Skocz do zawartości
IGNORED

Koronawirus Covid-19 (alfa, delta, omikron, kraken) i szczepienia

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Rekomendowane odpowiedzi

Zachorowało:

0

+0

Zmarło:

0

+0

Zmarło 0
0 kobiet i 0 mężczyzn.
Zakres wiekowy:(wiek -> ilość)

Wyzdrowiało:

0

+0

Dziś zaszczepiono:
0 osób.

Wykonane testy: 0

+0
Testy pozytywe:
Testy poz:

Na kwarantannie: 0

Aktualizacja 2025-05-25 19:46
https://dane.gov.pl/pl
28 minut temu, Lolo2 napisał:

Dobze to rozumiem... Najblizsze kilka dni nie ide do pracy. Tak w razie W.

ja u siebie ludzi odstawiam na 5 dni i wymaz jak czysto to do roboty

w ten sposób staramy sie spowolnic rozłażenie sie tego po pracownikach

najgorsza wersja gdy zaczyna sie to rozłazic po zespole, nie chca sie przyznac ci z lekkimi objawami az nagle kogos pierdyknie az padnie i wtedy jak sie wymaze taka ekipe to 60 % jest chorych

60 % nie nadaje sie do pracy , reszta przymusowo do domu i mozna zamknąc działalnosc

tego najbardziej sie obawiamy

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

wojsko pragnie wziąć sprawy w swoje łapy,  mam nadzieję że spuszcza to do sedesu

Ukryta Zawartość

46 minut temu, Lolo2 napisał:

Tu mylace jest to ze ojsciec zaszczepil sie na grype, wiec nie wiadomo czy na poczatku nie byla to grypa... 

odczyn na grype nie jest czesto zwykle startuje nawet od paru godzin po szczepieniu i najdłuzej do 3 rzadko do 5 dni cos tam czujemy

najczesciej czujemy bol i obrzek w miejscu szczepienia ze 3 dni

Co mam ci odpowiedziec....  boje sie i tyle. 

Dlatego przyciągasz taką rzeczywistość, z tatą np. Tak będzie się działo wokół w jakich emocjach/uczuciach jesteś. Spróbuj zauważać i etykietować te lękowe myśli. Stracą moc, poczujesz to.
11 godzin temu, TomekL3 napisał:

Dlatego przyciągasz taką rzeczywistość, z tatą np. Tak będzie się działo wokół w jakich emocjach/uczuciach jesteś. Spróbuj zauważać i etykietować te lękowe myśli. Stracą moc, poczujesz to.

To jest nieprawda.

13 godzin temu, cir napisał:

jaki test zlecasz w pracy  ?

Taki, jaki zrobią. Nie mam wpływu na to, czego akurat dzisiaj używa Test Team. Podobnie jak nie wybieram radiologom marki aparatu rentgenowskiego.

12 godzin temu, Lolo2 napisał:

Wydaje mi sie ze z tym moze byc ciezko.  Jakos nie wyobrazam sobie aby trup napisal posta na forum. 

Jeśli to cwelebryta i pisze do mediów głównościekowych - to całkiem możliwe.

Pamiętam jak Koszerna zrobiła wywiad z nieżyjącym ks. Tischnerem. Da się! ?

12 godzin temu, soundchaser napisał:

Przecież Cir już stracił z 5 swoich kolegów

55 ? Tam trup się ściele gęsto jak w Teksaskiej Masakrze Piłą Mechaniczną. ?

"Bits are bits, right? Wrong! 

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

11 minut temu, il Dottore napisał:

Taki, jaki zrobią. Nie mam wpływu na to, czego akurat dzisiaj używa Test Team. Podobnie jak nie wybieram radiologom marki aparatu rentgenowskiego.

przeciez nie pytam o producenta

dobrze wiesz ze pytam o rodzaj testu

wiec jaki test zlecasz ?

Pojawiają się niepokojące statystyki odnośnie skutków ubocznych podłączenia pod respiratory, i w Polsce przeżywa tylko 1 osoba na 10 podłączonych, a w USA umiera około 88 proc. pacjentów podłączonych pod respirator poza ludźmi poniżej 18 roku życia bo ich organizmy jeszcze są to w stanie wytrzymać tj destrukcja pod wpływem wentylacji mechanicznej nie jest tak krytyczna ale pewne skutki uboczne raczej i tak będą :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krak_oN
Godzinę temu, papageno napisał:

To jest nieprawda.

