Skocz do zawartości
IGNORED

Polska znowu przegrała ? | Wybory 2023

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, jar1 napisał:

Także dalej miszczowie pisowskiej propagandy, walta te swoje bełkoty i kiśta się w ich odorach.

Żeby chociaż mieli powołany nowy rząd! Nawet na to ich nie stać. Mimo kolosalnego zwycięstwa.

Powtarzanie w kółko propagandowego, prymitywnego bełkotu jest łatwiejsze, zwłaszcza, że pensje naczelnych propagandzistów z tvp są kolosalne...

7 minut temu, Neon47 napisał:

@papageno niech każdy ogląda to co woli.

Ja nie oglądam TVN 24, bo to tuba propagandowa jedynie słusznej w ich mniemaniu partii.

Poniżej masz wytłuszczonym co i ja myślę

✌️ jar

2 minuty temu, jar1 napisał:

Można zrywać za to boki i podpuszczać do dalszych tego typu działań, które doprowadziło do sytuacji, że to opozycja będzie rządzić. 😉

Także dalej miszczowie pisowskiej propagandy, walta te swoje bełkoty i kiśta się w ich odorach.

Polacy już wybrali, a ten żałosny bełkot propagandowy jedynie utwierdza ich, że wybrali dobrze.

A teraz drogie pis-iaczki płacz-ta dalej - i szukaj-ta Republiki -zostało wam jedne medium już w niedalekiej przyszłości ( no może jeszcze to od grzyba )

20 minut temu, jar1 napisał:

.  Tylko w Rosji Putin jest niezastąpiony. 

Oby jak najdłużej, zachodowi śni śię "demokrata" jak Jelcyn z którym po kilku głębszych wszystko było do załatwienia.

A  propos po 3 latach od wyroku ....

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

4 minuty temu, fan64 napisał:

Oby jak najdłużej, zachodowi śni śię "demokrata" jak Jelcyn z którym po kilku głębszych wszystko było do załatwienia.

Z Łukaszenka nawet covidozy nie załatwili 

Jak szczujnia zabezpiecza sie prze zwolnieniami -drogie pis-iaczki to o waszej ukochanej telewizji partyjnej

Cytat

Czołowi propagandyści TVP szykują sobie miękkie lądowanie. Zmiany w umowach

Czołowi pracownicy TVP są świadomi, że po zmianie władzy stracą swoje stanowiska. Dlatego mają szykować sobie miękkie lądowanie. Jak informuje portal Press.pl, mają dostawać nowe warunki wypowiedzenia, które są skonstruowane w taki sposób, aby jeszcze długo po zwolnieniu otrzymywać wysokie wynagrodzenie.

Ukryta Zawartość

Cytat

Jeden z informatorów portalu twierdzi, że nowe umowy mają sprawiać, że zwolnieni nawet jeszcze przez rok pobieraliby wynagrodzenie niezależnie od tego, czy będą pojawiać się na wizji i pracować przy programach.

Cytat

Wśród osób, którym już zmieniono umowy, mają być: Michał Adamczyk, Magdalena Ogórek, Jacek Łęski, Michał Rachoń oraz Miłosz Kłeczek. Żadna z nich nie odpowiedziała na pytania Press.pl w tej sprawie. Z kolei Centrum Informacji TVP odpowiedziało, że "nic nam nie wiadomo, żeby taka sytuacja miała miejsce w ciągu ostatnich dni". Jak zaznacza Press.pl, nie chodzi jednak o ostatnie dni, bo o zmianach umów zaczęło się mówić tuż po wyborach.

Titanic tonie szczury juz sobie szalupy zabezpieczyły....

Przekaz do ....

Ukryta Zawartość

28 minut temu, fan64 napisał:

Akurat twoja miłość do Putina jest tu, na forum powszechnie znana.  Tak samo jak nienawiść do Zachodu i demokracji. 

Polacy wybrali jednak Zachód. 

