Skocz do zawartości
IGNORED

Znaleziska na eBay i Allegro | AUDIO !

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Tal,

Rekomendowane odpowiedzi

Mark Levinson Monobloki 20.6

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

Godzinę temu, Tajitsu napisał:

Mark Levinson Monobloki 20.6

Ukryta Zawartość

Rok produkcji 1992, nie wybuchnie ? Albo się zapali ?

A może wymaga totalnego remontu ?

przeciez to vintage ( po którym jedziesz ….) w najlepszym wydaniu 

Ukryta Zawartość

Ilu ludzi tyle opinii

14 minut temu, morawka napisał:

Rok produkcji 1992, nie wybuchnie ? Albo się zapali ?

A może wymaga totalnego remontu ?

przeciez to vintage ( po którym jedziesz ….) w najlepszym wydaniu 

Po przeglądzie. Czytaj opis na przyszłość. I nie jest to złom z 1967r

Sprzedam używane końcówki mocy, monobloki renomowanej firmy Mark Levinson ML 20.6 
Monobloki są w bardzo dobrym stanie optycznym jak i technicznym. Monobloki są po fachowym przeglądzie. Mało używane ponieważ stały w kinie domowym. 100W w czystej klasie A.
Moc tranzystora, brzmienie lampy.
Numery seryjne 369 i 370.”

teraz widzisz???

edit:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Tajitsu

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

15 minut temu, Tajitsu napisał:

Od wieku ważniejszy jest stan 

mialem lampowego McIntosha z 1969 i praktycznie bez żadnej ingerencji grał lepiej niż wiele współczesnych konstrukcji

A takie same monobloki ML( nie te z ogłoszenia )+ pre no 26 ma kolega i wiem ze to dobrze gra pomimo upływu lat 

tak ze nie straszylbym ludzi vintage ( wrzuconym do jednego worka )

Ilu ludzi tyle opinii

13 godzin temu, Tajitsu napisał:

O co tu chodzi? Co to za promocje?

Rynek szrotów zareagował tąpnięciem po Twoich ostrzeżeniach przed zagrożeniem pożarowym...

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Sprzedam używane końcówki mocy, monobloki renomowanej firmy Mark Levinson ML 20.6 
Monobloki są w bardzo dobrym stanie optycznym jak i technicznym. Monobloki są po fachowym przeglądzie. Mało używane ponieważ stały w kinie domowym. 100W w czystej klasie A.
Moc tranzystora, brzmienie lampy.
Numery seryjne 369 i 370.”

teraz widzisz???

edit:

Ukryta Zawartość

Ale żartujesz prawda? Kiedy jeszcze myślałem że zbiorę sobie jakąś małą kolekcję i przeglądałem ogłoszenia, to zauważyłem, że tekst o przeglądzie, to standard - kopiuj & wklej. Nikt tego nie może zweryfikować, więc co tam.

Nie odróżniasz sprzętu  zabytkowego w pięknym stanie od złomu. Mam też Philipsa z lat 30 na chodzie. 🤣🤣🤣 Proponuję skończyć z osobistymi wycieczkami i prowokacjami. 

Ukryta Zawartość

Proszę bardzo: Tu jest pięknie grający zestaw od lat 60tych.. Jeśli 777 będzie w dobrym stanie (ten to tylko przykład), to zagra to tak, że można się rozpłynąć. W głośnikach zawieszenie do wymiany jest mniejszym problemem niż brak tego niebieskiego.

hificlassic.ee/tootekataloog?page=91&action=show_product_details&product_id=5794&group_id=34

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nawiasem mówiąc, jeśli komuś takie vintage pasuje, to te głośniki warto kupić. Gdyby nie to, że już mam, to bym brał. Oczywiście po kontakcie i upewnieniu się że ok. i lepszych zdjęciach. U mnie na biurku gra właśnie taki zestaw i jest bardzo fajnie.

