdymały, pszeca), alem coś dla szczęścia se zrobił -

Kotlety schabowe , zimioki  fajnie ugotowane s cebulko - (cichutko)- skwierczo...

Kapusta!!!!

I - jemy!!!!!

Zapraszam.

Jacek

jacku ,do czego mnie zapraszasz ? do zbliżenia ? Jak sie zbliżymy to co doswiadcze ,pustki ?

Marek.

Jacku ,muza może nie jest najważniejsza ale nie wyrzekne sie muzy.

Muza....czym jest ,jak to jest ze dwieki tak na nas dzialaja .....

Niewiem dlaczego tak jest ale chce tego dzialania muzy doswiadczać ....

W dupie mam czy hetero czy muti sexualni .....oby tego w polityke nie wpieprz,a,c

PIS oczywiscie nie jest idealny ,na dzis swoje głosy oddaje za PISem.

Co jest ,nie piszecie ...czekacie co sie stanie ,nic sie nie stanie :) nawet ten wirus was nie zabije .

Gość

(Konto usunięte)
10 minut temu, atmeg napisał:

Muza....czym jest ,jak to jest ze dwieki tak na nas dzialaja .....

Niewiem dlaczego tak jest ale chce tego dzialania muzy doswiadczać ....

W dupie mam czy hetero czy muti sexualni .....oby tego w polityke nie wpieprz,a,c

PIS oczywiscie nie jest idealny ,na dzis swoje głosy oddaje za PISem.

Co jest ,nie piszecie ...czekacie co sie stanie ,nic sie nie stanie ? nawet ten wirus was nie zabije .

Ale maski bedziesz nosić , dluuugo . Ktoś tam na górze musi zarobić .

===============================================

ok ,wsadze mocne slowa ....

wojska amerykanskie w Polsce  ,to jest jedna z najlepszych czynów PISu jakie zrobili ,druga najlepsza to 500 plus

=======================================================

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

maski to nie zasługa PISu tylko popierdolencow w Chinach .

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, atmeg napisał:

wojska amerykanskie w Polsce  ,to jest jedna z najlepszych czynów PISu jakie zrobili ,druga najlepsza to 500 plus

Buchaaaaa . 

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, atmeg napisał:

maski to nie zasługa PISu tylko popierdolencow w Chinach .

Nigdzie tak nie wydziwiają jak w Polszy z maskami i obostrzeniami . 

Edytowane przez Riczi75

3 minuty temu, Riczi75 napisał:

Nie wqrwiaj mję,? atmeg...

Wpadł ci kiedyś telefon do sracza?

Mnie właśnie wpadł...???

31 minut temu, atmeg napisał:

jacku ,do czego mnie zapraszasz ? do zbliżenia ? Jak sie zbliżymy to co doswiadcze ,pustki ?

Marek.

Buchaaaaa . 

spoko mozes sie smiac z tego ale takie sa fakty.a ze nie rozumiesz tego albo nie zgadzasz sie z tym ,masz prawo tu pisac o tym.

===================

Niusia ,Jacku ....a co sobie myslales ? że sie sku...r...wie i podaze za tobą ?na twoje zawolanie /

Popapralo cie do konca Jacku?

=======================================

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, atmeg napisał:

spoko mozes sie smiac z tego ale takie sa fakty.a ze nie rozumiesz tego albo nie zgadzasz sie z tym ,masz prawo tu pisac o tym.

Sam założyłes ten temat . Tu gdzie przebywam może z 5 osób widziałem w maskach przez 2 miechy . A na początku sytuacja tu gorzej wyglądała.

?Ale tu nikt antybiotyków nie podjada . Chyba że na lewo 

Jacku ,jak mam iść za typem co sie myli ? czyzbyś chciał robić ekipe debili ?

Ja w to nie wchodze.

3 minuty temu, Riczi75 napisał:

Sam założyłes ten temat . Tu gdzie przebywam może z 5 osób widziałem w maskach przez 2 miechy . A na początku sytuacja tu gorzej wyglądała.

?Ale tu nikt antybiotyków nie podjada . Chyba że na lewo 

ale gadamy o PISie i tu mnie atakujesz .

Wiec abyś niemiał watpliwości ,ja jestem za PISem. Jasne ?

Gość

(Konto usunięte)
3 minuty temu, atmeg napisał:

Jacku ,jak mam iść za typem co sie myli ? czyzbyś chciał robić ekipe debili ?

