Skocz do zawartości
IGNORED

Obraza uczuć politycznych obok obrazy uczuć religijnych . Czy nam to grozi ?

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Jak prawo będzie działać wstecz to kiedyś więzienia zapełnią się pedofilami i złodziejami w czarnych sukienkach.

Tego im życzę, bo miejsce każdego pedofila i złodzieja jest we więzieniu.

5 godzin temu, porlick napisał:

Oraz tymi, którzy ich chronili i utrudniali śledztwa, a także umożliwiali kradzież majątku narodowego- za współudział. Tylko kto wybuduje tyle więzień i będzie je utrzymywał???

Nie dorzucisz się? to trudniejsze nisz pisanie o tym w internecie?

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

W dniu 3.08.2022 o 07:46, Maju napisał:

Najpierw nauczcie się pisać całą prawdę w tych sprawach a potem zacznijcie martwić się o wmawianą sobie cenzurę...

przygadywał kocioł garnkowi 😄 

1 godzinę temu, Jacchusia napisał:

Tego im życzę, bo miejsce każdego pedofila i złodzieja jest we więzieniu.

Nie dorzucisz się? to trudniejsze nisz pisanie o tym w internecie?

Wystarczy ogrodzić siatką i podłączyć prąd, a nory niech sobie sami kopią. I tak mają za dobrze, bo trzeba takich karmić. Powinni pracować na swoje utrzymanie, a nie obciążać tym społeczeństwo.

Obecnie ludzie nie wykazują jakichkolwiek uczuć....jak wiec ktoś mógłby się obrazić z powodu obrazy uczuć których nie posiada?

Jest to typowa demagogia przeciwko wolności wypowiedzi i wolności słowa.

Edytowane przez Adam Sikora
W dniu 2.08.2022 o 17:15, papageno napisał:

Czy to przypadek, że wątek jest opanowany przez tych, którzy obrażają uczucia wszystkich o odmiennych poglądach?

czy to przypadek,że zarejestrowałeś się na forum audio, żeby wypowiadać się tylko na Bocznicy?

Jak obecnie kształtują się zarobki internetowego trola?

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

17 minut temu, matoole napisał:

czy to przypadek,że zarejestrowałeś się na forum audio, żeby wypowiadać się tylko na Bocznicy?

Jak obecnie kształtują się zarobki internetowego trola?

Zależy kto płaci. Ja w czynie społecznym. Misję mam. Praca u podstaw.

Naiwnie marzę, że wyciągnę ciemnotę z ciemnoty. Niestety jest tu więcej takich, którym zależy by ciemnota w ciemnocie pozostała.

14 minut temu, papageno napisał:

Naiwnie marzę, że wyciągnę ciemnotę z ciemnoty. Niestety jest tu więcej takich, którym zależy by ciemnota w ciemnocie pozostała.

czy Kolega pisze o użytkownikach wierzących w baśnie sprzed 2000 lat? 

pamiętajmy o jednym, ludzie nie lubią zadawać sobie pytań i szukać odpowiedzi...

najprościej uwierzyć w "prawdę" zastaną, przekazaną i nie drążyć zbytnio...może się okazać bowiem, iż to, czego uczono nas od dziecka ma się nijak do prawdy :) 

Baśnie odgrywają bardzo pozytywną rolę w rozwoju dziecka. Jest problem z interpretatorami uzbrojonymi w przyznaną sobie nieomylność.

51 minut temu, papageno napisał:

Nie sądzę, żebyś miał cokolwiek do zaoferowania oprócz chaotycznych i zdawkowych, mało-śmiesznych, dogadywanek.

37 minut temu, kostropaty napisał:

pamiętajmy o jednym, ludzie nie lubią zadawać sobie pytań i szukać odpowiedzi...

najprościej uwierzyć w "prawdę" zastaną, przekazaną i nie drążyć zbytnio...może się okazać bowiem, iż to, czego uczono nas od dziecka ma się nijak do prawdy 🙂

To w jaki sposób na nich patrzysz mówi wszystko o tobie, o nich nic.

7 godzin temu, Jacchusia napisał:

To w jaki sposób na nich patrzysz mówi wszystko o tobie, o nich nic.

proszę o analizę, chętnie się poddam :) 

49 minut temu, kostropaty napisał:

proszę o analizę, chętnie się poddam 🙂

Opłąta kozetkowa pinset 🙂

7 godzin temu, MSki napisał:

Kościelni moralizatorzy zawsze będą oceniać innych, sami nie poddając się żadnej ocenie.

Oceniaj, byles nie obrażał.

13 godzin temu, Jacchusia napisał:

Opłąta kozetkowa pinset 🙂

no, skoro wiesz o mnie właściwie wszystko 😉 

12 godzin temu, Jacchusia napisał:

🙂Oceniaj, byles nie obrażał.

A jeśli ocena obiektywnie nie może być inna, jak stwierdzenie, że uzewnętrzniający swe poglądy to idiota?

1 godzinę temu, porlick napisał:

A jeśli ocena obiektywnie nie może być inna, jak stwierdzenie, że uzewnętrzniający swe poglądy to idiota?

Porlick, osoba w miarę inteligenta, nie mająca deficytów w słownictwie, bez najmniejszego problemu potrafi przelac na papier swoja opinie, uczucia z nią związane choćby nie wiem jak bardzo była oburzona, nie wyzywając i obrażając podmiotu swojej wypowiedzi.

