Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

16 minut temu, Bogusław_59825 napisał:

hmm.. którzy to za "komuny" tak ciężko pracowali??  

Jakiej komuny ? 30 lat żyjemy w wolnym kraju , a nawet jak przecharował troche za komuny to co , leżał do góry jajami ?

Nie znasz ludzi ciężko pracujących przez choćby 40 lat w swoim otoczeniu , mających lat 60 , jak wyglądają i poruszają się , zdrowi są ?

5 minut temu, Riczi75 napisał:

Zapytaj Morawieckiego on moźe coś ruszy 

Dobrze wiesz że na ten czas nie ma mądrego , świat stoi .

KALIBER vel rydz .

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, KALIBER napisał:

Jakiej komuny ? 30 lat żyjemy w wolnym kraju , a nawet jak przecharował troche za komuny to co , leżał do góry jajami ?

Nie znasz ludzi ciężko pracujących przez choćby 40 lat w swoim otoczeniu , mających lat 60 , jak wyglądają i poruszają się , zdrowi są ?

Jesteśmy cieźko pracującym narodem . Byle by nasi rządzący nie ro.....lili wszystkiego co wypracujemy .

11 minut temu, KALIBER napisał:

Dobrze wiesz że na ten czas nie ma mądrego , świat stoi .

Skoro wszystko stoi a a kasa leci to nie ma co liczyć źe stan z ostanich pięciu lat się utrzyma . Można było się zabezpieczać na taką ewentualność . Mieliśmy kilka kryzysów gospodarczych i chorobowych w ostatnich piętnastu latach . 

1 godzinę temu, Riczi75 napisał:

Problem z tymi którym się wydawało że z PiSem pana Boga za nogi złapali a ostatecznie dostaną po dupie . Oby nie 

Oby tak.

"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."          Stanisław Ignacy Witkiewicz – Listy do żony (1928-1931)

Stare dziadygi z komunistycznym rodowodem mało kogo dzis interesuja a już napewno nie rząd. To jest właściwe miejsce do szukania środków na 500+ i zapomog dla meneli na małpki i inne trunki które defekto i de iure są kołem zamachowym naszej gospodarki .

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Gość

(Konto usunięte)
8 minut temu, caleb66 napisał:

Stare dziadygi z komunistycznym rodowodem mało kogo dzis interesuja a już napewno nie rząd. To jest właściwe miejsce do szukania środków na 500+ i zapomog dla meneli na małpki i inne trunki które defekto i de iure są kołem zamachowym naszej gospodarki .

Z tego co mówiłeś to jesteś na źandarmeryjnej emeryturce czyli można się domyślać ze panstewko dopłaca do twojego kufelka . 

Czyźbyś dlatego bronił tak zawzięcie obecnej sytuacji ?

Rząd. Ten rząd bedzie bronił te dziadygi które wywodza sie z tego samego gniazda co kierownictwo PiS . Poza tym w tym przedziale wiekowym duźe poparcie mają . 

Edytowane przez Riczi75
Z tego co mówiłeś to jesteś na źandarmeryjnej emeryturce czyli można się domyślać ze panstewko dopłaca do twojego kufelka . 
Czyźbyś dlatego bronił tak zawzięcie obecnej sytuacji ?
Rząd. Ten rząd bedzie bronił te dziadygi które wywodza sie z tego samego gniazda co kierownictwo PiS . Poza tym w tym przedziale wiekowym duźe poparcie mają . 
Grosze państwo płaci ledwo starcza na ratę mojej Beti

Gość

(Konto usunięte)
17 minut temu, caleb66 napisał:

Grosze państwo płaci ledwo starcza na ratę mojej Beti

Wow E46 stoi pod blokiem / familokiem . No proszę , da się ? Da się oszczędnie żyć ?

Byznes życia ratujący Polaków ??

Nie e46,kupiłem nowy w salonie a teraz dla żony chce kupić jakiś mały suvik ale dylemat mamy straszny bo wybór duży ceny też spadły więc moment też dobry tylko nie wiem co kupić żonie.

