Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nikt jakoś nie zauważył, że z długo pompowanego balona pt. Joshua zrobił się flaczek.

Ciekawe czy Wilder wykorzystał czas, jaki mu darowano, do nauczenia się boksu.

A w innym nieco klimacie smutne wydarzenie - Yokozuna Hakuho oficjalnie przechodzi na emeryturę po wyśrubowaniu wszystkich rekordów i wygraniu swojego ostatniego turnieju 15-0.

• 2 tygodnie później...

No myślę... Mnie walka podobała się bardzo, szacunek dla obydwu zawodników. Przyznam, że kibicowałem Fury'emu i nie zawiódł, chociaż Wilder był blisko wygranej... 

Stary Wilder "wrócił" tylko, jak Fury chciał się z nim pobratać po walce. Ale nie należy od nikogo wymagać prezentowania umiejętności świeżo nabytych zaraz po takiej bombie na czerep.

Za to Fury pokazał jakie ma rezerwy - niewielu wstałoby po tych dwóch knockdown'ach.

Te klauzule rewanżowe to jakaś porażka. Fury może równie dobrze przejść na emeryturę przed wyklarowaniem się sytuacji na froncie Usyk - Joshua. Niby po walce z Wilderem balował i dobrze się bawił, ale w okolicach NFL medycyna sportowa poczyniła pewne postępy w badaniu stopnia uszkodzenia mózgu urazami. A Fury ma żonę i 6 dzieci...

• Moderatorzy
W dniu 8.03.2020 o 17:25, skynyrd napisał:

Kiedy teraz mamy walkę godną obejrzenia?

Pytanie z przed półtora roku, ale zawsze aktualne. Na naszym podwórku to pewnie walki Mameda i może Pudziana 🙂

A Kownacki, no z takim przygotowaniem fizycznym (otłuszczeniem) to pomylił chyba walkę bokserską z zawodami na zjadanie pizzy.

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

Fury też miał odrobinkę tłuszczyku i pokonał Wildera 🙂. Joshua nie miał tłuszczu i dostał lanie od Usyka. 

Faktem jest, że Kownacki bardziej na danie z grilla by się nadał. Może by schudł 🙂

• 7 miesięcy później...

Po federacji Fame MMA właśnie pojawiła się nowa pato federacja sztuk walki Speluna MMA, poniżej filmik z konferencji z zawodnikami :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Krak_oN

Dzisiaj miała być transmisja z walk w nowej federacji Speluna MMA, ale gala została odwołana z przyczyn technicznych, prawdopodobnie wszyscy byli zbyt nawaleni żeby podjąć walkę.

Tym niemniej trening medialny przed galą jak najbardziej należy uznać za odbyty, major jest pod koniec filmiku :

Edytowane przez Krak_oN

Na poniższym filmiku Major wyjaśnia że walka się nie odbyła z powodu niemożności połączenia się z internetem w związku z czym nie dało się przeprowadzić transmisji :

Sprzęt treningowy Majora który teraz żyje w Niemczech i ma tam swoje mieszkanie :

Edytowane przez Krak_oN

OOO ,nie wiedziałem że taki temat jest na Tym Forum ,jestem fanem Boksu .

Osobiście czekam na rewanż Usyka (Ukrainca ) z tym napompowanym kulturystą ,wiadomo kogo mam na myśli .Stawiam że Usyk obroni tytuły mistrza federacji .

• 1 miesiąc później...
  • 2 tygodnie później...

Major niedawno wrócił z Niemiec do Białegostoku i znowu zamieszkał z Kononowiczem,   ale również bardzo szybko powróciła skłonność do rozpuszczalnika nitro w lesie :

Edytowane przez Krak_oN
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc później...

Nie żyje Dawid Ozdoba znany między innymi z walki z Burneiką :

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 3 tygodnie później...
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.