Edytowane przez jar1
2 godziny temu, jar1 napisał:

TVN jest amerykańskie. Polacy wybrali Zachód a nie Wschód.

Sprostowanie: 34% Polaków wybrało wschód, zachód 30%, a 36% coś pomiędzy. Koalicyjny kompromis sprawi, ze kierunek polityki będzie neutralno-zachodni, a Wy będzie jechać po Hołowni jak po Kukizie za każdym razem, gdy stanie na drodze chorym wizjom Tuska.

1 godzinę temu, jar1 napisał:

Polacy już wybrali, a ten żałosny bełkot propagandowy jedynie utwierdza ich, że wybrali dobrze.

Jeśli piszesz o okrzyku Tuska "zwycięstwo", to niewątpliwie masz rację.

Głowa jest dla mnie najważniejsza bo nią jem.

2 godziny temu, Neon47 napisał:

Ciekawe czy wprowadzą rotacyjnego marszałka Sejmu i Senatu?

Haha, a miało nie chodzić im o stołki... nie, nie absolutnie.

Będą teraz kombinować jak zaspokoić osobiste ambicje ich wszystkich, na niższych szczeblach pozabijają ci wybitni, niezależni politycznie fachowcy, tak się będą śpieszyć bo doskonale wiedzą, że na drugą kadencje nie ma najmniejszych szans. Karierowicze z jeszcze opozycji nie są zdolni do koalicji, to się nie może udać, widać to aż nazbyt wyraźnie.

2 minuty temu, wlodek71 napisał:

Haha, a miało nie chodzić im o stołki... nie, nie absolutnie.

Będą teraz kombinować jak zaspokoić osobiste ambicje ich wszystkich, na niższych szczeblach pozabijają ci wybitni, niezależni politycznie fachowcy, tak się będą śpieszyć bo doskonale wiedzą, że na drugą kadencje nie ma najmniejszych szans. Karierowicze z jeszcze opozycji nie są zdolni do koalicji, to się nie może udać, widać to aż nazbyt wyraźnie.

Rozbrajająco śmieszna ta troska.  Ale to jedynie dotyczy tych, którzy nie wiedzą, co to kompromis, uzgodnienia i szacunek dla innych w ramach założonych pryncypiów wspolnego projektu. To niepojęta rzecz wręcz. 😉

I  cała filozofia pisowskiego ludu wyłazi -  ta tęsknota za jednym batem, jednym Panem i resztek z jego stołu do wyjadania.

2 godziny temu, jar1 napisał:

Raczej breżniewek, choć też podobnie całuje 😉

naucz się używać narzędzi photoshopa bo masakrycznie Ci to wyszło.

2 godziny temu, asterix1 napisał:

Jak szczujnia zabezpiecza sie prze zwolnieniami -drogie pis-iaczki to o waszej ukochanej telewizji partyjnej

😅 dziękuje !

właśnie pokazałeś kto tu na kogo szczuje.

5 minut temu, jar1 napisał:

Rozbrajająco śmieszna ta troska.  Ale to jedynie dotyczy tych, którzy nie wiedzą, co to kompromis, uzgodnienia i szacunek dla innych w ramach założonych pryncypiów wspolnego projektu.

Poczekajmy na ten wspólny projekt, bo to dla towarzycha może być problem.

3 godziny temu, jar1 napisał:

NAJWAŻNIEJSZĄ techniką jest trwałe wiązanie Tuska z Putinem. Stosowane przez Telewizję Polską od dawna, w serialu „Reset” przybiera gigantyczne rozmiary.

Tusk – Putin, Putin – Tusk, do tego Sikorski – Ławrow, krwiożercza Rosja – Tusk – takie zestawienia widzimy non stop. Migają obrazy, powtarzane są nazwiska. To świadome działanie, którego celem jest wywoływanie określonego nastawienia wobec Tuska, i – wtórnie – wobec Sikorskiego. Obaj politycy PO mają budzić obrzydzenie."

