Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

Widoczne i ukryte. Coraz fajniej, coraz lepeij i coraz śmieszniej. Oh, America is waking up. Snoop Dogg wprowadza na rynek markę konopii 'Sleepy Joe'. 🤣🙃

Parker's Mood

bidens-schummelzettel.jpg

Ściągawka nie pomogła. Biden ogłosił, że Putin przegrywa wojnę w... Iraku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Hańba, horror i przerażenie! Gubernator Florydy, Ron DeSantis, potępia postępowanie bidonowskiej administracji w sprawie południowej granicy US.

Parker's Mood

Amerykański Sąd Najwyższy zakazał dyskryminacji w procesie rekrutacji na studia. Sędziowie wykazali, że programy rekrutacyjne uniwersytetów Harvarda (prywatny) i Karoliny Północnej (publiczny) przyznające dodatkowe punkty w rekrutacji dla studentów czarnoskórych, Latynosów i Indian są sprzeczne z 14. poprawką do konstytucji, gwarantującą równość wobec prawa dla wszystkich obywateli.

Decyzja bezpośrednio dotyczy dwóch uczelni, ma jednak zastosowanie dla wszystkich uniwersytetów w Stanach.

Uzasadniając stanowisko większości, prezes Sądu John Roberts powiedział m.in., że "student musi być traktowany w oparciu o swoje doświadczenia jako osoba – nie w oparciu o jego rasę. Wiele uniwersytetów od zbyt dawna robiło coś odwrotnego".

Ukryta Zawartość

To nie jest normalny prezydent 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez costa brava

Tak jak kiedyś w Polsce - pamiętacie punkty preferencyjne za pochodzenie przy egzaminach wstępnych na wyższe uczelnie...??? Dobrze było mieć pochodzenie chłopskie, albo robotniczo-chłopskie. Jaja jak berety! To samo było tutaj, ale w jeszcze większej skali i w innym wymiarze - liczył się kolor skóry. Nareszcie poszli po rozum do głowy.

Parker's Mood

Jeden z komentarzy

Panie Prezydencie, nie wiem czy ma Pan złamaną rękę czy zapalenie płuc, bo dostałam się na studia medyczne z powodu ciężkiego dzieciństwa w trudnej dzielnicy, nie wiedzy i talentu (zresztą nie miałam czasu na naukę, bo trzeba było chodzić na manifestacje przeciw zatruwaniu środowiska, rasistom i homofobii). I nie może mieć Pan pretensji do mojego (poznanego zresztą na tych manifestacjach) męża-architekta, że most się zawalił, bo to byłaby dyskryminacja."

Tak to się kończy Panie Prezydencie. Mówi to Panu weteran z kraju, który jeden lewicowy obłęd już przeżył.

On 6/30/2023 at 6:14 AM, Chicago said:

Tak jak kiedyś w Polsce - pamiętacie punkty preferencyjne za pochodzenie przy egzaminach wstępnych na wyższe uczelnie...??? Dobrze było mieć pochodzenie chłopskie, albo robotniczo-chłopskie. Jaja jak berety! To samo było tutaj, ale w jeszcze większej skali i w innym wymiarze - liczył się kolor skóry. Nareszcie poszli po rozum do głowy.

Ja musiałem mojemu synowi wytłumaczyć o co chodziło z tymi punktami za pochodzenie. Naprawdę nie mógł uwierzyć ze tak było w PRL-u.

A USA to co?

"

023-06-30 08:00

Sąd Najwyższy USA wydał w czwartek przełomową decyzję zakazującą faworyzowania przez uczelnie przedstawicieli dyskryminowanych mniejszości rasowych w ramach rekrutacji. Odwrócił w ten sposób funkcjonującą od dekad politykę "akcji afirmatywnej" (affirmative action) mającą na celu wyrównywanie szans."

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

14 minut temu, jar1 napisał:

A USA to co?

"

023-06-30 08:00

Sąd Najwyższy USA wydał w czwartek przełomową decyzję zakazującą faworyzowania przez uczelnie przedstawicieli dyskryminowanych mniejszości rasowych w ramach rekrutacji. Odwrócił w ten sposób funkcjonującą od dekad politykę "akcji afirmatywnej" (affirmative action) mającą na celu wyrównywanie szans."

Ukryta Zawartość

Zmądrzeli a co z gejami, lesbijkami , transwescytami?

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

3 minuty temu, jar1 napisał:

Ale dopiero teraz 😉

W UK szpitale doszły z ankietami przy przyjmowaniu pacjentów do szpitala do takiego poziomu

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

45 minut temu, ASURA napisał:

W UK szpitale doszły z ankietami przy przyjmowaniu pacjentów do szpitala do takiego poziomu

Ukryta Zawartość

To akurat ankieta, co to ma do preferancji przyjmowania.

Do siedziby Googla, jak wchodzisz to na recepcji też podobna ankietę wypełniasz...

Ukryta Zawartość

Ciąg dalszy sagi rodu binonsów. Nie było w historii Stanów Zjednoczonych gorszego prezydenta niż obecny JB i gorszej, kłamliwej i zdegenerowanej, służącej globalsom i lewackim administracji.

