Skocz do zawartości
IGNORED

Nowy Wspaniały Świat

Rekomendowane odpowiedzi

2 hours ago, costa brava said:

My nie mamy tyle kasy co Katar 

Mielibyśmy gdyby nas nie okradano przez dekady i gdybyśmy wreszcie zaczęli eksploatować nasze złoża, których nam po prostu zakazano żebyśmy się nie wzbogacili.

Wmowiono nam, ze się nie opłaca, bo dzięki temu jesteśmy tanią siłą roboczą.

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

5 godzin temu, djedryk napisał:

Nie lubię Arabów niech sobie żyją w swoim świecie i nic mi do ich prawa ale podoba mi się ich twarda ręka do wszystkiego i m.innymi do  LGBT na Mistrzostwach świata.

zamordyzm się marzy...obyś nie miał syna, który zakocha się w swoim koledze 😉 

Do ludzi nikt nic nie ma,   podobnie jak do chorych czy niepełnosprawnych 

Do ideologów politpoprawnosci juz tak 

Nie będą  mi tu w szkołach uczyć o 86 płciach, promować zmianę płci dzieciakom,  czy zachęcać do pedałowania, bo to też  "dobre"

10 godzin temu, djedryk napisał:

UE i Bruksela niech odp... 🙂  się od naszego Polskiego świata.

To Twój własny tekst, czy cytujesz jakiś kabaret?

9 godzin temu, Stream napisał:

ale rzeczywiście niewielu myślących się uchowało...

Gdzie ?

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

W dniu 25.11.2022 o 20:43, soundchaser napisał:

Masz coś do takich ludzi?

Niech sobie żyją w swoim świecie  a nie wpieprzają się do czyjegoś świata.

Tak samo jest u popiep.....arabów  mają swój świat i nit cie nie zmusza żuć według ich zasad.

W dniu 25.11.2022 o 21:25, Stream napisał:

To Twój własny tekst, czy cytujesz jakiś kabaret?

Kabaretem stała sie UE

Edytowane przez djedryk

Tu troszkę o hipokryzji:

ile prądu zużywają kopalnie bitcoin itp

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )    czy tu:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

podobno zużywają 7% całkowitej produkcji energii elektrycznej...

a UE nawołuje do oszczędności...

Mówią, że obecne wzrosty cen energii są pochodną wojny między kryptowalutami.

ekologia: ile mamy plastiku w morzach?

Jeśli UE w czymś przoduje to w HIPOKRYZJI właśnie. Jest to zresztą jedna z wartości podstawowych.  Szwabowi życzę wiecznej egzystencji w obudowie jakiegoś kompa, (wiecznej = bez możliwości wyłączenia). Z transhumanistycznie aktywnymi zmysłami i pełną - jak za ludzkiego życia sensoryką.

Ach jeszcze Rammstein na pożegnanie:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez absinth3

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

W dniu 25.11.2022 o 16:03, kostropaty napisał:

zamordyzm się marzy...obyś nie miał syna, który zakocha się w swoim koledze 😉 

30 % Brukseli to Muzułmanie a są dzielnice gdzie jest ich ponad 50 % społeczności i   obywatel Belgii  nie ma nic do gadania. ! Czyszczenie butów u nich już się zaczęło. 

Niech ukochana Twoja Bruksela dalej działa tak jak do tej pory to za kilkanaście lat będziesz parobkiem araba w swoim kraju.

Niech sobie rządzą u siebie i nic mi do tego ale niech wy.... z Polski i Europy do swojej kultury która z naszą i europejską nie ma nic wspólnego.

3 minutes ago, Stream said:

Unia zabrania Ci bycia Polakiem?

Unia promuje wszystko co jest sprzeczne z naszym interesem jako Polaków i ogólnie ludzi zamieszkujących kraje ue. 

Kolumny frontowe: Heco Celan XT701, Wzmacniacz: Yamaha AX900 - pracuje jako końcówka mocy, Amplituner: Marantz SR7010, Transport: Squeezebox Classic, Media player: Zidoo Z1000 Pro, FireTV 4K Max 2Gen, Subwoofer: 2x Velodyne EQ-MAX12, Projektor: JVC DLA-X90R, Kolumny efektowe w konfiguracji 7.2.4: satelity 2×Quadral TSA300 (centralny) 4×Quadral TSA500 (surround) 4×Quadral TSA300 (atmos).

3 minuty temu, brewka87 napisał:

Unia promuje wszystko co jest sprzeczne z naszym interesem jako Polaków i ogólnie ludzi zamieszkujących kraje ue. 

Pomyliłeś Unię ze Wspólnotą Niepodległych Państw (Содружество Независимых Государств).

13 minut temu, Stream napisał:

Pomyliłeś Unię ze Wspólnotą Niepodległych Państw (Содружество Независимых Государств).

A tam tak pięknie przecież jest, nie to, co w EU 😉

31 minutes ago, Stream said:

Niczego nie pomyliłem. 

3 godziny temu, djedryk napisał:

30 % Brukseli to Muzułmanie a są dzielnice gdzie jest ich ponad 50 % społeczności i   obywatel Belgii  nie ma nic do gadania. ! Czyszczenie butów u nich już się zaczęło. 

Niech ukochana Twoja Bruksela dalej działa tak jak do tej pory to za kilkanaście lat będziesz parobkiem araba w swoim kraju.

Niech sobie rządzą u siebie i nic mi do tego ale niech wy.... z Polski i Europy do swojej kultury która z naszą i europejską nie ma nic wspólnego.

