Skocz do zawartości
IGNORED

O kablach audio raz jeszcze - test

Rekomendowane odpowiedzi

Taki mądry, a jednak niekoniecznie...

Kopacki, weź Ty może wróć do szkoły popraw słowo pisane, bo interpunkcja i inne to leżą i kwiczą. 

Trochę szacunku dla czytających, to nie boli, chociaż szkoda, bo gdyby bolało, może nie pękałyby oczy od czytania takich jak ty.

Edytowane przez sir.jax

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

Ajajaj, no jakzez to zabolec musialo. Wybacz hrabio, jam twego powietrza wdychac niegodny 🙂

Pliki nieświeze grac dobrze nie beda, i tyle.

Project pi/Kopacki od dziś jesteś dla mnie ....joł  - no jak sie kto przezywa tak sie nazywa 😄 poziom przedszkola w końcu...

Pomoc dla Alana 1%KRS 0000037904(32459 MAŁECKI ALAN)

Nie da sie ukryc, ze wyobrazenie mię u cię czy dziś, czy wczoraj, nie lezy u mej znaczacej uwagi. Lecz nie zaluj sobie z panem sroł.joł, bede poczytywal a i odpisywal wedle uznania. 

Edytowane przez ProjectPi

Teraz, ProjectPi napisał:

bede poczytywal a i odpisywal wedle uznania. 

promocja na browarek extra strong była? się poszalało widzę? 😄 

oj szalejo te pomiarowce szalejo

1 minutę temu, ProjectPi napisał:

Takaz to odrobina prostej rozrywki przed snem. Kontynuuj wedle uznania.

Dobrej nocy 🙂 

i co by nie bolało zbytnio jutro..

Teraz, ProjectPi napisał:

a co cie boli, nie moja w tym glowa 🙂

a dziękuję nie narzekam 🙂 

12 minut temu, ProjectPi napisał:

Nie da sie ukryc, ze wyobrazenie mię u cię czy dziś, czy wczoraj, nie lezy u mej znaczacej uwagi

Chciałeś zabłysnąć, a wyszło jak zawsze 😆

13 minut temu, ProjectPi napisał:

Lecz nie zaluj sobie z panem sroł.joł

Ty też mocy nie żałuj...

Ściana sama się znajdzie.

Racja jest jak dupa, każdy ma swoją.

2 godziny temu, ProjectPi napisał:

Zadne. Acz widze ze niektorym buzuje, coby sie dowalic do zwyklego, niezobowiazujacego pytania.

ten pan jest z tego znany

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Mości Panowie-nic dobrego dyskursu zastąpić nie może,zważcie jednak,że umiar we wszystkim być musi.
Człowiek rozumny "ad rem" się do drugiego odnosić powinien-tedy kiedy "ad personam" się pojawia,godzi się dyskusje przerwać i czym innym się zająć.

A argumentum o "promocyi na browarek"wyjątkowo paskudnym się zdaje,jako,że nie do obrony-ale jak każde niegodzieńswo-rzucim-i cos tam się przylepi.Niegodne to.

Nic złego w browarku,dyć wiadomo,że to argumentum strona-mająca siebie za lepszą,i w mocniejszych,bardziej "pańskich" trunkach obznajomiona i lubująca się-rzuca,aby plebejskość adwersarza podkreślić,a i swoja wyższość nad nim w szczególności-gdy "ad rem" zawodzi.

Tedy obie strony do opamiętania zawzywam,i o podjęcie tematu wątka namawiam-z właściwa sobie uprzejmością i szacunkiem dla stron obu.

PS:Gdybym kiegoś przecinka czy kropki przepomniał-o wybaczenie proszę.
Wszak większe problemy nasze mądre głowy trapić powinny.

Nie wierzę w pesymizm. Jeżeli coś nie idzie po Twojej myśli, przebijaj się do przodu

Kolejny raz o pięknie dębu drwale, o ocelocie futrzarze, a sarnie rzeźnicy... 

Nie ma nic gorszego, niż człowiek wykształcony ponad własną inteligencję.   Jerzy Dobrowolski

7 godzin temu, Pseudodrummer napisał:

Wszak większe problemy nasze mądre głowy trapić powinny.

🍻 lub jeśli kolega w bardziej zacnych trunkach gustuje 🥃

10 godzin temu, ProjectPi napisał:

Nie da sie ukryc, ze wyobrazenie mię u cię czy dziś, czy wczoraj, nie lezy u mej znaczacej uwagi. Lecz nie zaluj sobie z panem sroł.joł, bede poczytywal a i odpisywal wedle uznania. 

Kolego ,ty widzisz co piszesz ?  

24 minuty temu, tedi02 napisał:

Kolego ,ty widzisz co piszesz ?  

Genialne pytanie.
Jego wartość polega na tym,że można je zadać prawie każdemu,w każdym wątku.

