Skocz do zawartości
IGNORED

Igrzyska Olimpijskie

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Seyv,

Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?  

16 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile medali zdobędą reprezentanci Polski na XXXIII Letnich Igrzyskach Olimpijskich?

Rekomendowane odpowiedzi

Milorad Dodik i fiutin lubią to. Ja tylko nie wiem co napędza tego gościa (Djoko), bo ile lat można grać na takim poziomie wierząc w zabobony (szamani, przyjmowanie dziwnych preparatów, piramidy energetyczne, o stosunku do szczepień nie wspomnę) i przyjaźniąc się z naprawdę paskudnymi osobnikami, co świadczy o tym, że jest typowym serbskim faszystą, czego oczywiście nie może wprost powiedzieć dopóki nie skończy kariery. Przecież to są same negatywne emocje i kompleksy. Ile lat można na tym ciągnąć? Jeśli coś jest dla mnie niesamowitego w jego karierze, to właśnie to, że na negatywnych emocjach tak długo ciągnie. I tak Nadal i Federer pozostaną dla mnie wzorami tenisistów, czegokolwiek by ten dziwny typ nie zrobił.

Edytowane przez Drizzt

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

Teraz, soundchaser napisał:

Bzdura. 

1 minutę temu, Drizzt napisał:

Milorad Dodik i fiutin lubią to. Ja tylko nie wiem co napędza tego gościa (Djoko), bo ile lat można grać na takim poziomie wierząc w zabobony (szamani, przyjmowanie dziwnych preparatów, piramidy energetyczne itp.) i przyjaźniąc się z naprawdę paskudnymi osobnikami, co świadczy o tym, że jest typowym serbskim faszystą, czego oczywiście nie można wprost powiedzieć dopóki nie skończy kariery. Przecież to są same negatywne emocje i kompleksy. Ile lat można na tym ciągnąć? Jeśli coś jest dla mnie niesamowitego w jego karierze, to właśnie to, że na negatywnych emocjach tak długo ciągnie. I tak Nadal i Federer pozostaną dla mnie wzorami tenisistów, czegokolwiek by ten dziwny typ nie zrobił.

Poczytaj, to żadne bzdury, normalnie ludzie go nie lubią, ale za to mnóstwo foliarzy go bardzo lubi 😃

Tak to "dziadek"z Serbii spuścił łomot hiszpańskiemu smarkaczowi, i to na mączce! 🤣
Jak widać "uśmiech" nie zawsze wystarcza... Jeszcze się możecie dowalić do tego, że miał flagę Serbii, a ta ma za dużo kolorów wspólnych z flagą Rosji. 😄

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

No właśnie wiem - oszołom, który Wam się podoba.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

IMG_6495.jpeg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

This ain't no party, this ain't no disco • This ain't no fooling around • No time for dancing, or lovey dovey • I ain't got time for that now

38 minut temu, Drizzt napisał:

nie rozumiesz treści artykułu, który cytujesz

Obraził Novaka i jego rodzinę, a później go przeprosił. Typowy oszołom. Jest tu jeszcze coś do zrozumienia?

Koszykówka 3x3:
Może nasi nie trafiali za dwa punkty, ale za to za jeden też nie bardzo... 😉

50m dowolnym kobiet... Zabrakło 0,13 sek do podium...

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

13 minut temu, soundchaser napisał:

Obraził Novaka i jego rodzinę, a później go przeprosił. Typowy oszołom. Jest tu jeszcze coś do zrozumienia?

Tak, sporo, nie wiem czy nie za dużo jak na twoją głowę?

Ta „obraza” to typowa ustawka propagandowej serbskiej telewizji RTS, ponieważ wokół turnieju w Banja Luce, który Dodik zorganizował dla Djoko kosztem 25 mln. euro zrobił się zbyt duży szum, zaczęły o tym pisać media na całym świecie, a Djoko sam najlepiej wie jak kompromitujące są jego związki z Dodikiem.

Tak czy inaczej, dzisiejszy mecz był świetny. Samą przyjemnością było jego oglądanie, choć spodziewałem się, że gra będzie do trzech wygranych setów, a nie dwóch. Musieli na tej olimpiadzie zmienić zasady, bo zawsze finał olimpijski w tenisie był do trzech wygranych setów.

Czysto sportowo Djoko osiągnął w tenisie wszystko doganiając teraz Rafę pod względem osiągnięć olimpijskich. Obaj mają olimpijskie złoto (Djoko jeszcze dodatkowo brąz zdobyty w Pekinie w 2008), Federer ma srebro z Londynu w 2012 roku. To jest najlepsza trójka w historii tego sportu i sądzę, że tak już zostanie, choć…

Obawiam się, że nie zdobędziemy żadnego złota w tych igrzyskach. Szans zostało niewiele...nawet siatkarze nie są faworytami po tym jak ostatnio grają.

3 minuty temu, Drizzt napisał:

Tak, sporo, nie wiem czy nie za dużo jak na twoją głowę?

Twoja głowa za bardzo zajmuje się polityką, zamiast sportem. W dodatku przyswaja nie te treści co trzeba, bo czyta niewłaściwe media.

17 minut temu, soundchaser napisał:

Twoja głowa za bardzo zajmuje się polityką, zamiast sportem. W dodatku przyswaja nie te treści co trzeba, bo czyta niewłaściwe media.

Bezbłędna samokrytyka.

Ukryta Zawartość

Srdjan Djokovic (left of the centre three) was filmed with supporters of Russia president Vladimir Putin on Wednesday night.

Pożyteczni idioci w akcji 😀

Tymczasem padł rekord świata w pływaniu na 1500m 🙂 USA. 

Ukryta Zawartość

32 minuty temu, soundchaser napisał:

Obawiam się, że nie zdobędziemy żadnego złota w tych igrzyskach. Szans zostało niewiele...nawet siatkarze nie są faworytami po tym jak ostatnio grają.

Rozumiem, że gdybym czytał te „właściwe” to do tej pory tak jak ty nie wiedziałbym kto to jest Milorad Dodik, ani o jego związkach z Djoko i mógłbym spokojnie kibicować foliarzowi, nie wiedząc, że jest także putinowcem. To ja wolę te „niewłaściwe” media, zawsze wolałem przyswajać niezależne informacje i samemu wyciągać wnioski. Ale nie przejmuj się, Szanowna Moderacja również najwyraźniej jest zdania, że forumowicze nie powinni zbyt dużo wiedzieć o Dodiku i jego związkach z Djoko.

16 minut temu, Ajothe napisał:

Srdjan Djokovic (left of the centre three) was filmed with supporters of Russia president Vladimir Putin on Wednesday night.

Świetnej jakości zdjęcie. Skąd je wytrzasnąłeś? 
Wiesz, że nie takie rzeczy można w Photoshopie robić...

Hahahah No tak, to jedyne co można wymyślić w takiej sytuacji, wstyd. 

Godzinę temu, soundchaser napisał:

Przecież to słynna afera sprzed roku, bodajże z Australian Open. Dopiero teraz dowiedziałeś się, że Serbowie trzymają z Rosjanami?

A Djokovic (obok skretyniałej do reszty Edyty Górniak) to guru polskiej skrajnej "antyszczepionkowej" prawicy.

I  jakoś wciąż nie może zrozumieć, dlaczego kiedyś NATO bombardowało jego pełen wspaniałych ludzi kraj.

A w ogóle mamy medal po 32 latach w boksie, tylko jeszcze nie wiadomo jaki. Brawo Julia Szeremeta 🙂

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez aster_
40 minut temu, aster_ napisał:

A Djokovic (obok skretyniałej do reszty Edyty Górniak) to guru polskiej skrajnej "antyszczepionkowej" prawicy.

Mądrzy ludzie.

Tylko nie bardzo rozumiem dlaczego polskiej. 😆

42 minuty temu, aster_ napisał:

Przecież to słynna afera sprzed roku, bodajże z Australian Open. Dopiero teraz dowiedziałeś się, że Serbowie trzymają z Rosjanami?

Kolejna bzdura.

I jakie mądrości zamieszczają.

5 minut temu, soundchaser napisał:

Tylko nie bardzo rozumiem dlaczego polskiej. 😆

Czasem jak mam zły humor to oglądam sobie takie BanBye/W Realu24..  Polecam, zebrać tylu oszołomów w jednym miejscu to aż zasługuje na szacunek.   Goszczą tam wręcz prawdziwe prawackie gwiazdy, tj. Michalkiewicz i Braun..  a jakie rzeczy wygadują 🙂

Ceremonia otwarcia , gdyby Igrzyska odbywały się w Polsce 

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

W dniu 2.08.2024 o 18:06, aster_ napisał:

Jednak prawactwo to stan umysłu.  Czy w ogóle wiecie co to jest triathlon? I jak często zawodnicy wymiotują na zawodach?

Co też Pan nie powie... No co to jest ten triathlon? Pan lewak wytłumaczy? 🤣

Płynęła w Sekwanie, trafiła do szpitala. Jest zarażona bakterią E.coli

"De Standaard" informuje, że triathlonistka Claire Michel wylądowała w szpitalu po olimpijskich zawodach. Belgijka jest zarażona bakterią E.coli, a kilka dni temu pływała w Sekwanie. Reprezentacja wycofuje się ze sztafety mieszanej, a lokalne media piszą o "żarcie", którym był start zawodników w paryskiej rzece. "Mamy nadzieję, że zostaną wyciągnięte wnioski na kolejne zawody triathlonowe na igrzyskach olimpijskich" — przekazał Belgijski Związek Triathlonowy.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

2 minuty temu, Tadeiro napisał:

Co też Pan nie powie... No co to jest ten triathlon? Pan lewak wytłumaczy?

