Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro | AUDIO !

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Tal,

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Tajitsu napisał:

Radzę się pospieszyć, póki są dostępne 😉

Nie wyglądam na szmalcownego od razu by było widać że kupiec to ''lipa'' , dziwię się że ludzie tak odważnie piszą o swoich wytworach jeszcze w takim temacie jak sprzęt audio gdzie wiele zależy od podoba się albo nie

10 minut temu, jarekb napisał:

Nie wyglądam na szmalcownego od razu by było widać że kupiec to ''lipa'' , dziwię się że ludzie tak odważnie piszą o swoich wytworach jeszcze w takim temacie jak sprzęt audio gdzie wiele zależy od podoba się albo nie 

Pytanie czy o swoich, czy ktoś kto to zrobił, tak "wmówił" 

13 minut temu, Prewwit napisał:

Yb Audio Blizaard

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tym razem wyższa o 200pln cena od tej z Allegro.

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Monitor Audio.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

...And Justice For All . Pozdrawiam .  

5 godzin temu, Prewwit napisał:

Ło kurna, to niedługo Accuphase albo Esoteric się pewnie skontaktuje w celu zakupu tego egzemplarza i skopiowania tych zaawansowanych technologii😜😆

Najlepsze, że nawet nie wiadomo o który odtwarzacz chodzi, chyba, że oba dwa som takie genialne;-)))

4 minuty temu, wit-told napisał:

Najlepsze, że nawet nie wiadomo o który odtwarzacz chodzi, chyba, że oba dwa som takie genialne;-)))

Wygląda, że oba, ale do nich koniecznie interkonekty od tego samego sprzedawcy 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) "Można je porównać z każdymi niezależnie od ceny, dorównają lub będą lepsze. . . . ." 🙂

Ukryta Zawartość

2 hours ago, Dymsza said:

Przebijam! Altusy 380!!! 

Ukryta Zawartość

Swego czasu dostawały pochlebne recenzje, ze starym Altusem oprócz nazwy raczej nie mają nic wspołnego. Ciekawe jak to gra, szkoda że tweetery są tak paskudnie zamontowane w tym modelu.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Marek.S
Gość

(Konto usunięte)
9 godzin temu, Marek.S napisał:

Swego czasu dostawały pochlebne recenzje, ze starym Altusem oprócz nazwy raczej nie mają nic wspołnego. Ciekawe jak to gra, szkoda że tweetery są tak paskudnie zamontowane w tym modelu.

Niestety o ile wygkadaja niezle o tyle graja znacznie gorzej. Takze czytalem recenzje o ktorych wspominasz i bylem bardzo zaskoczony konfrontacja z rzeczywistoscia. Da sie kupic lepiej grajace kolumny za polowe ceny tych Altusow (pisze o cenie nowych). 

Gość

(Konto usunięte)
17 godzin temu, wit-told napisał:

Wrzucilem je juz jakis czas temu, ale dobrzr, ze teraz zalapalo. 

Geniusz inzynier od tego ogloszenia zadal sobie nawet trud by zamazac symbole modeli co samo w sobie go dyskwalifikuje. 

Zdaje sie, ze Luxman to D-321. 80 € u Niemcow i 430 zl u nas. 

https://m.ebay-kleinanzeigen.de/s-anzeige/luxman-d-321-stereo-compact-disk-player-cd-player-japan/2017495818-172-4832

https://allegro.pl/oferta/luxman-d-321-japonski-piotrrtv1-koszalin-11446251226

Gość

(Konto usunięte)

Zdaje sie, ze jest i Denon - DCD-665

https://archiwum.allegro.pl/oferta/denon-pma-665r-dcd-655-zestaw-stereo-czyta-cd-r-i7882357265.html

Mam darmowa porade dla specjalisty od tych ogloszen. Zalozyc firme, nazwac ja AudioMidas - bo najwyrazniej kazde g... jakiego dotknie, w zloto zamienia. 

Accuphase E800:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez stoney
8 minut temu, Different napisał:

Ta cena to istne znalezisko....

Tak, cena idealnie wpisuje się w ten wątek, zwłaszcza w jego najnowszą odsłonę.

8 minut temu, stoney napisał:

Tak, cena idealnie wpisuje się w ten wątek, zwłaszcza w jego najnowszą odsłonę.

Odsłona zależy mocno od perspektywy. Albo sprzedajesz albo denerwują Cię kosmiczne ceny...

