Skocz do zawartości
IGNORED

Codzienność IV RP czyli pod butem i knutem Prezesa :) vol.2

Rekomendowane odpowiedzi

14 godzin temu, caleb66 napisał:

Moje bogactwo to mój intelekt ,to dzieki niemu jestem milionerem .

To najlepszy post, jaki tu dotychczas spotkalem

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
3 godziny temu, Sine Metu napisał:

"dziewczynka miała 7 lat, gdy ojciec zaczął ją dręczyć, a 11, gdy regularnie molestował ją seksualnie"

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Panie Horała , skoro mentalnie bliżej panu do Platona,  niźli Jezusa- to na cholerę powołujecie się na wartości chrześcijańskie?

Obrzydliwy i obłudy pisior !

Screenshot_20200704-003937_Samsung Internet.jpg

20200704_004114.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

1 godzinę temu, Sine Metu napisał:

5787c3aa99f0909088f2bff2599e9673.jpg

Trzeba po prostu umieć "grabić" (brać sobie, ale nie kraść) a to każdy PiS-owiec ma we krwi. 

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Przykład buty i arogancji PiS-u oraz upolitycznienia kleru...

P.S.

Zawsze stroniłem od polityki,  ale tego qurestwa w wykonaniu ePiSkopatu nie w sposób już  dalej tolerować , mam  po prostu DOŚĆ !

I nie żebym był bezkrytyczny wobec   PO , czy Trzaskowskiego  , ale nie dopuszczę(12.07.20r.) , aby moralne  karakany kleru i PiS-u rozpierdoliły naszą Ojczyznę!

Ukryta Zawartość

20200704_005909.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Morderstwo po pijanemu,  to nie morderstwo , że sparafrazuję debili z PiS-u !

Tylko kto to kupi , oprócz debili?

Ukryta Zawartość

Za komentarz niech posłuży głos jednego z internautów :

20200704_014746.jpg

20200704_014733.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

Już ci kiedyś mówiłem biedaczyno że gdybyś naprawdę miał kasę to byś się tak nachalnie i stale nie puszył swoim rzekomym bogactwem.
Nie no, kasę to on ma. Byłem, widziałem, zazdraszczałem.ef8f66829176aba95cbaf03290b96c77.gif3def94eb28947016bafec4721a348e52.jpg
3 godziny temu, Sine Metu napisał:

5787c3aa99f0909088f2bff2599e9673.jpg

Jedno pytanie - czy ten facet pracował choć raz w życiu w jakiejś normalnej firmie???

Jestem Europejczykiem.

"Jak złym prezydentem jest pan Duda" - poświęćcie 20 minut i obejrzyjcie całość, proszę i dziękuję. 

P.S.

Film znajdziecie na YT , tytuł jak poniżej. 

Ukryta Zawartość

20200704_021822.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Piotr

16 godzin temu, Sine Metu napisał:

Jak X bedzie przy Duda to pieczątki się znajdą ....banda oszustów....

Co na to fani Dudy ? Oszustwem do celu?

Jako ze w Polityce szybko pisiaczki temat zmieniają tutaj tez wrzucę

film -elektorat prezydenta Dudy

22 godziny temu, 23031970 napisał:

Morderstwo po pijanemu,  to nie morderstwo , że sparafrazuję debili z PiS-u

Widocznie pedofilów jest  w PL więcej niż homo.

I na to stawia Anżej.

6 godzin temu, Sine Metu napisał:

Już były tu na forum prezentowane najnowsze zakupy Policji i było na bogato, elegancki sprzęt do tłumienia zamieszek.

Jestem Europejczykiem.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)

List do Andrzeja Dudy w sprawie ułaskawionego pedofila

Szanowny Panie Prezydencie!

Wiem, wiem, wiem. Już Pan od kilku dni czeka na mój pomocny list, który pokazałby światełko w tunelu, który wydaje się coraz dłuższy i czarniejszy.

Już dzwonił do mnie Adam Bielan i błagał: napisz co mamy robić, bo ten pedofil nas wykańcza.

"Trudna to sprawa" rzekłem w odpowiedzi, "bo rzadko się zdarza, aby ułaskawiony pedofil w kampaniach pomagał". Ale coś wymyślę - obiecałem i oto mój pomysł na rozwiązanie kryzysu.