Ja w to nie wchodze.

ale gadamy o PISie i tu mnie atakujesz .

Wiec abyś niemiał watpliwości ,ja jestem za PISem. Jasne ?

Kazdy ma prawo pobłądzić .

Niech Ci Bóg wybaczy . 

====================

wiekszość ludzi niema pojecia co sie dzieje , ci co maja pojecie to jedni sa zadowoleni inni sa wsciekli .....

PIS wygrywa i wscieklość panuje wsród środowisk różnych nie Polskich .....

no i wsciekajcie sie ,tyle możecie zrobić ,dostac wscieklizny ?

5 minut temu, Riczi75 napisał:

Kazdy ma prawo pobłądzić .

Niech Ci Bóg wybaczy . 

hahaha ,dobre ,dopisz tylko jaka narodowość ma twój Bóg ......

=====================

to jak tu ci z przegranego obozu próbują klamac to żenada . Mysla sobie ze swoimi kretynskimi tekstami zmienia wybory ? żałosne .

====================================================================

Niestety plan rozbicia Polski i odzyskania "utraconych" ziem przez Niemcy narazie oddalił sie bardzo ....

=============================

niemcy pod pewnymi wzdledami to kretyni ,swiadczy o tym kogo wybrali za Schetyne ,tego Budke .Notowania PO spadly do najnizszych od kiedykolwiek .

wybrali swojego człowieka pro Niemca a Polacy dali mu faka !!!!!

=============================================

tajne plany Niemieckie i Ruskie .........

przejąć struktury Państwa Polskiego ,doprowadzić do wielkiego niezadowolenia, w spoleczenstwie .

na tej bazie doprowadzić do glosowania o podziale Polskich ziem .ruscy na razie mają problem z Ukrainą a Niemcy mają problem z PISem.Praktycznie nie zaproszono Amerykanskich wojsk do Polski dlatego ze Rosja nas napadnie tylko po to aby uciac morde Niemieckim planom .;

=====================

Wolna Polska od zawsze ma dokładnie tych samych wrogów ,Panstwa które ciagle chca podzielić Nas dla siebie ......

===================================================================

Godzinę temu, atmeg napisał:

Marek.

Jacku ,muza może nie jest najważniejsza ale nie wyrzekne sie muzy.

Bendziemy siem pszytulać, o zdradzie narodowej gadać, a w tym czasie nasze baby - drinki bendo robić. Nam.

Ci ty na to?

22 minuty temu, atmeg napisał:

Myśle że nawet na śląsku nienawidzą tego Budke .......

Nie powinieneś używać słów których znaczenia nie rozumiesz. Na przykład słowa "myślę".

Jestem Europejczykiem.

23 minuty temu, atmeg napisał:

Myśle że nawet na śląsku nienawidzą tego Budke .......

Się nie znam...

Ostatnio, gdym zrobił na obiad kluski śląskie, wraz z modro kapusto - baba nie chce mi wyjść z domu.

Czaisz?

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

Nie powinieneś używać słów których znaczenia nie rozumiesz. Na przykład słowa "myślę".

ok , wiec użyje słowa "wiem " ...ale nawiasem , to co napisałeś doskonale poswiadcza moje teksty.dzieki ze napisaleś .

8 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Bendziemy siem pszytulać, o zdradzie narodowej gadać, a w tym czasie nasze baby - drinki bendo robić. Nam.

Ci ty na to?

Zaczynasz normalnie gadać .....

dlaczego dopiero po takim  czasie ? ?

Edytowane przez atmeg
Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, atmeg napisał:

Od lat pluje sie na Ameryke ....pluje sie wszedzie ....dlaczego ? Bo jest to jedyne panstwo które gwarantuje światowy pokój i stabilność .

Buchaaaa.

A wiosna ludów w Afryce . A Irak , Syria . Pamieć zawodzi ciut . Wszędzie głowny inicjator to ...... ?  Nie sa oni tacy silni jak koledze się widzi . To chwiejacy się gigant .

Wszędzie namącili nasyfili i spierd...li.

Edytowane przez Riczi75
W dniu 20.04.2020 o 18:22, atmeg napisał:

to nie sa żadne żarty ......stary szwabski chwyt -wyrzekniecie sie swojej ojcowizny ,My damy za to pieniadze .tylko ze Niemcy w swoim myśleniu zawsze nie doceniają Słowian .
dlatego PIS wygra .

