Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Ekspresowe śledztwo ws. wyborów. Sprawę umorzyła prokurator, której nie było w pracy

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

"Śledztwo ws. wyborów zostało wczoraj umorzone przez zastępcę Prokuratury Rejonowej Warszawa Mokotów Edytę Dudzińską. Sęk w tym, że nie było jej wczoraj w pracy - informuje Onet prokurator Ewa Wrzosek. - Mogła to zrobić po godzinach urzędowania w prokuraturze. To oznacza, że śledztwo umorzono nawet szybciej niż w trzy godziny – mówi prokurator."

'

"Prokurator Wrzosek zaznacza, że jej przełożona miała prawo do przejęcia sprawy do własnego prowadzenia i „wówczas z tą sprawą może zrobić wszystko”

- Natomiast od strony formalnej, ja informacji o przejęciu przez nią sprawy nie posiadam. Taka decyzja nie została mi w żaden sposób przekazana, a powinna - dodaje

Wrzosek wyjaśnia, że nie przedstawiono jej też żadnego uzasadnienia tego umorzenia. - Co więcej, nawet nie jest wymagane zgodnie z przepisami. Może to być decyzja zupełnie swobodna i uznaniowa - wyjaśnia"

I teraz zwracam sie do szacownego grona (w szczególności do PIS-olubnych ) co sie stało ze tak szybko sprawa została umorzona ?

Czy to jest tzw dobra zmiana Pisu czyli swoich nie ruszamy? ( z tego co wiem mieli być przesłuchiwani np.premier ,prezes)?

"Niedługo po tym, gdy informacja o śledztwie pojawiła się w mediach, Prokuratura Okręgowa w Warszawie poinformowała, że sprawa została umorzona. Czyli około trzy godziny od jej wszczęcia.

Ulubiona prokuratura Zbigniewa Ziobry

czyli paru  ciekawym  sprawom  tam "łeb ukręcono "-Słynna córka leśniczego i niesławny kierowca Macierewicza Marsz Niepodległości i pobite kobiety (Także ona umorzyła śledztwo w sprawie pobicia kobiet blokujących Marsz Niepodległości w 2017 r. W uzasadnieniu stwierdziła, że "zamiarem atakujących nie było pobicie pokrzywdzonych, lecz okazanie niezadowolenia", zaś charakter obrażeń "wskazuje, że przemoc ze strony napastników nakierowana była na mniej newralgiczne części ciała".)

Ukryta Zawartość

26 minut temu, jezz napisał:

No to wiesz, dawaj mi tu cytat albo ładnie odszczekaj.

Specjalizacja w szczekaniu to chyba tylko w PiS i wśród ich fanów. PiS-owskie ratlerki szarpały nogawki Wałęsie to szarpią i innym. Takie prawa demokracji, ratlerki też trzeba tolerować.

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

2 minuty temu, jezz napisał:

Nie znasz moich poglądów.

Wyczuwa się je (poglądy).

Edytowane przez Lech36

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

32 minuty temu, soundchaser napisał:

Bezapelacyjnie. Ja tylko wykazałem, że takie wybory mogą być całkowicie zrobione bez przekrętów.
Zrozumiałe jest, że pisuarom nie o taką sprawiedliwość chodzi.

ha, ha. 

Taki będzie wynik tych "znaczków"

"Śledztwo ws. wyborów zostało wczoraj umorzone przez zastępcę Prokuratury Rejonowej Warszawa Mokotów Edytę Dudzińską. Sęk w tym, że nie było jej wczoraj w pracy - informuje Onet prokurator Ewa Wrzosek. - Mogła to zrobić po godzinach urzędowania w prokuraturze. To oznacza, że śledztwo umorzono nawet szybciej niż w trzy godziny – mówi prokurator. "

"

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

9 minut temu, jezz napisał:

Nie znasz moich poglądów.

Po paru latach z chęcią bym ja je poznał?