6 minut temu, Prewwit napisał:

ATC SCM40

Ukryta Zawartość

Pytanie: czy cena za sztukę? Bo takie zabiegi są modne ostatnio.

Ukryta Zawartość

OPPO 103EU=>Musical Fidelity M6Si500 => Auralic Altair G1 , Infinity Kappa 8,2

7 minut temu, karolkos napisał:

Może nie , jak kupił powiedzmy 10 lat temu za 11,000 zł , ? może normalny 🙂 

8 minut temu, karolkos napisał:

Mk1 chodzą za parę koło 8k, więc wątpię że za sztukę, choć na OLX różne rzeczy dziwne się dzieją🙂

1 minutę temu, jarekb napisał:

Może nie , jak kupił powiedzmy 10 lat temu za 11,000 zł , ? może normalny 🙂 

Sami zobaczcie, że sami dopuszczamy różne scenariusze. 

To co się podziało na rynku wtórnym ostatnio to jakieś wariactwo.

OPPO 103EU=>Musical Fidelity M6Si500 => Auralic Altair G1 , Infinity Kappa 8,2

Gość

(Konto usunięte)

Potezny, przez wielu ceniony, prawie nowy wzmacniacz w rozsadnej cenie. Owszem, Hegel wzbudza kontrowersje, ale nie da sie mu odmowic wielu zalet. 

https://m.olx.pl/d/oferta/wzmacniacz-hegel-h360-CID99-IDNVjtG.html

Godzinę temu, Prewwit napisał:

ATC SCM40

Ukryta Zawartość

Już nieaktualne. Rozmawiałem z właścicielem rano, że jestem zainteresowany i umówiłem się, że się u niego niebawem pojawię niech je trzyma. Wyszło tak, że chciałem jechać jutro, gdy zadzwoniłem po 18 okazało się, że już ktoś inny ma po nie przyjechać i już nieaktualne. No trudno, dziwni są ludzie w tych czasach😒.

Ta cena to za parę.

Teraz ten, z którym się umówił poza mną niech go oleje jak on mnie i będzie kwita. Tego mu z całego serca życzę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez zbuj
Gość

(Konto usunięte)

I Altusy 380 w nowej, nizszej cenie. Czy dalbym za nie 4500 zl? Kierujac sie ich wygladem i jakims tam patriotyzmem... Nadal nie. Za nizsza kwote moge kupic nowe Magnat Transplus 1500.

https://m.olx.pl/d/oferta/tonsil-altus-380-kolumny-glosniki-300-scherzo-350-zeus-bolero-CID99-IDNcpXT.html?reason=hp|cf_rescored

3 minuty temu, zbuj napisał:

Już nieaktualne. Rozmawiałem z właścicielem rano, że jestem zainteresowany i umówiłem się, że się u niego niebawem pojawię niech je trzyma. Wyszło tak, że chciałem jechać jutro, gdy zadzwoniłem po 18 okazało się, że już ktoś inny ma po nie przyjechać i już nieaktualne. No trudno, dziwni są ludzie w tych czasach😒.

Ta cena to za parę.

Za zlotowke odpuszcza wszelka przyzwoitosc i utopia w lyzce wody. k**ewsko to smutne. 

Edytowane przez Dymsza
14 minut temu, Dymsza napisał:

I Altusy 380 w nowej, nizszej cenie. Czy dalbym za nie 4500 zl? Kierujac sie ich wygladem i jakims tam patriotyzmem... Nadal nie. Za nizsza kwote moge kupic nowe Magnat Transplus 1500.

A nie powinien zadecydować głównie odsłuch? A mi się bardziej wizualnie podobają te Altusy 380, niż Magnaty Transplus.

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, Prewwit napisał:

A nie powinien zadecydować głównie odsłuch? A mi się bardziej wizualnie podobają te Altusy 380, niż Magnaty Transplus.

Widziales jedne i drugie na zywo? Takze uwazam Altusy za kolumny piekne, ale... Sluchalem.. I Transplusow takze.. Moim zdaniem to jak Polonez vs W124. 

1 minutę temu, Dymsza napisał:

Widziales jedne i drugie na zywo? Takze uwazam Altusy za kolumny piekne, ale... Sluchalem.. I Transplusow takze.. Moim zdaniem to jak Polonez vs W124. 

Konkretnie tego modelu 380?

• Pokaż nowe odpowiedzi