Tym razem nie zwalimy winy na Tuska (bo ten na spacery z Kaczyńskim wyruszył), nie zwalimy na UE, nie zwalimy na nowego czarnego luda TVP - Trzaskowskiego. Musimy mężnie wziąć temat na klatę. Skoro pan Prezydent ogłosił, że jest stabilny i niezłomny, to musi, zamiast się cofać i uciekać, śmiało, z otwartą przyłbicą ogłosić nowy program: Ułaskawienia+.

Powiedzieć jasno. Kasta sędziowska wywodząca się z komunizmu skazuje niewinnych ludzi za wymyślone przestępstwa. I każdy skazany, który ogłosi, że czuje się niewinny lub wrobiony lub niesprawiedliwie osądzony (a jeszcze nie spotkałem oskarżonego, który czułby się winny) może uzyskać ułaskawienie.

Jako podstawę można podawać względy rodzinne lub potrzebę wolności osobistej. I od poniedziałku na Krakowskim Przedmieściu przed wejściem do Pałacu Prezydenckiego zostaną ustawione stoliki , gdzie rodzina, znajomi lub adwokaci kryminalistów mogą składać wnioski o ułaskawienie. Aby ułatwić procedowanie stoliki będą ustawione z podziałem na przestępstwa: jeden dla morderców, drugi dla gwałcicieli, trzeci dla pedofilii, czwarty dla złodziei, piąty dla oszustów, szósty dla piratów drogowych, siódmy dla aferzystów gospodarczych itd. Jedynie żadnej łaski dla znieważających władzę, gdyż rozzuchwalona ciżba mogłaby pana Prezydenta konfundować przy następnych pokrzykiwaniach wyborczych (zwanych przez sztab wystąpieniami).

Następnie pan Prezydent wypełnione formularze podpisze. Przy tej wprawie to trzy godzinki i kilkadziesiąt tysięcy ludzi cieszy się wolnością! A TVP ogłosi, że Prezydent uwolnił niesłusznie skazanych przez kastę.

Dzięki programowi Ułaskawienia + uzyska pan Prezydent strategiczną przewagę w głosowaniach w Zakładach Karnych i wśród rodzin osadzonych.

Nadto niebagatelną korzyścią będzie również zrobienie przestrzeni dla tych, którzy znieważają pana Prezydenta, a których należałoby masowo wyłapywać i osadzać na miejscu ułaskawionych.

Och, jak pan prezes będzie się cieszył, gdy Pan mu zamelduje, że w celach dla pedofilów siedzą znieważający majestat Głowy Państwa. Może nawet pozwoli Panu oglądać ze sobą rodeo lub nakarmić kota, kto wie?

Zawsze życzliwy,

Roman Giertych

PS

To był mój ostatni list do pana Panie Prezydencie Andrzeju Duda. Dalszych nie będzie, bo leżącego (ani siedzącego) się nie kopie...

W dniu 4.07.2020 o 02:12, Jaro_747 napisał:

Jedno pytanie - czy ten facet pracował choć raz w życiu w jakiejś normalnej firmie???

Tusk czyścił kominy. Niestety te prawdziwe i za psie pieniądze. Dopiero potem wziął się za politykę i poszedł na współpracę z Berlinem. Uczciwość przede wszystkim.

9 minut temu, YunnanTEA napisał:

Tusk czyścił kominy. Niestety te prawdziwe i za psie pieniądze. Dopiero potem wziął się za politykę i poszedł na współpracę z Berlinem. Uczciwość przede wszystkim.

Czyli Tusk pracował fizycznie i wie jak wygląda normalna praca. Niestety prezes nie może tego o sobie powiedzieć.

Jestem Europejczykiem.

Gość Sine Metu

(Konto usunięte)
Tusk czyścił kominy. Niestety te prawdziwe i za psie pieniądze.

Gówno wiesz o pracach wysokościowych. To było zdecydowanie intratne zajęcie.

https://m.trojmiasto.pl/wiadomosci/Swietlik-wyspa-wolnosci-kilkadziesiat-metrow-nad-ziemia-n45838.html

Czyli Tusk pracował fizycznie i wie jak wygląda normalna praca. Niestety prezes nie może tego o sobie powiedzieć.

Bo to wymagało jaj, ówczesny dr Kaczyński był bibliotekarzem.

ff85a340d7492ce9c41f3995fa4e6ee1.jpg

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.