'BIDEN WANTS NO COPS'! Rand Paul gets up and HUMILIATES Biden's corruption with BLM.

... i jeszcze, dla dobergo porannego samopoczucia, ciąg dalszy przygód czarodzieja Obamy i jego przekrętów.

Parker's Mood

- Dlaczego Demokraci nie rozumieją, że niektórzy ludzie są biedni z powodu złych wyborów życiowych?

- Więc mówisz, że niebieskie Stany powinny przestać subsydiować czerwone Stany?

Q

Mówię, że bidonowcy, to banda przekrętów, hipokrytów i najgorszego ścierwa pod przykrywką Demokratów. To nie są Demokraci, tylko zdrajcy i szubrawcy pracujący na rzecz globalsow i lewaków. I to każdy widzi - poparcie dla bidonów, to może 25-30%. Ale nie wiem, czy syf i bałagan jakiego narobiło bidonowskie zło, ktokolwiek będzie w stanie naprawić. 

Parker's Mood

Nie wróżę Ziemianom nic dobrego - kwestia, kto zostanie komendantem głównym Ziemi, jest otwarta. Może będzie stamtąd, a może stąd...??? Stawiam na Bruca Lee, ale wiadomo, że kibicuję i całym sercem jestem z Chuckiem Norrisem, i Clintem Eastwoodem. Dziękuję.

Zdjęcie jest unikatowe. Istnieją jeszcze takie skanseny, ale to już chyba rzadkość...??? Ja doceniam Polonię i nie gorszą mnie takie widoki, ale rozumiem tych co muszą i mają parcie na marmur.

Parker's Mood

''YOU WORK WITH CHINA' - Marsha Blackburn SHUTS UP Garland with Wray's 'confession' at hearing'.

Senatorka Marsha Blackburn przesłuchuje prokuratora generalnego Stanów Zjednoczonych Merricka Garlanda, który nie odpowiada na zadawane pytania, tylko kręci makaron na uszy. Niestety, praca i służalczość dla CCP zobowiązuje do czegoś, nawet prokuratorów generalnych.

Parker's Mood

Widać, że tobie bardziej doskwierza niż mnie, ale nie przejmuj się aż tak bardzo - poluzuj gumkę i rozlużnij się. Za chwilę nowe wiadomości - te z realu, a nie z gazetek ściennych i proporczyków t20.

Jim Jordan schładza zapędy i jedzie pasem po kolei po wszystkich kłamcach i oszustach obecnej administracji.

Facet, który nie jest w stanie odpowiedzieć nawet na jedno pytanie przed Kongresem i Senatem, pomaga kierować bezpieczeństwem Stanów Zjednoczonych...??? Ależ pasztet!

Parker's Mood

Chicago - Przyjacielu - podziwiam Twój zapał kopania się z koniem, a raczej z "koniami". 😆

Mam dokładnie ten sam pogląd jak Ty w sprawie polityki USA, mimo iż tam nie żyję, ale czytam i oglądam odpowiednie media. Najwyraźniej Twoi rozmówcy, noszący nieodłączne piętno internetowych trolli, wiedzą lepiej jak jest w Stanach niż Ty, który tam żyjesz od wielu lat.
Naprawdę trzeba mieć nieprawdopodobny tupet i bezczelność, a przede wszystkim sieczkę w głowie, by wygłaszać te idiotyczne poglądy...zaraz, zaraz - jakie poglądy? Przecież większość tych poglądów to są wstawiane tu kretyńskie memy bez komentarza, wyszukane gdzieś na brukowych stronach, na których działają podobne trolle fałszujące prawdę.

Pozdrawiam. 😉

Dzięki wielkie Sound. Trochę zamętu sieję wśród globalsów, to prawda, ale każdy rozsądny może zobaczyć i usłyszeć co się dzieje na salach Kongresu i Senatu US - wystarczy obejrzeć i pozamiatane. Szkoda, że nadeszły czasy, gdzie zło stało się dobrem, a dobro złem.

Zobaczymy jak sprawy potoczą się dalej, w każdym razie nie widzę szansy na uratowanie potęgi dolara. 'Damage' państwa jakiego narobili globaliści z pomocą rąk bidonowców jest raczej nie do odbudowy. Co z tego, że republikanie wyciągają kwity, robią sprawy, przesłuchania... itd., jak sprzwy i tak mają ukręcony łeb w Senacie, bo niestety, należy do demoxów. Muszą republikanie działać, ale nie za bardzo jest jak, a pamiętajmy, że jeszcze trochę do popsucia jest do końca kadencji Joe.

Parker's Mood

Globalsi 🤣 Lewacy... Umrzesz Pan nieszczęśliwy, bo Świat przebiega obok i mimo Waćpana. Jackowo calling!

"Tynk pożera dźwięk" 747

Ja z kolei, życzę ci EmilioE i tobie podobnym,  dużo szczęśćia podczas umierania. Dużo dużo radości, pomyślności i błyszczących lakierków.

Parker's Mood

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.