9 minut temu, Adasza napisał:

Wystarczy poprosić o zdjęcia, jak w twoim przypadku (których nie pokazałeś) i szybciutko jest zweryfikowane. Dalej pajacujesz 🙂 

Tobie nie pokażę - nie odzywaj się do mnie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jaszcze1
21 godzin temu, jaszcze1 napisał:

Ja nie jestem. Gratuluję samopoczucia. 👍💪😁

Dzieki mam mam dobre samopoczucie, na koniec tej naszej rozmowy tytułem podsumowania błysnę humorem 🙂

Sony ma swoja serię/linię ES inne marki jakieś tam  również, a twój sprzęt jest z serii CUDA 🙂

Pozdrawiam.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

2 minuty temu, Jacchusia napisał:

Dzieki mam mam dobre samopoczucie, na koniec tej naszej rozmowy tytułem podsumowania błysnę humorem 🙂

Sony ma swoja serię/linię ES inne marki jakieś tam  również, a twój sprzęt jest z serii CUDA 🙂

Pozdrawiam.

Nie rozumiem. Który konkretnie? Vintage? Pioneer, Toshiba, Sansui, Luxmann, Jensen, czy współczesny? WBA, Primare, RTproject, Chord czy Tannoy? Skąd wiesz co mam? Sony też uwielbiam i mam sentyment ale do starego bo nowe, to niestety masówka jak inne Tajwany.

Handlarze i akolici się uaktywnili(?)

Adaś, to kółko wzajemnie adoracji najczęściej z lubuskiego…

1 godzinę temu, Adasza napisał:

Tu masz w promocji 🙂

Ukryta Zawartość

Dziękuje Adasiu 😉 

Ukryta Zawartość

Mi tam z lat 70 to tylko amplitunery się podobają nie ważne jak grają tylko z wyglądu,  wzmacniacze są już archaiczne...  może niektóre Kenwoody są fajne z tamtego okresu, ale tu już ludzie wywalili ceny w górę i nie warto się tym interesować, jakoś wolę sprzęt z  lat 80

23 minuty temu, Dune napisał:

Mi tam z lat 70 to tylko amplitunery się podobają nie ważne jak grają tylko z wyglądu,  wzmacniacze są już archaiczne...  może niektóre Kenwoody są fajne z tamtego okresu, ale tu już ludzie wywalili ceny w górę i nie warto się tym interesować, jakoś wolę sprzęt z  lat 80

Ukryta Zawartość

Np. taki z telewizorkiem.  🙂

Śliczny.

edit.

błąd, chodziło o ten:

https://www.kijiji.ca/v-ipod-mp3-player-other/ottawa/pioneer-qx-747-stereo-quadraphonic-4-channel-receiver/1655679401

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez jaszcze1

Chętnie bym sobie coś takiego postawił na stoliku najlepiej z kolumnami też vintage taki kącik retro... sansui też miało piekne amplitunery

13 minut temu, Dune napisał:

Chętnie bym sobie coś takiego postawił na stoliku najlepiej z kolumnami też vintage taki kącik retro... sansui też miało piekne amplitunery

Stare zdjęcie z mojej sypialni. Wzmacniacz z tunerem też nie wygląda źle, chociaż amplituner jest miodzio.

Ukryta Zawartość

Kiedyś ten Sansui też będzie znaleziskiem na olx ale jeszcze nie teraz. 🙂0004.thumb.jpg.e041be1226823caf33ade2bf3b64827f.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

1 godzinę temu, Jacchusia napisał:

Pozdrawiam.

To tylko pierdzielenie o tym czego się nie zna. 

Sansui CD z serii 7... , np. 717, 917 bije na głowę brzmieniem te Sony serii ES. To nawet nie ma odzwierciedlenia w cenach. Reszta to usłyszane legendy " z serii CUDA 🙂" na kiju.  

Czy w ogóle porównywałeś któreś z nich z dobrym wzmakiem, kolumnami i kablami? 

