Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

83 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      34
    • Karol Nawrocki
      49

Rekomendowane odpowiedzi

7 minut temu, rafal735r napisał:

Widzisz, a wyszedł na ludzi.

Pewien wyborca Brauna, powiedział mi, że będzie głosował na Nawrockiego. Bo "takie życie jak on, to każdy chciałby mieć". Kurtyna.

Kibol, alfons, gangus to jest idol prawicowców narodowych. 

1 godzinę temu, Maju napisał:

Kiepsko to widzę......

10 godzin temu, soundchaser napisał:

W realu taki gość nie ma szans na bycie prezydentem Polski. 
Tusk do tego nie dopuści.

2 minuty temu, zetempowiec napisał:

Pewien wyborca Brauna

A nie przypadkiem Mentzena? Wie Pan... "Nie chcemy żydów, homoseksualistów..." Hmmm? Może po piwku? 🍺

„W co motłoch bez dowodów uwierzył, jakże byśmy to mogli dowodami obalić?” - Friedrich Nietzsche
Achievement unlocked!

7 godzin temu, Pseudodrummer napisał:

Bo na każdy ważniejszy w naszej Ukochanej Umiłowanej Europie-temat-myślą,i głosują tak samo-tylko mówią inaczej-tak dla niepoznaki-aby się "elektorat nie kapnął....

A możesz pisać po polsku?

Godzinę temu, gałąż napisał:
Godzinę temu, Maju napisał:

I ty mi gałąż będziesz pisać o 100 aferach jak ja mam dostęp do ponad tysiąca???   🙂

Nie licz na to że z tobą będę o tym pisać....

Wolę obserwować inne media, te "nasze" które udając niezależne robią wodę z mózgu.

Czepiasz się ludzi że nie potrafią czytać ze zrozumieniem, a ja napisałem że to mała cześć tego co robiła złodziejska banda pis.

Czepiam i zawsze będę się czepiać tych co z pisu złodziei zrobili.....tymczasem żadnego jeszcze za to nie zamknęli!

Zarzucasz też kłamstwo a Ty podajesz prawdę, to poproszę o te 1000 afer o których piszesz, udowodnij że prawdomówny jesteś 😉 chętnie poznamy 1000 afer złodziejskiej bandy pis 😁

Jak zarzucam tobie (wam) kłamstwa to w przeciwieństwie do was potrafię to o czym mówię poprzeć faktami....zaraz znajdę (pisane pod takich jak ty) w większości infantylne zarzuty, hucznie aferami zwane 
Z niektórych z nich tylko uśmiać się można.
Edycja:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

na deser 😁 widze że już zrozumiałeś że alfonsjo prezydentem być nie może i nigdy nie bedzie

Widzę bardzo ostro, że do takich jak ty nigdy nie dotrze jak są mediami manipulowani.   :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

3 minuty temu, Maju napisał:

Czepiam i zawsze będę się czepiać tych co z pisu złodziei zrobili.....tymczasem żadnego jeszcze za to nie zamknęli!

Jak zarzucam tobie (wam) kłamstwa to w przeciwieństwie do was potrafię to o czym mówię poprzeć faktami....zaraz znajdę (pisane pod takich jak ty) w większości infantylne zarzuty, hucznie aferami zwane 

Widzę bardzo ostro, że do takich jak ty nigdy nie dotrze jak są mediami manipulowani.   🙂

Gdzie te 1000 afer złodziejskiej bandy pis ? którymi się chwaliłeś ? 😁

Taki jak Ja chce zobaczyć te fakty 😁

52 minuty temu, costa brava napisał:

Przede wszystkim nie chce żeby taki człowiek byl plemielem

Plemiel ma dużo większą władzę 

To moze przeważyć u mnie

Kolego te wybory są prezydenckie nie na premiera głosujemy 😁

5 minut temu, gałąż napisał:

Gdzie te 1000 afer złodziejskiej bandy pis ? którymi się chwaliłeś ? 😁

Taki jak Ja chce zobaczyć te fakty

Skoro jesteś taki niecierpliwy i nie czekasz na edycję, to w niewiedzy utkwisz po uszy....   :)

Raz jeszcze:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Edytowane przez Maju

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

To trzeci raz @gałąż;

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

39 minut temu, rafal735r napisał:

Widzisz, a wyszedł na ludzi.

