Skocz do zawartości
IGNORED

Polska. Wybory Prezydenckie 2025.

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez stench,

Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kto nowym prezydentem Polski 2025 II tura

• Rafał Trzaskowski
      16
    • Karol Nawrocki
      34

Rekomendowane odpowiedzi

8 minut temu, dekRe napisał:

A gdzie masz tu wydymanie, skoro menel mieszkający w kawalerce 28 m.kw. zrobionej ze strychu, sobie mógł pomieszkiwać do czasu, aż stał się warzywem, bo taka jest kolej rzeczy, gdy nadużywa się alkoholu?
A gdzie masz wydymanie, gdy ten pokrzywdzony nigdy na nic się nie poskarżył, że został wydymany? 

Nie poskarżył się, bo jak sam piszesz stał się warzywem. I właśnie takich najłatwiej wydymać z czego gorliwie skorzystał Twój idol.

8 minut temu, stench napisał:

I takimi wypowiedziami chcesz zjednać dla swojego kandydata niezdecydowanych jeszcze sympatyków PSL, Konfederacji, Brauna a nawet tych lewicowych-pracujących ale w stylu Ikonowicza?

Tatuaże i ustawki Nawrockiego tak piętnowane przez TVN przyczyniły mu spokojnie ze 20 % ze środowisk Konfederacji, Brauna i różnych niezdecydowanych grających w piłkę, matę, siłkę czy jakiś rower.

Dla odmiany każda wczorajsza i dzisiejsza wzmianka o Tusku zabiera Trzaskowskiemu % poparcia.

Jeszcze się okaże, że te tatuaże to sfabrykował w paincie Kaczyński z Foglem.

Ja nie chcę sobie zjednać takich ludzi, ja się wstydzę że tak duża część Polaków chcę żeby prezydentem Polski była taka kreatura z marginesu społecznego.

Wiesz jak ktoś mi zarzuca że jestem Ruskim szpiegiem tylko dlatego że jako młody chłopak byłem na wycieczce w Moskwie, to i tak tą odpowiedź uważam za kulturalną.

15 minut temu, stench napisał:

Tatuaże i ustawki Nawrockiego tak piętnowane przez TVN przyczyniły mu spokojnie ze 20 % ze środowisk Konfederacji, Brauna i różnych niezdecydowanych grających w piłkę, matę, siłkę czy jakiś rower.

Rower? Rowerzystom imponuje troglodyta naparzający po mordach innych Polaków, bo są z innego klubu?

Nie sądzę...

27 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Napiszę tak, choć już to kiedyś pisałem: nawet Sławek ci napisał kiedyś na tym forum, że pewnych spraw lepiej nie tykać, bo sprawa wygląda źle. Nie posłuchałeś.

A ja kolejny raz proszę byś pisał na temat i o faktach.....nie zmyślał!

28 minut temu, Piękny Stefan napisał:
52 minuty temu, Maju napisał:

Potem już prościej jest pisać o deprecjonowaniu opiekunki gdy podałem (podawano tu wielokrotnie) fakty
o tej hejterce.  

Wszystkie wyszczekane pisowce w ławach poselskich to hejterzy. A Matecki to już wyjątkowa gnida. Jakbym wierzył w niebo to postawiłbym wszystkie pieniądze na to, że większe szanse żeby się do niego dostać ma ta Pani niż Matecki. A Mateckiego bronisz jak i reszty degeneratów z pisu i KK.

Taka robota widocznie, bo prawdziwemu katolikowi by sumienie nie pozwoliło.

Czy ja ci bronię pisać o Mateckim??
Oczywiście wolałbym byś to o czym piszesz poparł faktami.....ale u ciebie to deficytowy towar.

I daruj sobie te insynuacje....napawaj się "newsami" o udziale Nawrockiego w ustawkach, bo tym przecież żyjecie    :)

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

8 minut temu, gałąż napisał:

Wiesz jak ktoś mi zarzuca że jestem Ruskim szpiegiem tylko dlatego że jako młody chłopak byłem na wycieczce w Moskwie

007 też chyba był w Moskwie. A Jason Bourne na pewno.

Less is more

Everything Should Be Made as Simple as Possible, But Not Simpler ...

• Moderatorzy

Każdy związany ze sportem doceni osobę, która rozumie co to pot i czasem krew.

Więcej sympatii wzbudzą piorący się za obupólną zgodą po pyskach niż wątlaki przyklejone do asfaltu 🙂

" Mądry głupiemu ustępuje więc głupota triumfuje"

14 minut temu, Stream napisał:
26 minut temu, dekRe napisał:

A gdzie masz wydymanie, gdy ten pokrzywdzony nigdy na nic się nie poskarżył, że został wydymany? 

Nie poskarżył się, bo jak sam piszesz stał się warzywem. I właśnie takich najłatwiej wydymać z czego gorliwie skorzystał Twój idol.