...myślę ze nie tylko ja...

inaczej zostają domysły...i wtedy nie dziw sie ze tak Twoje wpisy odbierają...

pytanie padło

8 minut temu, jezz napisał:

Ale to nie przeszkadza, jeśli napisałeś nieprawdę, odszczekać to.

Nie umiem szczekać tak ja PiS-owcy.

11 minut temu, jezz napisał:

Masz słaby węch. Bardzo słaby.

Myślisz że od wyczuwania jest tylko węch? To tylko u psa tak jest, u ludzi to bardziej skomplikowany proces. PiS-iatym wszystko kojarzy się ze szczekaniem.

2 minuty temu, jezz napisał:

To czemu jaro proponuje szczekanie innym?

W demokracji wolno składać takie propozycje. Ty co chwilę mi takie składasz.

Teraz, Lech36 napisał:

Myślisz że od wyczuwania jest tylko węch? To tylko u psa tak jest, u ludzi to bardziej skomplikowany proces. PiS-iatym wszystko kojarzy się ze szczekaniem.

Dlatego dziś także doceniłem twój intelekt.

Już nie pamiętasz?

1 minutę temu, Lech36 napisał:

PiS-iatym wszystko kojarzy się ze szczekaniem.

No i widzisz, twój wniosek taki okazuje się być z dupy.

Chociaż niektórzy twierdzą, że psy szczekają też dupami.

27 minut temu, jar1 napisał:

A kto zabroni zrobić sobie tyle ilu jest kandydatów? 

Ma jedną kartę i tylko jedną podpisuje swoim znakiem.
Oddaje tylko tę jedną kartę podpisaną (oryginał)
i ta jedna karta bierze udział w głosowaniu. Skanów może sobie zrobić 10...na pamiątkę.

Coś ciężko u Ciebie ze skumaniem prostej rzeczy.

3 minuty temu, jezz napisał:

Dlatego dziś także doceniłem twój intelekt.

Już nie pamiętasz?

Ja cały czas doceniam intelekt Kolegi.

1 minutę temu, soundchaser napisał:

i ta jedna karta bierze udział w głosowaniu. Skanów może sobie zrobić 10...na pamiątkę.

Ale u ciebie łatwo będzie znaleźć na kogo głosowałeś.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 minut temu, jezz napisał:

Chociaż niektórzy twierdzą, że psy szczekają też dupami.

PiS-owskie psy być może szczekają dupami. Nie prowadziłem badań w tym zakresie, ale fakt że prawie wszystko co powiedzą/wyszczekają mocno śmierdzi gównem.

Edytowane przez Lech36

3 minuty temu, asterix1 napisał:

W takim razie nie dziw się rożnym domysłom...

Domysłom to ja się nie dziwię ale jeśli coś się pisze w dyskusji to warto coś mieć na podtrzymanie swoich argumentów.

Dlatego w taki sposób rozmawiam dziś z Lech36, sorry.

ps. A o moim stosunku do tych wyborów to chyba pierwszy tu napisałem.

Edytowane przez jezz
9 minut temu, jezz napisał:

No i widzisz, twój wniosek taki okazuje się być z dupy.

Myślałem że tego typu zwrot jest tylko mój.
Jak widzę potrafisz się też ode mnie czegoś nauczyć. ?

9 minut temu, Lech36 napisał:

PiS-owskie psy być może szczekają dupami. Nie prowadziłem badań w tym zakresie, ale fakt że prawie wszystko co powiedzą mocno śmierdzi gównem.

Podobno tal szczekają psy podkarpackie.

Ale ze tobie nawet psy kojarzą się z PISem.

Nie zastanawiasz się czasem nad sobą? 

5 minut temu, soundchaser napisał:

Jak widzę potrafisz się też ode mnie czegoś nauczyć. ?

To bardzo stare powiedzenie ale nie wiedzialem, ze jesteś jego twórca.

Sławny na całą Polskę.