5 minut temu, Pseudodrummer napisał:

Genialne pytanie.
Jego wartość polega na tym,że można je zadać prawie każdemu,w każdym wątku.

Jak i mozna na nie dowolnie odpowiedziec co czyni je tylez genialnym co bezuzytecznym.

1 minutę temu, ProjectPi napisał:

Jak i mozna na nie dowolnie odpowiedziec co czyni je tylez genialnym co bezuzytecznym.

Oczywiście,na każde pytanie,w tym to,można dowolnie odpowiedzieć.
Można też skorzystać z szansy-jaką daje milczenie.
A najlepszą ocenę wystawi czas.

W dniu 13.09.2023 o 17:47, Adi777 napisał:

Bzdura. Prawdziwy fan i kierowca BMW ZAWSZE nosi dresy.

Nie zgadzam się. BMW to naprawdę dobre wozy i Polacy kupujący je za 5-10 kzł przynoszą wstyd tej szacownej marce. 

Podobnie jest ze sprzętem audio. Goście z naszego Forum kupują stare klocki które kiedyś kosztowały krocie tylko po to żeby zaszpanować. Potem łącza to chińskimi kablami i pierdziela smutki. 

Sorry ale to raczej żałosne.

W dniu 13.09.2023 o 07:34, GhostR1 napisał:

no i właśnie sęk w tym, że "se poklikałem" i jakoś nie znalazłem informacji, które by mnie usatysfakcjonowały. Siedzę w tym temacie od jakiegoś czasu i z ciekawości jeszcze raz zerknąłem na kilka opakowań z kablami i nie znalazłem, poza specyfikacją samego kabla, tych bajecznych opisów coby to miało mi np. zmienić scenę...

Brak argumentów = agresja

Słyszę i już, moje jest mojsze...przypomnę, to nie są argumenty

a patrzyłeś kiedyś do wewnątrz kolumny? nawet przy drogich zestawach mógłbyś się zdziwić 🙂

To nie czytaj bzdur na opakowaniach tylko idź do szkoły albo pr,ynajmbiej skorzystaj z podręcznika...

Godzinę temu, Audroc napisał:

BMW to naprawdę dobre wozy

Zgadza się, lata temu miałem E90 330i i jeździłem nim w garniaku, a nie w dresie 🤣

Jak skończę że służbowomi paździerzami wracam do marki 😉

29 minut temu, marcinmarcin napisał:

Zgadza się, lata temu miałem E90 330i i jeździłem nim w garniaku, a nie w dresie 🤣

Dokładnie, mam tak samo BMW i Yamaha, no ewentualnie Accuphase.  Wiem że za jakość się płaci, ale warto. Jak najdalej od chińszczyzny typu awaryjne NADy itp.

1 godzinę temu, Audroc napisał:

idź do szkoły albo pr,ynajmbiej skorzystaj z podręcznika...

No to konkretnie jakiego podręcznika? Czy dasz radę?

nagrywamy.com

1 hour ago, marcinmarcin said:

Wszystko jasne. Na pewno czarny kolor 😄

Godzinę temu, bum1234 napisał:

Wszystko jasne. Na pewno czarny kolor 😄

Przypomina mi się taki miś z dalszej rodziny, co prawda popiernicza dalej chyba już ze 20 letnim teraz yarisem, ale twardo przy obiadach rodzinnych miał beke z mojej beemki 😉

Piękny, prawda?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A tu jeszcze piękniejszy:

bmw.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

13 godzin temu, Audroc napisał:

Potem łącza to chińskimi kablami i pierdziela smutki. 

Zacytuję Ci klasyka, choć wątpię żebyś z tego jakiś wniosek wyniósł.

„A co Panu gaz rosyjski się źle pali w kuchence gazowej czy w piecu?”  

Chiński kabel nie „gra”. „Gra” tak samo, jak palił się dobrze ruski gaz. Różnica była w cenie. Z kabelkami audiofilskim jest to samo. Różnica jest tyko w cenie.
Skąd możesz wiedzieć jakiej jakości i skąd markowe firmy kupują miedź czy srebro do Twoich boskich kabelków. Te firmy już dawno zorientowały się, że audiofil zwraca uwagę jeno na markę i cenę. Te parametry Ci grają, a nie pochodzenie materiałów z którego wykonane zostały.

32 minuty temu, bum1234 napisał:

Piękny, prawda?

10 godzin temu, marcinmarcin napisał:

Przypomina mi się taki miś z dalszej rodziny, co prawda popiernicza dalej chyba już ze 20 letnim teraz yarisem, ale twardo przy obiadach rodzinnych miał beke z mojej beemki 😉

Trafiony, zatopiony 😀

37 minut temu, bum1234 napisał:

A tu jeszcze piękniejszy:

Ten 30 koni więcej.

Ukryta Zawartość

Takie coś kojarzy mi się z Pytonem Pana Edmunda. Wiejski tuning kabelka. Wyszło paskudne kabliszcze.

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi