Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze wypowiedzi - perełki pisowców.

Rekomendowane odpowiedzi

21 godzin temu, Jaro_747 napisał:

Tak jeszcze sobie pomyślałem - a co by było, gdyby Marszałek Elżbieta Witek oraz Premier Mateusz Morawiecki  nie zgodzili się z wyrażonym przez Prezydenta podczas wczorajszego oświadczenia medialnego stanowiskiem, że projektowana ustawa musi być zgodna z Konstytucją??? Coś by się stało?

Przecież znaczenie polityczne Witek jest żadne, a Morawieckiego niewiele większe. Prezes może ich zmieść ze sceny politycznej jednym pierdnięciem. Obydwoje jedynie uprawiają teatrzyk polityczny, niestety marny ale za gigantyczne pieniądze. Pod rządami pisowskiego reżimu KPRM stał się przechowalnią dla rozmaitych Pań i Panów Nikt których jedyną cechą wyróżniającą jest dysponowanie głosem w Sejmie.

To chyba nie całkiem tak.

gdybyśmy mieli PREZYDENTA to te tłumoki za wiele by nie zmarnowali.Piszę o całej tej dzisisjszej władzuni .

Podobnie jak nulowy niewiele by zdziałał gdyby nie pozwolenie drabinki.. A grabinkowy niewiele by zrobił bez aprobaty długopisa..

jedyna zaleta kurdupla . Pięknie pokazał ilu idiotów mamy w kraju.

Edytowane przez dulon184

Jest kolejna perełka . Wiceminister obrony Ociepa na pytanie dlaczego przy podróży Zeleńskiego od Przemyśla do wylotu do USA ( czyli na terytorium Polski ) nie było służb polskich ( były tylko amerykańskie ) odpowiedział ,że to iż nie było ich widać nie oznaczało ,że ich nie było. Mało tego ,że gdyby były widoczne to zwróciłoby to uwagę wrażych służb . Po ostatnich wydarzeniach z udziałem polskich służb uważam ,że dobrze się stało,że ich nie było.

Prezes Glapiński wyraził zdziwienie niskimi cenami w Polsce . Ja mógłbym podobne głupoty opowiadać za połowę gaży prezesa . To byłaby spora oszczędność dla NBP.

36 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Prezes Glapiński wyraził zdziwienie niskimi cenami w Polsce . Ja mógłbym podobne głupoty opowiadać za połowę gaży prezesa . To byłaby spora oszczędność dla NBP.

Wg. Jaszczembia ceny w Polsca są niskie? To proponuję, żeby SSP wyebały ceny paliw, gazu, prądu, wunga, pelletu i ha wie jeszcze czego w kosmos. Wtedy ceny znajdą się na akceptowalnym dla Glapy poziomie, a wuc będzie mógł  powiedzieć, że to wina Tuska... 

...i suweren będzie zachwycony poziomem życia na światowym poziomie😁

Edytowane przez endriuw
6 godzin temu, toptwenty napisał:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A tobie kto badał , ona.😉

Ukryta Zawartość

22 minuty temu, mariusz05 napisał:

Ukryta Zawartość

Właśnie tam cię Mariuszku pis rucha 🙂 Wszystkich rucha, ale ty się z tego cieszysz 🙂

Ukryta Zawartość

5 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Właśnie tam cię Mariuszku pis rucha 🙂 Wszystkich rucha, ale ty się z tego cieszysz 🙂

Nie zrozumiałeś przesłania o  Przepiękny Stefanie ale mnie to nie dziwi.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez mariusz05
1 minutę temu, mariusz05 napisał:

Nie zrozumiałeś przesłania o  Przepiękny Stefanie ale mnie to nie dziwi.

Ukryta Zawartość

Znowu nudzisz...

Który to Marek? Wcześniej jak wstawiał zdjęcie bez kolegów miał taką fajną kurtkę.

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Znowu nudzisz...

Który to Marek? Wcześniej jak wstawiał zdjęcie bez kolegów miał taką fajną kurtkę.

Nie znam twoich kolegów, wstydzisz się swoich kumpli z PO

Ukryta Zawartość

Komendant został twarzą kampanii.

obraz.png.35a88cf28b2d98bad02f1759f8cfce09.png

Ukryta Zawartość

9 minut temu, mariusz05 napisał:

Nie znam twoich kolegów, wstydzisz się swoich kumpli z PO

Już nie udawaj... marek - coś tam (nie pamietam). Pis.i.or. Wstawiał już podobną fotkę. Myślałem ze z jednej sesji, bo równie debilne teksty były na zdjęciu. Nieważne... 

Edytowane przez Piękny Stefan
1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Już nie udawaj... marek - coś tam (nie pamietam). Pis.i.or. Wstawiał już podobne zdjęcie. Myślałem ze z jednej sesji, bo równie debilne teksty były na zdjęciu. Nieważne... 

Nie chce cię obrażać Waluś ale pierd... jak potłuczony.

9 minut temu, mariusz05 napisał:

Nie chce cię obrażać Waluś ale pierd... jak potłuczony.

34 minuty temu, mariusz05 napisał:

Nie zrozumiałeś przesłania ale mnie to nie dziwi.

54 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Jemu się wydaje, że to wszystkich r.cha, z tym, że w takiej pozycji to zupełnie niemożliwe. 😉

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.