Skocz do zawartości
IGNORED

Pozytywna sila ,PiS.

Rekomendowane odpowiedzi

"Patrioci" są od brania, np. 500+, ale innymi "zrzutami" od rządu też nie gardzą. 
A ty jesteś od zapierdalania na patriotów bo szlachta praca się nie shańbi,po co pracować jak dają,popieram w 100% elektorat czerpiący garściami z pracy pelikanow czy platfusow .
26 minut temu, caleb66 napisał:

A ty jesteś od zapierdalania na patriotów

I tu się Kolega myli, "patrioci" "zapie.dalają" na mnie ?. Jak już wszyscy będą czekać na "zrzuty" od PiS to nastąpi wielkie BUM!

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

I tu się Kolega myli, "patrioci" "zapie.dalają" na mnie . Jak już wszyscy będą czekać na "zrzuty" od PiS to nastąpi wielkie BUM!
To są od brania czy zapierdalania bo już nie wiem,wy platfusy jesteście tak głupi że pisać się odechciewa, zobacz jaki postęp poczyniła Polska przez ostatnie 5 lat ,to są fakty a Ty pier**lisz dalej swoje farmazony.
To są od brania czy zapierdalania bo już nie wiem,wy platfusy jesteście tak głupi że pisać się odechciewa, zobacz jaki postęp poczyniła Polska przez ostatnie 5 lat ,to są fakty a Ty pier**lisz dalej swoje farmazony.
Patrzcie, zazdraszczajcie i się uczcie. Kolega dzięki dobrej zmianie dokonał awansu społecznego wskakując do elity finansowej Najjaśniejszej.
BTW, czas zmienić samochód na elektryczny made by Premier Tysiąclecia. 5448c0d044bbd2045d56ebfbe012a1ee.jpg
Patrzcie, zazdraszczajcie i się uczcie. Kolega dzięki dobrej zmianie dokonał awansu społecznego wskakując do elity finansowej Najjaśniejszej.
BTW, czas zmienić samochód na elektryczny made by Premier Tysiąclecia. 5448c0d044bbd2045d56ebfbe012a1ee.jpg
Jełop pozostanie jełopem bez względu na władze.
26 minut temu, remak123 napisał:

Patrzcie

Pojawił się donosiciel. 

Jak tam dzisiaj skargi ? Ile postów już zgłosiłeś?  ?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

2 minuty temu, remak123 napisał:

Czekam, aż mi się podłożysz chamskim postem emoji846.png

Sprytnie ?

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

22 godziny temu, caleb66 napisał:

A potem tak będzie dbał o Polskę.

Wez Ty sie tłumoku puknji  w pustą łeptynę.

Naweet gdyby prezio matołek i długopis razem tam rządzili , NIC na taka ulewę by nie pomogli .

28 minut temu, caleb66 napisał:

A to ode mnie.778df7c32a8f1d882c206e477b7de64d.jpg

A nie uczyli że tylko  matołki używają siły fizycznej?.

Zapamiętaj tłuczku .

Słowo boli bardziej .

Zapamiętaj tłuczku .
 Słowo boli bardziej .
Ulewa w warszawie to wina trzaskowskiego a to że pozalewalo ulice to też jego wina,powinien to przewidzieć a jak nie to wypić ta wodę.
Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, caleb66 napisał:

Ulewa w warszawie to wina trzaskowskiego

Jak zawsze na poziomie ?

2 minuty temu, caleb66 napisał:
21 minut temu, dulon184 napisał:
Zapamiętaj tłuczku .
 Słowo boli bardziej .

Ulewa w warszawie to wina trzaskowskiego a to że pozalewalo ulice to też jego wina,powinien to przewidzieć a jak nie to wypić ta wodę.

A ty sie dziwisz ze wyborcy PiS uważani sa za kretynów . ?

Gość

(Konto usunięte)
Teraz, caleb66 napisał:
7 minut temu, Riczi75 napisał:
A ty sie dziwisz ze wyborcy PiS uważani sa za kretynów . emoji28.png

Ja uważam że wyborcy PiS są znacznie mądrzejsi niż ci się wydaje i znacznie bogatsi .

Z każda swoja wypowiedzia to potwierdzasz . A zarazem to co napisałem wcześniej .