Od dawna mieszkam zarówno w Polsce, jak i w Berlinie. W tym drugim w dzielnicy Neukoeln (Schillerkiez). W promieniu kilometra mamy tu ludzi mówiących w ok. 40 językach. Nigdy nie mieliśmy najmniejszych problemów z kontaktach z nimi. Mamy też ich sklepy i knajpki z etnicznym jedzeniem. Na przykład Black Rhino, prowadzona przez 6 Sudańczyków, którzy w Niemczech są od niecałych 2 lat. Chodzimy tam często, a z szefem rozmawiam po rosyjsku (skończył studia w Moskwie). Mieszka się nam tu cudownie. A co do postawy wobec LGBT+, to podejrzewam jakieś nierozwiązane problemy. Jako że oferujemy na sprzedaż różne gadżety dla takich osób, załączam kilka propozycji. Jakby coś się spodobało, to proszę na priv'a. Dam rabat.

Ukryta Zawartość

sl-wood-m.jpg

sl-wood-m.jpg

unicorn-red.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

2 godziny temu, jar1 napisał:

Chodzi o to, by było jak kiedyś.

Ukryta Zawartość

Gratuluje ekskluzywnego kibelka ,to na twojej daczy pod Moskwą

Ukryta Zawartość

38 minut temu, Genesis napisał:

Od dawna mieszkam zarówno w Polsce, jak i w Berlinie. W tym drugim w dzielnicy Neukoeln (Schillerkiez). W promieniu kilometra mamy tu ludzi mówiących w ok. 40 językach. Nigdy nie mieliśmy najmniejszych problemów z kontaktach z nimi. Mamy też ich sklepy i knajpki z etnicznym jedzeniem. Na przykład Black Rhino, prowadzona przez 6 Sudańczyków, którzy w Niemczech są od niecałych 2 lat. Chodzimy tam często, a z szefem rozmawiam po rosyjsku (skończył studia w Moskwie). Mieszka się nam tu cudownie. A co do postawy wobec LGBT+, to podejrzewam jakieś nierozwiązane problemy. Jako że oferujemy na sprzedaż różne gadżety dla takich osób, załączam kilka propozycji. Jakby coś się spodobało, to proszę na priv'a. Dam rabat.

Ukryta Zawartość

sl-wood-m.jpg

sl-wood-m.jpg

unicorn-red.jpg

Jak Ci się tam podoba to sobie tam mieszkaj

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

5 minut temu, djedryk napisał:

Jak Ci się tam podoba to sobie tam mieszkaj

Jak Ci się nie podoba UE to wyprowadź się do Moskwy. 

14 minut temu, mariusz05 napisał:

Gratuluje ekskluzywnego kibelka ,to na twojej daczy pod Moskwą

Nie-to ekskluzywna toaleta przyległa do willi na Żoliborzu. Wykonana przez PAK na zlecenie samego woodza😆

2 minuty temu, endriuw napisał:

Zasłyszane: zomowiec pałując biedaka , co demokracja  się nie podoba. Adekwatne do tego co wyprawiają w Brukseli względem państw które im nie wchodzą z wazeliną.

2 minuty temu, endriuw napisał:

Ja jestem cały czas w w Polsce,  w  2004 nie głosowałem ani za wejściem ani przeciwko. 

Wyprowadź się do UE jak głosowałeś za wejściem.

A najlepiej przez Berlin do Moskwy rurociągiem NS

3 minuty temu, mariusz05 napisał:

Zasłyszane: zomowiec pałując biedaka , co demokracja  się nie podoba. Adekwatne do tego co wyprawiają w Brukseli względem państw które im nie wchodzą z wazeliną.

Pałowanie kobiet przez pismilicję. Przypomina coś? 

Teraz, djedryk napisał:

Ja jestem cały czas w w Polsce,  w  2004 nie głosowałem ani za wejściem ani przeciwko. 

Czyli - jesteś za Moskwą,więc wyprowadź się tam. Zabierz przy okazji woodza (niech nie błaznuje). 

8 minut temu, djedryk napisał:

Nacjonalista to ktoś, kto jest dumny z czynów, których nie dokonał i nienawidzi ludzi, których nie zna. Warto czasem wyjechać poza granice powiatu, coś zobaczyć, z kimś porozmawiać. A co do strasznych skutków migracji, poniżej dzisiejsza tabela szachowych mistrzostw USA.

Ramirez, Alejandro 6/725612

Naroditsky, Daniel 5½/726173

Macieja, Bartlomiej 5½/725144

Cordova, Emilio 5½/725615

Yoo, Christopher Woojin 5½/725736

Cruz, Cristhian 5½/725527

Oparin, Grigoriy 5/726838

Balakrishnan, Praveen 5/725109

Negi, Parimarjan 5/7263910

Liang, Awonder 5/7263011

Schitco, Ivan 5/7253212

Theodorou, Nikolas 4½/7259813

Druska, Juraj 4/6251114

Beradze, Irakli 4/6249415

Burke, John M 4/6258016

Budisavljevic, Luka 4/6250517

Gazik, Viktor 4/6256418

Mishra, Abhimanyu 4/7254919

Kavutskiy, Konstan

Edytowane przez Genesis
dodatek

Nic nie wiem na ten temat, za pyskowanie do gliniarza w USA została by rzucona na glebę  jak worek kartofli  przygnieciona kolanem i skuta, ew. wcześniej mogłaby dostać porcje energii z paralizatora.

17 minut temu, djedryk napisał:

nie głosowałem ani za wejściem ani przeciwko. 

Czyli została Ci mentalność z czasów komuny. Żeby cokolwiek zmienić, trzeba podejmować decyzje.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.