Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

Gość

(Konto usunięte)
5 minut temu, zn21 napisał:

Ja jestem ateistą i do nikogo się nie modlę. 🙂

Bliższa koszula ciału . Un jak i jego rodzina pretendują do tytułu faraonów XX i XXI wieku . Nie trzeba być wierzącym żeby zostać Bogiem za życia . 

Edytowane przez Wojtek 1959
6 minut temu, caleb66 napisał:

Będziemy się modlić tak mocno że komunistów ..uj strzeli.

Jestem za. Nareszcie będzie po PiS-ie. Nie ustawaj w modłach.

7 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Bliższa koszula ciału . Un jak i jego rodzina pretendują do tytułu faraonów XX i XXI wieku . Nie trzeba być wierzącym żeby zostać Bogiem za życia . 

Dla mnie osobiście nie ma czegoś takiego jak Bóg a dla mojej mamy tak i ja takich ludzi szanuję, to ich życie.

Ale pewnie też wychowałeś się na Trójce, której komuna nie rozwaliła a PiS tak. To było ok wg. Ciebie?

8 minut temu, papageno napisał:

Jestem za. Nareszcie będzie po PiS-ie. Nie ustawaj w modłach.

Fakt, tak się modlili prze osiem lat, że w końcu wymodlili. 🙂

17 minut temu, caleb66 napisał:

Będziemy się modlić tak mocno że komunistów ..uj strzeli.

Tak się modliliście i jednak to was ..uj strzelił. Jahwe nie wysłuchał bo nie jesteście narodem wybranym .🤣

...there is no spoon...

31 minut temu, jar1 napisał:

Fakt, tak się modlili prze osiem lat, że w końcu wymodlili. 🙂

Bo Bozia jak chce doświadczyć ludzi to spełnia ich marzenia.

1 godzinę temu, Wojtek 1959 napisał:

Ci co pracowali za komuny

Oj , drogi Wojtku ... Lepiej się przyznaj od razu i pójdź na współpracę . Nie wiem, co przeskrobałeś ale weź pod uwagę, że paskowi z TVP będą mieli gorzej niż ,, redaktorzy " , bo nie uciułali na drgich adwokatów , a stawki papug pójdą w górę , bo to będą ,, procesy pokazowe" . Lud chce zobaczyć krew zdrajców i sprzedawczyków .🤣

...there is no spoon...

tak ale wycieli twoją odpowiedź, która była powiem szczerze bardzo ostra. Można mieć różne poglądy ale jak dla mnie poniosły Cię emocje. Pewnie dlatego moderator usuną Twoją wypowiedź. Grunt to trochę luzu do wszystkiego mieć poza zdrowiem

Gość

(Konto usunięte)
42 minuty temu, zn21 napisał:

ty chyba chory jesteś z nienawiści, dla mnie to ociera się o faszyzm, daj się na luz

image.png.e13484aa7a33077505a1d1d55d4b72c6.png

Ten pan też był ateistą , "bo już nie ma go wśród nas +" i takich andronów jak ty nie  nie opowiadał .

8 minut temu, zn21 napisał:

tak ale wycieli twoją odpowiedź, która była powiem szczerze bardzo ostra. Można mieć różne poglądy ale jak dla mnie poniosły Cię emocje. Pewnie dlatego moderator usuną Twoją wypowiedź. Grunt to trochę luzu do wszystkiego mieć poza zdrowiem

Jakie emocje? to że czeka nas federalizacja to fakt (z obecnym rządem) i co za tym idzie tak naprawdę II WŚ się nie skończyła. A o tej armi to pisałem ze względu na tą federalizacje czyli brak niepodległości.

No ale znalazł się moderarzyna któremu fakty nie w smak.

Edytowane przez witek_z

To w 1939r. jak Niemcy na nas napadły to chciały federacji z Polską ? Ty w ogóle rozumiesz znaczenie słowa federacja?

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, witek_z napisał:

Jakie emocje? to że czeka nas federalizacja to fakt (z obecnym rządem) i co za tym idzie tak naprawdę II WŚ się nie skończyła. A o tej armi to pisałem ze względu na tą federalizacje czyli brak niepodległości.

Jemu blisko do Kim Dzong Una z poglądami , daremne żale , próżny trud . Widać że najlepiej przekonać się na własnej skórze co to komuna. Wstanie o 4 rano po przydział kilograma robaków to zobaczy- bo mięsko będzie zakazane . Ja za kartkowym przydziałem się wystałem . Dziękuję nie skorzystam.

7 minut temu, witek_z napisał:

tak naprawdę II WŚ się nie skończyła.