Na Polsatach  lecą ciurkiem ''ogłoszenia społeczne'' brawo PiS wiwat Polsat 

plujemy teraz na polsat ? , jakaś chwytliwa nazwa ? 

Edytowane przez jarekb
Ja uważam że wyborcy PiS są znacznie mądrzejsi niż ci się wydaje i znacznie bogatsi .
Pochwal się swoim bogactwem krezusie dobrej zmiany. Z góry przepraszam za zamieszczenie zdjęcia z Twojego prywatnego archiwume220435896064b1a044ad8b96c48887c.jpg

Pochwal się swoim bogactwem krezusie dobrej zmiany. Z góry przepraszam za zamieszczenie zdjęcia z Twojego prywatnego archiwume220435896064b1a044ad8b96c48887c.jpg 
Nie dość że konfident to jeszcze przyglup.
Współczuję.
Z każda swoja wypowiedzia to potwierdzasz . A zarazem to co napisałem wcześniej .
To się dzieje tylko w twojej głowie.
Ojtam, ojtam, nie masz się czego wstydzić
Ja nie mam ale Ty masz,jeszcze w kompleksy wpadniesz .
Ty chyba jak atmeg , kopcisz coś . Zdecydowanie nadużywasz 
Nie żartuj. To ty chcesz głosować na człowieka który chce zdelegalizowac ONR jednocześnie popierając konfederacje. Albo masz coś że łbem albo łżesz jak pies .
Gość

(Konto usunięte)
11 minut temu, caleb66 napisał:

Ja nie mam ale Ty masz,jeszcze w kompleksy wpadniesz .Nie żartuj. To ty chcesz głosować na człowieka który chce zdelegalizowac ONR jednocześnie popierając konfederacje. Albo masz coś że łbem albo łżesz jak pies .

Ale wiesz że Konfederacja nie jest jednowarstwowa . Dlatego na przykład nie mogą sobie pozwolić na poparcie kogokolwiek . Generalnie to nie ma kogo .

Ale Trzaskowski ładniejszy ?. A poza tym ja frankowicz? .

Nie łże a ty uja wiesz.

Edytowane przez Riczi75

Ryszard , jesteś dziś bardzo aktywny ?

2 minuty temu, Riczi75 napisał:

Ale wiesz że Konfederacja nie jest jednowarstwowa . Dlatego na przykład nie mogą sobie pozwolić na poparcie kogokolwiek . Generalnie to nie ma kogo .
Ale Trzaskowski ładniejszy . A poza tym ja frankowicz .
Nie łże a ty uja wiesz.
Ty frankowicz to jest rzeczywiście argument . I myślisz że trzaskowski spłaci ci dług? Skończysz w rynsztoku jak PO wygra wybory .
Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, caleb66 napisał:
14 minut temu, Riczi75 napisał:
Ale Trzaskowski ładniejszy emoji854.png. A poza tym ja frankowiczemoji1787.png .
Nie łże a ty uja wiesz.

Ty frankowicz to jest rzeczywiście argument . I myślisz że trzaskowski spłaci ci dług? Skończysz w rynsztoku jak PO wygra wybory .

Zawsze wszystko załatwiam sam , honorowo i spłacam długi o ile je mam ? . Argument jak każdy . Duda kłamał .

Jak Czaskowski wygra to tylko troszkę spowolni zapędy pazernych Pisiorków .a moze ostatecznie PiS rzuci władze i beda nowe wybory i mozliwość innego rozdania .

Konfederacja rosnie w siłe o ile się nie sprzeda 

A Ty Calebku ujadaj ujadaj ?

Edytowane przez Riczi75
Zawsze wszystko załatwiam sam , honorowo i spłacam długi i ile je mam . Argument jak każdy . Duda kłamał .
Jak Czaskowski wygra to tylko troszkę spowolni zapędy pazernych Pisiorków .a moze ostatecznie PiS rzuci władze i beda nowe wybory i mozliwość innego rozdania .
Konfederacja rosnie w siłe o ile się nie sprzeda 
A Ty Calebku ujadaj ujadaj
Gdzie Duda kłamał? Większość obietnic wyborczych dotrzymał jak żaden prezydent wcześniej.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.