Skocz do zawartości
IGNORED

Piwo z Mentzenem

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, wlodek71 napisał:

Zwłaszcza dla tych co bezkrytycznie bazują na tych danych.

Z danymi i faktami walczą towarzysze.....ja pier**le 🤣

Jakby z ambony to padło to może być coś tam zaczęło świtać, a tak to za daleko z tego równegłego katoprawicowego szamba. 

3 minuty temu, wlodek71 napisał:

Zwłaszcza dla tych co bezkrytycznie bazują na tych danych.

No bo fakty są dla pisu brutalne, więc nie można ich przyjmować bez ostrzeżenia i bez znieczulenia odpowiednią dawką propagandy.

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

5 minut temu, Ajothe napisał:

Małymi kroczkami wyprowadzą nas z Unii te prawicowe szmaty

Pewnie nie chcecie tego zauważyć ale Europa skręca w prawo, lewactwa już tam mają dość, wystarczy pogadać z ludźmi na ulicy, ale wy macie oczywiście inne instrukcje.

Edytowane przez wlodek71
1 minutę temu, wlodek71 napisał:

Pewnie nie chcecie tego zauważyć ale Europa skręca w prawo, lewactwa już tam mają dość, wystarczy pogadać z ludźmi na ulicy.

To będzie zatem Wielka Europa jak za Trumpa Wielka Ameryka 🤣

2 minuty temu, wlodek71 napisał:

wystarczy pogadać z ludźmi na ulicy,

Ja nie wiedziałem, że Pan taki Europejczyk i rozmawia z ludźmi na wielu europejskich ulicach 🤭🤭🤭

Edytowane przez Ajothe
2 minuty temu, Jaro_747 napisał:

No bo fakty są dla pisu brutalne, więc nie można ich przyjmować bez ostrzeżenia i bez znieczulenia odpowiednią dawka propagandy.

Gdyby nie traktować danych tak wybiórczo, to sytuacja wygląda dla was nie korzystnie.

Co do propagandy to ty ją tu uprawiasz w czystej postaci.

3 minuty temu, Ajothe napisał:

To będzie zatem Wielka Europa jak za Trumpa Wielka Ameryka 🤣

Widać, że nie rozumiesz albo jak pisałem naginasz żeczywistość.

Rzeczywistość* jest taka, że inflację mamy dwucyfrową, a inwestycje spadły zamiast rosnąć 🤔

Do tego kolejne rozdawnictwo i łamanie praworządności bzdurami typu lex Tusk. 

4 minuty temu, wlodek71 napisał:

Gdyby nie traktować danych tak wybiórczo, to sytuacja wygląda dla was nie korzystnie.

Co do propagandy to ty ją tu uprawiasz w czystej postaci.

Widać, że nie rozumiesz albo jak pisałem naginasz żeczywistość.

Żeczywiście 🤣.

Wybiórczo to znaczy jak??? Cytowanie danych i nawet cytowanie Prezesa to za mało???

Jestem Europejczykiem.

1 minutę temu, Ajothe napisał:

Rzeczywistość* jest taka(...)

To że ktoś zaczął ci patrzeć na ręce, nie znaczy, że ogólnie jest coraz gorzej.

1 minutę temu, Jaro_747 napisał:

Żeczywiście 🤣.

Wybiórczo to znaczy jak??? Cytowanie danych i nawet cytowanie Prezesa to za mało???

Za mało znasz prezesa.

Podziwiam was za to, że można dostać odpowiedź praktycznie o każdej porze dnia i nocy, tylko dziwi trochę temat - polityka, a nie audio.

8 minut temu, Jaro_747 napisał:

Wybiórczo to znaczy jak???

Tak żeby zgadzało się z twoimi interesem.

21 minut temu, Ajothe napisał:

Ja nie wiedziałem, że Pan taki Europejczyk(...)

Ty sprawiasz wrażenie jak byś nie orientował się co naprawdę się tam dzieje.

2 minuty temu, Ajothe napisał:

też bym napisał "prezesa" z małej litery 🤭

Czepiasz się bzdur, a ważnych rzeczy nie dostrzegasz albo...

Realizujesz tu swój albo czyjś cel, twoja aktywność wskazuje na to drugie.

30 minut temu, wlodek71 napisał:

Pewnie nie chcecie tego zauważyć ale Europa skręca w prawo, lewactwa już tam mają dość, wystarczy pogadać z ludźmi na ulicy, ale wy macie oczywiście inne instrukcje.