Zawsze nie był warzywem, przez wiele lat miał czas na to by się choć komuś poskarżyć że go "wydymano"....mistrzowie "logiki" tu piszą, jak pragnę zdrowia.

"Głupi nie szuka prawdy ani sprawiedliwości - szuka tylko satysfakcji.....Prawda nie sprawia tyle dobrego, ile złego sprawiają jej pozory....Nic tak nie odciąga ludzi od prawdy, jak bezmyślne naśladowanie tego, co robią wszyscy....Kto nie wykrzyczy prawdy wtedy, gdy ją zna, staje się sojusznikiem kłamców i fałszerzy....Kłamią niewolnicy, wolni mówią prawdę."

6 minut temu, stench napisał:

wątlaki przyklejone do asfaltu

Bezkarnie i to jest najgorsze 

Bo manifestowac własną głupotę mają prawo tylko w inny sposób 

PS co z jawnością naszego głosowania? Czy ostateczną decyzją kierownictwa jest tajność?

Edytowane przez costa brava
49 minut temu, gałąż napisał:

Rozumiem że Twoja pamięć operacyjna jest zdolna tylko do stwierdzenia że każdy kto był Rosji to szpieg 🤣

Jak wasza. 

?👈

18 minut temu, Maju napisał:

A ja kolejny raz proszę byś pisał na temat i o faktach.....nie zmyślał!

To szczera prawda co napisałem. Odnosiło się to jak zwykle do jakiejś pedofilskiej sprawy. Pamiętam to właśnie dlatego, bo napisał to Sławek. 

18 minut temu, Maju napisał:

I daruj sobie te insynuacje....napawaj się "newsami" o udziale Nawrockiego w ustawkach, bo tym przecież żyjecie    🙂

Przecież sam powiedział że brał udział...

Edytowane przez Piękny Stefan
45 minut temu, Piękny Stefan napisał:

Chyba naświetlony nową dawką propagandy nie zauważył, że Tusk nie kandyduje...

A kto to jest Trzaskowski? Kalka Tuska. Jeden do jeden. Czy będziesz wciskał kity że on nie zależny. 

?👈

39 minut temu, dekRe napisał:

To jest jakość! A jaką jakość reprezentuje sobą taki Trzaskowski?!

A czaskoski chciał dać pierwszy ślub homoseksualistom! O! "I co łyso wam?" 😂

?👈

18 minut temu, stench napisał:

Każdemu sportowcowi imponuje naparzanie się po mordach przez kiboli? 

Na pewno tak jest panie moderatorze. Gortat już się dowiedział i zmienił zdanie o pisowcach? Powinien zrobić jakąś rolkę, sporo by Nawrocki zyskał.

18 minut temu, stench napisał:

Więcej sympatii wzbudzą piorący się za obupólną zgodą po pyskach niż wątlaki przyklejone do asfaltu 🙂

Z tym, że Trzaskowski się nigdy do asfaltu nie przykleił, ale co tam...

Edytowane przez Piękny Stefan
1 minutę temu, toptwenty napisał:

Bardziej niezależny niż Lech od Jarosława. Kalki nie wiadomo czyje...

Następny co chyba towar pobrał od swojego kandydata.

Lech dawno nie żyje, dajcie już mu spokój i trochę zwykłego szacunku.

Wasz program wyborczy to jazdy na PiS. Ale ludzie już nie kupują tego syfu, o czym się przekonali wszyscy w niedzielę. A niedługo powtórka i dupsko będzie tak złojone że nie usiądziecie tydzień. 

?👈

4 minuty temu, rafal735r napisał:

A kto to jest Trzaskowski? Kalka Tuska. Jeden do jeden. Czy będziesz wciskał kity że on nie zależny. 

Trzaskowski to jest prezydent stolicy Polski. Drugą kadencję rafale.

13 minut temu, Maju napisał:

Zawsze nie był warzywem, przez wiele lat miał czas na to by się choć komuś poskarżyć że go "wydymano"....mistrzowie "logiki" tu piszą, jak pragnę zdrowia.

Komu miał się poskarżyć? Dyrektorowi DPSu czy temu notariuszowi, którego okłamał Nawrocki?

2 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

tym, że Trzaskowski się nigdy do asfaltu nie przykleił, ale co tam...

Tak. Dokładnie. Teraz udaje że Lgbt mu obce, a Polska leży na sercu. Nie zna Ostatniego pokolenia, a z zielonym ładem trzeba walczyć. 

1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Trzaskowski to jest prezydent stolicy Polski. Drugą kadencję rafale.

I na tym zostanie, wyżej d... nie podskoczy choćby chciał. Za krótki jest, w rzeczywistości i w przenośni. 

2 minuty temu, Stream napisał:

Komu miał się poskarżyć? Dyrektorowi DPSu czy temu notariuszowi, którego okłamał Nawrocki?