Ogarnij się. Najwyraźniej nie masz pojęcia, co oznacza to słowo. Co ma ojcowizna ma wspólnego z PiS? ? Jeśli PiS tak broniłby ojcowizny, to polityka wspierałby rozwój gospodarki (poprzez między innymi obniżenie podatków), w następstwie czego społeczeństwo bogaciłoby się i było w stanie nabywać na własność kolejne dobra np. w postaci mieszkań, ziemi itd.. Pokaż mi takie działania. hihi ?

W miejsce tego dąży się do maksymalnego uzależnienia obywatela od partyjnej daniny. Człowiekowi który miałby szanse na rozwój te +500 nie było by do niczego potrzebne, tak samo jak Kaczyński ze swoją partią. I to jest problem podstawowy. Wszelka własność w tym kraju była i jest solą w oku kolejnych ekip rządowych. Stąd nie likwiduje się absurdów w postaci podatku Belki, ale wdraża kolejne mechanizmy które mają uniemożliwić obywatelowi zdobycie tej własności. Własność czyli ta *ojcowizna* daje poczucie niezależności i dlatego jest i będzie permanentnie w Polsce tępiona. Masz być uzależniony od daniny władców i im służyć, a Twoją własnością może być co najwyżej kredyt na 30 lat.

Edytowane przez Mrok
12 minut temu, Riczi75 napisał:

Buchaaaa.

A wiosna ludów w Afryce . A Irak , Syria . Pamieć zawodzi ciut . Wszędzie głowny inicjator to ...... ?  Nie sa oni tacy silni jak koledze się widzi . To chwiejacy się gigant .

Wszędzie namącili nasyfili i spierd...li.

Sorki ale o czym tu bredzisz .......niemasz pojecia o tym że To dzieki Amerykanom nikt nie wpadl do twojego domu i nie pozabijal twojej rodziny. Malo ludzi o tym pisze , Ja Pisze .

a co do syrii czy Iraku ,ty wogule masz pojecie oco tam chodzi ? Niemasz zadnego pojecia .ty cokolwiek wiesz co i dlaczego? Nic nie wiesz.ty sie ciesz że narazie ani ruscy ani niemcy nie zabija Tobie rodziny .

Ty niewiesz dlaczego żyjesz bezpiecznie na tym swiecie ......

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, atmeg napisał:

Sorki ale o czym tu bredzisz .......niemasz pojecia o tym że To dzieki Amerykanom nikt nie wpadl do twojego domu i nie pozabijal twojej rodziny. Malo ludzi o tym pisze , Ja Pisze .

I tylko ty o tym piszesz . Nowa historia panie . Odłóż to co wciagasz bo ci zaczyna szkodzić 

A kolega wyżej dobrze prawi .

Własność w tym kraju tylko kościelna i państwowa . Naród to przestępcy im się nie należy 

Edytowane przez Riczi75

I tylko ty o tym piszesz . Nowa historia panie . Odłóż to co wciagasz bo ci zaczyna szkodzić 

bo widać tylko ja wiem oco chodzi ,nie tylko Ja jest tu paru ogarnietych ale nie afiszuja sie

A ty myslisz ze to bajki jakieś ?tak sobie mysl . niemasz pojecia o tym że żyjesz w wzglednej stabilizajcji zapewnionej przez jedno panstwo USA.

Pieprzy tu ktos o Syri albo iraku a gdyby nie było USA twój dom bylby zburzony i polowa twojej rodziny dawno zamordowana .......albo cala rodzina .

nie zadajesz sobie dziwnego pytania dlaczego od dawna nie było u nas kolejnej wojny?

Przecierz my polacy jestesmy na celowniku cały czas ........wiec dlaczego ?niema tu u nas wojny ?

Tylko i wyłącznie dzieki USA .....dotarło czy nie?

40 minut temu, Bezlitosna Niusia napisał:

Się nie znam...

Ostatnio, gdym zrobił na obiad kluski śląskie, wraz z modro kapusto - baba nie chce mi wyjść z domu.

Czaisz?

Skala talentów Szanownego Kolegi jest wręcz niezmierzona!

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Skala talentów Szanownego Kolegi jest wręcz niezmierzona!

wy sie lubcie poza tym tematem , posmakujcie sie ....zartuje ale co to za zjazd ulubiencow w moim temacie ?

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.