Skocz do zawartości
IGNORED

Amazon oficjalnie wchodzi do Polski - rosną szanse na zakupy sprzetuaudio w lepszych cenach

ohmygod

Rekomendowane odpowiedzi

Audio w lepszych cenach na Amazon? Eee... Jeżeli już to ograniczony wybór chińszczyzny i to drożej, za to z możliwością bezproblemowego zwrotu.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

w wersji Amazon.de lepsze ceny to są od oszustów,  normalne ceny są często większe niz u nas, czasem jest promocja to wtedy taniej , ale gdzie ich nie ma...tyle że będzie jakaś konkurencja do tego co jest

Idąc tym tropem, że Amazon miały zniszczyć rynek m.in rtv-agd to sądzę, że nastąpiłoby definitywne załamanie handlu wszędzie. A kto na to pozwoli? Ponadto jak napisali powyżej, dużo to będzie chińczyka w super cenie, a pozostali producenci będą trzymać ceny jakie są wszędzie.

Czekam na czasy, kiedy na amazonie kupić będzie można samochód, a paczka przyleci do mnie nie DHLem a dronem. Już niedługo!

Na amazon.de już dawno można kupować z szybką dostawą do nas. Chyba pod Poznaniem mają centrum dystrybucyjne. Co do cen, to akurat interesują mnie odtwarzacze sieciowe, i tak Pioneer N-30AE ok. 1450 zł, Onkyo NS-6170 ok, 2100 zł, Yamaha WXC 50 ok 1290 zł, Yamaha NS-P 303 ok. 1250 zł. Czyli taniej niż u nas i mam dylemat który z nich ...

Tych centrów dystrybucyjnych to jest już kilka w Polsce. Pod Wrocławiem był chyba pierwszy, chwile potem Poznań, nie wiem czy gdzieś w okolicy Szczecina tez nie ma.

Żeby jeszcze te nowe sprzęty w rozsądnych pieniądzach dobrze grały to by było super ?

Rotel RA-980BX+Heco Aurora 700 SONY 550ES + Emit M20@Nostromo Wolf2 - Solid Core audio cable set

8 minut temu, osiek napisał:

Pod Wrocławiem był chyba pierwszy

Żeby jeszcze pracownikom płacili jak należy ?

1 godzinę temu, bob* napisał:

Na amazon.de już dawno można kupować z szybką dostawą do nas. Chyba pod Poznaniem mają centrum dystrybucyjne. Co do cen, to akurat interesują mnie odtwarzacze sieciowe, i tak Pioneer N-30AE ok. 1450 zł, Onkyo NS-6170 ok, 2100 zł, Yamaha WXC 50 ok 1290 zł, Yamaha NS-P 303 ok. 1250 zł. Czyli taniej niż u nas i mam dylemat który z nich ...

taa, jak patrzyłem na tego Onkyo to co z tej ceny skoro towar niedostępny...a jak juz byl dostępny to cena podskoczyla

zobacz cenę Pioneera n-70ae to sie zdziwisz :)

6 godzin temu, Tonnii99 napisał:

...dużo to będzie chińczyka w super cenie...

Super cen nie będzie, bo trzeba doliczyć cło i obsługę serwisową. 

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, bob* napisał:

Tylko co potem z ewentualnym serwisem? Odsyłasz chyba paczki paczki do Amazona (na swój koszt) i czekasz? Wątpię żeby dystrybutorzy w Polsce mieli z tym powiązanie.

Niedawno kupiłem odkurzać z Amazon Warehouse Deals. Ktoś zwrócił, a ja kupiłem. Wyglądał na nowy. Po dwóch miesiącach padł. Okazuje się że nie ma gwarancji sprzęt Warehouse Deals, lecz mogą zaproponować 25euro. Zapytałem czy mogę zwrócić. Na szczęście się zgodzili. Nie wiem czy zaakceptowaliby zwrot po 4 albo 6 miesiącach.

No i obsługa tylko po niemiecku albo po angielsku.

11 godzin temu, Tonnii99 napisał:

Tylko co potem z ewentualnym serwisem? Odsyłasz chyba paczki paczki do Amazona (na swój koszt) i czekasz? Wątpię żeby dystrybutorzy w Polsce mieli z tym powiązanie.

a czemu zakladasz ze zaraz sie zepsuje ?

szanse na to sa ponizej 1%

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.