Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Dla ciekawości ostatnia runda

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

niezła jatka niemniej nie zgadzam z wyrównanym przebiegiem walki. Był szybszy , więcej ciosów zadał i tylko raz powinien być liczony. Pierwsze liczenie mocno naciągane

Ogólnie po tej walce widać braki .Obawiam się , że jednak daleko nie zajdzie .Jak trafi na dobrze fizycznie przygotowanego bokser z średniej półki będzie miał problemy.

Co do pierwszego liczenia sie zgadzam,co do reszty-nie.Im więcej walk,treningu tym bardziej urośnie.
  • Moderatorzy

Mollo-Szpilka obejrzałem,

Mollo to stary wyga i starał się to wykorzystać, większość jego skutecznych akcji wynikała z akcji na pograniczu faulu, ale mocno trafił Szpilkę raz na szczękę.

Szpilka ma dopiero 23 lata, dobrze boksował i rozbijał przeciwnika.Gdyby nie nokaut to jeszcze kilka trafień i lekarz przerwałby walkę ze względu na krwawienie Mollo.

Szpilka to materiał na dobrego boksera i może być za kilka lat mistrzem jeśli nauczy się walczyć bardziej zza gardy i generanie bardziej osłaniać.

Szpilce gratuluję zwycięztwa.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

My tu gadu, gadu a dzisiaj w nocy Alistair Overeem vs. Antonio Silva :

Ta walka wyjaśni dużo w temacie poziomu Alistair'a, który ciągle jest niejasny, a Silva to nie wybitny zawodnik, ale solidny. A może Antoni załatwi Overeem'a?

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

W orange sport. Cóż, trochę późno. Za pół godziny Ali, ale nie dotrwam, obejżę jutro. Strasznie jestem ciekaw wyniku i przebiegu walki.

Jednak obejżałem. I Alistair dał dupy. Cwaniaczenie zemściło się na Overeemie.

"... Mój pogląd na islam jest taki, że NIE jest to tak naprawdę religia. Według mnie jest to totalitarna ideologia polityczna z elementami religii..." ---- WWW.EUROISLAM.PL

Jednak obejżałem. I Alistair dał dupy. Cwaniaczenie zemściło się na Overeemie.

wzial za malo sterydow i srodkow dopingujacych.Pewno bal sie ze znowu u niego je wykryja no i przegral.

Podczas wazenia jakos mniej umiesniony wygladal.

Jedna z najsmiejsniejszych walk jakie widzalem.

Sedzia dostal z 3 czy 4 razy przypadkowo od zawodnika.

Sam na koncu nie wiem czy jest to prawdziwa walka czy symulowana ?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Adam Sikora

Koksy to chyba też jest kwestia, bo jakiś taki mniejszy był Ali jak wchodził do klatki. No i po grzyba plątał się w ten parter?

• 2 tygodnie później...

Bardzo nietypowy wywiad jak na zawodnika MMA, wywiad z Mattem Horwichem:

Ukryta Zawartość

• 2 tygodnie później...

Ukryta Zawartość

, lekko się pookładają wezmą kasę i po na browaru poleca :)

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Mógłby ktoś podac gdzie ten pojedynek mozna zobaczyć?Słyszałem Platforma Polsat nie wiem oco chodzi,mam UPC,ale czy to ma cos wspólnego z Platformą?Niewiem dla mnie zadużo tego jest i sie gubię w tym.W internecie jest możliwość,mówili,ale może ktoś dałby linka?Pomóżcie!Ostnio Yodzislaw pomógł i przy okazji dziekuję!

p.s.Poczytałem w internecie to satelitrna Platforma Polsatu i po co tyle tego szajsu!.Ale może jednak ktoś pomoże jak przez internet.

Edytowane przez ted125

Ukryta Zawartość

pomoze, najlepszy stream jaki zdobylem, ten nizej tez ale bardziej tnie, widocznie wiecej sepow.\

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

pomoze, najlepszy stream jaki zdobylem, ten nizej tez ale bardziej tnie, widocznie wiecej sepow.

Ukryta Zawartość

Blomin

Wielkie Dzieki!!!Jeszcze walczę z tym uruchamianiem ale moze sie uda!O właśnie mam walkę Błażewskiego,Gółota o 23,prawdopodobnie?Czy wystarczy tylko czekać?Będzie o.k.?

Nawet to dobrze idzie,lekko czasem przytnie ale i tak jest nieżle!

Baaardzo Ci Dżiekuję!!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Przynajmniej chłopcy sie starali.

Jak dla mnie jepszy numer to to:

"Zupełnie nie udał się Albertowi Sosnowskiemu (47-6-2, 28 KO) występ w kolejnej edycji popularnego na Wyspach Brytyjskich turnieju Prizefighter International. Sosnowski został poddany przez sędziego ringowego, który wyratował w ten sposób Polaka przed nokautem. Porażka w takim stylu z rąk niebijącego przecież tak mocno 41-letniego Irlandczyka wróży rychły koniec kariery naszego byłego mistrza Europy i pretendenta do tytułu WBC wszechwag."

Ukryta Zawartość

Albercika załatwił 41-letni taksówkarz.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Jaro_747

Jestem Europejczykiem.

Ukryta Zawartość

dziwnie S to wygrał, patrząc kilka razy na moment uderzenia i upadku to widać jak S pomaga G upaść

Ukryta Zawartość

Focal + Naim

Może ta przedostatna akcja Salety już miała to zakonczyć,ale ustał...poczym już leciał na "dechy"dłużej już chyba niemógł utrzymać pionu.Sam sie jakby potknął...i jeszcze faktycznie Saleta mu dopomógł.

• Moderatorzy

walkę obejrzałem,

mam bardzo dobre zdanie o obu bokserach,

jeśli przyjąć, że Saleta i Gołota kończą karierę zawodniczą to obaj zeszli z tarczą.

wielu wielkich kończyło karierę w sposób małospektakularny a ich walka może być pokazywana i za wiele lat nikt nie zarzuci, że weszli na ring jedynie dla apanaży

dynamika seniorów przeważnie przewyższała to co reprezentuje większość młodszych zawodników z ciężkiej katerorii,

mam nadzieję, że żaden na zawodowy ring nie wróci, Gołota nie powinien przyjmować silnych ciosów na głowę a Saleta z 1 nerką może podupaść na zdrowiu czy to od ciosów czy to od wysiłku towarzyszącego bardzo intensywnym przygotowaniom.

obu panom dziękuję za walkę i dotychczasowe dokonania , cieszę się że mogłem ją zobaczyć i że tak korzystnie się zaprezentowali.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.