Ukryta Zawartość

To teraz masz swoje 5 minut i możesz udowodnić że jest inaczej 🙂 Bardzo fajnie że zamiast przemyśleć sytuacje i fakty historyczne które przedstawiał film skupiasz się na takich pierdołach. 

Jestem pełen podziwu że są jeszcze ludzie którzy czytają wyborczą. Gdybyś oglądał to byś wiedział że czasem o Tusku się nawet nie wspomina, zwłaszcza w pierwszych odcinkach.

3 godziny temu, jar1 napisał:

Buahahahaha 🙂

Wyborcza Buhahahahahahaha

Ukryta Zawartość

1 minutę temu, jar1 napisał:

Przezabawne  🙂

Dla kogo będzie to, będzie przezabawne, Ty możesz być rozczarowany, ja z uśmiechem poprzyglądam się autodestrukcji koalicji.

8 minut temu, wlodek71 napisał:

Dla kogo będzie to, będzie przezabawne, Ty możesz być rozczarowany, ja z uśmiechem poprzyglądam się autodestrukcji koalicji.

Jam widzę jedynie strach przed zmianami 🙂 I już mi to wystarczy. 

Że też pisowcy aż  tak martwią się o Tuska, totalną opozycję, ich dobrobyt, to jest naprawdę piękne.  Trzymajmy kciuki. 😉

2 minuty temu, jar1 napisał:

Że też pisowcy aż  tak martwią się o Tuska, totalną opozycję, ich dobrobyt, to jest naprawdę piękne.  Trzymajmy kciuki. 😉

Gdzie Ty tu widzisz strach i troskę? Ja za to wyczuwam tę nutkę niepewności 🙂

34 minuty temu, fetek napisał:

dziękuje !

właśnie pokazałeś kto tu na kogo szczuje.

Jesteś geniusz powiem więcej eugeniusz...

Gość

(Konto usunięte)

Spokojnie. Statystyka to ŻADEN argument.

Podobno jesteś lekarzem? A medycyna, to statystyka, sorry.

Zaczekajmy. Zacznie ludożerka płacić 3x więcej za prąd, gaz, benzynę w imię ekoobłędu i wspomagania niemieckiej gospodarki - to wkrótce zrozumieją całą głupotę swojego zaślepienia.

Och, jak to dobrze że Irlandia nie należy do tej wstrętnej niemieckiej unii
Gość

(Konto usunięte)

Naprawdę nie masz większych ambicji poza posłusznym wypełnianiem rozkazów Niemca? Po co być szwabskim niewolnikiem, skoro można być wolnym Polakiem w wolnej Polsce? Na to nasi dziadowie oddawali życie, byśmy teraz Niemcom się wysługiwali?

No chyba że płacą niemieckimi euro
Godzinę temu, asterix1 napisał:

Jesteś geniusz powiem więcej eugeniusz...

no właśnie, ciąg dalszy głupich komentarzy

1 godzinę temu, jar1 napisał:

oj myślę że jest dokładnie na odwrót, niektórzy wręcz chcą by pis oddał władzę choć jak tak dalej pójdzie to nawet nie będzie potrzeby..

Gość

(Konto usunięte)
Jak nie masz na jedzenie, to daj znać. Są tu ludzie, którzy Ci chętnie i bez oglądania na sympatie polityczne, pomogą.

Hamuj się trochę. Nie mam jedzenia, nie mam łazienki. Dodaj jeszcze, że wykształcenia żadnego nie mam. 
Intelektualista …

Człowieku. To że my tu sobie na forum "dokładamy do pieca", to nic nie znaczy, bo tworzymy społeczność. I to jest naturalne, że jak trzeba pomóc, to się pomaga i już.
Tyle te szkoły warte.

Ty również taką kończyłeś.

A skąd wiesz? Idol ildottore nie skończył, a podaje się za prawnika.

Nie wiem jak w Irlandii, ale w Anglii wystarczy zalecanie Paracetamolu aby być GP (coś jak lekarz rodzinny w Polsce).

0ea1d76424c204018fc8cb3f865bb2f9.jpg
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.