Skocz do zawartości
IGNORED

Joe Biden Prezydentem USA - Trzymamy kciuki | Wątek ogólny o USA

Rekomendowane odpowiedzi

"W internecie krąży nagranie z piątkowego spotkania prezydenta USA Joe Bidena z premierem Izraela Naftalim Benetem, na którym widać, jak przywódca USA najwyraźniej zasypia podczas rozmowy - pisze w dziennik "Sunday Express".

Siedzący w maseczce, wyglądający na sennego Biden wydaje się kiwać głową do mówiącego Beneta, później zamyka oczy i spuszcza głowę - opisuje gazeta nagranie. Później Biden nie reaguje na słowa szefa izraelskiego rządu i ma zamknięte oczy, gdy ten próbuje nawiązać z nim kontakt wzrokowy - relacjonuje.

Niezręczny moment trwał około minuty i wprawił obserwatorów w zakłopotanie - komentuje "Sunday Express" dodając, że nagranie jest szeroko rozpowszechniane i komentowane w internecie.

Jak informuje izraelski dziennik "Israel Hajom", nagranie zostało opublikowane w sobotę na Twitterze przez izraelską posłankę z partii Likud, Galit Distel Atbaryan.

"Z jakichś powodów media izraelskie również zaspały i przeoczyły ten historyczny moment (...) myślę, że powinniście o tym wiedzieć, mężczyzna zasnął i nawet się tym nie przejmuje" - skomentowała.

Głównym tematem rozmowy Bidena z Benetem była kwestia Iranu i ewentualnego powrotu USA do porozumienia nuklearnego z tym krajem oraz bezpieczeństwo Izraela."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wszelkie sugestie o przypadkowym zaśnięciu prezydenta są bezpodstawne. Po prostu to spotkanie wypadło w czasie planowej drzemki prezydenta. 😎

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Zyzol
Godzinę temu, Zyzol napisał:

Wszelkie sugestie o przypadkowym zaśnięciu prezydenta są bezpodstawne

Jakim przypadkowym? Stary Żyd zamęczył go swoją paplaniną to przysnął.

19 godzin temu, toptwenty napisał:

Każdy ma jakiś zawód w życiu.

"na drugim kilku bumelantow na plazy  otoczonych  butelkami "substancji" , resztkami jedzenia z dymiacym grillem i cycatymi panienkami i podpis "zmarnowane zycie "....

-I czego najbardziej miał im pozazdrościć - "substancji", spalonej kiełbasy o zawartości 20% mięsa w mięcie czy tych frytek z czerwonymi pazurami?-

1)No ja wiem ,ze  "noblesse oblige "  i ze godnosc inteligenta ponosi niepowetowana szkode jesli ow inteligent skazi sie praca fizyczna no bo przeciez "nie po to sie uczylem przez 20 lat " Takie poglady czesto uniemozliwiaja ulozenie sobie zycia za granica choc czasem motywuja do zrobienia "prawdziwej" kariery (albo, co sie o wiele czesciej zdarza pograzenie sie w nalogach i spirale w dol do smutnego konca czego niejednokrotnie bylem swiadkiem ) 

2)Rzeczywiscie, kielbasa napewno byla spalona, substancja zatruta metanolem, a cycatym panienkom brakowalo zeba na przodzie i  mialy kile. ( a mercedesy owych panow co chwila sie psuja...)

Prosze sobie to powtarzac jesli panskie zycie i kariera przypomina owego przykladowego ksiegowego.

PS.

Moj "shrink" co znaczy w gwarze psychoterapeuta (muskularne nogi , swietnie ubrana  MILF i hmm takze professor z tytulem ) zawsze wpada w pasje jesli prezentuje taki wlasnie "typical Eastern European behavior czyli zachowanie albo poglad i mowi ze jest to jeden z glownych powodow dla ktorych nie jezdze jeszcze Maserati  

Ps.2 

Przepraszam za nieumiejetnosc operowania mozliwoscia wielokrotnych cytatow. Moja "intuicja" jakos nie dziala w tym przypadku 🙂

"Departament Obrony USA zakazał amerykańskim wojskom stacjonującym w Europie kupowania rosyjskich surowców energetycznych. Wszystkich i od zaraz."