Gość

(Konto usunięte)
W dniu 5.08.2022 o 06:49, porlick napisał:

Oraz tymi, którzy ich chronili i utrudniali śledztwa, a także umożliwiali kradzież majątku narodowego- za współudział. Tylko kto wybuduje tyle więzień i będzie je utrzymywał???

Jest taki film . Ucieczka z Nowego Jorku . Tam całe miasto zamieniono na więzienie, co za problem zrobić więzienie z całej Polski . Kawałek muru z Białorusią już jest.

Edytowane przez Gość

A za co JA miałbym z nimi siedzieć???

Jak już jesteśmy przy filmach- była też "Obroża". Założyć im takie i bez płotów będą mogli zapitalać z łopatą - mało to rowów melioracyjnych jest do ogarnięcia? Albo innych robót?

Gość

(Konto usunięte)
38 minut temu, porlick napisał:

A za co JA miałbym z nimi siedzieć???

Jak już jesteśmy przy filmach- była też "Obroża". Założyć im takie i bez płotów będą mogli zapitalać z łopatą - mało to rowów melioracyjnych jest do ogarnięcia? Albo innych robót?

A za co JA miałbym z nimi siedzieć???. Za obrazę uczuć kota prezesa i UNITRY. A tak to masz świętą rację . Na głupotę to dobre lekarstwo.

W dniu 7.08.2022 o 11:08, papageno napisał:

Nie mów ,że ma jakiekolwiek znaczenie kto Ci płaci. Tak dla idei zarejestrowałeś się na forum o audio, żeby marnować czas na Bocznicy i wesprzeć forumowe lemingi 🤣

2 lata na Bocznicy, ponad 7600 postów i 21 600 lajków - każda Twoja wypowiedź jest dla lemingów hitem.  Aktywny jesteś.... na Bocznicy. Powinieneś, tak dla niepoznaki, od czasu do czasu coś spłodzić w tematach o audio 😇

No to ile Ci płacą za trolowanie?

Homo sapiens do myślenia potrzebuje całego mózgu, a nie tylko lewej strony

25 minut temu, matoole napisał:

Nie mów ,że ma jakiekolwiek znaczenie kto Ci płaci. Tak dla idei zarejestrowałeś się na forum o audio, żeby marnować czas na Bocznicy i wesprzeć forumowe lemingi 🤣

2 lata na Bocznicy, ponad 7600 postów i 21 600 lajków - każda Twoja wypowiedź jest dla lemingów hitem.  Aktywny jesteś.... na Bocznicy. Powinieneś, tak dla niepoznaki, od czasu do czasu coś spłodzić w tematach o audio 😇

500 od pucharka, 300 od serduszka. Ojro. Zadowolony?

Godzinę temu, matoole napisał:

Litr soku z buraka dziennie - jako napój firmowy.

18 godzin temu, Jacchusia napisał:

Litr soku z buraka dziennie - jako napój firmowy.

Na pewno zdrowszy, jak codzienny litr mszalnego wina.

21 godzin temu, porlick napisał:

Na pewno zdrowszy, jak codzienny litr mszalnego wina.

Jeśli tylko takie masz wybór... A na marginesie dodam, ze gdybyś pił takie ilości soku z buraka to:

Cytat

Zarówno sok z buraka czerwonego, jak również sok z kiszonych buraków należy wprowadzać do codziennej diety stopniowo. W przypadku soku z buraka na początek dobrze jest zacząć od niewielkiej dawki – 1/5 szklanki soku rozcieńczonego z wodą lub innym płynem, co pozwoli zniwelować mdły smak. Docelowa dawka powinna wynosić 200 ml soku dziennie,

Przedawkowanie grozi...zburaczeniem przewlekłym 🙂

W dniu 5.08.2022 o 00:12, Jaro_747 napisał:

Jak prawo będzie działać wstecz to...

...to kilku userów odejdzie tam, gdzie odszedł dyktator.

A wracając do tematu: podobno życie zaczyna się, gdy zaczyna się świadomość istnienia... ups, podobno świadomosć istnienia posiada chatbot.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

Zlikwidować religie to nie będzie obrazy ,,uczuć religijnych " . Przy okazji nie będzie wojen religijnych i grzebania różnych ,, instytucji religijnych " w polityce , biznesie , kulturze i nauce .

Dziwne ,że obraża ich chodzenie w czapce po kościele a nie obraża łamanie przykazań przez kler .🤣

...there is no spoon...

1 minutę temu, porlick napisał:

Bo kler chodzi w służbowych czapkach legalnie.

A ich ,, starsi bracia" Żydzi uważają ,że bez czapki nie można wchodzić do ,, domu bożego" bo jarmułka jest oznaką szacunku dla ich boga . A przecież boga mają tego samego co chrześcijanie 🤣

...there is no spoon...

Bo Konstantyn, gdy chciał stworzyć syntetyczną, nową religię, na czymś się musiał oprzeć i padło na ST.

2 godziny temu, arturp napisał:

Zlikwidować religie to nie będzie obrazy ,,uczuć religijnych ".

"Tak, chce to zrobic byle tylko mógł, plany budowy dróg, powtarzam, budowy dróg."

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.