Zrobił studia, zrobił doktorat. Był prezesem IPN, aktywnie walczył z ruska propaganda likwidując pomniki naszych oprawcóe. Bardzo dobrze zna historie naszego kraju i go szanuje w przeciwieństwie do Trzaskowskiego. 

Coś ci się fakty kolego mieszają jak zwykle. To wasz wódz się na niego powołuje i go chwali jaki to aktor czy kto tam jeszcze. 

Szanuje bratając się z faszystami ze swastykami 🤣

10 minut temu, Maju napisał:

Ile razy można powtarzać? To nie "afera" z zegarkiem Nowaka. PISowcy dokonali przekrętów na setki milionów. Solidne przeprowadzenie dochodzenia trwa w takich przypadkach miesiącami. Bądź cierpliwy, winni zostaną osądzeni i posadzeni.

2 minuty temu, Maju napisał:

To trzeci raz @gałąż;

Ukryta Zawartość

Było trudno ale wydębiłem 😁

Cóż za piękne czasy nastały elektorat pis pokazuje 1300 afer pis 👏👍

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, Stream napisał:
15 minut temu, Maju napisał:

Ile razy można powtarzać? To nie "afera" z zegarkiem Nowaka. PISowcy dokonali przekrętów na setki milionów. Solidne przeprowadzenie dochodzenia trwa w takich przypadkach miesiącami. Bądź cierpliwy, winni zostaną osądzeni i posadzeni.

Stream mam z tobą o aferach rozmawiać jak sprawę Nowaka do zegarka sprowadzasz.....ogarnij się.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

10 minut temu, Stream napisał:

Nowak zapomniał wpisać zegarek do zeznania podatkowego i za to został wyrzucony z PO.

Pisowcy kradli mlny a Osrajtek nawet mldy marszałek Kuchciński bzykał czternastolatki itd i tak moge w nieskończoność, i nikt z pisu nie wyleciał. Jest różnica !

Edytowane przez gałąż
Korekta
8 minut temu, gałąż napisał:

Szanuje bratając się z faszystami ze swastykami 🤣

Ukraińcy z azov i prawego sektora, banderowcy? aaa ci sami, którzy na polskich Rosomakach malowali krzyże wermahtu i swastyki???

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

2 minuty temu, gałąż napisał:

Było trudno

Jak ktoś nie czyta ze zrozumieniem (tego niżej) zawsze będzie miał pod górkę....   :)

21 minut temu, Maju napisał:

zaraz znajdę (pisane pod takich jak ty) w większości infantylne zarzuty, hucznie aferami zwane 

2 minuty temu, Maju napisał:

Stream mam z tobą o aferach rozmawiać jak sprawę Nowaka do zegarka sprowadzasz.....ogarnij się.

Ukryta Zawartość

Co Tobie ? Nowak to robił nie będąc w PO nie był posłem i nawet w Polsce tego nie robił, to z czym Ty tu ten tego ? 😁

Ukryta Zawartość

2 minuty temu, gałąż napisał:

Nowak zapomniał wpisać zegarek do zeznania podatkowego i za to został wyrzucony z PO.

Pisowcy kradli mlny a Osrajtek nawet mldy marszałek Kuchciński bzykać czternastolatki itd i tak moge w nieskończoność, i nikt z pisu nie wyleciał. Jest różnica !

Wiem że naczytasz się głupot a potem potrafisz pisać straszne brednie,  potrafisz tak w nieskończoność....dlatego z takimi jak ty "specjalistami" szybko kończę. 