Jakoś lewackie media nie chwapia się z nim jakiegoś wywiadu zrobić. Ciekawe dlaczego...

?👈

• Moderatorzy
3 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

już się dowiedział i zmienił zdanie?

Znam tego jegomościa z czasów z przed MBA i wielkiej kasy. Oficjalne wybryki Nawrockiego to pikuś przy przeszłości twojego autorytetu 🙂

2 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Z tym, że Trzaskowski się nigdy do asfaltu nie przykleił, ale co tam...

Ale jest po tych samych sorosowych pieniądzach 

Na dowód to,  że tych oczywistych przestępstw nie chcą ukarać , a to jest gorsze od samego przestępstwa 

15 minut temu, Piękny Stefan napisał:
24 minuty temu, Maju napisał:

daruj sobie te insynuacje....napawaj się "newsami" o udziale Nawrockiego w ustawkach, bo tym przecież żyjecie    🙂

Przecież sam powiedział że brał udział...

Nie pozwalasz mi dokończyć słuchania tego co Nawrocki o tym u Mentzena mówił.....tak mam (w przeciwieństwie do was) że komentuję to co ktoś rzeczywiście powiedział a nie to co mi ktoś sugeruje.....zwłaszcza ktoś tak piękny jak ty Stefanie.  Cierpliwości......    :)

Edytowane przez Maju

1 minutę temu, rafal735r napisał:

Tak. Dokładnie. Teraz udaje że Lgbt mu obce, a Polska leży na sercu. Nie zna Ostatniego pokolenia, a z zielonym ładem trzeba walczyć. 

Co ma LGBT do przyklejania się do asfaltu... ? Trzaskowski nie ma nic wspólnego z Ostatnim Pokoleniem.

Siejesz fejki i zwyczajnie kłamiesz. 

Można i tak.

2 minuty temu, rafal735r napisał:

I na tym zostanie, wyżej d... nie podskoczy choćby chciał. Za krótki jest, w rzeczywistości i w przenośni. 

I napisał to rafal o prezydencie Warszawy 😂

• Moderatorzy
1 minutę temu, Piękny Stefan napisał:

Trzaskowski nie ma nic wspólnego z Ostatnim Pokoleniem.

🙂

1 minutę temu, stench napisał:

Znam tego jegomościa z czasów z przed MBA i wielkiej kasy. Oficjalne wybryki Nawrockiego to pikuś przy przeszłości twojego autorytetu 🙂

O proszę. Teraz Gortat jest moim autorytetem.

Może pan moderator jeszcze coś z siebie wydusi ciekawego...

1 minutę temu, stench napisał:

🙂

2024-11-29

"Protest Ostatniego Pokolenia. Prezydent i wszyscy stołeczni radni zgodnie krytykują blokady."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
4 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Nic , tylko ich finansuje poprzez wynajem lokalu i gwarantuje im bezkarność 

9 minut temu, rafal735r napisał:

akoś lewackie media nie chwapia się z nim jakiegoś wywiadu zrobić. Ciekawe dlaczego...

Ciekawe dlaczego TV Republika jeszcze tego nie zrobiła? Przecież mogli jednym wywiadem oczyścić Nawrockiego...

4 minuty temu, Piękny Stefan napisał:

Jaka sobie koleś robisz czy o drogę pytasz? A kto im wynajmuje potężne pomieszczenie w wawie za śmieszne pieniądze żeby mogli tam organizować swoje bandyckie akcje. 

Widzę że działasz jak twój Pan Trzaskowski. Odwracanie kota ogonem i pierdzielenie o fake newsach żeby odwrócić uwagę. 

Zaraz się okaże że ten sracz też nie kosztował 650 tys, tylko 65 tys. 

?👈

31 minut temu, stench napisał:

Niestety, niezgłoszone.

Facet, który gloryfikuje ustawki kiboli jest Moderatorem Forum AS.

Łapki opadają.

Edytowane przez MV2

Jak każdy kot przywykłem, że szczekają na mnie psy.

15 minut temu, Stream napisał:
29 minut temu, Maju napisał:

Podał ten notariusz Nawrockiego do sądu??
Poza tym czytaj ze zrozumieniem to co piszę, apel mam taki do ciebie.....od roku jest w DPS a już w 2011 mieszkanie przekazał w testamencie.....policz to nie kilka a kilkanaście lat!

Edytowane przez Maju

2 minuty temu, costa brava napisał:

Nic , tylko ich finansuje poprzez wynajem lokalu i gwarantuje im bezkarność 

W jaki sposób gwarantuje? 

Czy Braun siedzi? Nie siedzi. A kradnie urzędową własność i niszczy publiczne mienie. 

Kto mu gwarantuje bezkarność? Wcześniej pis, a teraz Tusk, czy tak działa system prawny panie costa?

• Ostatnio przeglądający   1 użytkownik

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.