A guzik prawda. Przynajmniej, ja tak to widzę:)

Edytowane przez zukzukzuk

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

12 minut temu, il Dottore napisał:

55 ? Tam trup się ściele gęsto jak w Teksaskiej Masakrze Piłą Mechaniczną.

stan jest taki jak podawałem

aktualnie nie 2 a juz  3 na rurze

najmłodszy ma 35 lat i to jest masakra

info dla sounchasera , w Koperniku kolejny oddział przerabiają na covidowy  , w sródmiesciu ruszyła decyzja  o przerobieniu całego szpitala WAM z placu Hallera na covid

5 minut temu, Krak_oN napisał:

Pojawiają się niepokojące statystyki odnośnie skutków ubocznych podłączenia pod respiratory, i w Polsce przeżywa tylko 1 osoba na 10, a w USA umiera około 88 proc. pacjentów podłączonych pod respirator poza ludźmi poniżej 18 roku życia bo ich organizmy jeszcze są to w stanie wytrzymać tj destrukcja nie jest krytyczna ale pewne skutki uboczne i tak będą :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Narezcie.

Może w końcu zwrócą uwagę na ten temat? Respiratory nie są tak dobre, a tu trąbią o nich i kupują za grube miliony...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Measurements can provide a measure of insight, but are no substitute for human judgment. Why are we looking to reduce a subjective experience to objective criteria anyway? The subtleties of music and audio reproduction are for those who appreciate it. Differentiation by numbers is for those who do not".--Nelson Pass

U nas oddziały psychiatryczne przekształcono w covidowe. To już koniec służby zdrowia. Skutki hospitalizowania wszystkich z dodatnim testem, choćby mieli tylko katar i lekką gorączkę.

12 godzin temu, costa brava napisał:

nie ma reguł,  na strach zalecam nie oglądać telewizji 

Od dobrych 20 lat przestrzegam tego zalecenia! Jak czasem wejdę do pokoju podczas dziennika tej czy innej stacji to autentycznie mam odruch wymiotny - taki ładunek kłamstwa, manipulacji, przekazów podprogowych... To tak, jak za komuny: gdy człowiek wiedział jak czytać komunistyczną prasę to mógł naprawdę wiele się dowiedzieć. A ja dodatkowo mam pewne dziennikarskie doświadczenie. Dzisiejsi odbiorcy "informacji" w TV, na portalach www, w prasie papierowej mają problem z oddzieleniem prawdy od fałszu, rzeczywistości od manipulacji. Po pierwsze: zasadnicze braki w edukacji. Współczesny system antyszkolny nie nauczył ich czytać ze zrozumieniem, wnikać w istotę tekstu, poszukiwać drugiego i trzeciego dna, rozumieć intencji autora. Zresztą to gówno pismackie dzisiaj nie jest warte analizy. Po drugie: naiwność. Oni myślą że "nasza" TV mówi zawsze prawdę a "ich" TV zawsze kłamie. Nie pojmują, że OBIE te telewizje kłamią, że telewizja zawsze kłamie, bo po to powstała TV w Polsce, żeby kłamać. Że polskie bydło nie ma prawa otrzymywać informacji a tylko propagandową papkę. Bo gdyby Polakom dać prawdziwe informacje, to z gołymi rękami by poszli wymordować tych skurwieli.  Nie pojmują, że tak jest dzisiaj absolutnie wszędzie i ostatnią prawdomówną telewizją na świecie była BBC w latach 70-tych i CNN w 80-tych. Te kanały przekazywały informację. Nie propagandę. Ale to było kiedyś.

Co ciekawe - organizacje antypolskie stojące za dzisiejszymi chimpoutami lewackiej dziczy wiedzą doskonale z kim mają do czynienia. Że to po prostu bydło, któremu bliżej już do zwierząt, niż do ludzi. I stąd postulaty na tych chimpoutach sa tak pięknie dostosowane do percepcji prostestującego bydła: jebać, wy***rdalać itp. To się nie bierze znikąd.

Pamiętacie Sierpień 80? Ci niby prymitywni robole nie chcieli jebać, wy***rdalać tylko pisali takie wzniosłe hasła np. "Socjalizm - tak, wypaczenia - nie". Dzisiejsze bydło na chimpoutach z wieszakami nie wie co oznacza słowo "wypaczenia". Zatem przekaz dostosowano do poziomu ich zbydlęcenia.

If you can't hear the difference between cables, DACs, etc. - count yourself lucky. Your audio life is much simpler."

3 minuty temu, papageno napisał:

Mogę. Wierzę, że tak nie jest jak napisałeś.

Czyli u Ciebie może tak być:( 

Jak bowiem wiadomo - wiara czyni cdua. Skoro tak bardzo wierzysz i jesteś święcie przekonany, ... to lecisz w dół na swoich skrzydłach

12 minut temu, cir napisał:

przeciez nie pytam o producenta

dobrze wiesz ze pytam o rodzaj testu

wiec jaki test zlecasz ?

Zlecam test na kolanowirusa. Taki, jaki zrobią.

