Skocz do zawartości
IGNORED

Owsiak | fundacja WOSP | Wyrok Naczelnego Sądu Administracyjnego

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, jar1 napisał:

Tymczasem prawda jest okrutna.

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

Jakby co to Fedorowicz instruuje jak dzwonić z groźbami na Owsiaka. 

Najlepiej ukraść komuś telefon...

Edytowane przez jar1

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

31 minut temu, Tadeiro napisał:

Prawactwo uznaje tylko zbiórki w szczytnym celu. Nie na jakieś tam chore dzieci.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

19 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Nie na jakieś tam chore dzieci.

Chore dzieci są dobrze zaopatrzone. Co to jest te kilka milionów od Jurasa w porównaniu z trzema miliardami od Pana Tuska!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Achievement unlocked!

18 godzin temu, Ajothe napisał:

Takie żarty są nie na miejscu w obliczu zagrożenia i gróźb śmierci. 

Jesteście gówniarzami. 

👍 do tego tolerujemy platoniczną głupotę.

27 minut temu, Tadeiro napisał:

Chore dzieci są dobrze zaopatrzone. Co to jest te kilka milionów od Jurasa w porównaniu z trzema miliardami od Pana Tuska!

Mnie najbardziej śmieszy że wszyscy się podniecają tymi kwotami a typ przez 33 lata przekazał tyle co jedna społka skarbu państwa przez kilka lat rządów pisu.

43 minuty temu, Tadeiro napisał:

Ukryta Zawartość

Zamknąć wszystkie fundacje i zbiórki.

Oprócz tej Grzecha B. oczywiście.

Ukryta Zawartość

16 minut temu, fetek napisał:

Mnie najbardziej śmieszy że wszyscy się podniecają tymi kwotami a typ przez 33 lata przekazał tyle co jedna społka skarbu państwa przez kilka lat rządów pisu.

Policz ile WOŚP zbiera w rok i ile wychodzi na każdego mieszkańca Polski. Ludzie po 1000zł maja do puszki wrzucać?

Prawactwo nie chwyta o co w tym chodzi...

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Piękny Stefan
Policz ile WOŚP zbiera w rok i ile wychodzi na każdego mieszkańca Polski. Ludzie po 1000zł maja do puszki wrzucać?

WOŚP przez cały okres swojego istnienia zebrał ok. 2mld. zł, tj. Niecały 1% rocznego budżetu przeznaczonego na służbę zdrowia.
O co w tym chodzi?
1 minutę temu, TomekL3 napisał:

O co w tym chodzi?

Żeby zbierać! 😉 I proszę nie zadawać za dużo pytań, bo może to być uznane za mowę nienawiści! 😂

Achievement unlocked!

10 minut temu, Tadeiro napisał:

Żeby zbierać! 😉 I proszę nie zadawać za dużo pytań, bo może to być uznane za mowę nienawiści! 😂

14 minut temu, TomekL3 napisał:

WOŚP przez cały okres swojego istnienia zebrał ok. 2mld. zł, tj. Niecały 1% rocznego budżetu przeznaczonego na służbę zdrowia.
O co w tym chodzi?

To ile powinni? Tyle samo? Wtedy byłby sens, a tak to jest bez sensu?

To ta zbiórka na Brauna po co była? Ktoś pytał czy potrzebuje? Pytali ile ten Braun ma kasy? Kupi se za to samochód i co? No po co chłopaki to było? Tacy przeciwnicy zbędnej pomocy 😂

Godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Lewactwo nie rozumie nawet prostej wypowiedzi, ale kto by tam was poprawiał.

No ale czekaj... Spółka może a Owsiak ne ? jak to jest... ?

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

To ile powinni? Tyle samo? Wtedy byłby sens, a tak to jest bez sensu?

To ta zbiórka na Brauna po co była? Ktoś pytał czy potrzebuje? Pytali ile ten Braun ma kasy? Kupi se za to samochód i co? No po co chłopaki to było? Tacy przeciwnicy zbędnej pomocy 😂

Pamiętam jak niedojdy zrobili konkurencję dla WOŚP i wojsko robiło pikniki, zebrali 14 tyś 😄

4 minuty temu, fetek napisał:

Lewactwo nie rozumie nawet prostej wypowiedzi, ale kto by tam was poprawiał.

No ale czekaj... Spółka może a Owsiak ne ? jak to jest... ?

Prawactwo już nie ma jak nasrać na Owsiaka to argumentuje, że WOŚP zbiera jakieś gówniane 200baniek w rok. Na dzieci. 

