Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

Jarek trzymaj kolegę na smyczy . Widzisz , że krzywdę sobie zrobi. . .

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

6 minut temu, Fashi napisał:

Ewidentnie nie możesz znieść , że twojemu panu dzieje się jakaś krzywda (w twojej ocenie ) no ale skoro chcesz mieć pana , to twój wybór .

Piszesz o sobie i Patrykowskim? Na to wychodzi.

P.S.

Czy przestałeś już kłamać i oszukiwać?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Mysza 13 napisał:

Trzeba być klonem gówna , aby po lektórze #915 ,,Polityka" obsrać 11 stron wątku ..

Przecież tam nic nie ma o niewinności Jarka!

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

P.S.

Pisze o twoim kochasiu, który leży i kwiczy za swoim panem. ?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

P.S.

Powtórzę pytanie raz jeszcze.

Jestem Europejczykiem.

14 minut temu, KALIBER napisał:

" A teraz drogie dzieci na dobranoc pocałujcie misia  w dupę "

M . CZ .

Jeśli M. Cz. to Mieczysław Czechowicz, to się mylisz.

Czechowicz użyczał głosu temu pierdolniętemu misiowi, natomiast gadał z nim Bronisław Pawlik. I to on właśnie, myśląc, że kamery są wyłączone, powiedział ten grepsik.

Wywalili go z rozmów z Misiem z Okienka, a zastąpił go Stanisław Wyszyński.

A niedługo potem ta cała arcynudna gadanina zeszła z ekranu, słusznie zresztą, bo to było absolutnie beznadziejne.

Powtórzę jeszcze raz udowodnij , że Ty i rampa nie szliście w parze. 

2 minuty temu, Fashi napisał:

Przecież tam nic nie ma o niewinności Jarka!

Pisze o twoim kochasiu, który leży i kwiczy za swoim panem. ?

Nie dość, że kłamca i oszust, to jeszcze cham prosty jesteś.

Gratulacje!

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

cham prosty jesteś.

Gratulacje!

A Ty krzywy ?

Teraz, Fashi napisał:

Powtórzę jeszcze raz udowodnij , że Ty i rampa nie szliście w parze. 

Następny niedorozwinięty?

Poczytaj sobie tutaj:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

14 minut temu, soundchaser napisał:

Wątek na temat PiSu "zeszedł" naturalną drogą do kloaki.
Tak trzymać Panowie! ?

podejrzewam iż celowo jest ta zawierucha .....

A co do aby tak trzymać to i tak nie uratuje PO.

1 minutę temu, skynyrd napisał:

A Ty co się tak zbumbersowałeś ?

Rozumiem że ktoś jest głupi. Ale żeby się z tym demonstracyjnie obnosić to już chyba przesada.

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

Nie mój drogi, Ty masz problem z rampą i to Ty musisz udowodnić , że się mylę. Pisałem Ci , daj screen na swoją racje. 

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, atmeg napisał:

podejrzewam iż celowo jest ta zawierucha .....

A co do aby tak trzymać to i tak nie uratuje PO.

Oczywiście.  Goście podszywają się pod PiSowców i dymią.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Rozumiem że ktoś jest głupi. Ale żeby się z tym demonstracyjnie obnosić to już chyba przesada.

W tym właśnie problem , że uważasz się za omnibusa a walnąłeś babola z AN225 . Nie przyznasz się do błędu przez swoje ego jak stąd do Berlina. 

Teraz, Fashi napisał:

Nie mój drogi, Ty masz problem z rampą i to Ty musisz udowodnić , że się mylę. Pisałem Ci , daj screen na swoją racje. 

Nie mój drogi! Zrobiłeś z siebie debila podpuszczony przez Patrykowskiego i radź sobie z tym sam.

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Nie mój drogi! Zrobiłeś z siebie debila podpuszczony przez Patrykowskiego i radź sobie z tym sam.

O tym właśnie mówię ego ego ego .

Teraz, Fashi napisał:

W tym właśnie problem , że uważasz się za omnibusa a walnąłeś babola z AN225 . Nie przyznasz się do błędu przez swoje ego jak stąd do Berlina. 

Już chyba pięć razy pisałem, żebyś zacytował mój wpis o którym twierdzisz że istnieje.

No i co oszuście?

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Już chyba pięć razy pisałem, żebyś zacytował mój wpis o którym twierdzisz że istnieje.

No i co oszuście?

No i to , że jesteś w pokrzywach. 

Pisałem  pokaż screen , że to nie Ty . I cisza.

Udowodnij , że się mylę ?

Teraz, Fashi napisał:

No i to , że jesteś w pokrzywach. 

Ja wklejałem wpis Patrykowskiego w którym sam siebie cytował że wymyślił sobie "klapę" (to jego słowa).

Ty brniesz w to dalej, robisz z siebie głupka z godna podziwu determinacją. Masz skłonności masochistyczne?

Jestem Europejczykiem.

3 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Ogromne ?

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja wklejałem wpis Patrykowskiego w którym sam siebie cytował że wymyślił sobie "klapę" (to jego słowa).

Gdzie konkretnie?  ?

---------------------

ciekawe jest iż kilka osób generalnie bedących za PiSem od jakiegoś czasu zaciemnia swoją pozycje :)

Boją sie reperkusji w przypadku przegranej PISu ? Lawiranci .

59 minut temu, Fashi napisał:

Jarek myślał że rampa załadunkowa jest w AN 225 tak jak w Herculesie , a tak nie jest . Samolot ładują od przodu po podniesieniu dziobu. Później Jarek szedł w zaparte i zwalał na innych . W zasadzie nadal to robi , ot cała tajemnica. 

Tak, tak... Potem Patrykowski wymyślił klapę i w zaparte twierdzi że to pomysł Jaro_747 a wy jak baranki za dzwoneczkiem brniecie w to bagno. Przytoczony tu fragment z dyskusji "Polityka",  zamiast pogrążyć Jaro_747 udowodnił, że klapa nie jest jego wymysłem.
Trzeba mieć jakieś problemy psychiczne by przytoczyć dowód do samozaorania siebie.

Edytowane przez Kalasanty Ciaputko
2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No i co oszuście, gdzie ten cytat??? Nie ma?

Nadal czekam na dowód twoje niewinności Jarku ? jak dotąd takowego nie przedstawiłeś. 

1 minutę temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Trzeba mieć jakieś problemy psychiczne by przytoczyć dowód do samozaorania siebie.

I masz Jarka diagnozę ?

Ok , dziewczyny będę jutro ?

4 minuty temu, Fashi napisał:

Nadal czekam na dowód twoje niewinności Jarku ? jak dotąd takowego nie przedstawiłeś. 

to podobnie jak ja doczekam sie od ciebie dobrej muzy ? nie doczekam siem ?

2 minuty temu, Fashi napisał:

I masz Jarka diagnozę ?

Ok , dziewczyny będę jutro ?

Na razie dowiedziałem się,że masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego.

3 minuty temu, Kalasanty Ciaputko napisał:

Na razie dowiedziałem się,że masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego.

a ty nie rob z siebie takiego analizatora :) Bo narazie wiesz ze sika sie do kibla i je z talerza i to wszystko.

7 minut temu, atmeg napisał:

to podobnie jak ja doczekam sie od ciebie dobrej muzy ? nie doczekam siem ?

Mnie się podoba , może Tobie również przypadnie do gustu :

3 minuty temu, skynyrd napisał:

Panowie - odpuście już.

Wasza kłótnia sprowadza się do walki w piaskownicy o foremki.

Uściśnijcie sobie graby i basta.

Jarek raczej nie chce ?

Edytowane przez Fashi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.