Podobno od dzisiaj do Abramsów będą wlewali swoją whiskey. 🤣

"25 sierpnia Sąd Okręgowy w Dusseldorfie uznał, że gazociąg Nord Stream 2 nie został zwolniony z przepisów dyrektywy gazowej Unii Europejskiej. Przepisy UE wymagają, aby firmy produkujące, transportujące i dystrybuujące gaz w Unii Europejskiej były różne. Ma to zapewnić uczciwą konkurencję na rynku. Tym samym rosyjski gazociąg będzie dostępny dla Gazpromu tylko w połowie swojej mocy.

Rosjanie uznali wyrok na „dyskryminację” i w godzinę po ogłoszeniu zaprzestali sprzedaży gazu na swojej platformie elektronicznej. To podniosło cenę surowca na rynku spotowym do rekordowych wielkości. Po wyroku Ukraina zaoferowała swoje usługi w zakresie zarządzania gazociągiem Nord Stream 2 jako niezależny operator."

W odpowiedzi Rosja ma zaproponować Białoruś na niezależnego operatora NS2. 🤣🤣

(cytaty: 

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

Jak ktoś ogląda TV Epoch Times, to proszę bardzo - wnikliwe analizy i opinie. Ja lubię.

'As the situation in Afghanistan deteriorates, the Chinese Communist Party (CCP) has eagerly exploited the crisis to discredit the United States, says Johnnie Moore, a former Commissioner for the U.S. Commission on International Religious Freedom (USCIRF).

And with the Taliban and Pakistan at its side, the CCP is “creating a new axis of collaborators against the Western democratic order,” Moore says.'

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Parker's Mood

Czyli co mamy? Mamy rozbiór świata dokładnie taki sam jak w moim śnie. Tworzą się nowe zasady, tworzy się nowy beznamiętny i bezuczuciowy człowiek (co ma swoje zalety ponoć) i cztery globalistyczne zabory: chiński, niemiecki, amerykański, rosyjski. Jak ta zaraza opanuje świat, to i tak w niedługim czasie te zabory zaczną się rżnąć między sobą i wtedy posypią się nuki - i wtedy będzie koniec! No chyba, że jakiś duży kamień zza Słońca wyskoczy i walnie w naszą kochaną planetę. Pytaniem nie jest czy to nastąpi, tylko kiedy to nastąpi. Ludzie jak tylko wyszli z małpy i zaczęli chrząkać, to już się rżnęli o ogień i chrust - nic się nie zmieniło do dzisiaj, tylko narzędzia się zmieniły 😁 

Edytowane przez Chicago
Edyt Zjadacz

Parker's Mood

... i faktycznie należy pamiętać, że jest coraz cieplej na Ziemi, ale nie sądzę, że człowiek ma, czy też miał na to jakikolwiek wpływ. Kilku cwaniaków wymyśliło jak zrobić na tym biznes i to wszystko. Pamiętam jak Gore zaczął opowiadać historie i zaraz po tym zmienili freon do AC, który był tani jak barszcz, na taki, który kosztował trzysta dolców za galon. To tak mniej więcej, bo nie chce mi się szukać tych klimatów 😁

Wszystko, to oszustwo, ale czego się spodziewać po ludzikach...???

Parker's Mood

4 godziny temu, Chicago napisał:

Pamiętam jak Gore zaczął opowiadać historie i zaraz po tym zmienili freon do AC, który był tani jak barszcz, na taki, który kosztował trzysta dolców za galon.

E tam, nie znasz się. Stary tani freon(R12) został zastąpiony R123a w cenie obecnie jakieś 50 zł/l czyli poniżej 50$ za galon. Ale ten też jest zły i obecnie wszystkie nowe auta są na R1234yf ale już w cenie jakieś 400 zł za litr czyli ok 400$ za galon. Do tego jest niebezpieczny, trujący i wysoce palny. I to jest prawdziwe qrestwo, a nie ten poczciwy R123 od Gore`a

5 godzin temu, Chicago napisał:

Jak ktoś ogląda TV Epoch Times, to proszę bardzo - wnikliwe analizy i opinie. Ja lubię.

'As the situation in Afghanistan deteriorates, the Chinese Communist Party (CCP) has eagerly exploited the crisis to discredit the United States, says Johnnie Moore, a former Commissioner for the U.S. Commission on International Religious Freedom (USCIRF).

And with the Taliban and Pakistan at its side, the CCP is “creating a new axis of collaborators against the Western democratic order,” Moore says.'

Ukryta Zawartość

Hihihi...

Nie trzeba sięgać aż tak daleko, wystarczy poczytać wpisy kremlowskich agentów wpływu tu na forum.

Albo przelecieć po najpopularniejszych forach internetowych. Przy czym narracja jest zróżnicowana i czasem wcale nie tak oczywista.

Oczywiście spora część wysiłku idzie w portale antyszczepionkowe, antcovidowe i wszystkie z teoriami spiskowymi.

Ukryta Zawartość

Jestem Europejczykiem.

"Nocny kowboj

Nzc2MTg1YRsCUDtnSEpsDkEIbz0OE2JYFhB3dkh-

Historyczne zdjęcie gen. Chrisa Donahue dokumentujące klęskę USA w Afganistanie. (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )

Ukryta Zawartość

7 godzin temu, Jaro_747 napisał:

wystarczy poczytać wpisy kremlowskich agentów wpływu tu na forum

Takich jak ten.

1 minutę temu, Zyzol napisał:

"Nocny kowboj

"wystarczy poczytać wpisy kremlowskich agentów wpływu tu na forum", żeby przekonać się, że przewyższają treścią wygłupy Bocznicowych trolli -

20 minut temu, toptwenty napisał:

Takich jak ten.

15 godzin temu, Zyzol napisał:

"25 sierpnia Sąd Okręgowy w Dusseldorfie uznał, że gazociąg Nord Stream 2 nie został zwolniony z przepisów dyrektywy gazowej Unii Europejskiej. Przepisy UE wymagają, aby firmy produkujące, transportujące i dystrybuujące gaz w Unii Europejskiej były różne. Ma to zapewnić uczciwą konkurencję na rynku. Tym samym rosyjski gazociąg będzie dostępny dla Gazpromu tylko w połowie swojej mocy.

Rosjanie uznali wyrok na „dyskryminację” i w godzinę po ogłoszeniu zaprzestali sprzedaży gazu na swojej platformie elektronicznej. To podniosło cenę surowca na rynku spotowym do rekordowych wielkości. Po wyroku Ukraina zaoferowała swoje usługi w zakresie zarządzania gazociągiem Nord Stream 2 jako niezależny operator."

To według ciebie Zyzol dobrze, czy źle, bo jakoś nie bardzo rozumiem co piszesz???

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

4 minuty temu, Jaro_747 napisał:

To według ciebie Zyzol dobrze, czy źle, bo jakoś nie bardzo rozumiem co piszesz???

Wyjaśniał to mój komentarz.

1 minutę temu, Zyzol napisał:

Wyjaśniał to mój komentarz.

Ten bełkocik? No nie wyjaśnił.

Nie jesteś napisać tego jasno i wyraźnie? Wstydzisz się czegoś?

Jestem Europejczykiem.

Teraz, Jaro_747 napisał:

Ten bełkocik? No nie wyjaśnił.

Nie jesteś napisać tego jasno i wyraźnie? Wstydzisz się czegoś?

W innym wątku napisałeś: "PiS strzela sobie w obie półkule, ale na razie trafień nie zanotowano. Niezwykle trudno jest trafić w coś praktycznie niewidocznego."

Odnoszę wrażenie, że można to odnieść nie tylko do PiS-u. Ale tu, raczej nie jest to powodem twojego zapytania. Powodem jest twoja mentalność czyli, jak kto woli, zgrana płyta.

Proste pytanie. Bardzo proste.

A ty kluczysz i wijesz się jak piskorz.

Już trzeci twój wpis na ten temat i dalej nic nie wiadomo. Dlaczego?

Wstydzisz się swojego poparcia dla polityki Kremla?

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Jaro_747 napisał:

Proste pytanie. Bardzo proste.

Stawiasz pytanie z oczywistym prowokacyjnym zamiarem, którego celem jest udowodnienie, że moja wypowiedź jest prokremlowska. 

6 minut temu, Jaro_747 napisał:

A ty kluczysz i wijesz się jak piskorz.

Już trzeci twój wpis na ten temat i dalej nic nie wiadomo. Dlaczego?

Nie kluczę i rzeczowo odpowiadam demaskując twoje intencje.

7 minut temu, Jaro_747 napisał:

Wstydzisz się swojego poparcia dla polityki Kremla?

Mając do dyspozycji mój #1733 wskaż, w którym miejscu wyraziłem poparcie dla polityki Kremla i mam się tego wstydzić?

Proponuje, abyś to podkreślił, najlepiej wężykiem.

No mamy następny wykwit pieniactwa zamiast prostej odpowiedzi na proste pytanie.

Będziesz dalej kluczył czy w końcu odpowiesz?

Masz z tym jakiś problem?

Jestem Europejczykiem.

2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No mamy następny wykwit pieniactwa zamiast prostej odpowiedzi na proste pytanie.

Będziesz dalej kluczył czy w końcu odpowiesz?

Masz z tym jakiś problem?

Nie obarczaj mnie swoimi powszechnie znanymi na Bocznicy problemami i fobiami.

Tu już udowodniłeś, że prowokacja i pomówienie to główne narzędzia jakie stosujesz w dyskusjach.

I nawet masz czelność zarzucać mi tu "wykwit pieniactwa"! Tobie szajba już całkiem odbiła. 🤣

Możesz w dwóch zdaniach odpowiedzieć na proste pytanie.

Ale nie - mnożysz bezsensowne wpisy i osobiste zaczepki. Coraz bardziej chamskie.

To jak Zyzol z tym Nord Stream 2, Gazpromem i monopolem? Decyzja sądu o konieczności przestrzegania przez Gazprom dyrektywy unijnej jest dobra czy zła?

Jestem Europejczykiem.

Nie przesadzajmy z tym "pieniactwem". 

Choć pleni się powszechnie. Szkoda, że jest to najżwawiej uprawiane dziedzictwo I RP

By prowadzić donikąd 

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

Facet sam zaczyna temat po czym nie chce powiedzieć co właściwie znaczył jego wpis. Pytany rzuca jakieś dziwaczne hasła. To niby normalne? Chyba u trolla.

A teraz dał nogę. Udał się na konsultacje?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

16 minut temu, Jaro_747 napisał:

Facet sam zaczyna temat po czym nie chce powiedzieć co właściwie znaczył jego wpis. Pytany rzuca jakieś dziwaczne hasła. To niby normalne? Chyba u trolla.

A teraz dał nogę. Udał się na konsultacje?

Z niczego nie muszę się tłumaczyć, szczególnie komuś, kto nic nie chce zrozumieć. 

Ty na prawdę jesteś bardzo chorym człowiekiem. Prze swoje urojenia. Gzie tu są "dziwaczne hasła", gdzie to widzisz działanie "trolla". Albo wsparcie dla Kremla. Wpadałeś jak burza i jak zwykle ciskasz piorunami na oślep. I jak zwykle obrażasz. Jeżeli już ktoś ma udać się na konsultację to raczej ty. Wiadomo jakie.

Co cię tak naprawdę wzburzyło, czyżby to, że uznałem "samonominację" Ukrainy za śmieszną i nie do przyjęcia dla żadnej ze stron NS2. I jest to "oczywiście oczywiste". To jest real polityk.

>>"25 sierpnia Sąd Okręgowy w Dusseldorfie uznał, że gazociąg Nord Stream 2 nie został zwolniony z przepisów dyrektywy gazowej Unii Europejskiej. Przepisy UE wymagają, aby firmy produkujące, transportujące i dystrybuujące gaz w Unii Europejskiej były różne. Ma to zapewnić uczciwą konkurencję na rynku. Tym samym rosyjski gazociąg będzie dostępny dla Gazpromu tylko w połowie swojej mocy.

W odpowiedzi Rosja ma zaproponować Białoruś na niezależnego operatora NS2. 🤣🤣<<

Dziwię się, że nie wściekłeś się także na ten fragment:

>>"Departament Obrony USA zakazał amerykańskim wojskom stacjonującym w Europie kupowania rosyjskich surowców energetycznych. Wszystkich i od zaraz."

Podobno od dzisiaj do Abramsów będą wlewali swoją whiskey. 🤣<<

Przecież nabijałem się z naszych najważniejszych sojuszników.

No i znowu słowotok zamiast prostej odpowiedzi. I dalej nie wiemy co myślisz o tym ograniczeniu monopolistycznej pozycji Gazpromu.

Dla mnie EOT.

Jestem Europejczykiem.

59 minut temu, Jaro_747 napisał:

dalej nie wiemy co myślisz o tym ograniczeniu monopolistycznej pozycji Gazpromu.

Wiemy, wiemy...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.