Ok nie będę pisał o moich samochodach bo zaraz niektórym gol skacze ,rozumiem że nie każdy może sobie pozwolić na takie auto ale to tak z przyzwyczajenia bo dla mnie to jest norma .

Nie no spoko, jeden lubi blondynki inny brunetki ?

Nie irytuj się, ale X-Drive w BMW to jakieś nieporozumienie... Po za tym X6 to po prostu wielka kobyła i wbrew pozorom ten ogrom bryły nie idzie w parze z przestrzenią w środku. No i X6 to takie nie wiadomo co. Ni to SUV ni to sportowe a już na pewno nie terenowe...

Nie no spoko, jeden lubi blondynki inny brunetki

A caleb66 popie...lić

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
10 godzin temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Nie no spoko, jeden lubi blondynki inny brunetki ?

Nie irytuj się, ale X-Drive w BMW to jakieś nieporozumienie... Po za tym X6 to po prostu wielka kobyła i wbrew pozorom ten ogrom bryły nie idzie w parze z przestrzenią w środku. No i X6 to takie nie wiadomo co. Ni to SUV ni to sportowe a już na pewno nie terenowe...

Zwłaszcza 10 letnia zespawana z dwóch .A wygląd ?Ma wyglądać drogo .

Gość

(Konto usunięte)
11 godzin temu, caleb66 napisał:

Nie e46,kupiłem nowy w salonie a teraz dla żony chce kupić jakiś mały suvik ale dylemat mamy straszny bo wybór duży ceny też spadły więc moment też dobry tylko nie wiem co kupić żonie.

Pochwal się , daj zdjęcie oceniy kolor i wyposażenie 

3 minuty temu, Mysza 13 napisał:

Przepraszam... Co to jest to X6 ?

Mysza, to i tak nie progi na twoje nogi, trzymaj sie tej klawiatury

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

12 minut temu, Riczi75 napisał:

Tak na prawdę Was interesuję czym Caleb jeżdzi ? 

Mnie nie koniecznie . 

Kredyt wzięty ?do końca życia i chula kolega 12letnim truchłem .

Kupić to jedno a utrzymać to drugie . 

I juz lepiej sie czujemy, nie?

No bo jak on moze miec cos czego ja nie mialem, nie mam, i miec nie bede.

Chociaz napisze, ze on ma parcha 12 letniego. Bedzie mi lzej.

Edytowane przez bubusia

Welly, welly, welly, welly, welly, welly, well. To what do I owe the extreme pleasure of this surprising visit?

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, bubusia napisał:

I juz lepiej sie czujemy, nie?

Nie trafiłeś kolego . To twój współbratyniec chciał zabłysnąć . Takich inteligentów i chwalidupków  tutaj więcej . 

Myślę że gadka zupełnie poza tematem . Z sarkastycznej wstawki robi sie tu temat na cały dzień .

Ważniejsze to że jedynego prawego Stonogę ? zamknęli , policję wypuścili do pacyfikowania ręki która ich karmi czyli właścicieli firm a nie czym Caleb dupę wozi 

Akurat caleb jest bardzo wazna postacia, swoistym celebryta, i to czym jezdzi ma b. duze znaczenie. Takze nie pitol.

?

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, bubusia napisał:

Akurat caleb jest bardzo wazna postacia, swoistym celebryta, i to czym jezdzi ma b. duze znaczenie. Takze nie pitol.

?

Może dla ciebie ma . Mozesz go chołubić jak cię to kręci . Kto czym tu jeżdzi na tym forum mi lata . Potrzebna rzecz tylko dla maluczkich chcących czymś zabłysnąć . 

Jeżeli posiadanie samochodu dla ciebie jest ważne to tylko daje obraz z kim tu mamy do czynienia . 

Samochod to podstawa

?

Nie masz pojecia jak wazne jest posiadanie dobrej fury, najlepiej BMW, ono swiadczy o to tym kim jestes, definiuje cie:)

Edytowane przez bubusia

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.