Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

PiS idzie na rympał. Najnowszy pomysł jest taki, żeby przesunąć wybory na 17 maja żeby dać Bżdzikotowej poczcie kilka dni.

Jestem Europejczykiem.

zdobyłem się na odwagę i odpaliłem tzw. "wiadomości". Tak z głupiej ciekawości czy obrzucą Gowina gównem - ale jeszcze nie, chyba nieco zbyt wcześnie. Potem dali wyniki sondaży jakoby większość Polaków popierała pomysł wyborów korespondencyjnych. Dalej już nie zdzierżyłem.

4 minuty temu, rasputin napisał:

zdobyłem się na odwagę i odpaliłem tzw. "wiadomości". Tak z głupiej ciekawości czy obrzucą Gowina gównem - ale jeszcze nie, chyba nieco zbyt wcześnie. Potem dali wyniki sondaży jakoby większość Polaków popierała pomysł wyborów korespondencyjnych. Dalej już nie zdzierżyłem.

Jakieś dziesięć dni temu oglądałem w hotelu bo niczego innego nie było (z kanałów informacyjnych TVP1, TVPInfo i na szczęście Bloomberg). Żeby to wytrzymać trzeba być idiotą albo mieć naprawdę silne nerwy. Ja ciurkiem dawałem radę najwyżej jakieś pięć minut, później musiałem przełączać żeby dojść do siebie.

Jestem Europejczykiem.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Żeby to wytrzymać trzeba być idiotą albo mieć naprawdę silne nerwy. Ja ciurkiem dawałem radę najwyżej jakieś pięć minut

Ja miałem to samo oglądając TVN .?

KALIBER vel rydz .

12 minut temu, KALIBER napisał:

Ja miałem to samo oglądając TVN .?

Ale ty masz mózg nieprzystosowany do myślenia, w takim przypadku to normalna reakcja.

Jestem Europejczykiem.

7 godzin temu, robbit napisał:

wybory wszystko zweryfikują ?

Jak będziesz szedł na wybory to najpierw upewnij się ,że się odbywają .W realu a nie w TVP .

1 minutę temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Jak będziesz szedł na wybory to najpierw upewnij się ,że się odbywają .W realu a nie w TVP .

Fakt że to, co wyrabia PiS coraz bardziej przypomina Matrix.

Jestem Europejczykiem.

No i jednak pisowcy sie pomylili. Jarek pomachal oj oj oj palcem i glosowanie ponowiono

Glosowanie kopertowe przeszlo. 

Dodatkowo dali mozliwosc przesuniecia wyborow z 10 maja na 17 maja tak na zas gdyby senat myslal 30 dni nad ustawa. 

Jarek to jednak ma glowe  ^^

Edytowane przez Lolo2
3 minuty temu, soundchaser napisał:

W tym cała nadzieja. Nie wolno dopuścić do wyborów...

A bo ja wiem?

PiS idzie na taki rympał, że naprawdę przekracza to wszystko co do tej pory widziała polska polityka.

Niech się chłopcy wy***rdolą z naprawdę wysokiego konia. Przez następne kilka lat różowo w gospodarce nie będzie, niech pokażą jacy są zdolni.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, soundchaser napisał:

W tym cała nadzieja. Nie wolno dopuścić do wyborów...

tak , nie możemy dopuścić do wyborów bo przegramy 

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

wysokiego konia.

z tego konia co to donek miał na nim powrócić ?

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Niech się chłopcy wy***rdolą z naprawdę wysokiego konia. Przez następne kilka lat różowo w gospodarce nie będzie, niech pokażą jacy są zdolni.

Naprawdę myślisz, że oni się takimi szczegółami przejmują? Jak będzie sygnał, to dadzą dyla w trymiga i nikt ich nie znajdzie.

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

[...]

Niech się chłopcy wy***rdolą z naprawdę wysokiego konia.  [...]

Pisdzielce mogą co najwyżej spod końskiego ogona ...

7 minut temu, soundchaser napisał:

Naprawdę myślisz, że oni się takimi szczegółami przejmują? Jak będzie sygnał, to dadzą dyla w trymiga i nikt ich nie znajdzie.

Ja myślę, że spora część czołowych polityków PiS ma stracha, że jak stracą władzę to przyjdzie moment rozliczeń.

Oczywiście taka możliwość jest regularnie wykpiwana, ale to tylko mechanizm ukrywania strachu.

Jestem Europejczykiem.

18 minut temu, Jaro_747 napisał:

Ja myślę, że spora część czołowych polityków PiS ma stracha, że jak stracą władzę to przyjdzie moment rozliczeń.

Będzie jak z Ceausescu?

16 minut temu, soundchaser napisał:

Będzie jak z Ceausescu?

Na razie nic tego nie zapowiada. ale jak PiS zdobędzie pełnię władzy a za jakiś czas przyjdzie poważny kryzys i gospodarka pierdutnie to nie wykluczam takiego scenariusza.

Jestem Europejczykiem.

Godzinę temu, Jaro_747 napisał:

Ale ty masz mózg nieprzystosowany do myślenia, w takim przypadku to normalna reakcja.

Jesteś bardzo śmiały by pisać tak o sobie .... Jak wielu tutaj. 

Myślenie! To nie boli! 

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

Na razie nic tego nie zapowiada. ale jak PiS zdobędzie pełnię władzy a za jakiś czas przyjdzie poważny kryzys i gospodarka pierdutnie to nie wykluczam takiego scenariusza.

Przeciesz piep...ysz jak pokręcony!

PiS nie potrzebuje władzy zdobywać.

On ją ma i sprawuje!

Jak tego nie widzisz to oślepłeś pewnie. To od TVN-u? Od niesamodzielnego myślenia TAK MASZ! 

Edytowane przez LJ3
Teraz, LJ3 napisał:

Jesteś bardzo śmiały by pisać tak o sobie .... Jak wielu tutaj. 

Myślenie! To nie boli! 

Myślisz że taka szczeniacka odzywka zrobi tu na kimś wrażenie???

Na forum dla sześciolatków mośe by zrobiła, tu musisz się troszkę bardziej postarać. My tu chłopczyku mamy dyrektorów banku którzy prawie zostali prezesami NBP!

Jestem Europejczykiem.

16 minut temu, Jaro_747 napisał:

Myślisz że taka szczeniacka odzywka zrobi tu na kimś wrażenie???

Na forum dla sześciolatków mośe by zrobiła, tu musisz się troszkę bardziej postarać. My tu chłopczyku mamy dyrektorów banku którzy prawie zostali prezesami NBP!

Gdzie ich macie? Na forum? Czy w du..ie? 

Jeżeli by tu tacy byli, to współczuję ich bankom, a szczególnie tym, co tam kasę trzymają! 

Nie do wiary, by tacy ludzie niemyślący, mogli zajmować takie stanowiska. Czyba, że to banki spółdzielcze ZSL-u są. To mnoże? Tam frajerów aż nadto. 

P.S.

Dzieciaku to się wygłupiłeś!

Cytat: "prawie zostali prezesami NBP!"

Nie wiesz nawet, że PRAWIE robi wielką różnicę! 

To ze starej reklamy piwa bezalkoholowego jest. Nawet tego nie znasz. Bo skąd, jak masz może 16 lat. 

Edytowane przez LJ3
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.