Po prawej stronie jest Wschód. Fakt, jest sporo takich, co to uważają, że tam jest jakaś cywilizacja. U nas To PiS i Konfederacja.  Marsz  w stronę Putina i jego wizji Euroazji trwa...

Nic więc dziwnego, że 

""Powołanie niekonstytucyjnego tworu to podszyta paniką reakcja władzy na próbę wyjaśnienia afery podsłuchowej, a precyzyjniej — udziału w niej rosyjskich służb i ludzi PiS.

Wszystko zaczęło się przecież od oskarżenia Marka Falenty przez jego byłego partnera biznesowego Marcina W. o to, że sprzedał Rosjanom nagrania z afery podsłuchowej – co w ubiegłym roku ujawnił "Newsweek". Choć zeznania zostały złożone w czerwcu 2021 r., prokuratura nie tylko ukryła ten fakt przed opinią publiczną. Nie kiwnęła palcem, by je zweryfikować, nie wszczęła też śledztwa dotyczącego podejrzenia popełnienia przestępstwa szpiegostwa przez Marka Falentę."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, jar1 napisał:

Po prawej stronie jest Wschód. Fakt, jest sporo takich, co to uważają, że tam jest jakaś cywilizacja. U nas To PiS i Konfederacja.  Marsz  w stronę Putina i jego wizji Euroazji trwa...

Nic więc dziwnego, że 

""Powołanie niekonstytucyjnego tworu to podszyta paniką reakcja władzy na próbę wyjaśnienia afery podsłuchowej, a precyzyjniej — udziału w niej rosyjskich służb i ludzi PiS.

Wszystko zaczęło się przecież od oskarżenia Marka Falenty przez jego byłego partnera biznesowego Marcina W. o to, że sprzedał Rosjanom nagrania z afery podsłuchowej – co w ubiegłym roku ujawnił "Newsweek". Choć zeznania zostały złożone w czerwcu 2021 r., prokuratura nie tylko ukryła ten fakt przed opinią publiczną. Nie kiwnęła palcem, by je zweryfikować, nie wszczęła też śledztwa dotyczącego podejrzenia popełnienia przestępstwa szpiegostwa przez Marka Falentę."

Ukryta Zawartość

Nie kompromitujcie się już tymi linkami z Onetu i Newsweeka, wiadomo, że gracie w jednej lidze ale moglibyście choć udawać, ze tak nie jest.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez wlodek71
27 minut temu, wlodek71 napisał:

Za mało znasz prezesa.

Podziwiam was za to, że można dostać odpowiedź praktycznie o każdej porze dnia i nocy, tylko dziwi trochę temat - polityka, a nie audio.

Wynikałoby z tego, że ty znasz Prezesa świetnie i skoro coś mówi, to w rzeczywistości mówi coś zupełnie innego.

Skoro mówi "W naszej gospodarce jest bardzo dużo sukcesów, bardzo dużo dobrego, ale są też pewne zjawiska niepokojące, np. niski poziom inwestycji.", to w rzeczywistości znaczy to, że  - no właśnie - co to według ciebie znaczy?? Coś innego?

Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Cel mam prosty, nazywam rzeczy po imieniu 🙂

Moim zleceniodawcą jest moje sumienie 😁

Co powiesz Panie Włodzimierzu na temat falenty i jego interesami z rosjanami? 

Może czas przejrzeć na oczy? 

Przykro byłoby tak żyć w zakłamaniu 🤭

.....aaaaa no tak źródło to musi być od toruńskiego demona 🤣

13 minut temu, wlodek71 napisał:

Nie kompromitujcie się już tymi linkami z Onetu i Newsweeka, wiadomo, że gracie w jednej lidze ale moglibyście choć udawać, ze tak nie jest.

Zapewne reżimowa propaganda "zapomniała" poinformować, że o niekonstytucyjności lex Tusk informowali prawnicy Sejmowego Biura Legislacyjnego.

1 minutę temu, wlodek71 napisał:

Otóż to.

Panowie konkludując - ten burdel już nie wróci choćbyście tu dzień i noc pisali.

Fakt, takiego burdelu jaki Polsce urządziła pisowska mafia nikt wcześniej nie widział i już nie zobaczy.

Jestem Europejczykiem.

Pisowcom pozostało już tylko durne, histeryczne  odszczekiwanie w stylu Kalety 😉

Co tu dużo gadać, to są zwykli durnie.

Edytowane przez jar1
Cel mam prosty, nazywam rzeczy po imieniu
Moim zleceniodawcą jest moje sumienie
Co powiesz Panie Włodzimierzu na temat falenty i jego interesami z rosjanami? 
Może czas przejrzeć na oczy? 
Przykro byłoby tak żyć w zakłamaniu
.....aaaaa no tak źródło to musi być od toruńskiego demona
Nie licz na odpowiedź. Cytują TVP info i tyle.