9 minut temu, Lech36 napisał:

ale fakt że prawie wszystko co powiedzą mocno śmierdzi gównem

A trzymasz dystans jak rozmawiasz ze swoimi kolegami?

Tymi co wiesz, co robią co cztery lata.

I  pewnie 10 znów zrobią to samo.

Edytowane przez jezz
1 minutę temu, jezz napisał:

Ale ze tobie nawet psy kojarzą się z PISem.

A co dziwnego w tym jest? Sami PiS-owcy proszą się o taka klasyfikację. Zaczęli od "zamachu" smoleńskiego i szarpania nogawek Wałęsy a później się rozwinęli. Teraz "szczekają" jak bulteriery a "ciemny lud" wiwatuje.

10 minut temu, soundchaser napisał:

Jak mały Jasio wyobraża sobie bycie ojcem ?

Po pierwsze umieszczenie jakiegoś znaku innego oprócz jednego krzyżyka w odpowiednim miejscu czyni kartę nieważną. 

Po drugie gdzie wyślesz skany. Do Sasina? I jaki to będzie miał wpływ na cokolwiek i na kogokolwiek. 

Ale popierdzieć sobie każdy może ? Fakt. 

6 minut temu, Lech36 napisał:

A co dziwnego w tym jest? Sami PiS-owcy proszą się o taka klasyfikację. Zaczęli od "zamachu" smoleńskiego i szarpania nogawek Wałęsy a później się rozwinęli. Teraz "szczekają" jak bulteriery a "ciemny lud" wiwatuje.

Wracając do meritum.

Czy masz coś na potwierdzenie tego co napisaleś o mnie, czy jest to zwykła nieprawda, kłamstwem zwana?

Bo jeśli nieprawda to wiesz co w takiej sytuacji zalecił jaro.

A na wybory się wybierasz jak ci twoi śmierdzacy koledzy czy zostajesz w chałupie? 

Edytowane przez jezz
3 minuty temu, jezz napisał:

A na wybory się wybierasz jak ci twoi śmierdzacy koledzy czy zostajesz w chałupie? 

Śmierdzą tylko psy które szczekają dud.....,ups przepraszam dupami. To tylko w PiS trzeba szukać takich efektów, tam wszystko jest smrodliwe.

14 minut temu, Lech36 napisał:

Śmierdzą tylko psy które szczekają dud.....,ups przepraszam dupami. To tylko w PiS trzeba szukać takich efektów, tam wszystko jest smrodliwe.

Ale przecież twoi znajomi to pisowcy. Nie wypieraj się ich, nawet jeśli śmierdzą gównem. Może to jednak od gmerania tym patykiem?

Idziesz na wybory?

Edytowane przez jezz

Po 

18 minut temu, Lech36 napisał:

Po tym wpisie jedynie tylko 

chory z nienawiści człowiek dyszący z krwawymi ślepiami ze wściekłości dla którego wszyscy to psy , był taki kiedyś  jeden nazywał się Hitler 

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Jak widzę potrafisz się też ode mnie czegoś nauczyć

No nie wiem co na to Maciek D. z Youtuba ;-)

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

22 minuty temu, jarekb napisał:

Po 

Po tym wpisie jedynie tylko 

chory z nienawiści człowiek dyszący z krwawymi ślepiami ze wściekłości dla którego wszyscy to psy , był taki kiedyś  jeden nazywał się Hitler 

No i przegrałeś dyskusję. 

P.S. G... wiesz o historii jak Ci się ona kończy na Adolfie.

2 godziny temu, soundchaser napisał:

Każdy na karcie (wszystkie karty mają swój kolejny nr) zaznacza odpowiedni kwadrat i składa własny, jedyny w swoim rodzaju podpis

I jak odróżnisz te kilkadziesiąt milionów krzyżyków od siebie :-)))) ?

Politykę robi się za pomocą pieniędzy, a pieniądze za pomocą polityki. Ot, taki przypadek...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.