Edytowane przez LJ3

Ukryta Zawartość

Konkret, Sony TA-E900 i dwie końcówki N900. Ciekawe co napędzały.

Z ciekawości ostatnio kupiłem starutkiego, estradowego Cresta jeszcze na metalowych tranzystorach TO-3 i słucham już którąś godzinę z uśmiechem na twarzy, nawet na małych monitorach słychać moc. Żaden suchar, żadnej twardości klasy D, ocieplone i pełne brzmienie 🙂

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Marek.S
22 minuty temu, Adasza napisał:

Nikomu nie pokażesz, bo nie masz co 🙂 

Tobie nie pokażę, bo nie warto. I tak nie będziesz stanie zrozumieć co widzisz. 

19 minut temu, Adasza napisał:

I tym powinieneś zakończyć uczestnictwo w tej dyskusji 🙂 

Ale ja to doskonale wiem. Zazwyczaj prowokują, żeby im narzucać, po czym dostajsz bana i mogą przez jakiś czas spokojnie wciskać ciemnotę .Tak to działa 🙂 

Wkręcasz się bez hamulców, w dyskusję. W sposób prostacki i bez zrozumienia co ktoś pisze. Jak piszesz, jest po tym ban. Zastanów się dla czego... 

Proszę cię, nie odnoś się już do moich wypowiedzi - ja do twoich też nie będę. 

Handlarze i akolici się uaktywnili(?)

Adaś, to kółko wzajemnie adoracji najczęściej z lubuskiego…

Dziękuje Adasiu 😉 

Nie bardzo rozumiem podejście do tematu vintage. 

Firma Sansui nie istnieje i nie produkuje top sprzętu od ok. 2000r wiec wszystko co na rynku to musi być VINTAGE!  Ten który masz - 907XR, z lat 90-tych też? 

Jak Sony to model TA F-7 i to też końcówka lat 70 aż do 81r

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

16 minut temu, Marek.S napisał:

O tak! Piękne V-FETy ale modlić się żeby nie poleciały.

Modlitwa nic nie da. Wystarczy pilnowanie Biasu. 

Edytowane przez LJ3
20 godzin temu, jaszcze1 napisał:

O tu jest fajny amplituner Sansui. Mam 9090DB ten jest chyba podobny - polecam. Może się przekonasz.

Ukryta Zawartość

Na pewno pięknie gra jeśli nie grzebany.  

17 godzin temu, Adasza napisał:

Można było to kupić za 150-300 euro, jeszcze niedawno.

Mieścił sie ze dwa lata temu, niedaleko mnie, duży salon ze sprzętem vintydż. Normalne sprzęty, typu jakieś amplitunery, wzmacniacze (np Toshiba, Sanyo itp) grające w jakości 2-5 stów były sprzedawane za 2-4 tysięce. A gość bajki opowiadał mniej więcej w twoim stylu. Fakt, że dobrze to robił (w przeciwieństwie do ciebie) i jak przyszedł ktoś mało obeznany to mógł wyjść z hajendem o realnej wartości kilku stówek i paragonem na stówek 30. O słynnych Retrospekcjach i tym podobnych szarlatanach nie wspomnę ale ty byś tam pasował jak ulał 🙂

W dniu 4.04.2023 o 07:55, jaszcze1 napisał:

Ukryta Zawartość

Okazja, niegrzebany i gra jak sprzęt dużo droższy. Wiem, bo mam. 

W dniu 4.04.2023 o 10:54, jaszcze1 napisał:

Ten wzmacniacz [Sansui AU-9900] gra tak, że spokojnie może zastąpić klocek za 20-30tysięcy. Dziwne jest, że niektórzy twierdzą, że opinie na jego temat są takie, że gra jak przez koc i nadaje się do garażu. Ludzie są bez pojęcia i wygadują takie głupoty, jak ci inspirowani przez Moskwę.

Mam 2 wzmacniacze lampowe ze wskaźnikami. Wyglądają fajnie, to fakt, ale bez znaczenia praktycznego.