Daj na Brauna, daj na caritas i się z łaski swojej ....... 🙂

3 minuty temu, Ajothe napisał:

Pamiętam jak niedojdy zrobili konkurencję dla WOŚP i wojsko robiło pikniki, zebrali 14 tyś 😄

A policzyli ile ta impreza kosztowała? I czy żołnierze poszli z dobroci serca, czy im też Błaszczak przez kaczora kazał 🙂

Edytowane przez Piękny Stefan
Teraz, Piękny Stefan napisał:

Prawactwo już nie ma jak nasrać na Owsiaka to argumentuje, że WOŚP zbiera jakieś gówniane 200baniek w rok. Na dzieci. 

Daj na Brauna, daj na caritas i się z łaski swojej ....... 🙂

oho kolega widzę problemy ma. Mam Ci zacząć rysować byś zaczął rozumieć skoro czytanie stwarza Ci taki problem ?

2 minuty temu, fetek napisał:

oho kolega widzę problemy ma. Mam Ci zacząć rysować byś zaczął rozumieć skoro czytanie stwarza Ci taki problem ?

Nie mam problemu. To prawactwo ma ból doopy z Owsiakiem. Już niedługo wam trochę ulży, a za rok boleści nawrócą 🙂

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Nie mam problemu. To prawactwo ma ból doopy z Owsiakiem.

Ty masz większy niż oni. Nie rozumiesz podstaw a Ciebie również dotyczą.

Oczywiście że masz, odpowiesz na pytanie czy znowu strzelisz focha ?

Edytowane przez fetek
Teraz, fetek napisał:

Ty masz większy niż oni.

Oczywiście że masz, odpowiesz na pytanie czy znowu strzelisz focha ?

Nie. Nie mam.

O co pytasz? Bo tylko prostackie zaczepki widzę.

22 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

O co pytasz? Bo tylko prostackie zaczepki widzę.

zadałem Ci pytanie które sam cytowałeś wiec może się ogarnij.

11 minut temu, Ajothe napisał:

Pelikany grają zgodnie z noworuską propagandą jak co roku 🤭

Dokładnie

To my robimy interesy z Ruskimi (gaz , nawozy) to My zostaliśmy objęci przez USA embargiem (chipy AI) jak Rosja, Chiny itd.. to NAS zestawiono z Łukaszenką i Putinem jako jedynymi nie zaproszonymi na koronacje cara 😛 

Oczywiście wszystkiemu winny pis, po 20 latach rządzenia Tuska wy ciągle będziecie mówili PIS, PIS, Smoleńsk i czasem Owsiak bo nic innego w bercie nie macie.

Wy już dawno pustym beretem walicie w ścianę. 

Edytowane przez fetek
1 godzinę temu, fetek napisał:

platoniczną głupotę.

Nie chcę wyjść na tak pogardzanego przez zdrową tkankę narodu wykształciucha ale platoniczne może być uczucie. Natomiast  "platoniczna głupota" ma mniej więcej tyle sensu co "platoniczny samochód" albo "platoniczny dowcip".    

3 minuty temu, Maciej Mki napisał:

Nie chcę wyjść na tak pogardzanego przez zdrową tkankę narodu wykształciucha ale platoniczne może być uczucie. Natomiast  "platoniczna głupota" ma mniej więcej tyle sensu co "platoniczny samochód" albo "platoniczny dowcip".  

niezmienna, nieprzemijająca, ponadczasowa.

ok mogłem to ubrać lepiej

Edytowane przez fetek
7 minut temu, fetek napisał:

zadałem Ci pytanie które sam cytowałeś wiec może się ogarnij.

Sądziłem, że to dla ogarniętego wystarczy. Przeszacowałem...:

1 godzinę temu, Piękny Stefan napisał:

Specjalnie dla fetka rozwinięcie 🙂

Ty wiesz że to nie są Owsiaka pieniądze? On to zbiera od ludzi wyobraź sobie. Dają ile mogą (chcą). Wychodzi w skali kraju ile wychodzi. 

5 minut temu, fetek napisał:

ok mogłem to ubrać lepiej

No problemo, czepiam sie z nudów 🙂 

Swoją drogą to ciekawe, że obie strony rozkęcają taką afere o tego Owsiaka. To w związku z wyborami chyba ?

13 minut temu, fetek napisał:

To my robimy interesy z Ruskimi (gaz , nawozy) to My zostaliśmy objęci przez USA embargiem (chipy AI) jak Rosja, Chiny itd.. to NAS zestawiono z Łukaszenką i Putinem jako jedynymi nie zaproszonymi na koronacje cara 😛 

Co za bzdury...

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.