No widać Witek, że do ciebie to jeszcze nie dotarło . Jak do tych Japończyków, którzy ukrywali się na bezludnych wyspach Pacyfiku jeszcze kilkadziesiąt lat po zakończeniu wojny.

...there is no spoon...

Gość

(Konto usunięte)
6 minut temu, wojciech iwaszczukiewicz napisał:

To w 1939r. jak Niemcy na nas napadły to chciały federacji z Polską ? Ty w ogóle rozumiesz znaczenie słowa federacja?

Zabory to też federacja pomiędzy dzielącymi strefę wpływów , Austria , Rosja i Prusy.

9 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Ja za kartkowym przydziałem się wystałem .

A teraz jesteś na ciepłej emeryturce i wyciągasz rączkę do pracujących, żeby ci dorzucali trzynastą i czternastą emeryturkę , i jeszcze płacili za twoje uniesienia religijne.😇

...there is no spoon...

Gość

(Konto usunięte)
21 minut temu, arturp napisał:

Oj , drogi Wojtku ... Lepiej się przyznaj od razu i pójdź na współpracę . Nie wiem, co przeskrobałeś ale weź pod uwagę, że paskowi z TVP będą mieli gorzej niż ,, redaktorzy " , bo nie uciułali na drgich adwokatów , a stawki papug pójdą w górę , bo to będą ,, procesy pokazowe" . Lud chce zobaczyć krew zdrajców i sprzedawczyków .🤣

Jeśli się urodziłeś za komuny tu już jesteś podejrzany . Jeśli pracowałeś za komuny to ci biada , bo dla nich pracowałeś począwszy od sprzątaczki , na profesorze wyższej uczelni kończąc.  To wystarczy przy twoim wnioskowaniu . Urodziłeś się w niewłaściwym miejscu i niewłaściwym czasie to powinieneś siedzieć.

7 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

Zabory to też federacja pomiędzy dzielącymi strefę wpływów , Austria , Rosja i Prusy.

Tobie będzie ciepło w twoim ulubionym - watykańskim . Tylko z czego temu księżulowi zapłacisz ? Ze swoich.🤣

2 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Jeśli się urodziłeś za komuny tu już jesteś podejrzany .

Wojtuś, nie próbuj się teraz wybielać. Całe życie za cudze. Znamy takich koleżków.

...there is no spoon...

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, arturp napisał:

Tobie będzie ciepło w twoim ulubionym - watykańskim . Tylko z czego temu księżulowi zapłacisz ? Ze swoich.🤣

Dlatego jestem za zabraniem przywilejów emerytalnych którzy karierę zawodową zaczęli za komuny i niech zgniją w obozie pracy na Syberii tylko dla tego że pracowali dla komuny .

Dla mnie sprawa jest jasna. Jak znajdą się twarde dowody na niektórych działaczy PiS za złodziejstwo itp. to tylko do sądy i żadnych wyroków w zawieszeniu, złodziej to złodziej.

To może w przyszłości ukróci złodziejstwo każdej rządzącej formacji. W takim Peru paru ustępujących prezydentów miało odsiadki za korupcję i tak powinno być u nas!!!

Kolejny raz pogoniliśmy a wy ciągle wracacie jak mutacje wirusa. I ciągle macie ,,złote usta" wypełnione frazesami i demagogią a w zamian doicie , bo ,,wam się należy" .

...there is no spoon...

Gość

(Konto usunięte)
1 minutę temu, zn21 napisał:

Dla mnie sprawa jest jasna. Jak znajdą się twarde dowody na niektórych działaczy PiS za złodziejstwo itp. to tylko do sądy i żadnych wyroków w zawieszeniu, złodziej to złodziej.

To może w przyszłości ukróci złodziejstwo każdej rządzącej formacji. W takim Peru paru ustępujących prezydentów miało odsiadki za korupcję i tak powinno być u nas!!!

Wystarczy , że pracowałeś w czasach kiedy rządził pis , to już jesteś paserem , biorąc wypłatę.

4 minuty temu, Wojtek 1959 napisał:

Dlatego jestem za zabraniem przywilejów emerytalnych którzy karierę zawodową zaczęli za komuny i niech zgniją w obozie pracy na Syberii tylko dla tego że pracowali dla komuny .

co za problem, załóż partię zdobądź większość w parlamencie i zabierz przywileje.

Tylko kto na Ciebie będzie głosował?

5 minut temu, Wojtek 1959 napisał:

niech zgniją w obozie pracy na Syberii

Skoro tak uważasz, to leć . Nie musisz czekać na pozwolenie . Z krzyżem albo młotem i sierpem... jak wolisz .

...there is no spoon...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.