To jest ektsremalny wysiłek. To znaczy dystans olimpijski to w sumie taki jakby maraton, więc prawie ekstremalny. 

3 minuty temu, Tadeiro napisał:

Płynęła w Sekwanie, trafiła do szpitala. Jest zarażona bakterią E.coli

Rzygała zaraz na mecie? Raczej nie. Jakbyś zjadł g#wno, to byś się porzygał od razu, ecoli działa później (matka z sanepidu, wiem coś o tym). CBDO.

nagrywamy.com

7 minut temu, Tadeiro napisał:

Co też Pan nie powie... No co to jest ten triathlon? Pan lewak wytłumaczy? 🤣

Przynajmniej kolega się trochę poduczył i już nie nazywa triathlonistów pływakami.  Ale jak rozumiem wciąż uważasz, że wymiotowanie po zawodach to nie efekt uprawiania ekstremalnie wycieńczającej dyscypliny, a brudnej wody 🙂

Edytowane przez aster_
24 minuty temu, aster_ napisał:

Goszczą tam wręcz prawdziwe prawackie gwiazdy, tj. Michalkiewicz i Braun..  a jakie rzeczy wygadują

No jakie? Zacytuj coś.
Ale może nie tutaj, bo to nie wątek o polityce.

6 minut temu, przemak napisał:

Rzygała zaraz na mecie? Raczej nie. Jakbyś zjadł g#wno, to byś się porzygał od razu, ecoli działa później

Czyli najpierw rzygała ze zmęczenia, a później wyszło zarażenie bakterią E.coli, to pewnie rzygała ponownie.
Tak czy siak pływając w Sekwanie można było się zarazić.

9 minut temu, przemak napisał:

CBDO

Pisaliśmy o pływaniu w ścieku. Może rzygali po gulaszu z żabich udek? Może! Skoro żaby były z Sekwany, to niewykluczone... Jednakowoż widzę, że możecie bez problemu uspokoić Belgijski Związek Triathlonowy. 🤣

Achievement unlocked!

9 minut temu, Tadeiro napisał:

Pisaliśmy o pływaniu w ścieku. Może rzygali po gulaszu z żabich udek? Może! Skoro żaby były z Sekwany, to niewykluczone... Jednakowoż widzę, że możecie bez problemu uspokoić Belgijski Związek Triathlonowy. 🤣

Z tego, co piszesz to ci co rzygali to są zdrowi, a ci co są chorzy z kolei to na mecie nie rzygali. Wycofują się ci, co nie rzygali. Materiał do wnioskowania jakby słaby, ale dasz radę.

nagrywamy.com

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

8 godzin temu, Drizzt napisał:

Propagandę łyka z pewnością Babiarz

Ale on nie jest uczestnikiem dyskusji a co najwyżej jej przedmiotem. A w sumie to co mnie jakiś Babiarz obchodzi?

8 godzin temu, Drizzt napisał:

dostali tajemniczą kartkę

Z kartki czy z głowy - nie ważne, istotne czy z sensem.

-----

5 godzin temu, Ajothe napisał:

Nie napisałeś jeszcze żadnej relacji z jakiegoś wydarzenia sportowego w temacie o Igrzyskach olimpijskich 😃

Przypominam: olimpiada to nie tylko zmagania sportowe.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

5 minut temu, szymon1977 napisał:

Ale on nie jest uczestnikiem dyskusji a co najwyżej jej przedmiotem. A w sumie to co mnie jakiś Babiarz obchodzi?

Z kartki czy z głowy - nie ważne, istotne czy z sensem.

-----

Przypominam: olimpiada to nie tylko zmagania sportowe.

Nie musisz się przypominać ze swoją kompromitacja. Jest kilku użytkowników na forum, którzy muszą zepsuć każdy temat swoim ględzeniem, bo inaczej nie potrafią. 

Ludzie chcą powymieniać się opiniami o zawodach sportowych, ale znajdzie się zawsze pajac co będzie spamował newsami z pudełka.  

4 minuty temu, Ajothe napisał:

Jest kilku użytkowników na forum, którzy muszą zepsuć każdy temat swoim ględzeniem, bo inaczej nie potrafią. 

Właśnie siatkarki - na ten moment - przegrywają z Brazylią...

Achievement unlocked!

5 minut temu, Tadeiro napisał:

Właśnie siatkarki - na ten moment - przegrywają z Brazylią...

Starają się jak mogą, ale Brazylijki są sprytniejsze 😒

Mam nadzieję, że jutro chłopaki dadzą radę o 9.00 ze Słowenią! 

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.