Bez odbioru....    :)

Edytowane przez Maju

5 minut temu, Maju napisał:

Ukryta Zawartość

Co mnie obchodzą działania Nowaka w Ukrainie? Ogarnij się. Mówimy o milionowych przekrętach PISu w czasie gdy byli u władzy.

Ukryta Zawartość

53 minuty temu, rafal735r napisał:

Coś ci się fakty kolego mieszają jak zwykle. To wasz wódz się na niego powołuje i go chwali jaki to aktor czy kto tam jeszcze. 

Znowu kłamiesz. Nie chwali.

A że Nawrocki miał takich kolegów to nie jest wina Tuska.

3 minuty temu, Tajitsu napisał:

Ukraińcy z azov i prawego sektora, banderowcy? aaa ci sami, którzy na polskich Rosomakach malowali krzyże wermahtu i swastyki???

Co mnie obchodzą Ukraińcy ? Jestem Polakiem i mówimy o kandydacie Adolfie Nawrockim na prezydenta Polski  !

29 minut temu, gałąż napisał:

Kolego te wybory są prezydenckie nie na premiera głosujemy

Ja myślę że na premiera też,  pośrednio 

Edytowane przez costa brava
1 minutę temu, gałąż napisał:

Adolfie

Powinieneś napisać książkę.

„Im dalej społeczeństwo dryfuje od prawdy, tym bardziej nienawidzi tych, którzy ją głoszą. Prawda jest nową mową nienawiści. Mówienie prawdy w epoce zakłamania jest czynem rewolucyjnym.”                                   „Lewicowość to rodzaj fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma najmniejszego znaczenia”                 George Orwell

3 minuty temu, Tajitsu napisał:

Powinieneś napisać książkę.

Najlepiej biografię PISu. Kilka rozdziałów byłoby cytatami z Kodeksu Karnego.

11 minut temu, Stream napisał:
18 minut temu, Maju napisał:

Ukryta Zawartość

Co mnie obchodzą działania Nowaka w Ukrainie? Ogarnij się. Mówimy o milionowych przekrętach PISu w czasie gdy byli u władzy.

Czytaj ze zrozumieniem, zarzuty mu postawione nie tylko Ukrainy dotyczą.....to po pierwsze. 
Po drugie to ty o Nowaku zacząłeś!

A że potraficie tylko (najczęściej o rzekomych) przekrętach pisu pisać nie musisz znowu przypominać.....   :)

Ukryta Zawartość

55 minut temu, zetempowiec napisał:

Pewien wyborca Brauna, powiedział mi, że będzie głosował na Nawrockiego. Bo "takie życie jak on, to każdy chciałby mieć". Kurtyna.

Uważaj, bo ci Trzaśnie gumka od majtków. 

?👈

Doświadczenia hotelowo-kibolskie KN przydadzą się w czasie pełnienia funkcji Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, zwłaszcza na haju.

37 minut temu, Maju napisał:

Bo oni się zamykają nawzajem od lat, tylko Tusek ciągle przesuwa granice i zaczyna je przekraczać. Ot, co. Jak to było. Raz danej nam władzy nigdy nie oddamy. 

?👈

3 minuty temu, rafal735r napisał:
58 minut temu, zetempowiec napisał:

Uważaj, bo ci Trzaśnie gumka od majtków. 

Czy rafal już wkroczył na ścieżkę kariery pana Nawrockiego?

14 minut temu, Stream napisał:

Mówimy o milionowych przekrętach PISu w czasie gdy byli u władzy.

I niedługo znów będą, bo Tusek taki wyrachowany polityk, a popełnia szkolne błędy. Nie można sto razy czegoś obiecać i zawsze nie wywiązywać się z czegokolwiek. Jak to się mówi, za dużo to i krowa nie zje. 

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Czy rafal już wkroczył na ścieżkę kariery pana Nawrockiego?

Tak. Jadę właśnie po koks dla Trzaskowskiego 

?👈

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.