W dniu 4.04.2023 o 13:56, Adasza napisał:

To dlaczego ludzie sprzedają za 800 ojro? 

W dniu 4.04.2023 o 14:13, Adasza napisał:

elektrolity mają prawie 50 lat.

W dniu 4.04.2023 o 17:01, Marek.S napisał:

Może jeszcze zaraz ktoś zastąpił nim nowego Spectrala albo MLa?

Ludzie przestańcie wygadywać takie bzdury o starych gratach...gra bo fajnie wygląda a no i kosztował x czyli musi grać no i bo przecież "kiedyś to kurrrłłła było wszystko lepsze".

Jedyne co te stare sprzęty mają na plus to to że można je jeszcze jakoś połatać żeby działały a do nowych konstrukcji często nie ma schematów, procesorów i bezniedziejnie się je serwisuje przez bezołowiowe luty i technike SMD.

Panowie @Adasza & Marek.S

Na ile gra ten Sansui AU-9900? Gdy rozmemłane brzmieniowo złomy typu Accuphase E306, E206, E406 - grały mi na 1500~2500 zł.

I za tyle te goowna accu się pozbywało oddając z połowę taniej. Goowno a nie interes, oddawanie za pół ceny. W integrach końcówki jako tako z biedy uchodziły wtedy ok. 20 lat temu; przedwzmacniacze lipa. Do tego zwyczajnie wykonane/zbudowane w stylu wielu japońskich. Nic tam nadzwyczajnego.

No i jak one wypadają np. przy starym Phase Linear 700/700B. Czy nowszym od niego Sansui 707XR.

A także przy B-2301, B-2302, Yamaha M-85 i np. pro PC2602? etc.

W dniu 4.04.2023 o 10:54, jaszcze1 napisał:

Ten wzmacniacz [Sansui AU-9900] gra tak, że spokojnie może zastąpić klocek za 20-30tysięcy. Dziwne jest, że niektórzy twierdzą, że opinie na jego temat są takie, że gra jak przez koc i nadaje się do garażu. Ludzie są bez pojęcia i wygadują takie głupoty, jak ci inspirowani przez Moskwę.

W dniu 4.04.2023 o 17:26, jaszcze1 napisał:

Żenujące. Czuję się jak w ruskiej trolowni.

Ten zintegrowany wzmacniacz z 1975 r. wygryza nowy ''klocek za 20-30tysięcy'' i to jeszcze ''spokojnie'' bez wysiłku. Jakiś mocno kulawy musiałby być ten nowy ''klocek'' za 30 koła ze sklepowej półki.

W dniu 4.04.2023 o 17:01, Marek.S napisał:

Ludzie przestańcie wygadywać takie bzdury o starych gratach...gra bo fajnie wygląda a no i kosztował x czyli musi grać no i bo przecież "kiedyś to kurrrłłła było wszystko lepsze".

Żeby elektronice z XX w., nadać szlifu XXI w. z lepszych urządzeń (m.in. otwartość, separacja, detal, rozpiętość całego pasma, kontrola, neutralność, rozdzielczość, dziarskość etc.), to jeszcze musielibyście wtopić w nią z kilka tysięcy i poświecić czasu na 5 tysięcy.

I do jakiegoś pułapu, bo jak już wyśrubujecie co do joty do ostatnich limitów możliwości, to dalej/wyżej już nie przeskoczycie, jak nie zmienicie na projekt z XXI w.

A

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )  macie? W tych powinien i pewnie jest potencjał jak na swoje lata 80-te XX w. A może i lepiej.