Jak zamawiam żeberka w knajpie to też nie mam wpływu na to, skąd jest świnia - czy polska czy irlandzka, czy duńska...

6 minut temu, zukzukzuk napisał:

Narezcie.

Może w końcu zwrócą uwagę na ten temat? Respiratory nie są tak dobre, a tu trąbią o nich i kupują za grube miliony...

Jeszcze taki cytat odnośnie badań :

''Wśród pacjentów w tych samych przedziałach wiekowych, którzy nie korzystali z respiratora, śmiertelność była niższa. W przedziale wiekowym 18-65 wynosiła 19,8 proc., a w przypadku pacjentów powyżej 66. roku życia 26,6 proc. Wśród osób poniżej 18. roku życia nie odnotowano zgonów.''

Czyli można powiedzieć że przeżywalność tych których nie podłączono pod respiratory jest  większa nawet o około 80%

Edytowane przez Krak_oN
Teraz, zukzukzuk napisał:

to lecisz w dół na swoich skrzydłach

Wręcz przeciwnie. Wiara sprawia,  że wznoszę się, pogłębiam świadomość, moje jestestwo staje się jeszcze bardziej moje. Jednoczę się Siłą Wyższą.

4 minuty temu, papageno napisał:

To już koniec służby zdrowia.

I pięknie. Niech ta k**wa komunistyczna zdechnie w końcu. I niech zastąpi ją medycyna prywatna.

Szpitale dla lekarzy!  ?

7 minut temu, il Dottore napisał:

I pięknie. Niech ta k**wa komunistyczna zdechnie w końcu. I niech zastąpi ją medycyna prywatna.

Szpitale dla lekarzy!  ?

A pewnie żebyście tak chcieli jak w USA, gdzie często człowiek po chorobie i leczeniu szpitalnym dostaje taki rachunek że musi sprzedać dom i ląduje w slumsach. Ale na zbrojenia kasę mają zresztą tak samo jak w Rosji, tyle tylko że w Rosji po leczeniu nie jest się tak zrujnowanym finansowo jak w USA, dlatego starsi ludzie często uciekają na emeryturę z USA np do Meksyku.

Edytowane przez Krak_oN
Teraz, Krak_oN napisał:

A pewnie żebyście tak chcieli jak w USA, gdzie często człowiek po chorobie i leczeniu szpitalnym dostaje taki rachunek że musi sprzedać dom i ląduje w slumsach.

Nikt nikomu nie broni się ubezpieczyć.

3 minuty temu, il Dottore napisał:

Zlecam test na kolanowirusa. Taki, jaki zrobią.

jaja sobie robisz ? nie chcesz napisac i tyle w temacie

Teraz, il Dottore napisał:

Nikt nikomu nie broni się ubezpieczyć.

ale to trzeba isc do pracy

2 minuty temu, cir napisał:

ale to trzeba isc do pracy

Jak mówił Zbawiciel: Kto nie chce pracować - niechaj nie je!

Jezu co ja gadam. To Paweł Apostoł. W liście do Tesaloniczan. 53r. n.e. od 20 lat Jezus już nie żył, gdy padły te wiekopomne słowa. ?

Edytowane przez il Dottore

2 minuty temu, papageno napisał:

Wręcz przeciwnie. Wiara sprawia,  że wznoszę się, pogłębiam świadomość, moje jestestwo staje się jeszcze bardziej moje. Jednoczę się Siłą Wyższą.

Tylko pozazdrościć.

Lecz z drugiej strony - skoro nie dostrzegasz negatywów, żyjesz wewątrz złych emocji??? A Siła Wyższa nie jest złem....

4 minuty temu, zukzukzuk napisał:

Tylko pozazdrościć.

Lecz z drugiej strony - skoro nie dostrzegasz negatywów, żyjesz wewątrz złych emocji??? A Siła Wyższa nie jest złem....

Nie jest. I dlatego przekształca moje nieprzyjemne uczucia w przyjemne.

P.S. Nie ma złych i dobrych emocji. Wszystkie czemuś służą.

8 minut temu, cir napisał:

aja sobie robisz ? nie chcesz napisac i tyle w temacie

No przecież piszę. Nie mam pojęcia czego oni tam akurat dzisiaj używają, to co mam ci powiedzieć?

Test. Kazionny. Przydziałowy. Nie mam żadnego wpływu na jego rodzaj, firmę itp.

Gość

(Konto usunięte)
47 minut temu, il Dottore napisał:

Taki, jaki zrobią.

Wyznawca cywilizacji łacińskiej, niby miłującej najprawdziwszą prawdę okłamuje pacjentów i zleca im chujowe testy na nieistniejącą chorobę. ? Jaka "cywilizacja" taki i "cywilizator". ?

Edytowane przez JuG
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.