Wysłane z mojego SM-A202F przy użyciu Tapatalka

10 minut temu, jar1 napisał:

Pisowcom pozostało już tylko durne, histeryczne  odszczekiwanie w stylu Kalety 😉

Dokładnie ten sam cyrk pisowcy odstawiają na forum.

Jestem Europejczykiem.

Owszem - opozycja jest potrzebna, żeby patrzeć rządzącym na ręce, ale to co wy tu wypisujecie to muł i wodorosty.
Urwałeś się z Marsa? Nie wiesz co się dzieje od kilku lat? Nie znasz afer? Lotniska? Rakiety? Smoleńska? Udajesz kogo?

33 minuty temu, wlodek71 napisał:

ale to co wy tu wypisujecie to muł i wodorosty

jest znacznie gorzej

tutaj piszą Rycerze Urbana

"zresztą wydaje mi się również, że Kartaginy powinno nie być"

2 godziny temu, wlodek71 napisał:

Taa, od 30 lat słyszę o "skręcaniu w prawo" LOL

Godzinę temu, Ajothe napisał:

Wygląda na to że przekaz dnia wyczerpany, pozostaly puste frazesy Panu Włodzimierzowi. 

Dlatego życzę dobrej nocy i dużo zdrowia 😁

A ja niczego nie życzę tylko właśnie wyrwałem kolejnego chwasta 🙂

3 godziny temu, fetek napisał:

Ja chce mieć samochód, możliwość komunikacji i poruszania się.

To sobie sprawdź ślepoto, jak się za PiSu te możliwości komunikacji zmieniły i w którą stronę.

Mnie to ryba, nie płace żadnego z powyższych

Tylko Ci się tak misiu wydaje.  To, że się umiesz ustawić w obecnej rzeczywistości, w żaden sposób jej nie zmienia.

4 godziny temu, Jaro_747 napisał:

Takiego bezsensownego bełkotu to już tu dawno nie widziałem.

Jakie inwestycje??? Jakie inwestycje???

Połykasz te propagandowe brednie z takim zapałem, że nawet najprostszych faktów nie umiesz sprawdzić.

"Inwestycje w Polsce jako procent PKB (nakłady brutto na środki trwałe) spadły z poziomu 20,4% w 2015 r. do 16,8% w 2022 r. W tym samym okresie inwestycje w Unii Europejskiej (średnia dla 27 krajów) wzrosły z poziomu 20,2% do 22,7% PKB.

W latach 2007-2015 poziom inwestycji w Polsce był na zbliżonym poziomie co średnia europejska.

Poziom inwestycji w Polsce w 2022 r. osiągnął najniższą wartość od 1995 r., czyli od kiedy są dostępne dane dla Polski. "

Ukryta Zawartość

Przy czym aby Polska faktycznie goniła UE, to by nie wystarczyło utrzymać poziom ale przewyższyć mniej więcej o tyle ile teraz brakuje. 

Gonienie na niby poprzez pompowanie kasy zawsze daje skok inflacji prędzej czy później.  Wystarczy sobie zestawić inflację PL i UE 2008-2015 i 2016-2023 i wszystko się zgadza, ale to już dla ekonomicznym prawackich tępot stanowczo za wiele.

I to nie jest fanatyzm wyznawczy pisu tylko zwykłe przywiązanie do ojczyzny,

Kolejny, co mu się przywiązanie do ojczyzny pomyliło z przywiązaniem do sznycla i niemieckich samochodów...

Ukryta Zawartość

7 godzin temu, toptwenty napisał:

Urwałeś się z Marsa? Nie wiesz co się dzieje od kilku lat? Nie znasz afer? Lotniska? Rakiety? Smoleńska? Udajesz kogo?

przeciez widac ze aktywista w starym stylu

7 godzin temu, absinth3 napisał:

jest znacznie gorzej

lepsze to niz aktywisci Gomułki

terror i unicestwianie struktur społecznych na własna modłe ma swój jasny rodowód

Szanuj zdrowie należycie, bo jak umrzesz, stracisz życie

jest znacznie gorzej

Fakty misiu, fakty!!!

Nie macie żadnej odpowiedzi na fakty które nawet wasz Wuc raczył zauważyć.

Jestem Europejczykiem.

A jak Ciebie nazwać" Rycerzu"?
Panie kolego Urbanowi daleko było do tego szamba co zwą telewizją narodową

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.