Cytat

Many years ago I had a tour at DR (Danish Radio) studios here in Aarhus, Denmark. In one of the studios there was a speaker system, JBL 43-something, two 15" bass drivers, probably one passive, 10" midrange driver, horn-loaded compression driver and tweeter, probably 077. Speakers were driven from some Citation NN amps and we were listening to a recording coming from a 2" master tape! For heavens sake - any speaker will sound good from a 2" master tape! What I heard from these speakers was something I'd never heard before and never will forget - Troels Gravesen

Ukryta Zawartość

harman-kardon-Citation-XX-designed-by-Drharman-kardon-Citation-XX-designed-by-Drharman-kardon-Citation-XX-designed-by-Drharman-kardon-Citation-XX-designed-by-Drharman-kardon-Citation-XX-designed-by-Drharman-kardon-Citation-XXP-Stereo-Controharman-kardon-Citation-XX-designed-by-Dr

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Sovereign
msg-28079-0-93816600-1532880966_thumb.png
33 minuty temu, Sovereign napisał:

Panowie @Adasza & Marek.S

Na ile gra ten Sansui AU-9900? Gdy rozmemłane brzmieniowo złomy typu Accuphase E306, E206, E406 - grały mi [...] 

Zadałeś sobie trochę trudu pisząc to. I bardziej merytorycznie niż wiele inny h wpisów. Z tym 20-30tys może mnie poniosło (a może nie 😁) , bo przecież nie znam wszystkich klocków za 30 000, więc się nie wypowiem autorytatywnie. To była może przekora z powodu wpisów typu - całe vintage to złom. Powiedzmy że może zastąpić klocek za 20 000. Jeśli o mnie chodzi i myślę że wiele innych osób też, nie chodzi o szukanie neutralności i maksymalnej analityczności. Więc sprzęty z lat 60 - 70 i późniejsze, mogą sobie znaleźć miejsce u ludzi, szukających po prostu pięknego muzykalnego brzmienia, właśnie na poziomie współczesnych klocków za 20 000. I myślę że tu leży ich wielki potencjał. Jeśli nie szukamy analityczności, detalu i neutralnosci, bo współczesne klocki z tej półki, 20-30tys, też potrafią grać w sposób nie ananalityczny, nieneutralny, a kosztować grube tysiące. 

Edytowane przez jaszcze1
2 godziny temu, LJ3 napisał:

Nie bardzo rozumiem podejście do tematu vintage. 

Firma Sansui nie istnieje i nie produkuje top sprzętu od ok. 2000r wiec wszystko co na rynku to musi być VINTAGE!  Ten który masz - 907XR, z lat 90-tych też? 

Tego nie da się zrozumieć, bo to nie podlega logice. 

Np: moje źródło , to RTproject DAC ONE lampowy. Można poczytać recenzje jak gra. Jest też opisany na tym forum. Podobno lepiej niż najbardziej wypasiony dac Lampizatora, ale ja nie znam Lampizatora, nie porównywałem więc nie będę się kłócił.

Podłączam ten dac do Sansui AU 9900, niegrzebanego i wg teorii niektórych, powinienem dostać na wylocie nie wiem co? Jak się zorientowałem, dźwięk ścisniety, bez separacji, detalu, rozpiętości całego pasma, kontroli, neutralności, rozdzielczości, dziarskości etc. A dostaje coś zupełnie innego, tak, że nie mogę przestać słuchać. Dynamikę, barwę, rozdzielczość, kontrolę basu, łupnięcie. Jak zagrają dobre skrzypce, to słychać, że kosztowały milion. Szarpnięcie struny jest takie, że strach żeby nie pękła bo to może być niezdrowe dla tętnicy. Dźwięk bajkowy. 

I nikt nie wytłumaczy tego zjawiska w sposób normalny. Jedyne argument są takie, że kondensatory wyschły, technologia jest zacofana, będzie pożar, TO NIE POTRAFI GRAĆ, i to jest złom. 🤯🥴🤯🤯

Edytowane przez jaszcze1

Boże kochany! To chyba nigdy się nie skończy!!!

6 minut temu, jaszcze1 napisał:

Np: moje źródło , to RTproject DAC ONE lampowy. Można poczytać recenzje jak gra. Jest też opisany na tym forum. Podobno lepiej niż najbardziej wypasiony dac Lampizatora, ale ja nie znam Lampizatora, nie porównywałem więc nie będę się kłócił.

