Skocz do zawartości
IGNORED

BLACKOUT - NIEMCY, POLSKA? - Kolejne zastraszanie ludzi?

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, szymon1977 napisał:

Bo nie masz.

Powód jest inny: nie widzę sensu w dyskusji z kimś, kto wiedzę o świecie czerpie z fantasmagorii jakichś oszołmów...

45 minut temu, Stream napisał:

Powód jest inny: nie widzę sensu w dyskusji z kimś, kto wiedzę o świecie czerpie z fantasmagorii jakichś oszołmów...

Ja też nie. Więc skup się i popatrz, jak wraz pojawianiem się OFICJALNYCH statystyk, zmieniało się OFICJALNE zdanie rządów i producentów w sprawie skuteczności szczepionek. Ostrzegam, aktualnej OFICJALNEJ wersji bliższy był youtuber wierzący dwa lata temu w Reptilian, niż Ty jesteś nadal wierząc w propagandę sprzed dwóch lat. Lockdownu, kwarantanny, paszportów covidowych, testów, maseczek nie ma, nieszczepy nadal żyją a covid odszadł.

Główny proszczepionkowiec @cirwkleił niedawno wykres, z którego wynikało, że zarówno wśród zaszczepionych jak i niezaszczepionych śmiertelnośc spadła do zera - nie daje Ci to nic do myślenia? Ani to, że wszystkie forumowe antyszczepy nadal żyją i piszą?

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

3 minuty temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

Obsesjonaci w akcji. Tak jak pisałem wcześniej .

Wobec aktualnych OFICJALNYCH informacji "obsesjantami" stali się proszczepionkowcy sprzed dwóch lat.

5 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To twoja prywatna opinia.

Nie kolego, to różnica pomiędzy OFICJALNYM stanowiskiem producentów i rzadów dziś a dwa lata temu. Jest wątek covidowy: nie masz odwagi w nim dyskutować, to miej honor by nie udawać tutaj, że tam masz rację.

Edytowane przez szymon1977

O COVIDzie pisałem w tamtym wątku. Doszedłem do wniosku ,że nie ma sensu bo to groch o ścianę .

To ostatni mój wpis na ten temat w tym wątku.

Zastanawia mnie twoja wesołkowatość ( emotikony ) . Czyżby to wynik świetnej sytuacji gospodarczej w Albionie ?

5 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie kolego, to różnica pomiędzy OFICJALNYM stanowiskiem producentów i rzadów dziś a dwa lata temu.

To kiedy OFICJALNE stanowisko było prawdziwe? Dwa lata temu, kiedy wszystkie oficjalne informacje traktowaliście je jako źródło kłamstw,  manipulacji  i indoktrynacji, czy teraz? A może jest ok tylko wtedy, kiedy pasuje do waszej narracji?

Zindoktrynowani zawsze będą się sianem wykręcać.
Szkoda prądu Szymon...niech im ziemia lekką będzie. 😉

4 minuty temu, Stream napisał:

To kiedy OFICJALNE stanowisko było prawdziwe? Dwa lata temu, kiedy wszystkie oficjalne informacje traktowaliście je jako źródło kłamstw,  manipulacji  i indoktrynacji, czy teraz? A może jest ok tylko wtedy, kiedy pasuje do waszej narracji?

Odwracasz kota ogonem, czyli nadal kompromitujesz się, bo wszyscy już wiedzą jaka jest OFICJALNA prawda (oprócz ciemnej masy).
Od samego początku były tylko i wyłącznie kłamstwa ze strony rządu i zindoktrynowanych ekspertów, lekarzy, naukowców...wszystkich, którzy ściemniali w temacie sztucznej pandemii i śmiercionośnych szpryc, zwanych szczepionkami.

nie szkoda wam czasu i zycia na dyskusje z tymi dwoma których wpisów od roku juz  nie widze ?

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

21 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

...pisałem...

Nie masz odwagi nawet by czytać, jedyne co Ci zostało to obrażanie oponentów.

-----

19 minut temu, Stream napisał:

To kiedy OFICJALNE stanowisko było prawdziwe?

Nie ma to znaczenia - istotne, że drugie przeczy pierwszemu, a obu oficjalne statystyki. Ale to nie miejsce by zgłębiać temat, tu wystarczy świadomość, że obecnym kryzysem gospodarczy płacimy za cyrk covidowy.

24 minuty temu, soundchaser napisał:

Odwracasz kota ogonem, czyli nadal kompromitujesz się, bo wszyscy już wiedzą jaka jest OFICJALNA prawda (oprócz ciemnej masy).

Śpij dobrze mistrzu manipulacji.

7 minut temu, cir napisał:

...wpisów od roku juz  nie widze ?

Fakty nie znikną od udawania, że ich nie ma.

4 minuty temu, Stream napisał:

Śpij dobrze mistrzu manipulacji.

Słabe argumenty wobec jasnej sytuacji przedstawiasz. Właściwie - żadne.

Śpij dobrze. Śnij o szprycach i dodatkach covidowych...przyjemnych snów.

10 minut temu, cir napisał:

nie szkoda wam czasu i zycia na dyskusje z tymi dwoma których wpisów od roku juz  nie widze ?

Mylisz się - od 2 lat.

3 minuty temu, soundchaser napisał:

Mylisz się - od 2 lat.

2 lata temu każdy miał podstawy by tak myśleć - dziś człowiek inteligentny powinien być świadom, że był w błędzie. Nie każdy ma jaja by do pomylki się przyznać, ale wmawiać, że miało się rację trzeba być głupim albo nie mieć honoru.

12 minut temu, szymon1977 napisał:

Nie każdy ma jaja by do pomylki się przyznać, ale wmawiać, że miało się rację trzeba być głupim albo nie mieć honoru.

Czego Ty wymagasz od nich - jaj i honoru???  
No weź przestań...

wesoly-emotikon-ruchomy-obrazek-0005.gif

55 minut temu, papageno napisał:

Dialogi na dwóch płaskoziemców z brakiem wiedzy ale z rozdętym ego w tle.

W kwestii przerostu ego: zapraszam do wątku covidowego, wykaż się tam wiedzą, zamiast tu udawać, że ją masz.

10 godzin temu, szymon1977 napisał:

W kwestii przerostu ego: zapraszam do wątku covidowego, wykaż się tam wiedzą, zamiast tu udawać, że ją masz.

W wątku covidowym potrzebna jest wiedza z mikrobiologii, immunologii, wirusologii, wakcynologii. Masz takową czy tylko udajesz, że ją masz?

Edytowane przez Stream
Godzinę temu, Stream napisał:

W wątku covidowym potrzebna jest wiedza z mikrobiologii, immunologii, wirusologii, wakcynologii.

Do zerknięcia na statystyki? Nie.

1 godzinę temu, Stream napisał:

W wątku covidowym potrzebna jest wiedza z mikrobiologii, immunologii, wirusologii, wakcynologii.

Nie potrzeba żadnej wiedzy, oprócz logicznego wyciągania wniosków na podstawie przebiegu plandemii, aby wiedzieć, że to był przekręt stulecia.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.