Skocz do zawartości
IGNORED

Dziele się radością z wami

proxima

Rekomendowane odpowiedzi

W sobotę urodził mi się synek Michał.

Przez cały czas będąc w brzuszku mamusi słuchał muzyki. I zawsze radośnie przebierał kończynami.

Wzbogaciło się nasze grono o nowego maleńkiego audiofila.

Pozdrawiam was serdecznie.

Uradowany tata.

Super !!!

[obrazekLUKASZ-271167_1.gif]

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

zyzio, nic nie mów!

dzisiaj coś mnie tknęło i zdjąłem maskownice z kolumienek. zobaczyłem ślady paluszków na niej. i co widzę - wgniecony środek głośnika nisko-średniotonowego. cóż takie są uroki posiadania 2,5 letniego audiofila...

ale nie ma co się martwić na zapas. trzeba się cieszyć.

gratulacje!

a oto sprawca

[obrazekLUKASZ-271238_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dobrze, ze Junior potraktowal membrany palcem a nie tym mlotkiem lub armata:D

Ale nie straszcie szczesliwego ojca. Poczekajmy spokojnie na watke ''jak wycisnac nakladke przeciwpylowa) i wtedy radzmy :)

• Redaktorzy

najlepszego i witaj w klubie. Przez jakiś rok będziesz miał spokój, a potem..... nagle synek zacznie wspinać się po kablach głośnikowych, zakup metalowych maskownic stanie się koniecznością, jeśli otwór BR znajduje się na frontowej ściance to kratka zabezpieczająca przed wrzuceniem do kolumny resoraka, chrupka, ludzika, piłeczki, etc...... będzie istotnym kryterium podczas zakupu kolejnych kolumn. Poza tym szafka na sprzęt bez możliwości "zakluczenia" sprawdza się do jakiś 4-6 miesięcy dopuki maluch nie zainteresuje się zabawkami tatusia. O wymianie bananów na widełki nie wspominam, bo to oczywiste (banany dziecko ok półroczne bez problemu potrafi wyłamać z terminala, a widełki po prostu wyciąga).

Fr@ntz

---------------------------------

"I am an audiophile"

Gratulacje !!!

Witamy nowego lukarowca-audiofilka :)

[obrazekLUKASZ-271598_1.gif]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

"Gratulacje !!!

Witamy nowego lukarowca-audiofilka moze w przyszłosci kupi velumka :) "

[obrazekLUKASZ-271625_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dziekuje wszystkim za gratulacje.

Sprzęt mam na odkrytym stoliku więc bedę musiał go za jakiś czas przenieść wyżej.

Co do przewodów i wtyków, to bedę musiał jakieś zabezpieczenie wymysleć. Na razie się tym nie martwie.

Mam nadzieje że audiofilizm nie jest zarażliwy, bo za jakiś czas zbankrutuje ;-)

-> proxima,

w naszym klubie już ustawiliśmy kojec dla potomka, byś mógł podładować akumulatory przy muzyczce, a tuzin wujków audiofilów będzie zajmować się w tym czasie dzieckiem. Ciekawe od początku będzie streofoniczne, czy będie miało etap mono.

pozdrawiam awas

>Przez cały czas będąc w brzuszku mamusi słuchał muzyki. I zawsze radośnie przebierał kończynami.

>Wzbogaciło się nasze grono o nowego maleńkiego audiofila.

Gratulacje proxima. Swoją drogą ciekawe o jakich problemach Twój syn będzie dyskutował na forach audio za 20 lat. Może będzie to już polemika typu czy dźwięk z domowego zestawu różni się czymkolwiek od muzyki na żywo i jak zwykle połowa nie będzie słyszała różnic a reszta tak.

• 2 miesiące później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.