Podłączam ten dac do Sansui AU 9900, niegrzebanego i wg teorii niektórych, powinienem dostać na wylocie nie wiem co? Jak się zorientowałem, dźwięk ścisniety, bez separacji, detalu, rozpiętości całego pasma, kontroli, neutralności, rozdzielczości, dziarskości etc. A dostaje coś zupełnie innego, tak, że nie mogę przestać słuchać. Dynamikę, barwę, rozdzielczość, kontrolę basu, łupnięcie. Jak zagrają dobre skrzypce, to słychać, że kosztowały milion. Szarpnięcie struny jest takie, że strach żeby nie pękła bo to może być niezdrowe dla tętnicy. 

I nikt nie wytłumaczy tego zjawiska w sposób normalny. Jedyne argument są takie, że kondensatory wyschły, technologia jest zacofana, będzie pożar, TO NIE POTRAFI GRAĆ, i to jest złom. 🤯🥴🤯🤯

Bo jak zawsze, ważne jest dopasowanie całego toru, wtedy gra muzyka. O tabliczkach z nazwami producenta można zapomnieć. 

44 minuty temu, jaszcze1 napisał:

Podłączam ten dac do Sansui AU 9900, niegrzebanego i wg teorii niektórych, powinienem dostać na wylocie nie wiem co? Jak się zorientowałem, dźwięk ścisniety, bez separacji, detalu, rozpiętości całego pasma, kontroli, neutralności, rozdzielczości, dziarskości etc. A dostaje coś zupełnie innego, tak, że nie mogę przestać słuchać. Dynamikę, barwę, rozdzielczość, kontrolę basu, łupnięcie. Jak zagrają dobre skrzypce, to słychać, że kosztowały milion. Szarpnięcie struny jest takie, że strach żeby nie pękła bo to może być niezdrowe dla tętnicy. Dźwięk bajkowy. 

Znajomy, u którego jestem bardzo często, ma wiele starszych Sansui, z lat 70, 80-tych  ale i tych z lat 90-tych. Wiem jak potrafi grać AU-9900. Od razu słyszy się pęknie rozbudowaną scenę, melodyjność i tę przynależną tej marce esencję przyjemności słuchania. Jakbyś słuchał wzmacniaczy na mosfetch. To właśnie mnie urzeka w każdym modelu. Nawet te z niskiej półki to mają. 

32 minuty temu, jurek1 napisał:

Bo jak zawsze, ważne jest dopasowanie całego toru, wtedy gra muzyka. O tabliczkach z nazwami producenta można zapomnieć. 

Dźwięk który się otrzyma właściwie zależy tylko od tego co się z nim połączy. Ale dobrze grający wzmacniacz potrafi się nie podobać, gdy łączy się go z nieodpowiednio dobranym sprzętem. 

Edytowane przez LJ3
6 minut temu, LJ3 napisał:

Znajomy, u którego jestem bardzo często, ma wiele starszych Sansui, z lat 70, 80-tych  ale i tych z lat 90-tych. Wiem jak potrafi grać AU-9900. Od razu słyszy się pęknie rozbudowaną scenę, melodyjność i tę przynależną tej marce esencję przyjemności słuchania. Jakbyś słuchał wzmacniaczy na mosfetch. To właśnie mnie urzeka w każdym modelu. Nawet te z niskiej półki to mają. 

(…)

Aha.

12 minut temu, Tajitsu napisał:

Aha.

Dostał mój, na wymianę. 

Sansui AU-A907XR też zagra nieźle z dobrym, szczegółowym CD i dobrymi głośnikami, o pełnym paśmie, a nie z okrojonym dołem. Dużo lepiej od innych (np. Acu). 

Ale, jak to z integrami, gorzej od B-2103Mos Vintage.

Edytowane przez LJ3
  • Pokaż nowe odpowiedzi